- 10 Mart 2016
- 504
- 312
- 103
- 40
Allah korumuş geçmiş olsun çok.Çok sağol canim Allah razı olsun. Öyle kapı kırıldı o an çocuk da korktu. Ne bileyim çok da dikkatliyimdir oysa çevrem tekintili olduğumu söyler çocuklarından yana. Allah korusun birtek o yeter demekki
biz isme de karar verdikinşallah kararımız değişmezse Ali Kaan ismine içimiz çok ısındı.. hem eşimin ismi Alican hem de desinin ismi Ali, biraz kıyak geçtim eşime.. yaş 27 bu arada, 2.5 senelik evliliğin ardından geldi prensimizin müjdesi bu arada sayfa 1 de çoğumuzun bilgisi var.. nerde yaşıyoruz, mesleğimizne, yaş kaç, bebeğimizin tahmini doğum tarihi, cinsiyeti ve ismini yazıp @banuelis i etiketliyoruz. o da sağolsun bilgilerimizi giriyo.. istersen sen de yazabilirsin..
uvvvgünaydın kızlar ben balık yağı folik asit protestan ovul haftalik progestan igne demir hapı ha bir de kriptik tonsilit olduğum için antibiyotik ateş olursa parol alıyorum pufffff yazarken yoruldum bir de kullanırken düşünün
çok geçmiş olsun çok şükür atlatmışsınız.. Rabbim korusun meleklerimizi..Günaydın kizlar. Cinsiyete öğrenilmiş hayırlı olsun.herkes erkeğe mi döndü amanın bende de erkek olacak hissi ağır basıyor bu sene erkek senesi olucak demek ki. Kısmet iki gün kaldı.
Bu arada din aksam eve gelirken küçük oğlumun kolu asansör kapısına sıkıştı annelik nasıl bi şeydir ya kapıyı kırdım inanamıyorum.saniyeler içinde oldu hersey verilmiş Sadaka miz varmış. Evlat çok kıymetli gerçekten. Çok ağladım ya Allah ım bi daha vermesin inşallah
ayy teşekkür ederim.. biz de çok beğendik ve çevremden hep olumlu tepki aldımALİ KAAN yeğenimin ismi.. kısaca ALİŞ diyoruz ama çift isim olarak çok hoş söyleniyor. Maşallah bebişinize...
Benim eşim de ali bende ona aliş diyomayy teşekkür ederim.. biz de çok beğendik ve çevremden hep olumlu tepki aldımbenim eşimin de ismi alican olduğu için aliş demeye alışığım ben ismiyle yaşasınlar inşallah..
2 lt iciyosan yine iyi ben o kadar da icemiyomKizlar gene bayağı dokturmussunuz bircok kisi cinsiyet ogrenmis biz daha bilmiyoruz 2 hafta sonra insallah.. Bu ara fazla girmiyorum kk ya umarim herkes iyidir.. Su tuketimini artrmak icin birşeyler yapan var mi? Ben dogru duzgun su icemezdm onceden de simdi ne kdr iciyorum diye not tutmaya basladm bir sekilde 2 lt yi gecrmem lazım.. Bulantilarda azaldi artik su icmek lazm..
Yaşına uygun film seçerseniz neden zararı olsun ki. Kreşlerde götürüyor. Her çıkan filme yaşına uygun olduğu sürece ben götürmeye çalışıyorum.Kızlar size bişey danışmak istiyorum. 4 yaşında bir kızım var. Arkadaşımla çocukları sinemaya götürmek istiyoruz .Sinemanin bu dönem de Bi zararı var miydi
Aa ne güzel denk geldik, nereye isteyeceksin tayin?Bende gidince doktora sormayı duruyorum yapabilir miyim diye. Evde hafif hafif. Kilo için değilde esneklik için
Amin inşallah hayırlısı ile olur. Benim de ingilizce branş
Farkındalıkların ve tutumun çok yerinde aynı görüşteyiz ama kan ilacına ihtiyacımız var vitaminler neysede birde hamilelik boyunca kullanılması gerekiyor o kan ilacının devletin karşılaması maddi anlamda rahatlık diye düşünüyorum hoş bana yazılan ilaç ne kadar Bilgim yok ama
Yurtdışındaki vitaminler bitkisel içerikli içerisinde sebzeler var onlarda şekeri yükseltiyor
En güzeli aşırı sağlam beslenmek ama onu da yaptığım söylenemez günde 4 ceviz günlük omega ihtiyacını karşılıyor dolap ceviz dolu günde 1 tane bile yemiyorum
Balık yağlarına bile sıcak bakmaya başladım umarım bi an önce kendime gelirim yoksa bi torba ilaçla gezecem
bu tavsiye hoşuma gitti aslında. yapılabilir. haftada birgün vitamin olabilir.Ben haftanın 6 günü kan ilacı, 1 günü ise vitamin ve balık yağı alıyorum. Doktorum bu şekilde kullanmamı tavsiye etti.
Sağol canım öyle gerçekten de Allah koruduA Armaganhayat çok geçmiş olsun canım... Alllah korumuş çocuğu
Sağol canım. Allah razı olsunAllah korumuş geçmiş olsun çok.
Amin amin teşekkür ederim canım insallahA Armaganhayat geçmiş olsun canım Allah Bi daha yaşatmasın
Amin cumlemizinkini..Çok sağol canimçok geçmiş olsun çok şükür atlatmışsınız.. Rabbim korusun meleklerimizi..
Çok sağol canim şimdiden kolay gelsin ben de iyiyim şimdi çok sağol ama gerçekten üzüntü bebeğe etki ediyor karnımda bi sancı oluştu korktum kendimden bebis için.kızlar ben ikili test için cuma gününe gidicem. sanırım en son ben gidiyorum( 13+0 da)
A Armaganhayat çok geçmiş olsun canım. iyisindir inşallah...
@Mavi-Pembe canım sen nasıl oldun??? eski yazılara bakarken gördüm.. çok geçmiş olsun.. dualarımız sen ve meleğinle...
Çok güzel anneler olacaksınız şimdiden belli ettiriyorsunuz kendiniziA Armaganhayat çok geçmiş olsun Rabbim meleklerini korurmus korumusta annelik konusuna gelince biz şuan karnimizda bile zarar görmesini engellemeye çalışıyoruz tabiki annelik gerçekten farklı bi duyguymus
Canim çık sağol sana da çok geçmiş olsun. Bu haftalarda bende de olmuştu aynı şey şimdi bitti çok şükür az kaldi inşallah biraz sabır.Selam herkese
Ben memlekette tatildeyim Ayvalık'ta o sebeple çok sık girip okuyamıyorum cinsiyetler için hayırlı olsun, biz de merakla bekliyoruz.
Bahar çok geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız. Benim bulantılarım geri geldi dünden beri ne yesem çıkıyor boğazımı tahriş ettim sanırım canm çok yanıyor.
Salliala bu arada bütün onayların geldi mi? Bu sabah il mem de onayladı heyecanla 22 sini bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?