Il bekliyor benim daha ilçe bu sabah onayladı. İstanbul olunca yoğun oluyor sanırım bizim baya. Son güne bırakmasalar güzel olurdu. Bende merakla bekliyorum. Inşaallah gelir bi iki gün de önce belli etseler çok güzel olur taşınma işleri Vs çok karışık olacak çünkü..Selam herkese
Ben memlekette tatildeyim Ayvalık'ta o sebeple çok sık girip okuyamıyorum cinsiyetler için hayırlı olsun, biz de merakla bekliyoruz.
Bahar çok geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız. Benim bulantılarım geri geldi dünden beri ne yesem çıkıyor boğazımı tahriş ettim sanırım canm çok yanıyor.
Salliala bu arada bütün onayların geldi mi? Bu sabah il mem de onayladı heyecanla 22 sini bekliyorum.
Suyu çok güzel tüketiyorum maaşallah midem el veriyor 2 yi geçiyorum da 3 u de gecmiyorumdur umarım.Su tüketimi çok önemli ihmal etmemiz lazımben de zorla 2 lt içiyorum gece sık sık tuvaletteyim aslında yaz aylarında 2 lt den fazla tüketmek lazım ama olmuyo ki
gebelikte hoşuma giden tek şey göğislerin büyüyüp uçlarının kararması umarım hep böyle kalırlar gerçi normalde 80 beden kullanıyorum küçük değiller ama hayalim hep daha büyüktü kavuştum çok şükür hep böyle kalmak istiyorum
ALİ KAAN yeğenimin ismi.. kısaca ALİŞ diyoruz ama çift isim olarak çok hoş söyleniyor. Maşallah bebişinize...
Kızlar Allah hayırlı sonuçlar verir de düzenini kuratsiniz inşallah. Taşınmak da zaman ister tabi inşallah en kisa zamanda halledersinizIl bekliyor benim daha ilçe bu sabah onayladı. İstanbul olunca yoğun oluyor sanırım bizim baya. Son güne bırakmasalar güzel olurdu. Bende merakla bekliyorum. Inşaallah gelir bi iki gün de önce belli etseler çok güzel olur taşınma işleri Vs çok karışık olacak çünkü..
Su tüketimi çok önemli ihmal etmemiz lazımben de zorla 2 lt içiyorum gece sık sık tuvaletteyim aslında yaz aylarında 2 lt den fazla tüketmek lazım ama olmuyo ki
benim de :)) Umarım böyle kalırlar
Bu arada oğlumuzun olacağı kesinleşti. İism olarak Karahan istiyor eşim.Ben çok kararsızım. Sanki hiç bir şey yakıştıramıyorum yavruma :)
Kız annelerine bir kaç isim önerebilirim : KARMEN - İZGİ -GECE -MAVİ-YAZ -EKİN - CİHAN -NİL (kız olsaydı bunlardan birini koyacaktık benim en sevdiğim kız isimleri )
Bu arada kilolar ne alemde kızlar? Spora başlayan var mı?
Anammmm ben tam bir su delisiyim valla bir oturmaya yarim lt içiyorum. Kendimi tutmasam 5 lt icecem heraldeçok içince vücuttaki mineraller gidiyormuş sanırım.... Böyle içim yanıyor sanki kana kana içiyorum her seferinde çay kahve içmemek bitirdi beni ahh ahhh
Bende henüz artış yok ama bu hafta yemem içmem düzeldi mide bulantısı oldukça az kiloları almam yakındır
Ama hedef 6. Aya kadar en fazla 2 kilo
Ben 13+5 de yaptirdim tarama testini..14 hafta sonuna kdr yapilabiliormuskızlar ben ikili test için cuma gününe gidicem. sanırım en son ben gidiyorum( 13+0 da)
A Armaganhayat çok geçmiş olsun canım. iyisindir inşallah...
@Mavi-Pembe canım sen nasıl oldun??? eski yazılara bakarken gördüm.. çok geçmiş olsun.. dualarımız sen ve meleğinle...
İmom çok güzel bi ilaç sayesinde tüm degerlerim yükseldi günde 1 içiyorum doktorum dogurana kdr iç dedi hem bi cok agri ilaç icmektense tek ilaç daha iyi içinde 12 ayri vitamin varmishaklısın canım. en iyisi sıkı beslenmek. ancak bu noktada da bir sıkıntı var. artık tüm gıdaların daha tohumdan genleriyle oynanmış olarak yetiştiriliyor. bir araştırmaya göye dedelerimizin yediği bir portakaldan aldığı vitamini biz alabilmek için 9 portakal tüketmemiz gerekiyormuş. bu da ne kadar yersen ye, seni sentetik vitaminlere mecbur bırakıyor. çok haklısın o demir ilaçlarına ihtiyacımız var. ilk gebeliğimde ne hap ne şurup yeterli yükseltmemişti kanımı. iğne olmak zorunda kaldım. demekki o kadar eksiğiz demir yönünden. Allah yardımcımız olsun.
