2017 Şubat Anneleri

ALİ KAAN yeğenimin ismi.. kısaca ALİŞ diyoruz ama çift isim olarak çok hoş söyleniyor. Maşallah bebişinize...

uvvv ne diyim en kısa zamanda birçoğuna ihtiyacın olmaz umarım

çok geçmiş olsun çok şükür atlatmışsınız.. Rabbim korusun meleklerimizi..

kızlar ben ikili test için cuma gününe gidicem. sanırım en son ben gidiyorum ( 13+0 da)
A Armaganhayat çok geçmiş olsun canım. iyisindir inşallah...
@Mavi-Pembe canım sen nasıl oldun??? eski yazılara bakarken gördüm.. çok geçmiş olsun.. dualarımız sen ve meleğinle...

ALİ KAAN yeğenimin ismi.. kısaca ALİŞ diyoruz ama çift isim olarak çok hoş söyleniyor. Maşallah bebişinize...
ayy teşekkür ederim.. biz de çok beğendik ve çevremden hep olumlu tepki aldım benim eşimin de ismi alican olduğu için aliş demeye alışığım ben ismiyle yaşasınlar inşallah..

A Armaganhayat çok geçmiş olsun Rabbim meleklerini korurmus korumusta annelik konusuna gelince biz şuan karnimizda bile zarar görmesini engellemeye çalışıyoruz tabiki annelik gerçekten farklı bi duyguymus

2 lt iciyosan yine iyi ben o kadar da icemiyom hele bi kaç gundur kalabalık hepten unutuyom kosturmaktan

Su tüketimi çok önemli ihmal etmemiz lazım ben de zorla 2 lt içiyorum gece sık sık tuvaletteyim aslında yaz aylarında 2 lt den fazla tüketmek lazım ama olmuyo ki

Kızlar size bişey danışmak istiyorum. 4 yaşında bir kızım var. Arkadaşımla çocukları sinemaya götürmek istiyoruz .Sinemanin bu dönem de Bi zararı var miydi
Yaşına uygun film seçerseniz neden zararı olsun ki. Kreşlerde götürüyor. Her çıkan filme yaşına uygun olduğu sürece ben götürmeye çalışıyorum.

haklısın canım. en iyisi sıkı beslenmek. ancak bu noktada da bir sıkıntı var. artık tüm gıdaların daha tohumdan genleriyle oynanmış olarak yetiştiriliyor. bir araştırmaya göye dedelerimizin yediği bir portakaldan aldığı vitamini biz alabilmek için 9 portakal tüketmemiz gerekiyormuş. bu da ne kadar yersen ye, seni sentetik vitaminlere mecbur bırakıyor. çok haklısın o demir ilaçlarına ihtiyacımız var. ilk gebeliğimde ne hap ne şurup yeterli yükseltmemişti kanımı. iğne olmak zorunda kaldım. demekki o kadar eksiğiz demir yönünden. Allah yardımcımız olsun.

günde 4 ceviz omega ihtiyacının sadece bitkisel olanını karşılar. o da kilo yapar hergün düzenli yersen. hayvansal omega 3 tüketebilmek lazım. somon balığı. nerden bulacağız? imkansız gibi bir şey. yine geliyoruz balık haplarına yada şuruplarına. bildiğin paradoks. çık içinden çıkabilirsen.

dr um bir hap vermişti i-mom diye. içinde balık yağı vitamin ve folikasitten oluşan. onu bile gün aşırı yada iki günde bir içtim. hala kutunun yarısı duruyor. ben ilaç içemiyoooruuuuuummmm

A Armaganhayat çok geçmiş olsun canım... Alllah korumuş çocuğu
Sağol canım öyle gerçekten de Allah korudu
Allah korumuş geçmiş olsun çok.
Sağol canım. Allah razı olsun
A Armaganhayat geçmiş olsun canım Allah Bi daha yaşatmasın
Amin amin teşekkür ederim canım insallah
çok geçmiş olsun çok şükür atlatmışsınız.. Rabbim korusun meleklerimizi..
Amin cumlemizinkini..Çok sağol canim
Çok sağol canim şimdiden kolay gelsin ben de iyiyim şimdi çok sağol ama gerçekten üzüntü bebeğe etki ediyor karnımda bi sancı oluştu korktum kendimden bebis için.
A Armaganhayat çok geçmiş olsun Rabbim meleklerini korurmus korumusta annelik konusuna gelince biz şuan karnimizda bile zarar görmesini engellemeye çalışıyoruz tabiki annelik gerçekten farklı bi duyguymus
Çok güzel anneler olacaksınız şimdiden belli ettiriyorsunuz kendinizi

Selam herkese
Ben memlekette tatildeyim Ayvalık'ta o sebeple çok sık girip okuyamıyorum cinsiyetler için hayırlı olsun, biz de merakla bekliyoruz.
Bahar çok geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız. Benim bulantılarım geri geldi dünden beri ne yesem çıkıyor boğazımı tahriş ettim sanırım canm çok yanıyor.
Salliala bu arada bütün onayların geldi mi? Bu sabah il mem de onayladı heyecanla 22 sini bekliyorum.

Canim çık sağol sana da çok geçmiş olsun. Bu haftalarda bende de olmuştu aynı şey şimdi bitti çok şükür az kaldi inşallah biraz sabır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…