2017 Şubat Anneleri

Saol canim biraz erken zaten planliyorm sadece gerisi nasip..
Sanada iyi hafta sonları

Dediğimiz beşiğin fiyatı ne kadar kızlar ikea kullanışlı oluyor diye biliyorum bende

Bende bunu beğeniyorum da bazen biraz daha büyüğü vardı sanki ilerde çocuk odasına kanepe gibi kullanmaya uygun altı dolaplı

Ben bebek odasi yapmayi dusunmuyorum kizlar. Sonra bana yuk olur gibi geliyor. Park yatak kullanmayi dusunuyorum. Daha kullanisli gibi geliyo bana. Var mi park yatak kullanan aranizda

kızlar bişey söyleyim alışveriş için erken bence.bende bakıyorum araştırıyorum ama Allah korusun ama bişey olursa insan o tüm aldıklarına bakıp daha kötü olur, bence olaya çok kaptırmamak gerek. inşaallah ben nasip olursa hamileliğimin 7,5 ayında yavaş yavaş almaya başlayacağım. Çünkü o zaman risk çok aza inmiş oluyor.

Bana görede cok erken ama planlamanin yapilacklara karar vermenin bi zarari yok bence
Ufak tefek şeylerde alinabilir belki çok iyi kampanya ve indirime denk gelinirse tabi:)

Ben bebek odasi yapmayi dusunmuyorum kizlar. Sonra bana yuk olur gibi geliyor. Park yatak kullanmayi dusunuyorum. Daha kullanisli gibi geliyo bana. Var mi park yatak kullanan aranizda
Bende park yatak dusunuyorum çünkü şuan iki odayı değişmem lazım vs uzun iş bide kiraciyim o yüzden park yatak dusunuyorum yengemler fln çok memnun benim kullanıyorlar

Beşik Sallanabiliyor.
Asansörlüdür.
Çalışma masası olabiliyor.
Yavru yataklıdır. (Bazalıdır.)
Beşik halindeyken 80x130 ebatında ortopedik yatak ile uyumludur.
Karyola halindeyken 80x180 ebatında ortopedik yatak ile uyumludur.

Sagol canim Allah razi olsun. Insallah saglicakla aliriz kucagimiza yavrularimizi.

Bende böyle alacağım evet en mantıklısı bunlar, büyüyen beşik deniyor, bence çok kullanışlı ve uzun süre kullanılabilir. Beşiğin çıkartılıp çocuk yatağı haline gelmesi çok büyük avantaj.. Sade beşik alsan iki gün sonra elinde kalıyor. Bu hem bugün hem yarın işini görür bence doğru tercih. Park yatağı hiççç sevmiyorum zaten , çok itici geliyor nedense. Bi de çocuğu Bi sepete atmışım gibi hissederim heralde, kullananlar kızmasın bu benim fikrim tabi. Ben de şunu almayı düşünüyorum dolabını da çok beğendim bunun

Eklentiler

• image.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 68
Hayırlı olsun rabbim sağlıcakla doğurup büyütmeyi nasip etsin inşallah..

Ne marka ne model kullaniyorlar. Hic bilgim yokta. Hangisi iyidir fikir almak lazim.
Ben oğlumda tam 3 sene park yatak kullandım.Çok memnun kaldım.Taşınabilir olması çok güzel avantaj.benim aldığım zaman iki ayrı genişlikte vardı biri dar ve uzun diğeri geniş ondan daha kısa.ben geniş olanı tercih etmistim.hareketlenmeye başladıklarında daha iyi oluyor.şimdi dogacaga abisininkini kullanicam renkleri her iki cins içinde uygundu.piyasadakiler hangi olcude satiliyor bilmiyorum canım.

Bilgi icin sagol. Markasi neydi.

banuelis canım rica etsem listeye beni de ekler misin Gaziantep 24 yas avukat ilk çocuk beklenen doğum 13 subat 2017 cinsiyet belli degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…