2017 Şubat Anneleri

Akıntı progrstan kullandığımda bende çok oluyordu. Smear testinde enfeksiyon vardı Dr 3 ay dolsun öyle ilaç vericem dedi.
bende progestan kullanıyorum ne renk geliodu peki? benim smear testim temiz cıktı

akıntı var olmaz mı ^_^
rengi sarımtırak kıvamı bazen sümüksü olabiliyor fakat genellikle akışkan
ay cok sukur yanlızdeğilim aynen bazen mukuslu oluyor sarı bazen su gibi havadan nem kapar oldum iyiice şu risk bitmeden bana rahat nefesyok

Anne adı Şehir Meslek Yaş Cinsiyet BDT Bebek İsmi
hedefvebasari- memur-28- henüz belli degil minnağim :) 22 şubat 2017

Dogru diyosun canim eltine bi sor bakalim ben gecen seneye kadar orduda yasiyodum az çok bilirim ordakileride özeldeki iyi dr larin çogu ayrildi ordada yoksa uğraşmazdim burdaki dr la giderdim oraya sen yinede sor sık gidiyorm orduya tavsiye ettigi dr varsa onada giderim

ne güzel açıklamış iyi batri tüm sorularının yanıtını almışsın gözün aydın canım

bende progestan kullanıyorum ne renk geliodu peki? benim smear testim temiz cıktı

ay cok sukur yanlızdeğilim aynen bazen mukuslu oluyor sarı bazen su gibi havadan nem kapar oldum iyiice şu risk bitmeden bana rahat nefesyok
normal canım bunlar rahim kendini korumaya alıyor bu akıntılarla. içini ferah tut :)

tabi canım sorarım memnun kaldı mı onu da sorarım bizimn bebiş de yengede biraz sıkıntı yaşadılar işyşce sorayım sana öyle yazarım ben

tamamamdır haber bekliyoruz ayyy bende heycanlandım şimdi :)

üff geçmiş olsun
bikaç kişiden daha okudum neden oluyor bu kanamalar progesteron seviyesiyle mi alakalı acaba?
bir bilsem bebekte kesede hersey yolunda. ama ben adet oluyor gibi kanamalar yaşıyorum. iğne ve progestan kullanıyorum kanama risk diolar ama sebebi yok vajinal dio dr

H HedefVeBasari akıntı varmı diye sormuştum canım varsa ne renk kıvamı nasıl
canım benim hep akıntım oluyor su gibi şffaf genelde. afedersin ama ilişkiden sonraki 2 gün aşırı yogun oluyor şeffaf sümüksü oluyor onda da. hayırdır sende sıkıntı mı var.

Arkadaslar 41 hamile arkadasa ihtiyacim var benim icin hamile arkadaslarim 1 er ayetel kursi okuyabilir mi kimyasal riskim var okuyanlar yazimi begenirse kac tane okundugu hakkinda bilgim olur nolur yardimlarimizi esirgemeyelim birbirimizden ilk defa pozitifi gordum 9 senedir bebegim beni birakmasin tabiki oncelikle bizim icin hayirli olacaksa saglik sihatli).. simdiden okuyanlar haklarini helal etsinler sizlerin de yavrulari kucaklariniza sag saglim gelsininsallahh.( 4 kisi kaldi nolur esirgemeyin dualarinizi test verdim suanda sonuc bekliyorum su sirada hemen duasini yaptirayim sifa olur belki bebegime)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…