2017 Şubat Anneleri

Tekdende dogum paketi ne kadar canim.

Hiç sormadım canım ama dün bi tanıdık söyledi. Tek kişilik oda 1200 imiş.
Ben oğlumu tekdende sezeryan ile doğurdum. 4.5 yıl önce 600 tl vermiştim tek kişilik odaya ve memnun kalmıştım.
Muayene ücreti 70 tl.
Detaylı bilgiyi tekrar gittiğimde sorarım artık.

canım benim hep akıntım oluyor su gibi şffaf genelde. afedersin ama ilişkiden sonraki 2 gün aşırı yogun oluyor şeffaf sümüksü oluyor onda da. hayırdır sende sıkıntı mı var.
bize zaten ilişkı yasak riskli bir gebelik geçiriyorum kokusuz sumuksu akıntım var sarı gıbı oluyor bazen anormal mi merak ettim ama kullandıgım ılacta yapabılıyormus

Rabbim gönlüne göre versin arkadaşım. Hemen şimdi 1 ayetel kürsi okuyorum.

bir bilsem bebekte kesede hersey yolunda. ama ben adet oluyor gibi kanamalar yaşıyorum. iğne ve progestan kullanıyorum kanama risk diolar ama sebebi yok vajinal dio dr
bazı kadınlar gebelik boyunca her ay eskisi gibi adet görebiliyor
belkide öyle bişydir?
Allah şifa versin canım benim
içini ferah tutmaya çalış kötüyü çağırma

Canım allah gönlüne göre versin insallah bende okudum bi tane

bir bilsem bebekte kesede hersey yolunda. ama ben adet oluyor gibi kanamalar yaşıyorum. iğne ve progestan kullanıyorum kanama risk diolar ama sebebi yok vajinal dio dr
Canim bebek rahim agzına yakin yerlesiyosa yani rahmin alt kismina yerlesiyosa kanamalar oluyomus bugun youtube da videoda izledim dr söylüyo

bize zaten ilişkı yasak riskli bir gebelik geçiriyorum kokusuz sumuksu akıntım var sarı gıbı oluyor bazen anormal mi merak ettim ama kullandıgım ılacta yapabılıyormus
korkma canım o zaman bende ilk başlarda çok korkuyordum sürekli kanama sanıyordum tuvalete gşdşyordum. hala öyle de biraz daha rahat davranmaya işimi Allaha bırakmaya başladım

Selvos88 csnım beyaz dı. Bide fazla su içemiyorum önünde etkisi varmış. Hamilelikte akıntı fazlalaşır diyorlar. Kaşıntı ve yanma yoksa zannetmem sorun olsun. Dr sor yinede. Su çok önemli ya 1 litre zor içiyorum ben

Günaydın herkese
Uzun zamandır yazamadığım için cinsiyetimizi soyleyememistim sizlere
Kızım olacak inşallah. Bende ikili test yaptirmayanlardanim doktorum da hiç zorlamadi kesin sonuç vermiyor zaten ve tedaviside yok o yüzden sen bilirsin dedi.ama ense kalınlığı gayet normal dedi.
Bi arada bende bulantı halsizlik hiç bişey kalmadı darısı basinizaaa

hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

bazı kadınlar gebelik boyunca her ay eskisi gibi adet görebiliyor
belkide öyle bişydir?
Allah şifa versin canım benim
içini ferah tutmaya çalış kötüyü çağırma
inşallah öyledir canım saol kuzum

Canim bebek rahim agzına yakin yerlesiyosa yani rahmin alt kismina yerlesiyosa kanamalar oluyomus bugun youtube da videoda izledim dr söylüyo
ylok canım bebek tam olması gereken yerdeymıs

korkma canım o zaman bende ilk başlarda çok korkuyordum sürekli kanama sanıyordum tuvalete gşdşyordum. hala öyle de biraz daha rahat davranmaya işimi Allaha bırakmaya başladım
20, hafta dolana kadar rahat yok sanırım bana

kasıntı yanma koku yok canım 3,5 lt suyumu içiyorum dr mutlaka içmelisin dedi

ay hayırlı olsun prensesin :)

ne güzel açıklamış iyi batri tüm sorularının yanıtını almışsın gözün aydın canım
ilac konusunda bn de tereddütluyum pek sevmem ilac kullanmayı. folik asiti bırakınca vinalac multivitamin verdi bana icinde her şey var. zaten saglikli besleniyorum bu kadar vitamine gerek var mi ki? bi dahaki gittiğimde soracam bn de bu konuyu bi de herkes decavit kullanıyor onun icinde neler var kizlar? bn eczaneye sordum herkes bu ilactan kullanio doktor bana vinalac verdi diye bu yeni cikti daha etkili dedi, bilemedim. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…