2017 Şubat Anneleri

Bu arada kızlar çok mu erken oldu bilmiyorum ama kayınvalidem bebek için bir şeyler almış. Arkadaşta bebek arabası getirdi o da evin ortasında duruyor. Bende indirime girdiğini görünce dayanamayıp elektrikli göğüs pompası,biberon emzik filan aldım. Sonra da kızdım kendime çok erken oldu diye. Kafam karışıyor alıp almama konusunda son aylara kalırsa da ciddi masraf olacak. Benim gibi olan var mı aranızda ?

bende alsam mı almasam mı diye düşünerek geçiyo günlerim annem de yorgan bornoz falan almış

Kizlar elevitte ve decavitte domz jelatini katkisi varmis diye bi söylenti var duydunuzmu böyle bisey asli varmi acaba

Decavitte yok ama elevitte var Can'ım firma da kabul etti zaten. Dava falan açıldı geçen senelerde.

Canim ben hamile değilim suan 1 kaybim var bu sayfalarada kafam değilsin diye giriyorum Ama sana tavsiyem erken alma bence Allahin izniyle herşeyi olur kismetiyle gelir bebekler emin ol..ama sen bilirsin yinede sadece nacizane fikrim

Canim ben hamile değilim suan 1 kaybim var bu sayfalarada kafam değilsin diye giriyorum Ama sana tavsiyem erken alma bence Allahin izniyle herşeyi olur kismetiyle gelir bebekler emin ol..ama sen bilirsin yinede sadece nacizane fikrim
Haklısın. Bende öyle düşünerek kendimi durdurmaya çalışıyorum. Her şey Allah'tan canım. Bazen forumlarda denk geliyorum doğum sırasında ya da en son haftalarda kaybedenlerde oluyormuş. Allah korusun.

alıcam almasına ama kayınvalidem ve annem yüzünden alamıyorum aaa şu indirime girmiş diyorum gözleri büyüyor daha erken daha erken diye

Uyku tutmuyo beni de. Gun icinde de sıcaktan kendimi cok kotu hissediyorum. Simdi de belim agriyor. Karnim da cikmadi hic.bir bucuk kilo aldim toplamda. Duygusal moddayim su an. Durup dururken aglayasim var. Ruh hali dengesiz olan bi ben mi varim
Bende geceleri çok zor uyuyorum çok sıcaklıyorum. Dün gece en son 3buçukta duş aldım öyle uyuyakalmışım o da sürekli uyanıp şekil değiştire değiştire söyle dalgın bir uykum hiç yok

Valla memleketim diye demiyorum ama guzeldir burasi. Ben cok seviyorum. Cok sukur esimde burali onun icin baska yere gitme imkanimda pek yok.
oraya ilk geldiğimde aglamıştım ben burda ne yapacam nasıl yaşayacam diye. :) sonra çok alılştım çok rahattım. arkadaşlarım hep diyor buraya bir ilk gelen birde giden aglar diye :) inşallah bi kaç aya ziyarete gelecem :)

Ben ilk gebeligimde daha cinsiyetini ögrenmeden almaya baslamiştim ve hepte kiz seyleri aliyodum çok fazla hissediyodm kiz olucani tabi sonra ögrendim kizmiş çok sevindim almayada devam etti bebek odasina kadar aldim ama malesen kismet olmadi 23.haftada kaybettik bebisi.o nedenle şimdi almiyorum bisey helede erkek olursa yeni baştan alcam herşeyini:)Nasip kismet herşey.

Bende alınacaklar listesi oluşturdum. Sağolsun etrafdakilerin çoğu listeyi paylaştı :)
bir yönden iyi aslında son zamana çok iş bırakmamak lazım hemde anca ödenir bende çocuğun cinsiyeti netleşsin dolabını falan aldıktan sonra hemen başlayacam dolap olmayınca aldıklarım ortada kalır alır yıkar yerleştiririm dolaba diye düşündüm

Çok haklısın. Her şey Allah'ın takdiri.Allah bu bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Ben kıyafet pek almayı düşünmüyorum. Sadece biraz daha para tutacak şeyleri yavaştan almayı düşündüm. Bakalım zaman neler gösterecek bizlere.

anammmm benimde kesin erkrk bu kadar çok erkek duyunca :) hayırlı olsun canımm şubat annelerinde baya erkek annesi var şuan
evet şubatta erkek nüfusunda patlama olacak
anammmm benimde kesin erkrk bu kadar çok erkek duyunca :) hayırlı olsun canımm şubat annelerinde baya erkek annesi var şuan
evet şubatta erkek nüfusunda patlama olacak gibi :) ben kız istiyordum şok oldum gerçi ama allah hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin sağlıklı sıhhatli

Çok haklısın. Her şey Allah'ın takdiri.Allah bu bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Amin canim insallah hepimizde saglikla aliriz bebislerimizi kucagmiza herşey allahtan napalim Ama aman bisey olur mu dusuncesiylede heycaninizi kaybetmeyin tabikide tatli güzel seyler ben hic pisman degilim cok keyifle aldim ettim biraz erken davrandim ama ilk heves tabi insan tutamyo kendini olsun hayirlisini istedik boyleymiş hayirlisida

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…