2017 Şubat Anneleri

Ben spinal sezeryan oldum ne sonrasında başağrısı bel ağrısı hiçbirşey olmadı.. Bence kendini yorduğundandır :) çünkü bende de başladı şimdilerde iş ev bide 10 aylık sıpa normal yani:)

Canım benim şuan bel ağrılarım yeni yeni başladı.
İlk doğumumdan hemen sonra yaşamıştım bel ağrısını. O dönem çok sıkıntım olduğu için aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum. O yüzden yaşayanlara sorayım dedim.

Mrb epiduralde o igneddn kaynakli bel ağrısi oldugunu biliyrm canim daha oncede duymustum

Bilemiyorum ki..

Canım dediğin çok mantıklı geldi cidden. 155 boy 84 kilo ile doğum yapmıştım. Kilo verene kadar da uzun süre bel ağrım oldu. Demek aldığımız kilolardan kaynaklanıyor...
Tekrar spinal sezeryan olacağım için ondan kaynaklıdır diye korkmaya başlamıştım.
İçim rahatladı şimdi

Kızlaarr günaydınn.. Kaç gündür giremiyorum takip edemedim buraları geçmişi okumak da gözümde büyüdü maşallah 100 den fazla iyi konuşmuşsunuz bi erkek haberi de benden gelsin o zaman gerçekten bu sene erkek senesi heralde dün resmen pipisini gördüm çok şükür açtı gösterdi al anne çok merak ediyodun dercesine Benim bulantılar çok şükür geçen haftalara göre iyi artık çıkartmıyorum ama sabahları çok kötü oluyo bide mide yanmalarım çok başladı benim sanki 10 kilo acı biberi basıyolar mideme

@Mavi-Pembe cnm çok geçmiş olsun bende 2 kere yaşadım aynı durumu okuyunca o günlerime gittim ama wardır rabbimin bi bildiği inş tekrardan nasib eder sağlıklı sıhhatli hayırlı ewlatların olur

hayırlı olsun insallah
Kaçıncı haftada öğrendin iz acaba

Canm bende dogumdan sonra olan bel agrisini söylemiştim simdikini de nettn baktim bebek büyuyo sırt belkemigne agirlik yapiyo ondan oluyo filan yazıyoduda benim ilk gebeligmde 3. Aydan sonra bel ve kuyruk sokumu kemiginde çok agrim olmuştu şimdide sinyal veriyo sanirim yine olucak bence gebelik kaynaklidir seninkide

Tatlım için rahat olsun kesinlikle alakası yok ben anestezi teknikeriyim çoğu hastamız daha hiç spinal anestezi olmadan bu ön yargıyla geliyo bel ağrısı yapıyomuş öyle mi falan diye haklı olarak korkuyolar ama yaptığımız anestezi şekliyle bel ağrısının hiç bi alakası yok kesinlikle kas ağrısı ya da fıtık oluşmuşsa ona bağlı olan bi ağrı kii gebeliklerde fıtık oluşması çok yüksek bi ihtimal benim hastalara dediğim tek şey biz bel fıtığı ameliyatlarını da spinal anesteziyle yapıyoruz bi beyin cerrahı bi taraftan bel ağrısı geçsin diye fıtığı alırken diğer yandan ağrı yapsa spinal anesteziye izin werir mi? O zaman akıllarına yatıyo hiç korkma yine spinal ol çünkü genel anesteziden sonra olacak ağrıları çekmek çok zor gerçekten ne kadar ağrı kesici yaparsak yapalım çoğu hastaya fayda etmiyo

Kuzum öğrenmek istediğim doğumdan sonra ki bel ağrısı idi.
O ağrıyı çok çektiğim için acaba sadece ben de mi oldu ,yoksa yaşayanlar var mı diye sormak istedim. Yani belden vurulan iğneden kaynaklıysa bu doğumumda genel anestezi olayım diye düşünmüştüm.
Şuan ki ağrıların normal olduğunu okumuştum ben de

Canım inan o kadar rahatlattın ki beni..
Çok teşekkür ederim.
Bu doğumumda da spinal olacak o zaman tercihim.
Sezeryan zaten başlı başına acılı bir operasyon. Buna bir de anesteziden uyanış eklenince daha zor olur eminim.
Şimdiden sezeryan korkum başladı yine
Rabbim hepimizinde yardımcısı olsun.

Günaydın herkese
Uykusuz geçen sıcak ve bol ayak kaşınmalı gecenin ardından bu kez yazılanları okudum alıntı yapabildim.

Canm ben de kötü rüya gördüm pembe maviden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Mesajından alıntı yaptıktan sonra sancı çekerek normal doğurduğunu uyuşturulmadığını falan okudum ve kötü oldum çok üzüldüm onun için. Bence sebebimiz aynı.

