bebek ve plasenta patolojiye gitti sonuclar 15 gun sonra cıkacakmıscanım benim ya çok geçmiş olsun Rabbim in vardır bir bildiği nedeni belli mi en azından bi dahaki sefere önlem olması açısından
hiç uyutmadılar artık ölmek için yalvrdım 4saat sancılı kanama 30 dakıkada operasyon surdu içimi kazıdı eşini çıkardı temizledi hepsini yaparken agrı kesıcı bile yoktuBen direk uyutulup kürtaj oldun. Sizin yasadiginiz duyguya empati yapmaya çalışınca bile zorlaniyorum. Rabbimin imtihanı elbet bir hayır var. Sabır diliyorum sadece . Yaşadığınız süreç zihnen manen bedenen çok ama çok yorucu elbette ama ins öyle hayırlı sağlıklı kuzulariniz olsun ki bu günler acı bir hatıra olarak kalsin. Rabbim sabrinizi arttirsin
Malesef canim denecek birsey, teselli edebilecek bir soz yok. Allah kucagini zamani geldiginde saglikli hayirli evlatlarla doldursun.selam guzel anneler.. artık aranızda olamayacagım.. bebegimin kalbi durdu.. melek oldu bebeğim.. topikten ayrılıyorum.. dualarım sizinle.. hoşcakalın..
Ayy ne güzel alışverişe de başlamışsınızAyy insallah canım benim cok teşekkür ederimHemen alışverişe çıktık annemle pembiş pembiş seyler aldık Dediğin gibi sırada isim heyecanı var, hayırlısıyla güzel bi isim buluruz insallah
Allah yardımcın olsun canım herşeyde bir hayır vardır elbet inşallah istediğin zaman Rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin sanaselam guzel anneler.. artık aranızda olamayacagım.. bebegimin kalbi durdu.. melek oldu bebeğim.. topikten ayrılıyorum.. dualarım sizinle.. hoşcakalın..
Çok geçmiş olsun inan ne diyebileceğimi bilmiyorum çok üzüldüm.. Çok zor bi süreç olmuş senin için hem fiziken hem de manen.. Rabbim bol sabır ve acil şifalar versin inşallah..selam guzel anneler.. artık aranızda olamayacagım.. bebegimin kalbi durdu.. melek oldu bebeğim.. topikten ayrılıyorum.. dualarım sizinle.. hoşcakalın..
Çok üzüldüm gerçekten bende yaşadım ilk gebeliğimde oyüzden şimdi sevincimi gebeliğimi bile tam yaşayamıyorum. Rabbim sabır versin yerini en kısa zamanda doldursun inşallah çok üzgünümselam guzel anneler.. artık aranızda olamayacagım.. bebegimin kalbi durdu.. melek oldu bebeğim.. topikten ayrılıyorum.. dualarım sizinle.. hoşcakalın..
Çok üzüldüm canım.. geçmiş olsun Rabbim acil şifalar ve sabır versin öncelikle. Inşaallah boş bırakmaz kucağını.hiç uyutmadılar artık ölmek için yalvrdım 4saat sancılı kanama 30 dakıkada operasyon surdu içimi kazıdı eşini çıkardı temizledi hepsini yaparken agrı kesıcı bile yoktu
Canım Allah sabır ve şifa versin inşallah. Bundan sonraki yavrularını kucağına sağ salim almayı nasip etsinbebek ve plasenta patolojiye gitti sonuclar 15 gun sonra cıkacakmıs
Rabbim çok çok sabır versin cennette annesine hep dua edecek bir melek yavrun var çok üzücü muhakkak fakat Allaha sığın. Allah tez zamanda kucağını doldursun kalbini ferahlatsın inş. Kaç haftalıktı bebeğin.selam guzel anneler.. artık aranızda olamayacagım.. bebegimin kalbi durdu.. melek oldu bebeğim.. topikten ayrılıyorum.. dualarım sizinle.. hoşcakalın..
Canım çokgeçmiş olsun. Rabbim sabır versin inşallah öbür dünyada sefatcin olur yavrucak..denecek çok söz yok.hiç uyutmadılar artık ölmek için yalvrdım 4saat sancılı kanama 30 dakıkada operasyon surdu içimi kazıdı eşini çıkardı temizledi hepsini yaparken agrı kesıcı bile yoktu
Canımm çok üzgünüm..Rabbim bir daha yaşatmasin... hepimizde herzaman bir risk var 9 ay boyunca.. bunun stresini hep yasadim 1 dusugum vardi benimde.. Rabbimin takdiri... kac haftaliktinhiç uyutmadılar artık ölmek için yalvrdım 4saat sancılı kanama 30 dakıkada operasyon surdu içimi kazıdı eşini çıkardı temizledi hepsini yaparken agrı kesıcı bile yoktu
Canım çok üzüldüm meleğin seni ahirette bekliyor olacak. Söylenecek söz yok yardımcın Rabbim olsundiyecek pek bişey yok zatenbir sure bebek düşünmuyorum cunku cok yıprandım 4 saat sancı cekip normal dogurdum ıkınarak 48 saattir uykusuzum gözümu kapatamıyorum
muhendiseylul yaş 29 meslek mühendis ankara bdt 20 Şubat 2017 inşallah cinsiyet henüz belli değil canım ekleyebilirsen sevinirim
Cookkkk ama cookkk üzüldüm şok oldum şuan ne desem bilemedim bi an elimi karnimda buldum yazını okuyunca Rabbim sabrını da verir bu imtihanı verdiğine göre Mevlam yar yardımcın olsunselam guzel anneler.. artık aranızda olamayacagım.. bebegimin kalbi durdu.. melek oldu bebeğim.. topikten ayrılıyorum.. dualarım sizinle.. hoşcakalın..
Ayy ne güzel alışverişe de başlamışsınızmaşallah size
ayy maşallah sanaben de benim fena değil diyodum 2 yi zor içiyorum.. ama çok da içmemek lazım 5 çok fazla geldi bana.. gerçi şimdi sıcaklardan dolayı da fazla içiyo insan.. ben gebelikten önce çay hastasıydım şimdi haftada 3 4 bardak anca içiyorum çok şükür azalttım baya.. alışmak lazım emzirirken de fazla tüketmemek gerekiyo çünkü..
selam guzel anneler.. artık aranızda olamayacagım.. bebegimin kalbi durdu.. melek oldu bebeğim.. topikten ayrılıyorum.. dualarım sizinle.. hoşcakalın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?