- 9 Temmuz 2016
- 58
- 39
- 3
- 34
İçini ferah tut Can'ım herşey yolunda geçer sağlıklı bir şekilde doğar inşallah bebeğinAllah razı olsun kızlar. Çok duaya ihtiyacım var sağolun. Yarınki doktorların değerlendirmelerini de göz önünde bulunduracağım ama nesty i de yaptıracağım sanırım içim rahat etmez.
anlaşıldı iç karnım genişbergamotkokulu benimde hiç Karnım yok. Hele sabah uyandigim da hepten sifirlaniyor. Kaldı ki ben 14 hafta 4 Günlüğüm bugün. Dünde randevum vardı bebekte büyümüş çok şükür
Yok senden bildiğim için sor demedim SG yazdım ona sadece kısa bir küfür anlamıştır o sen sor deyince ne sormuştu ki oBana da yazmisti. Sor demedin insaallah. Ben oyle bi hata yaptim cunku
O doktorun bn diplomasını ona yedirin im SPK herif.ben olsam bi daha gitmem öküz tepesiceGünaydın kızlar..
Yaz'ın ortasında grip olmuşum. Burnum tıkalı. Ne tat ne koku alabiliyorum. Vucudum halsiz ve inanılmaz başım ağrıyor. Var mı benim için rahatlatıcı bir önerisi olan ?
Bu arada dün bahsettiğim gibi cinsiyeti netleştirmek için başka bir dr.a gittim. Kendi doktorum bayan ,dün gittiğim doktor erkek idi. Ultrason odasına geçtik. 10 dakika boyunca güzelce inceledi bebeği. Cinsiyeti erkek dedi. Ben de sağlıklı olsun da önemi yok dedim. Valla üçlü test yapmadan sağlığı için bir şey diyemem dedi dr.
Önce ki doktorumun ikili test yaptığını ve sonucun iyi çıktığını söyledim.
Ben ona bakmam ,3lü test isterim 2 hafta sonra dedi.
Tamam dedim sesimi çıkarmadım. Bu defa bebeğin net bir resmini çekebilmek için 10 dakika boyunca uğraştı. Artık karnın çok ağrıyınca resim olmasa da olur dedim. Doktor ise " diğer türlü baksam kesin güzel bir poz yakalardım"dedi. "Tabi güzel resmim olsun istiyorsan " diye de ekledi sonuna.(yanü vajinal bakmayı kastediyor)
Ben gerek olmadığını ,sağlığının daha önemli olduğunu söyledim. Cümlemin sonunda da " sağlıklı görünüyor değil mi " diye sordum. Doktor ise " ben orasını bilememm ,kalbi atıyor ama 3lü testten sonra belli olur sağlığı dedi "
Cidden dün çok gerildim. Çocuğumun sağlığını istatiksel bir teste bağlayan ,sırf fotoğraf çekmek için vajinal muayene teklif eden bir doktor çıktı karşıma. Ben böyle formalitelerden nefret ettiğim için kaçarak uzaklaştım resmen ordan
benimde hiç yok olan göbeğimde gitti milletin kocaman olmuşbergamotkokulu benimde hiç Karnım yok. Hele sabah uyandigim da hepten sifirlaniyor. Kaldı ki ben 14 hafta 4 Günlüğüm bugün. Dünde randevum vardı bebekte büyümüş çok şükür
seninkisi kesin erkek
iyiyim tatlım sen nasılsınMinnakmimar nasılsın .
İv nerelerde kizlat haberi olan var mi
Kendi başına iş açtınkızlar işim oldugu için cevap yazamıyorum kusurabakmayın
filmlerde gebe yastıklarını bağlıyorlar ya onlardan alalım olmazsa
Benim çıktı hele akşama doğru 5 aylık gibi oluyorum ve karın bolgem yayılmaya başladı kız mı olacak acabamillet karnı çıkan falan var mı ? ben git gide zayıfladım olan karnım da gitti doktor değerlerin normal dedi benden 2 hafta büyük arkadaşımla karşılaşt
benimde hiç yok olan göbeğimde gitti milletin kocaman olmuş
bende medical parka zekeriyaya gidiyorum neden vazgeçtin oradan egepol çok kalabalık oluyor randevu bulman bil çok zor iyi denilen doktorlardanEvet cnm medical park a gidiyorum ama egopole devam edicem sanırım sen nereye gidiyorsun canım?
Aman surat ekleyeyim dedim heryere bişey koymuşum :)
Kendi başına iş açtın
benımde kocamannn maşallahhhh bıde yemek yeyınceeee dah bi çıkıyoBenim çıktı hele akşama doğru 5 aylık gibi oluyorum ve karın bolgem yayılmaya başladı kız mı olacak acaba
Hee benim de baya baya belli dediğin gibi yemek fln yiyince daha çok cikiyobenımde kocamannn maşallahhhh bıde yemek yeyınceilerleyen dönemde kapılardan sığmıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?