günde 4 ceviz omega ihtiyacının sadece bitkisel olanını karşılar. o da kilo yapar hergün düzenli yersen. hayvansal omega 3 tüketebilmek lazım. somon balığı. nerden bulacağız? imkansız gibi bir şey. yine geliyoruz balık haplarına yada şuruplarına. bildiğin paradoks. çık içinden çıkabilirsen.
dr um bir hap vermişti i-mom diye. içinde balık yağı vitamin ve folikasitten oluşan. onu bile gün aşırı yada iki günbir içtim. hala kutunun yarısı duruyor. ben ilaç içemiyoooruuuuuummmm
Sanki 6. aya kadar 2 kg az gibi geldi bana ..herkesin vücut kitle endeksi de farklı aslında ..En iyisini doktorlarımız bilir tabiiki... Ben şimdiye kadar 1.8 yani 2 kg almışım hedef en fazla 10 kg ..Yemem içmem tamamen düzene girdi sadece et yiyemiyorum .Görmeye bile tahammülüm yok.. :)
Günde 2 lt nin altına düşmeden su içiyorum ...Bakalım bakalım :) :)
Evet canım. Vitamini demire göre alman daha kolay. Günlük meyve ve sebze tüketebiliyorsan zaten birçok vitamini alıyorsun. Bana da mantıklı geldiği için bu şekilde kullanıyorum.bu tavsiye hoşuma gitti aslında. yapılabilir. haftada birgün vitamin olabilir.
Ben 55 kg ile hamile kaldım. Şu an hala aynı seyirde devam ediyorum. Boyum 1.63. Doktorum 11-14 arası alabilirsin dedi. Bulantılarım azaldığından beri benim de iştahım açıldı. Umarım çok fazla kilo almayız.Sanki 6. aya kadar 2 kg az gibi geldi bana ..herkesin vücut kitle endeksi de farklı aslında ..En iyisini doktorlarımız bilir tabiiki... Ben şimdiye kadar 1.8 yani 2 kg almışım hedef en fazla 10 kg ..Yemem içmem tamamen düzene girdi sadece et yiyemiyorum .Görmeye bile tahammülüm yok.. :)
Günde 2 lt nin altına düşmeden su içiyorum ...Bakalım bakalım :) :)
bende defter felan aldım başlayacam ama ne zaman bilemedim :)Nasılsınız tatliş anneler?
Hamileliliğinizle ilgili günlük tutuyor musunuz bana eşim izin vermiyo kendisi fazla sağlamcıdır benim çok bağ kurup sonra üzülmemi istemiyormuş bazen hakta veriyorum ama sanki gizliden yazmaya başlıcak gibiyim
Ben 55 kg ile hamile kaldım. Şu an hala aynı seyirde devam ediyorum. Boyum 1.63. Doktorum 11-14 arası alabilirsin dedi. Bulantılarım azaldığından beri benim de iştahım açıldı. Umarım çok fazla kilo almayız.
Benim 20 gün falan sürdü kahve lekelenme. Bazen açık bazen koyu kahve. Yorgunluktan oluyo biraz da enfeksiyon varsa o da tetikler. Inşallah hemen geçer içini ferah tutKızlar slm size bişey sorucam ben ayakta çalışıyodum işten ayrılmaya karar verdim hamile kaldığımdan beri çok yoruluyodum iki gün önce son günümdü kanamam başladı ogün acile gittik Allah şükür bebekte bişey çıkmadı serum falan verdiler evde yatmam gerekiyomuş şuan lekelenmem kahve rengi geliyo oda lavobaya gittikçe acaba aranızda böyle olan oldumu ve lekelenmesi geçen korkuyorum bişey olucak die
ayy maşallah sanaAnammmm ben tam bir su delisiyim valla bir oturmaya yarim lt içiyorum. Kendimi tutmasam 5 lt icecem heraldeçok içince vücuttaki mineraller gidiyormuş sanırım.... Böyle içim yanıyor sanki kana kana içiyorum her seferinde çay kahve içmemek bitirdi beni ahh ahhh
Bende henüz artış yok ama bu hafta yemem içmem düzeldi mide bulantısı oldukça az kiloları almam yakındır
ayy maşallah sanaAnammmm ben tam bir su delisiyim valla bir oturmaya yarim lt içiyorum. Kendimi tutmasam 5 lt icecem heraldeçok içince vücuttaki mineraller gidiyormuş sanırım.... Böyle içim yanıyor sanki kana kana içiyorum her seferinde çay kahve içmemek bitirdi beni ahh ahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?