2017 Şubat Anneleri

Il bekliyor benim daha ilçe bu sabah onayladı. İstanbul olunca yoğun oluyor sanırım bizim baya. Son güne bırakmasalar güzel olurdu. Bende merakla bekliyorum. Inşaallah gelir bi iki gün de önce belli etseler çok güzel olur taşınma işleri Vs çok karışık olacak çünkü..

benim de :)) Umarım böyle kalırlar

Bu arada oğlumuzun olacağı kesinleşti. İism olarak Karahan istiyor eşim.Ben çok kararsızım. Sanki hiç bir şey yakıştıramıyorum yavruma :)
Kız annelerine bir kaç isim önerebilirim : KARMEN - İZGİ -GECE -MAVİ-YAZ -EKİN - CİHAN -NİL (kız olsaydı bunlardan birini koyacaktık benim en sevdiğim kız isimleri )

Bu arada kilolar ne alemde kızlar? Spora başlayan var mı?

ALİ KAAN yeğenimin ismi.. kısaca ALİŞ diyoruz ama çift isim olarak çok hoş söyleniyor. Maşallah bebişinize...

Kızlar Allah hayırlı sonuçlar verir de düzenini kuratsiniz inşallah. Taşınmak da zaman ister tabi inşallah en kisa zamanda halledersiniz

Su tüketimi çok önemli ihmal etmemiz lazım ben de zorla 2 lt içiyorum gece sık sık tuvaletteyim aslında yaz aylarında 2 lt den fazla tüketmek lazım ama olmuyo ki

Anammmm ben tam bir su delisiyim valla bir oturmaya yarim lt içiyorum. Kendimi tutmasam 5 lt icecem heralde çok içince vücuttaki mineraller gidiyormuş sanırım.... Böyle içim yanıyor sanki kana kana içiyorum her seferinde çay kahve içmemek bitirdi beni ahh ahhh

Bende henüz artış yok ama bu hafta yemem içmem düzeldi mide bulantısı oldukça az kiloları almam yakındır

Ama hedef 6. Aya kadar en fazla 2 kilo

Sanki 6. aya kadar 2 kg az gibi geldi bana ..herkesin vücut kitle endeksi de farklı aslında ..En iyisini doktorlarımız bilir tabiiki... Ben şimdiye kadar 1.8 yani 2 kg almışım hedef en fazla 10 kg ..Yemem içmem tamamen düzene girdi sadece et yiyemiyorum .Görmeye bile tahammülüm yok.. :)
Günde 2 lt nin altına düşmeden su içiyorum ...Bakalım bakalım :) :)

Ben 13+5 de yaptirdim tarama testini..14 hafta sonuna kdr yapilabiliormus

İmom çok güzel bi ilaç sayesinde tüm degerlerim yükseldi günde 1 içiyorum doktorum dogurana kdr iç dedi hem bi cok agri ilaç icmektense tek ilaç daha iyi içinde 12 ayri vitamin varmis

Evet aslında baya düşük tuttum hedefi

Ama hiç iştahım yok bu yemeyle giderse zor yani bebek bile vitaminle gelişiyor sanki
Eti zaten hiç söyleme haşlanmış kemiği falan severdim iliklerini yerdim
Dün etli yemek yiym de vitamin alim dedim nerdeee dünden beri mutfağa giremez oldum

Ben 55 kg ile hamile kaldım. Şu an hala aynı seyirde devam ediyorum. Boyum 1.63. Doktorum 11-14 arası alabilirsin dedi. Bulantılarım azaldığından beri benim de iştahım açıldı. Umarım çok fazla kilo almayız.

Kızlar slm size bişey sorucam ben ayakta çalışıyodum işten ayrılmaya karar verdim hamile kaldığımdan beri çok yoruluyodum iki gün önce son günümdü kanamam başladı ogün acile gittik Allah şükür bebekte bişey çıkmadı serum falan verdiler evde yatmam gerekiyomuş şuan lekelenmem kahve rengi geliyo oda lavobaya gittikçe acaba aranızda böyle olan oldumu ve lekelenmesi geçen korkuyorum bişey olucak die

Nasılsınız tatliş anneler?
Hamileliliğinizle ilgili günlük tutuyor musunuz bana eşim izin vermiyo kendisi fazla sağlamcıdır benim çok bağ kurup sonra üzülmemi istemiyormuş bazen hakta veriyorum ama sanki gizliden yazmaya başlıcak gibiyim

bende defter felan aldım başlayacam ama ne zaman bilemedim :)

Tatlım ben de 160 im 56 kiloyla hamile kaldım 2. Ayda 53-54 arası gidip geliyordum mide bulantısı yüzünden kilo verdim. Bir 10 gündür düzgün yiyebiliyorum ama verdiklerimi daha almadım. Istah sıfır bende nerdeyse dediğin gibi bünyeye bağlı inşallah hiçbirimiz fazla kilo almayız biz de bebişlerimiz de sağlıklı olur

Ben de 63 kilo ile hamile kalıp 59 kiloya kadar geriledim ilk üç aylık süreçte.. birkaç gündür iştahım yerine gelmeye başladı..birşeyler yiyebilmeyi dört gözle beklerken bu seferde fazla kilo almaktan korkmaya başladım.. doktorum 5. aya kadar aynı kiloda kalmaya çalışmamı söyledi.. spor amaçlıda sadece günaşırı yürüyüş yapmaya çalışıyorum.. pilatesin doğuma çok yardımcı olduğunu söylüyorlar var mı aranızda başlayan..?

Benim 20 gün falan sürdü kahve lekelenme. Bazen açık bazen koyu kahve. Yorgunluktan oluyo biraz da enfeksiyon varsa o da tetikler. Inşallah hemen geçer içini ferah tut

ayy maşallah sana ben de benim fena değil diyodum 2 yi zor içiyorum.. ama çok da içmemek lazım 5 çok fazla geldi bana.. gerçi şimdi sıcaklardan dolayı da fazla içiyo insan.. ben gebelikten önce çay hastasıydım şimdi haftada 3 4 bardak anca içiyorum çok şükür azalttım baya.. alışmak lazım emzirirken de fazla tüketmemek gerekiyo çünkü..

ayy maşallah sana ben de benim fena değil diyodum 2 yi zor içiyorum.. ama çok da içmemek lazım 5 çok fazla geldi bana.. gerçi şimdi sıcaklardan dolayı da fazla içiyo insan.. ben gebelikten önce çay hastasıydım şimdi haftada 3 4 bardak anca içiyorum çok şükür azalttım baya.. alışmak lazım emzirirken de fazla tüketmemek gerekiyo çünkü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…