2017 Şubat Anneleri

Allah razı olsun kızlar. Çok duaya ihtiyacım var sağolun. Yarınki doktorların değerlendirmelerini de göz önünde bulunduracağım ama nesty i de yaptıracağım sanırım içim rahat etmez.
İçini ferah tut Can'ım herşey yolunda geçer sağlıklı bir şekilde doğar inşallah bebeğin

Bende dün Dr kontrolüm de bitmeyen baş ağrımi sordum. 10 gün kesintisiz ağrıdı ve cok zorlandım. Elbette parol içtim. Acil norologa gitmen lazım dedi. Bugün de norologa gittim. Muayene sonucu migren var ama suan sana hiç birşey yapamam dedi. En.azindan 4. Ayında bitsin organ gelisimi tamamlansin dedi.beyin kapalı kutu aslında beyin Mr i çekmek olur ama onu da kadın doğum doktorun onay vermeden yapmam dedi.5 aydan sonra vereceğim tedavi en fazla gelişim geriliğine neden olabilir dedi. Anlaşılan çekeceğim doğuma kadar yapcak bişey yok

bergamotkokulu benimde hiç Karnım yok. Hele sabah uyandigim da hepten sifirlaniyor. Kaldı ki ben 14 hafta 4 Günlüğüm bugün. Dünde randevum vardı bebekte büyümüş çok şükür
anlaşıldı iç karnım geniş
maşallah bebişine darısı bana en son 9 haftalıktı gördüğümde
merak işte

Tunaydin kizlar Nasılsıniz. 14. Haftada bulantı bi gidip bi geliyor. 15.haftada rahatlarsın baya baya.
O doktorun bn diplomasını ona yedirin im SPK herif.ben olsam bi daha gitmem öküz tepesice

millet karnı çıkan falan var mı ? ben git gide zayıfladım olan karnım da gitti doktor değerlerin normal dedi benden 2 hafta büyük arkadaşımla karşılaşt
bergamotkokulu benimde hiç Karnım yok. Hele sabah uyandigim da hepten sifirlaniyor. Kaldı ki ben 14 hafta 4 Günlüğüm bugün. Dünde randevum vardı bebekte büyümüş çok şükür
benimde hiç yok olan göbeğimde gitti milletin kocaman olmuş

Benim çıktı hele akşama doğru 5 aylık gibi oluyorum ve karın bolgem yayılmaya başladı kız mı olacak acaba

Evet cnm medical park a gidiyorum ama egopole devam edicem sanırım sen nereye gidiyorsun canım?
bende medical parka zekeriyaya gidiyorum neden vazgeçtin oradan egepol çok kalabalık oluyor randevu bulman bil çok zor iyi denilen doktorlardan
seni medicalden soğutan bir şey mi oldu

Benim çıktı hele akşama doğru 5 aylık gibi oluyorum ve karın bolgem yayılmaya başladı kız mı olacak acaba
benımde kocamannn maşallahhhh bıde yemek yeyınceeee dah bi çıkıyo ilerleyen dönemde kapılardan sığmıcam

Son düzenleme:
benımde kocamannn maşallahhhh bıde yemek yeyınce ilerleyen dönemde kapılardan sığmıcam
Hee benim de baya baya belli dediğin gibi yemek fln yiyince daha çok cikiyo zayifim normalde her yer düz bi karın var şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…