2017 Şubat Anneleri

ayy aynı ben etin düşüncesi bile midemi bulandırıyo inşallah geçer çünkü kırmızı et en önemli besin kaynağı

benim de çok istediğim birşeydi bu ama ben hayatta yazamam, yazma yönüm hiç iyi değildir.. sonradan okur okur gilerim anca çoçuğuma falan vermem yazanlara da hep imrenmişimdir zaten

Benimde kanamam geldi doktor istirahat verdi bende calisiyorum..bide iğne verdi her hafta vurulacam 4 adet toplam şimdide kahverengi leke oluyon lavabo ya gittikçe normal mis yorgunluk tan oluyormus

Benim 20 gün falan sürdü kahve lekelenme. Bazen açık bazen koyu kahve. Yorgunluktan oluyo biraz da enfeksiyon varsa o da tetikler. Inşallah hemen geçer içini ferah tut
İnşallah canım şuan yatıyorum sanki azaldı ama inşallah geçer şuan bel ağrım çok var bakalım hayırlısıyla geçsinde

Benimde kanamam geldi doktor istirahat verdi bende calisiyorum..bide iğne verdi her hafta vurulacam 4 adet toplam şimdide kahverengi leke oluyon lavabo ya gittikçe normal mis yorgunluk tan oluyormus
Bende ilk üç ay çok sıktım kendimi bide sürekli ayakta çalışıyodum çıkmaya karar verdim biraz daha çalışıyım die die en sonunda kanamam oldu bana bir hafta dinlen bir hafta sonra gel dedi bakalkm inşallah geçer

Kızlar ya bugün yine midem çok kötü 10 gündür iyiydim hiç çıkarmamıştım dün gece baş dönmesi ile başladı dayandım uyudum öyle ama bugün daha fazla dayanamadım şuan midem bomboş tam bitmek üzere derken yeniden başlaması çok garip hormonlar mı yükseliyor acaba

aynen aynen organik diye bişey yok aslında topraklarımız hasta ilaçsız verim alınamıyor
somon vb balıkların tüketilmesinin sakıncalı olduğunu sanıyordum içerdikleri yüksek civadan dolayı..,
imom vb bişeyler düşüneceğim doktorum teklif etmişti fakat ceviz yiyebilirim demiştim gel gelelim hergün hergün yenmiyor maalesef sanırım o tür bi ilaç alacağım en sonunda..
ve evet çok haklısın düğün zamanımda çok kilo vermiştim iştahım kesilmişti diyetisyene gittiğimde öğün aralarımda süt veya ceviz önermişti acayip kilo aldırıyor zaten şimdiden 2 kilo aldım düzenli süt ve ceviz tüketmememe rağmen
gerçekten Allah yardımcımız olsun böyle ince ince düşününce işler çok zorlaşıyor ama diş kaybetmekte istemiyorum yada kemik erimesiyle karşılaşmak istemiyorum bu yüzden akşama doğru bikaç eczane gezicem gibi

ntv yayınlarının gün be gün hamilelik diye günlük/bilgilendirici bir kitabı var. ben onu yazıyorum hafta hafta çok güzel oluyor:)) hiçbir önemli an unutulmuyor sonra

Çok teşekkür ederim cevabınız için
benim ilk ölçüldüğünde 3,82 cıkmıstı doktor sınırda tekrar yaptır değince tekrar yaptırdık 4,11 e yükseldi bugün dahiliyeye gitmem gerektiğini kadın doğumcuların bu konu Hakkı'nda detaylı bilgisi olmadığını söyledi. Her ay kontrol edilecekmiş öyle dedi.. Cok aşırı yüksek cıkmadı diye gitmesem mi diye düşünüyorum ama doğumdan sonra içtim diyince endişelendim şimdi..

Canım gözün aydın hayırlı olsun artık cinsiyeti de biliyosun sağlıcakla kucağına da alırsın inşallah İsim heyecanı başlasın o zaman

Ayy insallah canım benim cok teşekkür ederim Hemen alışverişe çıktık annemle pembiş pembiş seyler aldık Dediğin gibi sırada isim heyecanı var, hayırlısıyla güzel bi isim buluruz insallah

selam guzel anneler.. artık aranızda olamayacagım.. bebegimin kalbi durdu.. melek oldu bebeğim.. topikten ayrılıyorum.. dualarım sizinle.. hoşcakalın..

Yaşına uygun film seçerseniz neden zararı olsun ki. Kreşlerde götürüyor. Her çıkan filme yaşına uygun olduğu sürece ben götürmeye çalışıyorum.
☺ yanlış anlaşılma olmuş. Biz kızımla tiyatro sinema toz attiriyoruz. Sinemada ki ses duzeyinin hamileliğe sakıncası var mı diye sormuştum

Kııızzlaaar dayanamadım doktora tekrar gittim Prensesim geliiyoorrr %99 kesin dedi doktorumuz Tkml_
Ilk çocuğum kız. Şu an 4 buçuk yaşında. Kucağa alınmadan tadi bilinmez. Bence ilk çocuğun kız olmasi çok büyük şans. sağlıkla kucaginiza alın ins hayırlı ugurlu olsun.

selam guzel anneler.. artık aranızda olamayacagım.. bebegimin kalbi durdu.. melek oldu bebeğim.. topikten ayrılıyorum.. dualarım sizinle.. hoşcakalın..
Ne diyeceğimi bilemiyorum. 2 kez düşük yaşadım ama daha erken bir dönemde. Şu an çok zor olmalı Rabbim yar ve yardımcınız olsun.. Allah sabır versin. Ins en kisa zamanda kucağıni yeniden doldursun. . Çok çok üzüldüm

diyecek pek bişey yok zaten bir sure bebek düşünmuyorum cunku cok yıprandım 4 saat sancı cekip normal dogurdum ıkınarak 48 saattir uykusuzum gözümu kapatamıyorum

diyecek pek bişey yok zaten bir sure bebek düşünmuyorum cunku cok yıprandım 4 saat sancı cekip normal dogurdum ıkınarak 48 saattir uykusuzum gözümu kapatamıyorum
Ben direk uyutulup kürtaj oldun. Sizin yasadiginiz duyguya empati yapmaya çalışınca bile zorlaniyorum. Rabbimin imtihanı elbet bir hayır var. Sabır diliyorum sadece . Yaşadığınız süreç zihnen manen bedenen çok ama çok yorucu elbette ama ins öyle hayırlı sağlıklı kuzulariniz olsun ki bu günler acı bir hatıra olarak kalsin. Rabbim sabrinizi arttirsin

canım benim ya çok geçmiş olsun Rabbim in vardır bir bildiği nedeni belli mi en azından bi dahaki sefere önlem olması açısından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…