Hayırlı olsun canımGünaydın kızlarr. Bi erkekde benden gelsin :) @banuelis canım yaş 31 ilk bebeğim .. beklenen tarih 04.02.2016 cinsiyet erkek isim Yağız:) şehir mersin meslek muhasebe
mutlaka gidin bana endokrin doktoru bebek için çok önemli dedi.. az yüksek az düşük diye birşey yokmuş . mesela hamile olmasaydın ilaç vermezdim ama hamile olduğun için mutlaka kullanmalısın dediğinden beri belki vitamini unuturdum içmeyi ama bu hapı hiç aksatmadım..
Ağırlıklı olarak erkek haberi var gerçekten deKızlaarr günaydınn.. Kaç gündür giremiyorum takip edemedim buraları geçmişi okumak da gözümde büyüdü maşallah 100 den fazla iyi konuşmuşsunuzbi erkek haberi de benden gelsin o zaman gerçekten bu sene erkek senesi heralde dün resmen pipisini gördüm çok şükür açtı gösterdi al anne çok merak ediyodun dercesine Benim bulantılar çok şükür geçen haftalara göre iyi artık çıkartmıyorum ama sabahları çok kötü oluyo bide mide yanmalarım çok başladı benim sanki 10 kilo acı biberi basıyolar mideme
Evet canım ya sanırım ondan oldu okuyunca çok kötü oldum sonrasında da o rüya yı gördüm Rabbim kimseye yasatmasin yasattigina da sabrını mukafatini versin inşGünaydın herkese
Uykusuz geçen sıcak ve bol ayak kaşınmalı gecenin ardından bu kez yazılanları okudum alıntı yapabildim.
Canm ben de kötü rüya gördüm pembe maviden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Mesajından alıntı yaptıktan sonra sancı çekerek normal doğurduğunu uyuşturulmadığını falan okudum ve kötü oldum çok üzüldüm onun için. Bence sebebimiz aynı.
Aynı şekilde düşünüyorum yiyecek ekmeği varsa gelecek her şey allahtan.
Tiroit değerlerinden mi bahsediyoruz?
Oluyor canm. Göğüsler çok büyüdü ben hep destekli kullanırdım şimdi kendileri destek gibiler. Bikini üstü giyiyorum sürekli rahat etmek için. Pentide %70 indirim başlamış gidip almak lazım yeni çamaşır.
Canm ben de internetten çok şey okudum bununla ilgili. Kimisi doğuma girerken iğne sırasında çok kasılıyorsan anestezi etkisi geçince onun Ağrı'sı oluyor ve bol kafein ve çikolata iyi geliyor yazmış. Ama aramızda anestezi bilen birisi olması çok iyi ben şuan spinalden korkmuyorum şahsen. Normalden çok korkuyorum
merhaba kızlar bugun doktora gıttım doktor bebek kordonunda 3 damar olması gerekırken senın bebegınde 2 damar var dedı boyle bır durum yasayan var mı
Hiç duymadım böyle birşey. Sakıncalı birşeymi birşey dedimi.merhaba kızlar bugun doktora gıttım doktor bebek kordonunda 3 damar olması gerekırken senın bebegınde 2 damar var dedı boyle bır durum yasayan var mı
Ilacin alternatifi daha kücuk kapsül olani varmi acaba dr una sorsana canm bu kadar kötüyse durumun degistirsinKızlar Doktorum bana decavit verdi ama ben içemiyorum, içtiğim gibi kendini banyoda buluyorum.. Tam geçti derken bu ilaç yüzünden tekrar başladı
Sizde böyle bir durum varmı ?
