2017 Şubat Anneleri

Canım bana da dr 20. Hafta da demişti ebeler de öyle demişti ama bende 12. Hafta da gittim 16. Hafta da gel dedi ama ayrıntılı için değil

Bizim de tutmadı benim 2018 eşimin 2016 çıktı ortada ikimize de yakın değil

Hayırlı olsun canım.. İnşallah kan sonuçlarında gayet güzel gelir..

Yani şimdi Allah korusun 2017 de bizim çocuk olmayacak mı? Anlayan biri aydınlatırsa beni çok sevinirim.
yok öle degil doguracagın yıla senin dogum yılınla yapulan ghesap denk geliyorsa bebek kız. eşinin dogum yılı ile olan hesap denk geliyorsa bebek erkek diyor arkadaş. anladın mı :)

yok öle degil doguracagın yıla senin dogum yılınla yapulan ghesap denk geliyorsa bebek kız. eşinin dogum yılı ile olan hesap denk geliyorsa bebek erkek diyor arkadaş. anladın mı :)
Ben hic inanmyorum öyle şeylere cin takviminede inanmam yarışı hangisi kazaniyosa o şampiyon oluyo sonucta dimi ama

Günaydn kizlar bu gece 2 ye kadar bdv de takildim başim çatliyo şimdi
Uyku zaten delik deşik
Yaa benim de gece uykularım hep bölük pörçük hormonlardan dolayı mı acaba... Gece çok sık uyanıyorum ve hemen uykuya dalamıyorum.. Ki ben 24 saat yatsam yatabilen biriyimdir çok düşkünümdür uykuya.. Ama iki haftadır hiç rahat uyku uyuyamıyorum

ben ne zman gelıcem bıdaha dedım 1 ay sonra ayrıtılıya gelıceksın dedı bılemedmkı yaaa
Ebelerin bana verdiği kâğıtta 16-20 hafta 3 lu tarama yaziyo neyse bi git bakalım ne olacak vardır bi bildiği elbet

Bende ayniyim yatağın bi baş ucunda bi ayak ucunda elimde yastık dolanıp duruyom

Ebelerin bana verdiği kâğıtta 16-20 hafta 3 lu tarama yaziyo neyse bi git bakalım ne olacak vardır bi bildiği elbet
şimdi özeli aradım bı bılgı alıyım die onlarda 20.haftada yapıyoruz dedi ben dr.mun dediği tarihte gıdım bı bakalım

bende medical parka zekeriyaya gidiyorum neden vazgeçtin oradan egepol çok kalabalık oluyor randevu bulman bil çok zor iyi denilen doktorlardan
seni medicalden soğutan bir şey mi oldu
Yok canım her şey çok ii volkan bey doktorumda çok ii doğum ücreti biraz fazla geldi bana çok sona kalmadan değiştireyim diyorum o yüzden egepolle yarı yarıya fark var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…