Tekdende dogum paketi ne kadar canim.
bize zaten ilişkı yasak riskli bir gebelik geçiriyorum kokusuz sumuksu akıntım var sarı gıbı oluyor bazen anormal mi merak ettim ama kullandıgım ılacta yapabılıyormuscanım benim hep akıntım oluyor su gibi şffaf genelde. afedersin ama ilişkiden sonraki 2 gün aşırı yogun oluyor şeffaf sümüksü oluyor onda da. hayırdır sende sıkıntı mı var.
Arkadaslar 41 hamile arkadasa ihtiyacim var benim icin hamile arkadaslarim 1 er ayetel kursi okuyabilir mi kimyasal riskim var okuyanlar yazimi begenirse kac tane okundugu hakkinda bilgim olur nolur yardimlarimizi esirgemeyelim birbirimizden ilk defa pozitifi gordum 9 senedir bebegim beni birakmasin tabiki oncelikle bizim icin hayirli olacaksa saglik sihatli).. simdiden okuyanlar haklarini helal etsinler sizlerin de yavrulari kucaklariniza sag saglim gelsininsallahh.( 4 kisi kaldi nolur esirgemeyin dualarinizi test verdim suanda sonuc bekliyorum su sirada hemen duasini yaptirayim sifa olur belki bebegime)
bazı kadınlar gebelik boyunca her ay eskisi gibi adet görebiliyorbir bilsem bebekte kesede hersey yolunda. ama ben adet oluyor gibi kanamalar yaşıyorum. iğne ve progestan kullanıyorum kanama risk diolar ama sebebi yok vajinal dio dr
Canım allah gönlüne göre versin insallah bende okudum bi taneArkadaslar 41 hamile arkadasa ihtiyacim var benim icin hamile arkadaslarim 1 er ayetel kursi okuyabilir mi kimyasal riskim var okuyanlar yazimi begenirse kac tane okundugu hakkinda bilgim olur nolur yardimlarimizi esirgemeyelim birbirimizden ilk defa pozitifi gordum 9 senedir bebegim beni birakmasin tabiki oncelikle bizim icin hayirli olacaksa saglik sihatli).. simdiden okuyanlar haklarini helal etsinler sizlerin de yavrulari kucaklariniza sag saglim gelsininsallahh.( 4 kisi kaldi nolur esirgemeyin dualarinizi test verdim suanda sonuc bekliyorum su sirada hemen duasini yaptirayim sifa olur belki bebegime)
Canim bebek rahim agzına yakin yerlesiyosa yani rahmin alt kismina yerlesiyosa kanamalar oluyomus bugun youtube da videoda izledim dr söylüyobir bilsem bebekte kesede hersey yolunda. ama ben adet oluyor gibi kanamalar yaşıyorum. iğne ve progestan kullanıyorum kanama risk diolar ama sebebi yok vajinal dio dr
korkma canım o zaman bende ilk başlarda çok korkuyordum sürekli kanama sanıyordum tuvalete gşdşyordum. hala öyle de biraz daha rahat davranmaya işimi Allaha bırakmaya başladımbize zaten ilişkı yasak riskli bir gebelik geçiriyorum kokusuz sumuksu akıntım var sarı gıbı oluyor bazen anormal mi merak ettim ama kullandıgım ılacta yapabılıyormus
başta bende üzüldüm de sonradan da çok alıştım ya geçen biri ultrasonda hareket etmeyince aklım fikrim gitti birşey oldu diyeAynen öyle baya ağladım üzüldüm ama yapacak bisey yok Allahtangelen kabulumuz dedm eşim pek mutlu ama..
aynen bende 3. ayda anca kabullendimKesinlikle ben daha yeni kabullendim sayılır kolay gelsin bizlere @Ervamelegim
hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahGünaydın herkese
Uzun zamandır yazamadığım için cinsiyetimizi soyleyememistim sizlere
Kızım olacak inşallah. Bende ikili test yaptirmayanlardanim doktorum da hiç zorlamadi kesin sonuç vermiyor zaten ve tedaviside yok o yüzden sen bilirsin dedi.ama ense kalınlığı gayet normal dedi.
Bi arada bende bulantı halsizlik hiç bişey kalmadı darısı basinizaaa
inşallah öyledir canım saol kuzumbazı kadınlar gebelik boyunca her ay eskisi gibi adet görebiliyor
belkide öyle bişydir?
Allah şifa versin canım benim
içini ferah tutmaya çalış kötüyü çağırma
ylok canım bebek tam olması gereken yerdeymısCanim bebek rahim agzına yakin yerlesiyosa yani rahmin alt kismina yerlesiyosa kanamalar oluyomus bugun youtube da videoda izledim dr söylüyo
20, hafta dolana kadar rahat yok sanırım banakorkma canım o zaman bende ilk başlarda çok korkuyordum sürekli kanama sanıyordum tuvalete gşdşyordum. hala öyle de biraz daha rahat davranmaya işimi Allaha bırakmaya başladım
kasıntı yanma koku yok canım 3,5 lt suyumu içiyorum dr mutlaka içmelisin dediSelvos88 csnım beyaz dı. Bide fazla su içemiyorum önünde etkisi varmış. Hamilelikte akıntı fazlalaşır diyorlar. Kaşıntı ve yanma yoksa zannetmem sorun olsun. Dr sor yinede. Su çok önemli ya 1 litre zor içiyorum ben
ay hayırlı olsun prensesin :)Günaydın herkese
Uzun zamandır yazamadığım için cinsiyetimizi soyleyememistim sizlere
Kızım olacak inşallah. Bende ikili test yaptirmayanlardanim doktorum da hiç zorlamadi kesin sonuç vermiyor zaten ve tedaviside yok o yüzden sen bilirsin dedi.ama ense kalınlığı gayet normal dedi.
Bi arada bende bulantı halsizlik hiç bişey kalmadı darısı basinizaaa
Teşekkür ederim canım. Seninkilerin cinsiyeti belli degilmi daha seni merak ediyodum hephayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
ay hayırlı olsun prensesin :)
Günaydın canimmgünaydın kızlarrrr
24 ağustosta randevum var o zaman belli olacak inşallahTeşekkür ederim canım. Seninkilerin cinsiyeti belli degilmi daha seni merak ediyodum hep
Kızlar merhaba nasılsınız bakalım ne var ne yok ben haftanın ortasına geldiğimiz için mutlu suratlıyım bugün ne kaldı cumaya :))
banuelis canım emeğine sağlık izmir memurum ikiz gebelik bdt 14.02.2017 biri kız biri erkek şimdilik değişmezse
ilac konusunda bn de tereddütluyum pek sevmem ilac kullanmayı. folik asiti bırakınca vinalac multivitamin verdi bana icinde her şey var. zaten saglikli besleniyorum bu kadar vitamine gerek var mi ki? bi dahaki gittiğimde soracam bn de bu konuyu bi de herkes decavit kullanıyor onun icinde neler var kizlar? bn eczaneye sordum herkes bu ilactan kullanio doktor bana vinalac verdi diye bu yeni cikti daha etkili dedi, bilemedim. ..ne güzel açıklamış iyi batri tüm sorularının yanıtını almışsın gözün aydın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?