2017 Şubat Anneleri

Ayyy çok sevinçli yım annemler Yengem yeğenler geliyoooooooevin içi curcuna olacak çocuklarla yasasiinnnnnnn

Arkadaşlar 2 gündür decavit kullanıyorum.vücudumun bazı bölgelerinde kaşıntı ve kızarıklık oluyo.acaba bu ilaçtan mı oluyor.böyle bişey yaşayan oldumu

aynen wc ihtiyacımı giderince bütün şişkinlik gidiyor sonrası düz bir karın belkide iç karnımız geniştir
gerçi karın aşağıda ve sivriyse erkek bebek belirtiside olabiliyormuş,kız bebeklerde toto ve karın erken büyüyor diyorlar

Yok demedi tablet bitince sorarim diye bende bisey sormadim zaten bitince bidaha icmek istemedigimi soylerim cunku zorlaniyorum dedigin gibi birde kan ilaci eklencek ilaclarin yanina

Ayyy çok sevinçli yım annemler Yengem yeğenler geliyoooooooevin içi curcuna olacak çocuklarla yasasiinnnnnnn

Gözün aydın canım kalabalıkta güzel de yemek yenirrr canın da sıkılmazz oh oh

Arkadaşlar 2 gündür decavit kullanıyorum.vücudumun bazı bölgelerinde kaşıntı ve kızarıklık oluyo.acaba bu ilaçtan mı oluyor.böyle bişey yaşayan oldumu

Ben 6. Haftamdan beri kullanıyorum böyle birşey olmadı. Prospektusune bak istersen yan etkisi var miymis?

Evettt özellikle lavaboya gidince iniyor
Ama çok sık lavabo ihtiyacı hissediyorum git git bitmiyor ay inşallah iç karnımız geniştir de az çatlarız belkimmm

Hergün popoma ve göğüslerime bakıyorum büyümemiş o zaman erkek diyorum

Eder canim zamanla,soda ve muz tuketirsen o da etki eder kasilmalara bende de var kasilmalar

Aynen canım ya bi aydır yat yat evde ses seda yok tek başına artık cildircak gibiydim çok iyi gelecek bana

annemin modelini almışsam çatlamam bana gebeyken 8.ayda belirginleşmiş karnı
bu hem iyi hem kötü olabiliyor dün sağlık ocağına gittim kan testi için sıra vardı duvarada yazmışlar
1. durumu acil olan hastalar
2. hamileler
3. 65 ya üstü vs diye uzuyordu liste

e karın yok bişey yok 3 aylık oluncada söylenmiyor öyle herkese gebeyim bi sıra verin diye öyle aç aç bekledim elim ayağım titredi bayılacak gibi oldum ter boşaldı birden bide anlamsızca içerdeki bi bayan sesli sesli ağlamaya başladı kan aldıran çocuk mızırdandı,çığlık attı gözüm karardı yav
anlayacağın karın şart olabiliyor bazen otobüse binsek yer veren çıkmaz

Oncelikle gecmis olsun,ihlamurun icine bal biraz limon ekle ilik ic canim,birde yesil biber,kivi,taze meyve sulari kefir birde iyi gelir mevsim meyvelerinden
Oglun icinde tebrik ederim
Dr konusuna da yorum yapmayacagim edep yoksunu varliklar

Hemşireye söyleseydin ya o durumda çok zor beklemek

Karnim cikti benim ama zaten zayif bir insan degildim,bir de ikinci gebelik oysa ki.
Herkesin vucut yapisi farkli oluyor bebege de bagli tabiki
Uyuymayan hamisler uyuyun gece gunduz farketmez,ben gece uyuyamiyorum gunduz de telafi sansim yok evde sipam oldugu icin yatirmiyor,sicaklar azalsin gececek dicem ama bu seferde gobekler buyuycek:))) az kaldi sabredin 6 ay daha:)))hayaller kuruyorum bir an once dogsada ben de rahatca hareket edebilsem diye:))))cinsiyeti belli.olanlari tekrardan tebrik ederim saglikla gelsinler insallah

Aynen canım ya bi aydır yat yat evde ses seda yok tek başına artık cildircak gibiydim çok iyi gelecek bana

Evettt

Hihihi yastık koyalım mı

bergamotkokulu benimde hiç Karnım yok. Hele sabah uyandigim da hepten sifirlaniyor. Kaldı ki ben 14 hafta 4 Günlüğüm bugün. Dünde randevum vardı bebekte büyümüş çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…