Ben ilk defa dün başladım canım ve akşam içtim hiç bi etki yapmadı.. İlac baya büyük içerken ben de ayy falan yaptım ama çok şükür bişi olmadı inşallah olmaz daKızlar Doktorum bana decavit verdi ama ben içemiyorum, içtiğim gibi kendini banyoda buluyorum.. Tam geçti derken bu ilaç yüzünden tekrar başladı
Kızlar Doktorum bana decavit verdi ama ben içemiyorum, içtiğim gibi kendini banyoda buluyorum.. Tam geçti derken bu ilaç yüzünden tekrar başladı
Ben de duymadım canımKız istiyorum erkek hissediyorum diyordumm.. işte analık böyle içgüdüler hisler vs vs :) Görüyorum ve arttırıyorummm bir erkek de benden gelsinnnnİki erkek anası olacağım bendeeee.. oyüzden doğum hediyesi olarak huni istemeyi düşünüyorum Doktor çok erken ama galiba dedi... Daha önce kız görüp de erkek çıkan çok duydum da erkek görüp kız çıkan duymadım olabilirmi ki acaba????
Bende ayniyim bi kaç gundur icmiyorumKızlar Doktorum bana decavit verdi ama ben içemiyorum, içtiğim gibi kendini banyoda buluyorum.. Tam geçti derken bu ilaç yüzünden tekrar başladı
Benim kızımda ilk 11. Haftada yüksek ihtimal erkek demişti sonra 15. Haftada kız olduğunu öğrenmiştik çok değişik bi duyguydu kendimi erkeğe çok hazırlamıştım kız istemene rağmenKız istiyorum erkek hissediyorum diyordumm.. işte analık böyle içgüdüler hisler vs vs :) Görüyorum ve arttırıyorummm bir erkek de benden gelsinnnnİki erkek anası olacağım bendeeee.. oyüzden doğum hediyesi olarak huni istemeyi düşünüyorum Doktor çok erken ama galiba dedi... Daha önce kız görüp de erkek çıkan çok duydum da erkek görüp kız çıkan duymadım olabilirmi ki acaba????
Sen etkilenmiştir canım korkma üzüldük hepimiz de ondandir.gerçekten ben de dün akşam tvye baktın haberler vardı şehit oğluna o kadar ağladım ki.eşim bi daha izleme tv falan dedi gerçi bu Çok üzücü bir durum ama dikkat etmemiz lazım.Kızlar gece çok fena bi rüya gördüm hala etkisindeyim sabah 6 da hickiriklarla uyandım Dr a gitmisim Dr nefes darlığı var almamız lazım bebeği diyo bende o an tamam demisim ve Dr un kapısında beklerken hemşire bebek buydu diye getirdi şuan biseyi yok ama dedi o kadar güzel o kadar güzel bebekti ki anlatamam baya baya bebekti boyutu fln o an ağlamaya başladım ben naptim nasıl yaptım da bunu aldirdim diye kendimi parcaladim resmen niye aldirdim bi daha olacak mı fln diye çok kötü bi kabustu hayır olur inş mavi pembe den mi etkilendim naptim anlamadımama şuan hala etkisindeyim saçma sapan şeyler var aklımda
Esra senin de üçüncü di mi.diğerlerinin cinsiyeti ne bende iki oğlan var.hayırlı haberler alırsın inşallahGünaydın kızlar.Çok heyecanlıyım bugün kontrolüm var sonrada 2li test vericem lütfen dua edin bişey çıkmasın bakarsınız akşama cinsiyetinide yazarım :)))
Maşallah 10 aylık mi beben ikiz gibi büyürler artık çok güzel bi durum.Allah kolaylik versinBen spinal sezeryan oldum ne sonrasında başağrısı bel ağrısı hiçbirşey olmadı.. Bence kendini yorduğundandır :) çünkü bende de başladı şimdilerde iş ev bide 10 aylık sıpa normal yani:)
Gözün aydın canım Allah kucağına almayi da nasip etsin. Mide için reni sürüp iç canım.Kızlaarr günaydınn.. Kaç gündür giremiyorum takip edemedim buraları geçmişi okumak da gözümde büyüdü maşallah 100 den fazla iyi konuşmuşsunuzbi erkek haberi de benden gelsin o zaman gerçekten bu sene erkek senesi heralde dün resmen pipisini gördüm çok şükür açtı gösterdi al anne çok merak ediyodun dercesine Benim bulantılar çok şükür geçen haftalara göre iyi artık çıkartmıyorum ama sabahları çok kötü oluyo bide mide yanmalarım çok başladı benim sanki 10 kilo acı biberi basıyolar mideme
