2017 Şubat Anneleri

@ivo ah nedir bizim bu odun kocalardan çektiğimiz seninki bu sefer fazla yapmış gerçekten düşünme yaptıklarını boşver kk de çene çalalım biz

Bana bir bu iyi geliyor şu günlerde

degiştir o zaman canım doktor çok önemli ben ilk gittiğim öyle yaptı anında bıraktım şimdiki doktorum melek maşallah.bıkmadan açıklama yapıyor herşeyi ayrıntılı konuşup anlatıyor. bence sen hemen araştır ve degiştir.

Öyle yapicam bende canm bu dr konusu cok canimi sıkıyo zaten başka bi dr önerisi aldim ona gidicem sali günu onuda begenmezsem artik baska şehirde bi dr daha var ona giderm resmen ordan oraya ordan oraya ortaliga dustum dr ariyorm ya

canım iyi doktora denk gelmemişsin. ben hem kadına hem erkege gidiyorum ikisinden de çok memenunum ama kadına devam edecegim. benim doktorum o kadar tatlı dilli o kadar güzel yaklaşıyor ki. mesela benim 2 li tarama test var bu hafta yaptırmayalım dedi. neden dedim. zaten sıkıntılı bir dönem geçirdin sonuç kötü çıkarsa stres yaparsın ki zaten kötü çıkma olasılıgı yüksek (çünkü kesenin etrafında kanama ve polip olabilir ) strese gerek yok dedi. ve usg de ayrıntılı gösterdi anlattı açıkladı. kadın erkek degil bence konu. bence konu insaniyet. o yüzden ben varsa çevrende gitmiş yada giden onlara sor derim. ben erkek olana da bayan olanada tavsiye üzerine gittim ve memnunum

hangi şehirdesin canım. bak forumda şehirlere göre doktor tavsiyeleri felan var bence oralara da yaz

hangi şehirdesin canım. bak forumda şehirlere göre doktor tavsiyeleri felan var bence oralara da yaz
Giresundaym ben biliyorum canm burda tutulan dr lari 2 tane özel hastane var zaten simdi tavsiye aldim bitane ona gitcem olmadi orduya gidicem bakalm iste cuma gunu kendi dr uma sonuc gostermeye gidiyrm mrk ettigim seyleri soraym haline tavrina bi bakcam yine olmazsa 2 dr a birden devm edicem.simdi gittigm dr 2.kurtajimi yapmisti bide hastalik geçmisimi biliyo diye gidiyrm yoksa baştan gitmezdim

olsun kuzum mutlu degilsen başkasına git. benim eltim de orduda gitti ama kime gitti bilmiyorum. olmazsa senin için sorarım sen bir git bakalım da. hastalık geçmişini de yeni doktora anlatırsın bişi olmaz ilgili doktor dinler zaten seni. sırf bu yüzden o kadının kahrını çekme

kahramanmaraş-muhasebeci-30-%60 kız -13.02.2017

banuelis merhaba Esra 33 Ankara Ev hanımı bdt 23/02/2017 ama sezaryanım muhtemelen şubat başı ve daha cinsiyet belli diil haftaya cumartesi inşallah emeğin için sağol

Ayrintiliya herkesi gönderiyolarmiki canim gerek görülen durumlarda gönderiliyo diye biliyorm
benim bildiğim herkes giriyor ayrıntılıya. bebegin organlarına damarlarına felan bakıyorlar. anne karnında tedavi edilecek bir hastalık varmı diye bakılıyor.

@ivo ,tatlım geçmişi şöyle bi okuyunca yazdıklarını gördüm,üzüldüm...
Senin şuan ki annelik heyecanını hissedememeni de eşine bağladım biraz. Yani hem hasta hem ateşi olan hamile bir kadın'ı dr.a götürmek istememek,götürdüğünde ise hastaneye bırakıp gitmek.... Daha fazla yorum yapıp seni üzmek istemiyorum.
Erkekler hamileliği normal bir süreçmiş gibi kabul ediyorlar.."herkes nasıl doğuruyor" gibi bir mantık var onlarda.
Dilerim rabbim eşinin kalbini yumuşatır ve yuvanıza huzur verir canım.

Kızlar günaydın, tam sayfaları okuyamadım. Bulantılar devam. Cinsiyeti öğrenen varsa tebrikler, hasta olan arkadaşlarımız varsa çok çok geçmiş olsun. banuelis yaş 37 İstanbul

kizlar bende folbiol coraspin iciyorum ama icerken cok midem bulaniyor gebeligin sonuna kadar kullanicam bu ikisini başka yok bende vitamin fln vermedi demir hapi fln

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…