2017 Şubat Anneleri

Benim çıktı hele akşama doğru 5 aylık gibi oluyorum ve karın bolgem yayılmaya başladı kız mı olacak acaba
ya ben erkenden çıkmasını zaten istemiyorum da böyle olunca da bende mi sıkıntı var ki diyorum hiç yok bende ya nasıl ikiz anlamadım benim de kız olur inşallah

ya ben erkenden çıkmasını zaten istemiyorum da böyle olunca da bende mi sıkıntı var ki diyorum hiç yok bende ya nasıl ikiz anlamadım benim de kız olur inşallah
Aaa evet senin ikizdi dimi :) benim komşu gordu geçen gün kız epeyce çıkmış ikiz mi yoksa dedi

ya aslında iç karın genişliği bir nimet amma insan aynı dönem gebelerde karın çıkınca acaba bi tuhaflık mı var diyor ister istemez

benim yanlarda göbüşte çıktı gören kız dio :) otobuste dolmuşta son 2 haftadır yer verıyolr saolsunlar
:) benim de dün yayılmaya başlamış kız gibi dediler komşular hayırlısı olsun inş hepimiz için de

bergamotkokulu şöyle bir tahminde bulunuyormuş da arkadaş yeni eğlencemiz

Canım benim bir arkadaşımada muke dediler. Sonra anne kanınından bir numune almanyaya hönderdiler. Almanyada yapılan testte anne kanından bebeğinkini ayrıştırıp bakıyorlarmış ve temiz çıktı. Sende bunu bir araştır.

Ayrıca başka bir arkadaşımla benim dayımın eşinin bebekleri içinde aynı şeyler söylendi ama sağlıklı doğdular. Sıkıntılı bir süreç ama iyice emin olmadan aldırma bebeğini.

Kızlar detaya inmeden rutin temizlik yaptım kendimi yormadan.Dinlenmek için uzandim sonra yavaş bi şekilde kalkarken sol kasigima aşırı şiddetli bi ağrı girdi nefesimi kesti kasilip kaldim.normalmi ki yarın kontrolum var doktoru şimdi arayıp sormak istemiyorum panik oldum bir an

Kızlar merhabalar dün kontrolüm vardı ve cinsiyet öğrendik hep bir kızım olsun isterdim hamile kalmadan önce hamile kalınca dile getiremedim bile sağlığından başka birşey düşünemiyormuş insan içime doğan da hep bir oğlum olacağıydı fakat benim minnoş bana sürpriz yaptı ve 13. Haftam da bir kızım olacağını öğrendim çok Mutlu oldum kızlar inşallah sağlıkla kucağıma almak nasip olur. Bu Arada ikili tarama testi için kan verdim sizler nasılsınız kızlar cinsiyeti belli olan veya ikili tarama testi yapan var mı ?

gözünüz aydın :)) sağlıkla kucaklamak nasip olsun inş

bilemedim ki
uzanmayı denesen?

Hayırlı olsun ben yaptırmıştım bugün sonucu öğrendim normalmiş şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…