Bende ayniHeehhh şöyleya uyuyamiyom ben bu ara uyuyamiyom uyku duzenim çok bozuldu
aynen wc ihtiyacımı giderince bütün şişkinlik gidiyor sonrası düz bir karınDoktora çok şaşırdım ne kadar ilginç bir adammmış öyle.... belki kötü niyeti yoktur diyoruz biz ama itici geliyor öyle konuşan adamlar.... ayy allah o adama yolunu düşürmesin canım :)))
Ben sabah kalktığımda hiçbir şey yok dümdüz bir göbek ama gün içinde yemek yedikce çıkıyor baya herkes aaaa karnın çıkmış dese de ben benimkinin gaz olduğunu düşünüyorum
Ben deee2li yaptırmadım 3lü de yaptırmayacağım
İki haftadır fln boyleyim ya sabah ta sersem gibi kalkiyomBende ayni
Bende 3 gundur böyleyim gece uykusu parca parca gündüz uyuyorm artıkİki haftadır fln boyleyim ya sabah ta sersem gibi kalkiyom
Yok demedi tablet bitince sorarim diye bende bisey sormadim zaten bitince bidaha icmek istemedigimi soylerim cunku zorlaniyorum dedigin gibi birde kan ilaci eklencek ilaclarin yaninakulllanan biri daha olduguna sevindim :)) ne kadar kullanicaz ki onu doktor bisi dedi mi? sonra kan ilacina falan mi gecicez? bi de bnm maznezyum eksik galiba vucumda kasilmalar gerilmeler oluo vinalacta magnezyum var ama ya yeterli gelmedi ya da daha iki hafta oldu kullandigim henüz etki gostermedi...
Ayyy çok sevinçli yım annemler Yengem yeğenler geliyoooooooevin içi curcuna olacak çocuklarla yasasiinnnnnnn
Arkadaşlar 2 gündür decavit kullanıyorum.vücudumun bazı bölgelerinde kaşıntı ve kızarıklık oluyo.acaba bu ilaçtan mı oluyor.böyle bişey yaşayan oldumu
aynen wc ihtiyacımı giderince bütün şişkinlik gidiyor sonrası düz bir karınbelkide iç karnımız geniştir
gerçi karın aşağıda ve sivriyse erkek bebek belirtiside olabiliyormuş,kız bebeklerde toto ve karın erken büyüyor diyorlar
Eder canim zamanla,soda ve muz tuketirsen o da etki eder kasilmalara bende de var kasilmalarkulllanan biri daha olduguna sevindim :)) ne kadar kullanicaz ki onu doktor bisi dedi mi? sonra kan ilacina falan mi gecicez? bi de bnm maznezyum eksik galiba vucumda kasilmalar gerilmeler oluo vinalacta magnezyum var ama ya yeterli gelmedi ya da daha iki hafta oldu kullandigim henüz etki gostermedi...
Ben gündüz de uyumuyom öyle yapsam gece daha fena olurumBende 3 gundur böyleyim gece uykusu parca parca gündüz uyuyorm artık
Aynen canım ya bi aydır yat yat evde ses seda yok tek başına artık cildircak gibiydim çok iyi gelecek banaGözün aydın canım kalabalıkta güzel de yemek yenirrr canın da sıkılmazz oh oh
Ben 6. Haftamdan beri kullanıyorum böyle birşey olmadı. Prospektusune bak istersen yan etkisi var miymis?
Evettt özellikle lavaboya gidince iniyor
Ama çok sık lavabo ihtiyacı hissediyorum git git bitmiyoray inşallah iç karnımız geniştir de az çatlarız belkimmm
Hergün popoma ve göğüslerime bakıyorum büyümemiş o zaman erkek diyorum
Gözün aydın canım kalabalıkta güzel de yemek yenirrr canın da sıkılmazz oh oh
Ben 6. Haftamdan beri kullanıyorum böyle birşey olmadı. Prospektusune bak istersen yan etkisi var miymis?
Evettt özellikle lavaboya gidince iniyor
Ama çok sık lavabo ihtiyacı hissediyorum git git bitmiyoray inşallah iç karnımız geniştir de az çatlarız belkimmm
Hergün popoma ve göğüslerime bakıyorum büyümemiş o zaman erkek diyorum
Oncelikle gecmis olsun,ihlamurun icine bal biraz limon ekle ilik ic canim,birde yesil biber,kivi,taze meyve sulari kefir birde iyi gelir mevsim meyvelerindenGünaydın kızlar..
