2017 Şubat Anneleri

merhaba kızlar bugun doktora gıttım doktor bebek kordonunda 3 damar olması gerekırken senın bebegınde 2 damar var dedı boyle bır durum yasayan var mı

Çok teşekkür ederim Bilgilendirdigin için, hiç bir bilgimiz yoktu bu konuyla ilgili aksam eşimle konuşiyim. En kısa zamanda hemen gidelim bi dahiliyeye.. Peki o verdiği ilaçların yan etkisi varmı ? Kilo aldırdı mı ?

Ağırlıklı olarak erkek haberi var gerçekten de senin prens de hayırlı olsun canım

Evet canım ya sanırım ondan oldu okuyunca çok kötü oldum sonrasında da o rüya yı gördüm Rabbim kimseye yasatmasin yasattigina da sabrını mukafatini versin inş

merhaba kızlar bugun doktora gıttım doktor bebek kordonunda 3 damar olması gerekırken senın bebegınde 2 damar var dedı boyle bır durum yasayan var mı

Yeni doğum yapan arkadaşımda öyleydi oğlunun.. Sakın korkma üzülücek hiçbirşey yok. damarlar arasında akım varsa bir problem olmuyor. Hatta doktoru demişki normalde daha kalın oluyor böyle olunca yine yeterli miktarda alması gerekeni alıyor. Sanırım senin doktorunda sadece gelişim takibini yapıcaktır ve eminim sıkıntı çıkmıcaktır

Kızlar Doktorum bana decavit verdi ama ben içemiyorum, içtiğim gibi kendini banyoda buluyorum.. Tam geçti derken bu ilaç yüzünden tekrar başladı
Sizde böyle bir durum varmı ?

Hiç duymadım böyle birşey. Sakıncalı birşeymi birşey dedimi.

Kız istiyorum erkek hissediyorum diyordumm.. işte analık böyle içgüdüler hisler vs vs :) Görüyorum ve arttırıyorummm bir erkek de benden gelsinnnn İki erkek anası olacağım bendeeee.. oyüzden doğum hediyesi olarak huni istemeyi düşünüyorum Doktor çok erken ama galiba dedi... Daha önce kız görüp de erkek çıkan çok duydum da erkek görüp kız çıkan duymadım olabilirmi ki acaba????

Kızlar Doktorum bana decavit verdi ama ben içemiyorum, içtiğim gibi kendini banyoda buluyorum.. Tam geçti derken bu ilaç yüzünden tekrar başladı
Ilacin alternatifi daha kücuk kapsül olani varmi acaba dr una sorsana canm bu kadar kötüyse durumun degistirsin

Ben ilk defa dün başladım canım ve akşam içtim hiç bi etki yapmadı.. İlac baya büyük içerken ben de ayy falan yaptım ama çok şükür bişi olmadı inşallah olmaz da

Decavit bulantı yapmaz Can'ım seninki psikolojiktir yada yutmak için uğraşırken kendi mideni kendin bulandırıyo olabilirsin.

Ben de duymadım canım bana pipi gibi duruyo ama kesin değil bi dahakine netleşir dedi ama ben de gördüm pipisini o yüzden benim için net hayırlı olsun inşallah iki erkek bir de eşin üç erkek, sana prenses gibi davranmaları lazım bu arada ben de en baştan beri keain oğlum olacak diye hissediyodum.. İçimiZe doğuyo demek ki

Bende ayniyim bi kaç gundur icmiyorum bile bi yandan da tedirginim bisey olurmu mi kullanmadığım için diye ama ilacı dusununce bile midem bulanıyo kiiii ben mercimek kadar hapı bile zor içen biriyim Dr dan hap yerine iğne isterdim oderece tiksiniyorum ilaçtan napcam bilmiyorum

doktor canını sıkacagın bırsey yok dedı sadece bıl dedı ınt de arastırdım cok sukur gelısımınde de organlarda da bı sıkıntı yok bu tur bebekler bıraz zayıf ve de erken dogabılıyormus

tünaydın kızlar :)
size bir tavsiye kan ilaçlarını yatmadan önce almayı deneyin.

Benim kızımda ilk 11. Haftada yüksek ihtimal erkek demişti sonra 15. Haftada kız olduğunu öğrenmiştik çok değişik bi duyguydu kendimi erkeğe çok hazırlamıştım kız istemene rağmen

Sen etkilenmiştir canım korkma üzüldük hepimiz de ondandir.gerçekten ben de dün akşam tvye baktın haberler vardı şehit oğluna o kadar ağladım ki.eşim bi daha izleme tv falan dedi gerçi bu Çok üzücü bir durum ama dikkat etmemiz lazım.
Günaydın kızlar.Çok heyecanlıyım bugün kontrolüm var sonrada 2li test vericem lütfen dua edin bişey çıkmasın bakarsınız akşama cinsiyetinide yazarım :)))
Esra senin de üçüncü di mi.diğerlerinin cinsiyeti ne bende iki oğlan var.hayırlı haberler alırsın inşallah
Ben spinal sezeryan oldum ne sonrasında başağrısı bel ağrısı hiçbirşey olmadı.. Bence kendini yorduğundandır :) çünkü bende de başladı şimdilerde iş ev bide 10 aylık sıpa normal yani:)
Maşallah 10 aylık mi beben ikiz gibi büyürler artık çok güzel bi durum.Allah kolaylik versin
Gözün aydın canım Allah kucağına almayi da nasip etsin. Mide için reni sürüp iç canım.
Canim ya ben de ilk gebelikte preeklampsi tansiyon şeker vardı acaba diyorum ihtimal dahilinde de olsa riskli olur mu benim icin
Ben de çok korkuyorum paylaşımlar çok rahatlattı beni
Gözün aydın canım. Kucağına da alırsın kokusunu içine çekersin inşallah.
Hadi ya çok güzel bir olaydır şahsen tek prenses sen olursun bi de kiskanirlar birbirlerini o da çok hoş ya. Hayırlı olsun inşallah

Evet öyle oldu hayır diyelim hayır olsun inş etkilendigim için oldu büyük ihtimal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…