Canim ya ben de ilk gebelikte preeklampsi tansiyon şeker vardı acaba diyorum ihtimal dahilinde de olsa riskli olur mu benim icinBak o da yanlış bi bilgi tatlım mesela kafein we çikolata spinal sonrası ilk 2 gün yatıp dinlenmezsen gezinirsen we bol sıwı almazsan baş ağrısı olur ona iyi gelir bizim önerimiz de kafeinli içecekler we çikolata olur ama bunlar bi bel ağrısına iyi gelmezSiz böyle şeyleri okumayın duymayın çünkü bilinç altına yerleşince ister istemez psikolojik olarak bu yan etkileri olumsuzlukları yaşıyoruz yani kötü bişe olsa kendim işin içinde olunca şahsen ister miyim? Normal doğum olursa inş epiduralle normal doğum istiyorum sezeryan olursa spinal anestezi inş siz de içinizi ferah tutun hakkımızda hayırlısı olsun
Ben de çok korkuyorum paylaşımlar çok rahatlattı beniben de spinal sonrası hiç yatarak uyumadım hep dik oturtup öle uyucaksın dediler. bir de eşim starbucks ın en büyük boyu filtre kahve getirmişti onu içtim hem ayıldım hem de hiç baş ağrısı vs olmadı ben yine spinalden yanayım. İğneden korkan bayılan ben hissetmedim bile yaparlarken..
Gözün aydın canım. Kucağına da alırsın kokusunu içine çekersin inşallah.Ay çok teşekkür ederim canıım benim insallah cimcime tatlı bisey olurda mıncıklıya mıncıklıya bitiremeyizHakkı'nda hayırlısı ne ise, gönlünden geçen ne ise o dur insallah bebişinin cinsiyeti. Haber ver mutlaka olur mu
Hadi ya çok güzel bir olaydır şahsen tek prenses sen olursun bi de kiskanirlar birbirlerini o da çok hoş ya. Hayırlı olsun inşallahKız istiyorum erkek hissediyorum diyordumm.. işte analık böyle içgüdüler hisler vs vs :) Görüyorum ve arttırıyorummm bir erkek de benden gelsinnnnİki erkek anası olacağım bendeeee.. oyüzden doğum hediyesi olarak huni istemeyi düşünüyorum Doktor çok erken ama galiba dedi... Daha önce kız görüp de erkek çıkan çok duydum da erkek görüp kız çıkan duymadım olabilirmi ki acaba????
Evet öyle oldu hayır diyelim hayır olsun inş etkilendigim için oldu büyük ihtimalSen etkilenmiştir canım korkma üzüldük hepimiz de ondandir.gerçekten ben de dün akşam tvye baktın haberler vardı şehit oğluna o kadar ağladım ki.eşim bi daha izleme tv falan dedi gerçi bu Çok üzücü bir durum ama dikkat etmemiz lazım.
Esra senin de üçüncü di mi.diğerlerinin cinsiyeti ne bende iki oğlan var.hayırlı haberler alırsın inşallah
Maşallah 10 aylık mi beben ikiz gibi büyürler artık çok güzel bi durum.Allah kolaylik versin
Gözün aydın canım Allah kucağına almayi da nasip etsin. Mide için reni sürüp iç canım.
Canim ya ben de ilk gebelikte preeklampsi tansiyon şeker vardı acaba diyorum ihtimal dahilinde de olsa riskli olur mu benim icin
Ben de çok korkuyorum paylaşımlar çok rahatlattı beni
Gözün aydın canım. Kucağına da alırsın kokusunu içine çekersin inşallah.
Hadi ya çok güzel bir olaydır şahsen tek prenses sen olursun bi de kiskanirlar birbirlerini o da çok hoş ya. Hayırlı olsun inşallah
Çok teşekkür ederim tatlımAğırlıklı olarak erkek haberi var gerçekten desenin prens de hayırlı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?