2017 Şubat Anneleri

hiç uyutmadılar artık ölmek için yalvrdım 4saat sancılı kanama 30 dakıkada operasyon surdu içimi kazıdı eşini çıkardı temizledi hepsini yaparken agrı kesıcı bile yoktu

selam guzel anneler.. artık aranızda olamayacagım.. bebegimin kalbi durdu.. melek oldu bebeğim.. topikten ayrılıyorum.. dualarım sizinle.. hoşcakalın..
Malesef canim denecek birsey, teselli edebilecek bir soz yok. Allah kucagini zamani geldiginde saglikli hayirli evlatlarla doldursun.

selam guzel anneler.. artık aranızda olamayacagım.. bebegimin kalbi durdu.. melek oldu bebeğim.. topikten ayrılıyorum.. dualarım sizinle.. hoşcakalın..
Allah yardımcın olsun canım herşeyde bir hayır vardır elbet inşallah istediğin zaman Rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin sana

Çok geçmiş olsun inan ne diyebileceğimi bilmiyorum çok üzüldüm.. Çok zor bi süreç olmuş senin için hem fiziken hem de manen.. Rabbim bol sabır ve acil şifalar versin inşallah..

Çok üzüldüm gerçekten bende yaşadım ilk gebeliğimde oyüzden şimdi sevincimi gebeliğimi bile tam yaşayamıyorum. Rabbim sabır versin yerini en kısa zamanda doldursun inşallah çok üzgünüm

hiç uyutmadılar artık ölmek için yalvrdım 4saat sancılı kanama 30 dakıkada operasyon surdu içimi kazıdı eşini çıkardı temizledi hepsini yaparken agrı kesıcı bile yoktu
Çok üzüldüm canım.. geçmiş olsun Rabbim acil şifalar ve sabır versin öncelikle. Inşaallah boş bırakmaz kucağını.

Rabbim çok çok sabır versin cennette annesine hep dua edecek bir melek yavrun var çok üzücü muhakkak fakat Allaha sığın. Allah tez zamanda kucağını doldursun kalbini ferahlatsın inş. Kaç haftalıktı bebeğin.

Canım çokgeçmiş olsun. Rabbim sabır versin inşallah öbür dünyada sefatcin olur yavrucak..denecek çok söz yok.

Canımm çok üzgünüm..Rabbim bir daha yaşatmasin... hepimizde herzaman bir risk var 9 ay boyunca.. bunun stresini hep yasadim 1 dusugum vardi benimde.. Rabbimin takdiri... kac haftaliktin

diyecek pek bişey yok zaten bir sure bebek düşünmuyorum cunku cok yıprandım 4 saat sancı cekip normal dogurdum ıkınarak 48 saattir uykusuzum gözümu kapatamıyorum
Canım çok üzüldüm meleğin seni ahirette bekliyor olacak. Söylenecek söz yok yardımcın Rabbim olsun

muhendiseylul yaş 29 meslek mühendis ankara bdt 20 Şubat 2017 inşallah cinsiyet henüz belli değil canım ekleyebilirsen sevinirim

Mavi pembe çok üzüldüm Rabbim sabır versin.meleğin öbür tarafta şefaat çin olsun inşallah. Yeniden yüzün gulsun imtihan bazen beklemediğim iz yerden ağır çıkabiliyor inşallah yeni bebislerim olurda bugünler geride kalır. .....

Cookkkk ama cookkk üzüldüm şok oldum şuan ne desem bilemedim bi an elimi karnimda buldum yazını okuyunca Rabbim sabrını da verir bu imtihanı verdiğine göre Mevlam yar yardımcın olsun

Selvos88 canım benim herşey Allahtan isyana düşme sakin ben ilk bebegimi 6. Ayımda kalbi durdu ve ayni dogum sancilarini çekerek dogurdum gözümlede gördüm anliyorm seni çok zor rabbim kimseye yasatmasin ama hersey allahtan sabret allahn izniyle rabbim mukafatini verir saglikli evlat verir insallah sana biraz ara ver kendini hazir hissedene kadar dinlenmeni tavsiye ederim.biliyorm şuan söylediklerimz pek anlam ifade etmiycek sana ama zaman herseyin ilacı emin ol...

Aynen malum meslektenim ben de çay kahve içmeden bir saat bile geçiremezdim artık bıraktım tamamen. çok zor bir süreçti işte onları bırakınca suya dadandım kararında içmek lazım herşeyi

Canım benim başın sağolsun çok üzüldüm cennette görürsün meleğini rabbim sabırlar versin inşallah hayırlı bir zamanda tekrar hamile kalırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…