2017 Şubat Anneleri

Kızlar Doktorum bana decavit verdi ama ben içemiyorum, içtiğim gibi kendini banyoda buluyorum.. Tam geçti derken bu ilaç yüzünden tekrar başladı
Sizde böyle bir durum varmı ?
Kızlar Doktorum bana decavit verdi ama ben içemiyorum, içtiğim gibi kendini banyoda buluyorum.. Tam geçti derken bu ilaç yüzünden tekrar başladı
Sizde böyle bir durum varmı ?

Merhaba, bende bulantı yapmasından çok korkmuştum çünkü midem çok hassas bu tarz ilaçlara karşı ama çok şükür bir haftadır kullanıyorum birşey olmadı..doktorun bana verdiği multivitamin "previt positive" diye birşey.. doktor bunu bulamazsam decavit te alabileceğimi aynı olduklarını söylemişti.. birde biliyorsundur ama ben yine de söyleyeyim tok karna alman gerekiyor..bulantıdan endişe ettiğim için alırken eczacıya sormuştum sabah alamazsam akşam alsam sorun olurmu diye farketmeyeceğini söylemişti.. umarım bir çözümünü bulursun

eee gayet iyi işte doktor da iyi demiş niye surat asıyorsun. kan bende vermedim doktor iyi dedi tamam dedim. miniğimi gördüm cinsiyet bende de belli degil. 2 gün geri bişi degil ilerler benimki gnüne gelmiş. seninkide gelir. o mühim bişi degil. bana da 2. gittiğim sadexce yüzünün resmini verdi. ama ben miniğimi gördüm ya yeter sende gülümse bayramdan önce ögrenecez cinsiyetleri :)

doktor canını sıkacagın bırsey yok dedı sadece bıl dedı ınt de arastırdım cok sukur gelısımınde de organlarda da bı sıkıntı yok bu tur bebekler bıraz zayıf ve de erken dogabılıyormus
Benim de öyleydi. 35 haftalık 46 cm 2600 doğdu. 20. Haftadan itibaren gelişmesi hep geriydi. Mesela 25 haftalık ama ultrasonda 22 çıkıyodu falan. Ama şimdi bi görseniz yaşıtlarından hem uzun hemde Zayıf değil. Anne ilk doğduğunda biraz takıyo ama hiç takılcak bişey değil hemen topluyolar kendilerini. Doğumdan sonra ilk ay 1 kg alması iyi bizimki 1900 almıştı. Öyle düşün hemen kapanır fark

A Armaganhayat cnm çok sağol amin inş hepimizinkini kucağımızda sağlıklı bi şekilde görmeyi nasip etsin Tatlım hangi konuda riski sordun anlamadım öyle durumdalarda spinal için mi yoksa yine aynı şeyler olursa diye mi?

BEN Bİ DAHA HAAFTA ÖZELE GİDİCEM ZATEN :) DOKTOR Bİ AY SONRA ÇAĞIRDI KONTROLE RESIM OLMADIGI İÇİN BIDE ULTRASONA BASKA DOKTOR BAKTI BİŞİ DE SÖYLEMEDI ONDAN ÜZGÜNÜM BENDE ÖZELE GİDİCEM BİDAKİ HAFTA BELLİ OLUR BELKI CINSIYET

Ewet cnm dediğin doğru yatıp dinlenmekten kastım gezinmemek yani :) ama oturur pozisyon olmasına gerek yok sırt üstü düz desteksiz yatmak yanlış yastıklarla destekleyip yarı oturur pozisyon olması yeterli diyoruz biz sonuçta 2 gün zor olur dik uyumak

ınşallah sıkıntı yasanmaz dua edin kızlar bu arada bebek erkek doktora kesın mı dedım pıpısı dusmezse erkek dedi

Aynen katiliyorm vücut demir emilimini daha iyi saglasin diye aç olmak şart sabah açkarnina daha etkili oluyo ilaç
emilimi artırmak için bi bardak portakal suyu içmeyi öneriyorlar
santafer benim ilacım prospektüsünde bile yemekler eşliğinde yada yemekten sonra alınması uygun,süt ve süt ürünleriyle birlikte almayın arasında 2 saat fark olsun yazıyor :)

ilk kez sizden duyuyorum ben uyumadan önce içiyorum bulantı yapmaması ve gün içerisinde kalsiyum aldığımda emilimi azaltmaması için.
Calsiyumla demirin emilimi arasindaki ilgiyi bilmiyorum ama aç karnina demir emilini vücut daha iyi gerceklestiriyor demir eksikligi anemisi vardi bende 3 ay dikkat etmedim ac karnina kullanmaya ve pek bi etkisi olmadi bana dr um aç karnina almalisin dedi vucudun emilimi gerceklestirebilsin diye bende öyle kullanmaya başlayinca güzeldi canm.

Operasyon esnasında tansiyon yükselirse nasıl olur diye sordum birinde spinal istedim operasyon esnasında ters bişey olursa paniklersin daha da kötü olur falan dediler . Çünkü tansiyonum ilkinde çıkmıştı bu ihtimali düşün genel anestezi altında yap demişlerdi sezeryan ini. Ben de korktum moralim de bozuldu o an kabul ettim.şimdi ise iyi mi ettim diyorum.ondan sormustum

yani vücudunun demir bağlayıcılığı düşük olabilir tabi bilemiyorum benm doktorum akşam yatmadan önce içebilirsin demişti (bulantı durumuda) :)

ilaçlardan midesi bulanan bikaç üyenin yorumuna ithafen bana önerilen şekliyle naklettim tabi kimsenin kan değeri ne durumda bilemem doktorunuz nasıl önerdiyse öyle kullanın

Anladim dr un önerdigi gibi kullanlabilir tabiki her dr da ayri bisey söyleyebiliyo yeri geldiginde bizimde kafamizi kariştırabiliyolar

Anladim dr un önerdigi gibi kullanlabilir tabiki her dr da ayri bisey söyleyebiliyo yeri geldiginde bizimde kafamizi kariştırabiliyolar

onu da hiç anlamıyorum zaten neden herkes farklı bişey söylüyor tek bir doğru olmalı bence
portakal suyunu içmeyi düşün midene dokunmuyorsa c vitamini demiri sağlam bağlıyor :)

Ya kızlar ben bebeğimin hareketlerini düne kadar hissediyordum bu asansör olayından beri hissetmiyorum.bi de yüzümde birden sivilce çıktı ve rahim de gerilme hissediyorum hani adet döneminde kasılmalar olur ya tam çıkışta aynen heran adet olucakmisim gibi geliyor bi de huzursuzluk falan var gerçi yarın dr à gidicem eşim de git diye baskı yapıyor. Ne yapsam sizde de bu tür belirtiler oluyor mu.

Dr lar mı söyledi cnm bunu? Çok şaşırdım şuan yani biz tam aksine genel anestezi de ağrıya bağlı we boğazından bi tüp takıldığı için tüp takılmasına bağlı da tansiyon yükseliyo o yüzden kesinlikle geneli önermiyoruz tansiyon hastalarına. Panik hali konusuna gelince ters bişe olduğunu biz hastadan önce bildiğimiz we hissettiğimiz için hastayı sedatize ediyoruz yani sakinleştirici bi ilaç yapıyoruz hasta uyumasa uyanık olsa bile hiç bi şeyin farkında olmuyo tabiri caizse leyla oluyo yani bence hiç korkma aynı şekilde inş olmaz ama tansiyon sıkıntın olursa yine spinal iste korkarım dersen de konuş sakinleştirici iste bide ameliyat sırasında inş olmaz da herşey normal seyrinde dewam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…