- 4 Aralık 2013
- 1.118
- 1.690
- 133
Canm sen ankaradasın Ankara da uzaksa artık ohooo :) hızlı tren de var düşünebilirim :) bu arada bizim bi 5 yıl içinde Ankara'ya taşınma durumumuz da var eşim bakanlık kadrosuna geçebilir.Bak bak buda damat ariyoaman sizin kızlar kıymetli olur şimdi uzağa da vermezsiniz malum 10 erkekse 2 kız haberi geldi hep ama senin kız iyi olur maviş maviş
Aaaa öylemi canim benim en sevdigim üyesin sen o zaman
Aaa iyi oldu sorduğum o zamanBence aydan aya al çünkü geçen ay lcw den bende aldim 1 tane bacak kismi sıkıyo simdiüstelik 36 beden almstim bende gittim 38 le degstirdim kilo alirm olmaz diye sıkıyo şimdi oda 2 kilo aldm yani
Canm senin ilk Bebek di mi? Çok mu zayıfsın ki geçen ay başladın giymeye?Aaaa öylemi canim benim en sevdigim üyesin sen o zaman
Heee kiz anasina bak dunden raziCanm sen ankaradasın Ankara da uzaksa artık ohooo :) hızlı tren de var düşünebilirim :) bu arada bizim bi 5 yıl içinde Ankara'ya taşınma durumumuz da var eşim bakanlık kadrosuna geçebilir.
:))) kocamla geyik yapıyoruz gözleri bana benzesin inekliği sana benzesin diyor bana. :) sonra gidip Bebek kıyafeti bakıyoruz salak salak dakikalarca sırıtıp eve dönüyoruzçok güzel bir duyguymuş Allah herkese nasip etsin
E biz de erkekleri görelim :) seçim yapmak kız annelerine düşecek ama az olan kızlarHeee kiz anasina bak dunden razitabi yerini buldu mu vercen kiz kismini iyi hadi bakam kız doğsun da bi görelim
Bende bi aydır giyiyorum nerdeyse hatta hamilelik kilodu da aldım kendiminkiler sıkıyo lastikleriCanm senin ilk Bebek di mi? Çok mu zayıfsın ki geçen ay başladın giymeye?
Hahayyy havaya bak heleE biz de erkekleri görelim :) seçim yapmak kız annelerine düşecek ama az olan kızlar
Ilk bebegim canim ama ben biri 23 hafta biride 8 haftalik gebelik geçirdim 1 yil öncesinde kayipla sonuclandi onlar tabi 52 yle hamile kaldim simdi 54 oldum:)Canm senin ilk Bebek di mi? Çok mu zayıfsın ki geçen ay başladın giymeye?
Ya bende lastigi bol çamaşır seçiyorm o hamile çamaşırlari darlıyo beni o yüzden almadm benBende bi aydır giyiyorum nerdeyse hatta hamilelik kilodu da aldım kendiminkiler sıkıyo lastikleri
Geçmiş olsun canm nolduki hangi ilaç ne yaptislm kızlar bende bugün doktora gittim aslında daha bir hafta vardı ama ilaçlarla alakalı bir sıkıntı farkettik apartopar doktora gittik iyi çok şükür doktor bize resmen psiko terapi yaptı 45 dk kaygı düzeyinizi sakın arttırmayın dedi cinsiyeti tam göremedi ama yüzde 99 kız dedi
Valla benim kız, baba mavi gözlü uzun boylu :) kız ona benzerse yandık :) erkek anneleri ona göre
Benim oğlumun takımı buna çok benziyor. Bi ara resmini göndereyim.
Çok kullanışlı ve tüm eşyalarını alıyor.
2 yaşında yatak haline getirdim ki kendi inip çıkabilsin diye.
Şuan 4.5 yaşında ve en az 4-5 yıl daha çoook rahat kullanırız.
Şimdi oğlum için o büyüyen karyolanın beşik kısmı var elimde. Onun altını yaptırıp tekrar kullanacağım.
Park yataklara benim de hiç içim ısınmamıştı..
Kiracıyım ben de ama çocuğun o kadar çok eşyası oluyor ki....
