2017 Şubat Anneleri

Uyku tutmuyo beni de. Gun icinde de sıcaktan kendimi cok kotu hissediyorum. Simdi de belim agriyor. Karnim da cikmadi hic.bir bucuk kilo aldim toplamda. Duygusal moddayim su an. Durup dururken aglayasim var. Ruh hali dengesiz olan bi ben mi varim

Bu gidişle öyle olacak:) kızıma tuvalet eğitimi veriyorum bakamıyorum bile buraya.
yoğunsun tabi ek olarak bu sorumluluğu aldığın için ayrıca teşekkürler. Ben yakında doktora gidicem o yüzden söylemiştim umarım yanlış anlamadın :) bu arada kolay gelsin hemencecik öğrensin fıstık

Bende aynı durumdayım. Eşim rahatsız etmemek için koltukta yatıyor. Ben bir yastığı karnıma koyup yatağın her bir köşesini geziyorum.
Aynen aynen bende yastık bi kafamın altında bi bacak aramda eşim de bana diyo ayrı mı yatsak diye çünkü geçen gece ayak ucunda yattigim için hafiften bi tekmeler gibi oldu beni

Arkadaşlar 2 gündür decavit kullanıyorum.vücudumun bazı bölgelerinde kaşıntı ve kızarıklık oluyo.acaba bu ilaçtan mı oluyor.böyle bişey yaşayan oldumu
Ben de sabah yazmıştım :) demir ve vitamin haplarindan sonra kaşıntı ,morluk ve kızarıklık. Doktora gittim doktor sabah birini akşam diğer ilacı al dedi hangisinin olduğunu tespit et ve onu bırak dedi.Bebege zararı olmuş mudur diye sordum olmaz dedi.

Kizlar elevitte ve decavitte domz jelatini katkisi varmis diye bi söylenti var duydunuzmu böyle bisey asli varmi acaba

Merhaba...dun aksamdan beri kasigimda bir agri var..bazen cok belli ediyo kendini...bugun de uzun zaman sonra midem bulandi ve karnimda agri oluyo ozellikle su icince...bi sorun yoktur insallah...cevremden kotu haberler aldikca evhamlaniyorum sanirim..14+3 deyiz hala hissemedim bebegimi

Yok canım her şey çok ii volkan bey doktorumda çok ii doğum ücreti biraz fazla geldi bana çok sona kalmadan değiştireyim diyorum o yüzden egepolle yarı yarıya fark var
hım ben araştırmadım hiç doğum ücretini ne kadar dediler sana ücreti ki, benim özel sağlık sigortam var Allahtan ondan hiç araştırmadım. bende çok memnunumda ayrıntılı olarak soruşturmadım insanlara nasıl falan diye yaşayıp görmek istiyorum çok pimpirikli olmak istemiyorum sanırım:) zaten azıcık inceleyince büyükler hemen bizim zamanımızda diye başlıyor:)

İstanbulda ki Medical park ta Sezeryan doğum 4.000 TL den aşağı değildir.

kızlar vallaha okudukça psikolojik olarak mı etkileniyorum bilmiyorum yaklaşık 2 saattir kasıgımın oralara batar giriyor sol tarafa böyle sanki bıçak girip çıkar gibi .bana hamileliğimin başından beri hiç batar vs olmamıştı bugun korkuttu birazcık.rahim büyüyor demişti daha önce arkadaşlar daaaa işte bişey olunca normaldir ya diyemiyor insan nedense oooo nasıl geçcek bu aylarrr.şubat gelsede hepimizde teker teker bebiş haberleri gelse

Kız yok öyle şey olur mu hiç bu zaten kesin dogrudur denilmezki eğlencesine yani .. şöyledir 2017 de kız da erkek olabilir sizinki
Tamam ikna oldum canım :) :) :) Sağlıklı olsunlar da gerisi önemsiz. Doktorum kıza benzetmişti ama cumartesi çağırdı kesin söyleyebilmek için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…