2017 Şubat Anneleri

Bak bak buda damat ariyo aman sizin kızlar kıymetli olur şimdi uzağa da vermezsiniz malum 10 erkekse 2 kız haberi geldi hep ama senin kız iyi olur maviş maviş
Canm sen ankaradasın Ankara da uzaksa artık ohooo :) hızlı tren de var düşünebilirim :) bu arada bizim bi 5 yıl içinde Ankara'ya taşınma durumumuz da var eşim bakanlık kadrosuna geçebilir.

Aaaa öylemi canim benim en sevdigim üyesin sen o zaman

:))) kocamla geyik yapıyoruz gözleri bana benzesin inekliği sana benzesin diyor bana. :) sonra gidip Bebek kıyafeti bakıyoruz salak salak dakikalarca sırıtıp eve dönüyoruz çok güzel bir duyguymuş Allah herkese nasip etsin

slm kızlar bende bugün doktora gittim aslında daha bir hafta vardı ama ilaçlarla alakalı bir sıkıntı farkettik apartopar doktora gittik iyi çok şükür doktor bize resmen psiko terapi yaptı 45 dk kaygı düzeyinizi sakın arttırmayın dedi cinsiyeti tam göremedi ama yüzde 99 kız dedi

Bence aydan aya al çünkü geçen ay lcw den bende aldim 1 tane bacak kismi sıkıyo simdi üstelik 36 beden almstim bende gittim 38 le degstirdim kilo alirm olmaz diye sıkıyo şimdi oda 2 kilo aldm yani
Aaa iyi oldu sorduğum o zaman
Gaza gelmiştim de

Heee kiz anasina bak dunden razi tabi yerini buldu mu vercen kiz kismini iyi hadi bakam kız doğsun da bi görelim

Canm senin ilk Bebek di mi? Çok mu zayıfsın ki geçen ay başladın giymeye?
Ilk bebegim canim ama ben biri 23 hafta biride 8 haftalik gebelik geçirdim 1 yil öncesinde kayipla sonuclandi onlar tabi 52 yle hamile kaldim simdi 54 oldum:)

Geçmiş olsun canm nolduki hangi ilaç ne yapti
Cinsiyetten emin olana kadar bekle canm net söylemediyse yinede degisebilir

Valla benim kız, baba mavi gözlü uzun boylu :) kız ona benzerse yandık :) erkek anneleri ona göre

Bak benim ilk oğlan mavi gözlü ,kumral yakışıklı.
Sokakta bir gören bir daha dönüp bakar oğluşuma.
İkincide abisine benzeyebilir bak senin de aklında bulunsun
Maksat yabancıya gitmesin yaaaniii

Aynen bende 10-12 yaşına kadar kullanır diye hesaplamıştım doğruymuş demekki. Bende eşyaları oraya buraya tıkıştırmak istemiyorum , kendi dolabımıza ancak biz sığıyoruz zaten. Model olarak hem Bebek odası için hemde nerdeyse genç odası için uygun Bi model benim alacağım model. O yüzden kolay kolay vazgeçmem bundan

Bende bi aydır giyiyorum nerdeyse hatta hamilelik kilodu da aldım kendiminkiler sıkıyo lastikleri

Onlar beni darlıyor ben hala kendiminkileri giyiyorum ama ilerisi için pentiden 3lü aldım düşük bel. Pamuklu da. Hamile arkadaşlarım onu kullanmışlardı tavsiye üzerine aldım ben de.

Ilk bebegim canim ama ben biri 23 hafta biride 8 haftalik gebelik geçirdim 1 yil öncesinde kayipla sonuclandi onlar tabi 52 yle hamile kaldim simdi 54 oldum:)

İlte hem zayıfsın hem de 23 haftada rahim büyümüştür şimdi daha çabuk çıkması normal karnının. Bu arada başın sağolsun 23 hafta özellikle çok zor. Ben de hep korkuyorum işte. O yüzden 30a kadar alışveriş yok.

Bak benim ilk oğlan mavi gözlü ,kumral yakışıklı.
Sokakta bir gören bir daha dönüp bakar oğluşuma.
İkincide abisine benzeyebilir bak senin de aklında bulunsun
Maksat yabancıya gitmesin yaaaniii

İşte hayalimdeki damat :)) ben mavi göze hayranım oldum olası, kocamı da ondan aldım

Ben de aynı düşüncedeyim. Country model büyüyen beşikli alıp uzunca kullanmak en iyisi, bi ara İnegöl'e gidip fiyat ve model araştırması yapıcaz aklımızda bakalım. Peki ilk 6 ay için ne yapsak ki?

Nasip canım ya ben her seyini almiştim o zaman ilk heyecanla bebisin nasip olmadi ama pişmanda degilim açıkçasi çok heyecanla ve severek yaptim şimdi daha geç başliycam bende ama ayri olucak bunun heyecanida rabbim sağlık versin hepsi oluyo ya:)

Ben de bayılırım maviş gözlere ama bize nasip olmaz diye düşünürdüm hep. Eşim ela ben koyu kahve gözlüyüm. 1.ci ve 2.ci derece yakınlarımızda hiç yok renkli göz ikimizinde.
Sadece 3.cü derece yakınlarda varmış ki bizimki de ordan geliyor :))
Rabbim nasip edince oluyormuş işte..

Ben büyüyen takımı odasına kurdurmuştum. Kendi odama da anne yanı beşiklerden aldım ama 3 ay sonra çok rahatsız gelmeye başladı bana. O yüzden odasında ki büyüyen yatağını bizim odaya taşıdık ve çok rahat ettik. Tabi o evimde odam büyüktü.
Bu evimde ki odam biraz daha küçük olduğu için nasıl yapacağımı şimdilik bilmiyorum. Bakalım :)

Ya bende lastigi bol çamaşır seçiyorm o hamile çamaşırlari darlıyo beni o yüzden almadm ben
Bende kendiminkiler de lastik izi yapiyodu aldım rahatim şimdi beli yüksek ya alistim rahat oluyo

Anaaaa gitti kız

Benim de dayimlarda vardı büyük abimin oglan masmavi gözle geldi :) mutlaka alırmış bi şekilde ama şimdi yeşil e döndü :) eşim in de ela :) Fullialein bak renkli göz olma ihtimali bende de var ona gore sonra istersin vermem ogluş u mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…