- 18 Haziran 2016
- 241
- 356
- 18
işte emin olamıyorum. zaten kilo almaya acaip müsaitim. gerçi dün sağlık ocağında tartıldım. geçen aydan bu yana kilom aynı. yemek yiyememek bir işe yaramış galiba. şükür. :)İmom çok güzel bi ilaç sayesinde tüm degerlerim yükseldi günde 1 içiyorum doktorum dogurana kdr iç dedi hem bi cok agri ilaç icmektense tek ilaç daha iyi içinde 12 ayri vitamin varmis
Kızlar gece çok fena bi rüya gördüm hala etkisindeyim sabah 6 da hickiriklarla uyandım Dr a gitmisim Dr nefes darlığı var almamız lazım bebeği diyo bende o an tamam demisim ve Dr un kapısında beklerken hemşire bebek buydu diye getirdi şuan biseyi yok ama dedi o kadar güzel o kadar güzel bebekti ki anlatamam baya baya bebekti boyutu fln o an ağlamaya başladım ben naptim nasıl yaptım da bunu aldirdim diye kendimi parcaladim resmen niye aldirdim bi daha olacak mı fln diye çok kötü bi kabustu hayır olur inş mavi pembe den mi etkilendim naptim anlamadımama şuan hala etkisindeyim saçma sapan şeyler var aklımda
Bende öyle diyorum hep Rabbim yazdı yazısını diyorum ama işte bi kaç gundur annemler Yengem fln var yeğenleri fln dolastiriyim diye biraz fazla hareketlendim ve agrim oluyo sanırım dediğin gibi onun bilinç altını yaşadım rüya da çünkü koştururken inş bisey olmaz iyi mi vs diye dusunuyorum ama rüya com fenaydiahhh canım benim. tam olarak bilinç altını yaşamıssın sakın stres yapma kendine eger bu dünyada yiyecek ekmegi varsa gelecek. hepimiz biraz daha tevekkül etmeliyiz. Allah hepimize hayırlı saglıklı evlatlar versin.
innalillahi ve innaileyhi raciun. demekki Allah cennette sana dua edecek bir yavrun olmasını dilemiş. isyana düşmeyesin. biz ne desek sana asla teselli olmaz. teselli yine sana evladı veren Allah cc. dedir. inşallah sabredenlerden olursun. mükafatını da Rabbim verir. hislerini tüm kalbimle paylaşıyorum.selam guzel anneler.. artık aranızda olamayacagım.. bebegimin kalbi durdu.. melek oldu bebeğim.. topikten ayrılıyorum.. dualarım sizinle.. hoşcakalın..
Aynen canım çok haklisin akşam mavi pembe yı okudum şok oldum yazısını okurken elimi bi an karnimda buldum istemsizce sanırım ondan çok etkilendim bide bi kaç gundur annemler le dolaşıyorum fln agrim oluyo bisey fln oluyo mu ki diye dusunuyorum inş bi daha gormem böyle bi rüya hayır olur inş budaCanım hemen hemen 2 günde bir saçma sapan kabuslar gören biri olarak seni çok iyi anlıyorum şu an. Ama gebelikte görülen bu tarz rüyalar tamamen hormonal ve stres kaynaklı. Kötü haberlerden gerçekten çok çabuk etkileniyoruz. Bazen diyorum kendime, hiç foruma ya da internete girip olumsuz şeyler okuma moralin bozulmasın kafan rahat olsun diye ama durmuyoruz işte yine de. Burda birbirimize destek oluyoruz evet ama Bi yandan da kötü haberler almamamız gereken Bi dönemdeyiz ve stres bebeklerimizi de olumsuz etkiliyor. Ben şahsen biraz uzak durmayı düşünüyorum artık.
Bi de gebelikte görülen rüyaları yorumlamamak gerekirmiş ben artık anlatmıyorum ki kimse içinden de olsa yorumlamasın. Sonuçta biliyorum ki dönemsel Bi durum. Sen de rahat ol stres yapma bebiş üzülmesin..