Kısacası çok memnunum ben
Hamilelikten öyle. geçiyor merak etme.Merhaba,
Ben fırçalıyorum ama çok fazla kanıyor diş etlerim ondan şikayetçiyim.. Çok hassaslaştı diş etlerim
Bende bi aydır giyiyorum nerdeyse hatta hamilelik kilodu da aldım kendiminkiler sıkıyo lastikleri
Ilk bebegim canim ama ben biri 23 hafta biride 8 haftalik gebelik geçirdim 1 yil öncesinde kayipla sonuclandi onlar tabi 52 yle hamile kaldim simdi 54 oldum:)
Bak benim ilk oğlan mavi gözlü ,kumral yakışıklı.
Sokakta bir gören bir daha dönüp bakar oğluşuma.
İkincide abisine benzeyebilir bak senin de aklında bulunsun
Maksat yabancıya gitmesin yaaaniii
Aynen bende 10-12 yaşına kadar kullanır diye hesaplamıştım doğruymuş demekki. Bende eşyaları oraya buraya tıkıştırmak istemiyorum , kendi dolabımıza ancak biz sığıyoruz zaten. Model olarak hem Bebek odası için hemde nerdeyse genç odası için uygun Bi model benim alacağım model. O yüzden kolay kolay vazgeçmem bundan
Nasip canım ya ben her seyini almiştim o zaman ilk heyecanla bebisin nasip olmadi ama pişmanda degilim açıkçasi çok heyecanla ve severek yaptim şimdi daha geç başliycam bende ama ayri olucak bunun heyecanida rabbim sağlık versin hepsi oluyo ya:)Onlar beni darlıyor ben hala kendiminkileri giyiyorum ama ilerisi için pentiden 3lü aldım düşük bel. Pamuklu da. Hamile arkadaşlarım onu kullanmışlardı tavsiye üzerine aldım ben de.
İlte hem zayıfsın hem de 23 haftada rahim büyümüştür şimdi daha çabuk çıkması normal karnının. Bu arada başın sağolsun 23 hafta özellikle çok zor. Ben de hep korkuyorum işte. O yüzden 30a kadar alışveriş yok.
İşte hayalimdeki damat :)) ben mavi göze hayranım oldum olası, kocamı da ondan aldım
Ben de aynı düşüncedeyim. Country model büyüyen beşikli alıp uzunca kullanmak en iyisi, bi ara İnegöl'e gidip fiyat ve model araştırması yapıcaz aklımızda bakalım. Peki ilk 6 ay için ne yapsak ki?
İşte hayalimdeki damat :)) ben mavi göze hayranım oldum olası, kocamı da ondan aldım
Ben de aynı düşüncedeyim. Country model büyüyen beşikli alıp uzunca kullanmak en iyisi, bi ara İnegöl'e gidip fiyat ve model araştırması yapıcaz aklımızda bakalım. Peki ilk 6 ay için ne yapsak ki?
Bende kendiminkiler de lastik izi yapiyodu aldım rahatim şimdi beli yüksek ya alistim rahat oluyoYa bende lastigi bol çamaşır seçiyorm o hamile çamaşırlari darlıyo beni o yüzden almadm ben
Anaaaa gitti kızOnlar beni darlıyor ben hala kendiminkileri giyiyorum ama ilerisi için pentiden 3lü aldım düşük bel. Pamuklu da. Hamile arkadaşlarım onu kullanmışlardı tavsiye üzerine aldım ben de.
İlte hem zayıfsın hem de 23 haftada rahim büyümüştür şimdi daha çabuk çıkması normal karnının. Bu arada başın sağolsun 23 hafta özellikle çok zor. Ben de hep korkuyorum işte. O yüzden 30a kadar alışveriş yok.
Benim de dayimlarda vardı büyük abimin oglan masmavi gözle geldi :) mutlaka alırmış bi şekilde ama şimdi yeşil e döndü :) eşim in de ela :)Ben de bayılırım maviş gözlere ama bize nasip olmaz diye düşünürdüm hep. Eşim ela ben koyu kahve gözlüyüm. 1.ci ve 2.ci derece yakınlarımızda hiç yok renkli göz ikimizinde.
Sadece 3.cü derece yakınlarda varmış ki bizimki de ordan geliyor :))
Rabbim nasip edince oluyormuş işte..
Ben büyüyen takımı odasına kurdurmuştum. Kendi odama da anne yanı beşiklerden aldım ama 3 ay sonra çok rahatsız gelmeye başladı bana. O yüzden odasında ki büyüyen yatağını bizim odaya taşıdık ve çok rahat ettik. Tabi o evimde odam büyüktü.
Bu evimde ki odam biraz daha küçük olduğu için nasıl yapacağımı şimdilik bilmiyorum. Bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?