Yaz'ın ortasında grip olmuşum. Burnum tıkalı. Ne tat ne koku alabiliyorum. Vucudum halsiz ve inanılmaz başım ağrıyor. Var mı benim için rahatlatıcı bir önerisi olan ?
Bu arada dün bahsettiğim gibi cinsiyeti netleştirmek için başka bir dr.a gittim. Kendi doktorum bayan ,dün gittiğim doktor erkek idi. Ultrason odasına geçtik. 10 dakika boyunca güzelce inceledi bebeği. Cinsiyeti erkek dedi. Ben de sağlıklı olsun da önemi yok dedim. Valla üçlü test yapmadan sağlığı için bir şey diyemem dedi dr.
Önce ki doktorumun ikili test yaptığını ve sonucun iyi çıktığını söyledim.
Ben ona bakmam ,3lü test isterim 2 hafta sonra dedi.
Tamam dedim sesimi çıkarmadım. Bu defa bebeğin net bir resmini çekebilmek için 10 dakika boyunca uğraştı. Artık karnın çok ağrıyınca resim olmasa da olur dedim. Doktor ise " diğer türlü baksam kesin güzel bir poz yakalardım"dedi. "Tabi güzel resmim olsun istiyorsan " diye de ekledi sonuna.(yanü vajinal bakmayı kastediyor)
Ben gerek olmadığını ,sağlığının daha önemli olduğunu söyledim. Cümlemin sonunda da " sağlıklı görünüyor değil mi " diye sordum. Doktor ise " ben orasını bilememm ,kalbi atıyor ama 3lü testten sonra belli olur sağlığı dedi "
Cidden dün çok gerildim. Çocuğumun sağlığını istatiksel bir teste bağlayan ,sırf fotoğraf çekmek için vajinal muayene teklif eden bir doktor çıktı karşıma. Ben böyle formalitelerden nefret ettiğim için kaçarak uzaklaştım resmen ordan
Hemşireye söyleseydin ya o durumda çok zor beklemekannemin modelini almışsam çatlamam bana gebeyken 8.ayda belirginleşmiş karnı
bu hem iyi hem kötü olabiliyor dün sağlık ocağına gittim kan testi için sıra vardı duvarada yazmışlar
1. durumu acil olan hastalar
2. hamileler
3. 65 ya üstü vs diye uzuyordu liste
e karın yok bişey yok 3 aylık oluncada söylenmiyor öyle herkese gebeyim bi sıra verin diye öyle aç aç bekledim elim ayağım titredi bayılacak gibi oldum ter boşaldı birden bide anlamsızca içerdeki bi bayan sesli sesli ağlamaya başladı kan aldıran çocuk mızırdandı,çığlık attı gözüm karardı yav
anlayacağın karın şart olabiliyor bazen otobüse binsek yer veren çıkmaz
ben söylemeden anladı zaten ama sıra bana gelmişti artık yüzüm solmuş, zorduHemşireye söyleseydin ya o durumda çok zor beklemek
Aynen canım ya bi aydır yat yat evde ses seda yok tek başına artık cildircak gibiydim çok iyi gelecek bana
annemin modelini almışsam çatlamam bana gebeyken 8.ayda belirginleşmiş karnı
bu hem iyi hem kötü olabiliyor dün sağlık ocağına gittim kan testi için sıra vardı duvarada yazmışlar
1. durumu acil olan hastalar
2. hamileler
3. 65 ya üstü vs diye uzuyordu liste
e karın yok bişey yok 3 aylık oluncada söylenmiyor öyle herkese gebeyim bi sıra verin diye öyle aç aç bekledim elim ayağım titredi bayılacak gibi oldum ter boşaldı birden bide anlamsızca içerdeki bi bayan sesli sesli ağlamaya başladı kan aldıran çocuk mızırdandı,çığlık attı gözüm karardı yav
anlayacağın karın şart olabiliyor bazen otobüse binsek yer veren çıkmaz
Evettt
Hihihi yastık koyalım mı
Can'ım beni de ekleyebilirmisin ben kastamonuluyum bir oğlum olucak inşallahSonunda yapabildim gerisini bilgisayarı açınca ekleyeceğim telefondan olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?