Aynen aynen. Bunların daha çok son aylarda olması lazım değil miAynen canım aynısını bende yaşıyorum yorulunca dolasinca geriliyo karnim daha fazla şişiyo ve dediğin gibi bi batma ağrı oluyo aciyo bende artık dik yuruyemedigimi farkettim böyle sirtimi dikeltemiyorum
Bunu bende düşünüyorum. Hatta sosyal medya üzerinden hamile bayanların soru sorduğu birkaç siteyi sırf bu nedenle takip etmeyi bıraktım. Kötü olaylardan acayip etkileniyorum . Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.Canım hemen hemen 2 günde bir saçma sapan kabuslar gören biri olarak seni çok iyi anlıyorum şu an. Ama gebelikte görülen bu tarz rüyalar tamamen hormonal ve stres kaynaklı. Kötü haberlerden gerçekten çok çabuk etkileniyoruz. Bazen diyorum kendime, hiç foruma ya da internete girip olumsuz şeyler okuma moralin bozulmasın kafan rahat olsun diye ama durmuyoruz işte yine de. Burda birbirimize destek oluyoruz evet ama Bi yandan da kötü haberler almamamız gereken Bi dönemdeyiz ve stres bebeklerimizi de olumsuz etkiliyor. Ben şahsen biraz uzak durmayı düşünüyorum artık.
Bi de gebelikte görülen rüyaları yorumlamamak gerekirmiş ben artık anlatmıyorum ki kimse içinden de olsa yorumlamasın. Sonuçta biliyorum ki dönemsel Bi durum. Sen de rahat ol stres yapma bebiş üzülmesin..
Bunu bende düşünüyorum. Hatta sosyal medya üzerinden hamile bayanların soru sorduğu birkaç siteyi sırf bu nedenle takip etmeyi bıraktım. Kötü olaylardan acayip etkileniyorum . Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.
Yok canım dün ben nette baktım bu haftalarda annenin yürümesi değişebilir yaziyo normalmiş yanı çünkü rahim çok hızlı bi şekilde bi anda buyuyomus o yüzden baskı yapiyo demekkiAynen aynen. Bunların daha çok son aylarda olması lazım değil mi
Ben bi kez Dr a gittiğimde netten uzak dur demişti gerçekten dediğin gibi burda birbirimize destek olduğumuz kadar birbirimizin derdiyle de dertleniyoruz kotu etkileniyo bi çok şeyi burda öğreniyoruz onu da surekli kafa da kurup duruyoruz galibaAmin.. Gerçekten normalde çevremde bugüne kadar hiç duymadığım olumsuzlukları buralarda okuyorum. Belki buralarda olmasam böyle şeyler olduğunu bile bilmeden daha rahat geçiricem diyorum. Allah kimseyi yavrusuyla sınamasın kimseye olumsuzluk yaşatmasın inşallah.. Hepimiz sağlıkla kavuşalım.. Ama gerçekten uzak durmakta fayda var.
Günaydın kızlar.
Bugün tam 16 +0 oldum.
Çok şükür bulantılar tamamen bitti. Daha önce yiyemediğim şeyleri artık yavaş yavaş yiyorum. Sıkıntılı bir dönem idi ,çok şükür geride kaldı artık. Darısı sizlere...
Bu aralar ayakta çok kaldığımda bel ve kalça ağrılarım oluyor. Karnımda gerilmeler yaşıyorum. İlk oğlumda da yaşadığım için normal şeyler olduğunu biliyorum. Bol bol dinlenmek lazım...
Kızlar ilk bebeğini sezeryan epidural veya spinal anestezi ile dünyaya getirmiş olanlara bir sorum var. Benim doğumdan sonra özellikle 6 ay çok fena bel ağrılarım oldu. Bu belden vurulan iğneden mi kaynaklanıyor yoksa sezeryan doğumda normal olan bir şey mi ?
Sizlerde o bel ağrısını yaşadınız mı ?
Mrb epiduralde o igneddn kaynakli bel ağrısi oldugunu biliyrm canim daha oncede duymustumGünaydın kızlar.
Bugün tam 16 +0 oldum.
Çok şükür bulantılar tamamen bitti. Daha önce yiyemediğim şeyleri artık yavaş yavaş yiyorum. Sıkıntılı bir dönem idi ,çok şükür geride kaldı artık. Darısı sizlere...
Bu aralar ayakta çok kaldığımda bel ve kalça ağrılarım oluyor. Karnımda gerilmeler yaşıyorum. İlk oğlumda da yaşadığım için normal şeyler olduğunu biliyorum. Bol bol dinlenmek lazım...
Kızlar ilk bebeğini sezeryan epidural veya spinal anestezi ile dünyaya getirmiş olanlara bir sorum var. Benim doğumdan sonra özellikle 6 ay çok fena bel ağrılarım oldu. Bu belden vurulan iğneden mi kaynaklanıyor yoksa sezeryan doğumda normal olan bir şey mi ?
Sizlerde o bel ağrısını yaşadınız mı ?
geçmiş olsun Can'ım Allah sana sabır versinselam guzel anneler.. artık aranızda olamayacagım.. bebegimin kalbi durdu.. melek oldu bebeğim.. topikten ayrılıyorum.. dualarım sizinle.. hoşcakalın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?