2017 Şubat Anneleri

Valla ben ilk 6 ay da bu yatağı kullanıcam. Odasını ayırana kadar yanıma alırım dolabı şifonyeri kendi odasında kalır . Ayırmak istediğim Zaman taşırım yatağı odasına. Zaten başka yatak alıp gereksiz masraf yapmak ve elimde boşuna kalmasını istemediğimden bunu alıyorum

amin. Bu kez sağlıkla doğsun büyüsün inşallah. Hepsi emanet işte, vadenin ne Zaman dolacağı belli değil. Her şey allahtan

Valla benim evim büyük değil iki komodini de kullanabileyim diye dolabımı yan odaya koymuştuk şimdi onu alıp komidinin birini çıkarıcaz oda yapabilmek için diğer odayı boşaltmamız lazım. Ay çok karışık işler. Bunları yapınca da ekstra bi yatak sığar mı bilmem
Ay dur kız daha yemeyelim birbirimizi, kv tripleri için henüz erken :))

Yok ben girdim o moda tam erkek anası modundayim şuan

Geçmiş olsun canm nolduki hangi ilaç ne yapti
Cinsiyetten emin olana kadar bekle canm net söylemediyse yinede degisebilir
Geçen ay vinalac adında takviye vitamine başlamıştık iki hafta önce gittiğimde de D vitamini 6 çıkmış calcimax d3 e başlamıştık ikisini birlikte on gün kullandım vinalacta da D vitamini vardı zaten neyse dün gece calcimax in içini bir okuyayım dedim gebelikte kullanılmamalı bebekte zihin ve gelişim geriliği Göz bozukluğuna neden olur yazınca panik oldum üstelik diğer ilaçta da D vitamini olduğu için toplam içtiğim günlük 1280 miligram D vitamini alıyomuşum ama gebelerin en fazla 600-800 miligram almaları gerekir falan yazıyordu nette tabi sabaha kadar uyumadık iki farklı doktora gittik kendi doktoruma ulaşamadık bir türlü ikinci gittiğim doktor resmen 45 dk psikoterapi yaptı bize bişey olmayacağını uzun uzun anlattı anca içimiz rahatladı

Arkadaşlar kilo almaya başladınız mı ben 1 kilo aldım ve karnım hafif çıktı sizde değişiklik var mı ?

Günaydin arkadaslar, biz daha kese gorememistik, pazartesi gidicez. Fakat her sabah kalktigimda göğüslerim acayip şiş ve hassas olurdu, bugün öyle hissetmedim. Acaba bu hassasiyet hergün mü olması gerek?

Günaydin arkadaslar, biz daha kese gorememistik, pazartesi gidicez. Fakat her sabah kalktigimda göğüslerim acayip şiş ve hassas olurdu, bugün öyle hissetmedim. Acaba bu hassasiyet hergün mü olması gerek?

Günaydın canım.
Sağlıcakla al kucağına inşallah..
Gereksiz evham yapma,her şeyi oluruna bak
Göğüs ağrısı bazen olur bazen kaybolur.
Takma böyle şeyleri

Bir gün şiş olur bir gün olmaz, bir gün miden bulanır bir gün bulanmaz, akşam karnın büyük olur sabah bir kalkarsın foss :)) ilerleyen aylarda da aynı şey olabiliyor yani.. kimdi hatırlamıyorum burada bir arkadaş sabah kalktığında göğüsleri hassas değildi mide bulantısı da yokmuş koşa koşa dr a gitmişti :)) velhasıl annelik ilk haftalardan itibaren zor zanaatmiş, biz de öğreniyoruz işte

Inşallah cnm ya, ne biliyim. Ağladım bile.
Aaaa ağlama.. Bu sürekli olabilecek bir durum.. vücudumuz her gün bir değişim içinde ve her gün hissettiklerimizin aynı olması zaten mümkün değil.. bebişlerimiz şu an olabileceği en güvenli yerde, Allah'a emanet.. elini karnının üzerine koy ve dua et, bu her ikiniz için de güzel bir terapi aynı zamanda

Geçmis olsun canm dr bisey olmaz diyosa dogrdur bazilari migren ilaclari bilmeden kullaniyoda bebegine bisey olmuyo Allaha emenetler

D denizz2009 Onlardan biri de bendim bulantıdan ölecekken Bi akşam ne bulantı var ne bişey baktım turp gibiyim:) aaa Nasıl olur sabaha kadar uyumadık eşimle, sabah da yallah doktora:))) Dr baktı bişey yok bebiş iyi biz arabada Sevinç'ten ağla ağla Bi hal olup öyle dönmüştük eve:)) evet annelik ilk andan itibaren çok stresli.. Kavuşana kadar da öyle .. Ama çok panik olmamak lazım gerçekten..

Geçmis olsun canm dr bisey olmaz diyosa dogrdur bazilari migren ilaclari bilmeden kullaniyoda bebegine bisey olmuyo Allaha emenetler
Ama bizimki tamamen doktor kontrolünde içilen bişey olduğu için çok üzdü bizi zaten zor bulduğumuz bir bebek doktor hatası yüzünden bişey olması bizi çok yıpratır

Ama bizimki tamamen doktor kontrolünde içilen bişey olduğu için çok üzdü bizi zaten zor bulduğumuz bir bebek doktor hatası yüzünden bişey olması bizi çok yıpratır
Allah korusn canm farketmissiniz allahtan bundan sonra dikkat edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…