Akıntı progrstan kullandığımda bende çok oluyordu. Smear testinde enfeksiyon vardı Dr 3 ay dolsun öyle ilaç vericem dedi.H HedefVeBasari akıntı varmı diye sormuştum canım varsa ne renk kıvamı nasıl
bende progestan kullanıyorum ne renk geliodu peki? benim smear testim temiz cıktıAkıntı progrstan kullandığımda bende çok oluyordu. Smear testinde enfeksiyon vardı Dr 3 ay dolsun öyle ilaç vericem dedi.
ay cok sukur yanlızdeğilim aynen bazen mukuslu oluyor sarı bazen su gibi havadan nem kapar oldum iyiice şu risk bitmeden bana rahat nefesyokakıntı var olmaz mı ^_^
rengi sarımtırak kıvamı bazen sümüksü olabiliyor fakat genellikle akışkan
Anne adı Şehir Meslek Yaş Cinsiyet BDT Bebek İsmiKızlar tablo yapıp en başa ekledim şimdi teker teker bilgileri girmem lazım ama telefondan zor oluyor yrn bilgisayarıdan girer yapmaya başlarım. Bir arkadaş demişti yöneticiler yapıyor diye ama yapmıyormuş. Araştırdım ve buldum.
TuRuNCu sen hangi dr gidiyorsun.
Dogru diyosun canim eltine bi sor bakalim ben gecen seneye kadar orduda yasiyodum az çok bilirim ordakileride özeldeki iyi dr larin çogu ayrildi ordada yoksa uğraşmazdim burdaki dr la giderdim oraya sen yinede sor sık gidiyorm orduya tavsiye ettigi dr varsa onada giderimolsun kuzum mutlu degilsen başkasına git. benim eltim de orduda gitti ama kime gitti bilmiyorum. olmazsa senin için sorarım sen bir git bakalım da. hastalık geçmişini de yeni doktora anlatırsın bişi olmaz ilgili doktor dinler zaten seni. sırf bu yüzden o kadının kahrını çekme
ne güzel açıklamış iyi batri tüm sorularının yanıtını almışsın gözün aydın canımGünaydın kızlar.
Bu günlerde yine uykum bölük pörçük. Uykuyu alamayınca da bu defa baş ağrısı tutuyor.
Dün dr.a sorduğum bir kaç sorumun cevabını sizlerle paylaşayım.
Öncelikli olarak ultrasona gireceklere tavsiyem girmeden bi yarım saat önce mutlaka tatlı bir şeyler yemeleri. Ben aç olduğum için bebiş ultrasonda görünmedi. Mecburen çıkıp tatlı bir şeyler yememi istedi dr. Yarım saat sonra takla atıyordu
Çok şişkinlik ve gazımın olduğunu sordum. Vucutta ki artan progesteron hormonundan kaynaklandığını söyledi. Şişkinlik için az az sık sık beslenmemi önerdi. Ben çok aç gezdiğim için hiç bir şekilde aç kalmamamı istedi.
Hiç sağlıklı beslenemediğimi sordum. İlk üç ay bebek anneden alacağını alıyor ama artık 3 ay bitti. 4.cü ayda olduğum için mutlaka yoğurt yumurta et salata sebze kuruyemiş gibi sağlıklı şeyleri tüketeceksin dedi. Hatta bunları yiyeceğime dair söz istedi benden.
Hala bulantımın devam ettiğini söyledim. Çok kısa sürede her şey geçecek dedi.(inş)
Bol bol kendimi zorlayıp su içmeliymişim.
Baş ağrısı veya her hangi bir durumda en düşük doz parol önerdi ama çooook kötü durumda olmadan kullanma dedi. Yat ,dinlen ,uyu ,son çare ilaç dedi.
Bir de artık gebeliklerde vitamin vermediğini açıkladı. Doğumdan sonra görülen otizm ,hiperaktivite gibi açıklanamayan hastalıklar çok arttı. Ben bunu bilinçsizce anne karnında kullanılan vitaminlerden kaynaklı olabileceğini dahi düşünüp hiç bir gebeye artık vitamin vermiyorum dedi. Bana da sadece kan ilacı ve devit 3 verdi.
İlacı sevmeyen bir anne olarak çok memnun oldum bu sonuçtan
Bi cinsiyet konusunda kafamı karıştırdı. Onun içinde bugün farklı bir dr.a gideceğim. Haber veririm size de
normal canım bunlar rahim kendini korumaya alıyor bu akıntılarla. içini ferah tut :)bende progestan kullanıyorum ne renk geliodu peki? benim smear testim temiz cıktı
ay cok sukur yanlızdeğilim aynen bazen mukuslu oluyor sarı bazen su gibi havadan nem kapar oldum iyiice şu risk bitmeden bana rahat nefesyok
tabi canım sorarım memnun kaldı mı onu da sorarım bizimn bebiş de yengede biraz sıkıntı yaşadılar işyşce sorayım sana öyle yazarım benDogru diyosun canim eltine bi sor bakalim ben gecen seneye kadar orduda yasiyodum az çok bilirim ordakileride özeldeki iyi dr larin çogu ayrildi ordada yoksa uğraşmazdim burdaki dr la giderdim oraya sen yinede sor sık gidiyorm orduya tavsiye ettigi dr varsa onada giderim
sureklı kanamalrım oldu akıntı gelınce bazen kan sanıyorum bakmaya korkuyorum delirdim iyicenormal canım bunlar rahim kendini korumaya alıyor bu akıntılarla. içini ferah tut :)
tamamamdır haber bekliyoruz ayyy bende heycanlandım şimdi :)Benim gittiğim doktora benden önce 2 arkadaşım daha gitmiş ikisinide 12. haftada söylediği için biraz umudum var ama sağlık olsun bugün olmazsa bir sonraki sefere öğreniriz inşallah.
Foto için söz vermim, ama mutlaka haber veririm. :)
üffsureklı kanamalrım oldu akıntı gelınce bazen kan sanıyorum bakmaya korkuyorum delirdim iyice
Tamam canm saol :)tabi canım sorarım memnun kaldı mı onu da sorarım bizimn bebiş de yengede biraz sıkıntı yaşadılar işyşce sorayım sana öyle yazarım ben
Tekdende dogum paketi ne kadar canim.Ben Tekdende Gülcan Yazıcı'ya gidiyorum
bir bilsem bebekte kesede hersey yolunda. ama ben adet oluyor gibi kanamalar yaşıyorum. iğne ve progestan kullanıyorum kanama risk diolar ama sebebi yok vajinal dio drüffgeçmiş olsun
bikaç kişiden daha okudum neden oluyor bu kanamalar progesteron seviyesiyle mi alakalı acaba?
canım benim hep akıntım oluyor su gibi şffaf genelde. afedersin ama ilişkiden sonraki 2 gün aşırı yogun oluyor şeffaf sümüksü oluyor onda da. hayırdır sende sıkıntı mı var.H HedefVeBasari akıntı varmı diye sormuştum canım varsa ne renk kıvamı nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?