Aynı şekilde düşünüyorum yiyecek ekmeği varsa gelecek her şey allahtan.

Tiroit değerlerinden mi bahsediyoruz?

Günaydin kızlar.dün bütun gün karnım ve gögüslerimde kaşıntı vardı sizdede oluyomu sanırım büyüyo gerilmeye başliyo diye düsundüm ama erken biraz sanirim

Oluyor canm. Göğüsler çok büyüdü ben hep destekli kullanırdım şimdi kendileri destek gibiler. Bikini üstü giyiyorum sürekli rahat etmek için. Pentide %70 indirim başlamış gidip almak lazım yeni çamaşır.

Canm ben de internetten çok şey okudum bununla ilgili. Kimisi doğuma girerken iğne sırasında çok kasılıyorsan anestezi etkisi geçince onun Ağrı'sı oluyor ve bol kafein ve çikolata iyi geliyor yazmış. Ama aramızda anestezi bilen birisi olması çok iyi ben şuan spinalden korkmuyorum şahsen. Normalden çok korkuyorum

Rica ederim cnm benim biz her zaman hastaların konforunu düşünüyoruz ama bazıları gerçekten çok inatçı oluyo we dışardan duydukları bilgilere güwenip bize inanmıyolar genel anestezi alıyolar we uyandıklarında ne ilaç yaparsak yapalım bağıra bağıra gidiyolar resmen acıdan. bizim içimiz parçalanıya ama malesef elden bişe gelmiyor neticede kimseye zorla istemediği bişeyi yapamayız Allah'ım hepimize hayırlı ağrısız sancısız doğumlar nasip etsin ya da en hafifiyle atlatalım sonuçta çocuk doğurmak kolay olmayacaktır eminim az acılı olsun inş

işte emin olamıyorum. zaten kilo almaya acaip müsaitim. gerçi dün sağlık ocağında tartıldım. geçen aydan bu yana kilom aynı. yemek yiyememek bir işe yaramış galiba. şükür. :)
Kilo nedir ki bebek saglikli olsun yeter benim dusuncem..bn 6 aydir kullaniyorum

kubra5505 kız nerdesin sen sesin çıkmıyor naptın ne ettin

CANIM BURDAYIMMM DÜN HASTANEDEYDIM BEBİŞİMİ GÖRDÜÜM RESİM VERMEDİLER İKİLİ TARAMA İÇİN ULTRASONA GÖNDERDI DOKTOR BİŞİ CIKMADI DOKTOR İYİ DEDİ KAN FALAN VERMEDIM CINSIYETTE BELLİ OLMADI BEBEĞİMDE 12+2 OLDU ANCA 2 GUN GERIDE 5.5 CM OLMUŞ BİDE

Bak o da yanlış bi bilgi tatlım mesela kafein we çikolata spinal sonrası ilk 2 gün yatıp dinlenmezsen gezinirsen we bol sıwı almazsan baş ağrısı olur ona iyi gelir bizim önerimiz de kafeinli içecekler we çikolata olur ama bunlar bi bel ağrısına iyi gelmez Siz böyle şeyleri okumayın duymayın çünkü bilinç altına yerleşince ister istemez psikolojik olarak bu yan etkileri olumsuzlukları yaşıyoruz yani kötü bişe olsa kendim işin içinde olunca şahsen ister miyim? Normal doğum olursa inş epiduralle normal doğum istiyorum sezeryan olursa spinal anestezi inş siz de içinizi ferah tutun hakkımızda hayırlısı olsun

ben de spinal sonrası hiç yatarak uyumadım hep dik oturtup öle uyucaksın dediler. bir de eşim starbucks ın en büyük boyu filtre kahve getirmişti onu içtim hem ayıldım hem de hiç baş ağrısı vs olmadı ben yine spinalden yanayım. İğneden korkan bayılan ben hissetmedim bile yaparlarken..

diyecek pek bişey yok zaten bir sure bebek düşünmuyorum cunku cok yıprandım 4 saat sancı cekip normal dogurdum ıkınarak 48 saattir uykusuzum gözümu kapatamıyorum
Allah sabır versin. Çok zor. Benimde kalbi durduğu için iki düşüğüm var. Zor bir süreç. Geçiyor desem yalan. Ama alışıyorsun. Allah tekrar yaşatmasın. Zamanı gelince bekletmeden sağlıkla gelir bebeğin inşallah.

evet canım tsh troid hormonu değeri

Ay çok teşekkür ederim canıım benim insallah cimcime tatlı bisey olurda mıncıklıya mıncıklıya bitiremeyiz Hakkı'nda hayırlısı ne ise, gönlünden geçen ne ise o dur insallah bebişinin cinsiyeti. Haber ver mutlaka olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…