Günaydın kızlar..
Yaz'ın ortasında grip olmuşum. Burnum tıkalı. Ne tat ne koku alabiliyorum. Vucudum halsiz ve inanılmaz başım ağrıyor. Var mı benim için rahatlatıcı bir önerisi olan ?
Bu arada dün bahsettiğim gibi cinsiyeti netleştirmek için başka bir dr.a gittim. Kendi doktorum bayan ,dün gittiğim doktor erkek idi. Ultrason odasına geçtik. 10 dakika boyunca güzelce inceledi bebeği. Cinsiyeti erkek dedi. Ben de sağlıklı olsun da önemi yok dedim. Valla üçlü test yapmadan sağlığı için bir şey diyemem dedi dr.
Önce ki doktorumun ikili test yaptığını ve sonucun iyi çıktığını söyledim.
Ben ona bakmam ,3lü test isterim 2 hafta sonra dedi
.
Tamam dedim sesimi çıkarmadım. Bu defa bebeğin net bir resmini çekebilmek için 10 dakika boyunca uğraştı. Artık karnın çok ağrıyınca resim olmasa da olur dedim. Doktor ise " diğer türlü baksam kesin güzel bir poz yakalardım"dedi
. "Tabi güzel resmim olsun istiyorsan " diye de ekledi sonuna.(yanü vajinal bakmayı kastediyor)
Ben gerek olmadığını ,sağlığının daha önemli olduğunu söyledim. Cümlemin sonunda da " sağlıklı görünüyor değil mi " diye sordum. Doktor ise " ben orasını bilememm ,kalbi atıyor ama 3lü testten sonra belli olur sağlığı dedi "
Cidden dün çok gerildim. Çocuğumun sağlığını istatiksel bir teste bağlayan ,sırf fotoğraf çekmek için vajinal muayene teklif eden bir doktor çıktı karşıma. Ben böyle formalitelerden nefret ettiğim için kaçarak uzaklaştım resmen ordan