Saol canim biraz erken zaten planliyorm sadece gerisi nasip..ikea beşikleri biraz büyük..ben anne yanı olarak ahşapların küçüklerini görmüştüm .. ondan istiyosun sandım.. hadi bakalım hayırlısı.. sığarsa bende yatak odamda kullanırım ilk zamanlar.. iyi hafta sonları canım..
http://m.ikea.com.tr/urun-katalogu/ikea-cocuk/0-2-yas/mobilya-urunleri/f70531/bebek-karyolasi.aspxDediğimiz beşiğin fiyatı ne kadar kızlar ikea kullanışlı oluyor diye biliyorum bende
kızlar bişey söyleyim alışveriş için erken bence.bende bakıyorum araştırıyorum ama Allah korusun ama bişey olursa insan o tüm aldıklarına bakıp daha kötü olur, bence olaya çok kaptırmamak gerek. inşaallah ben nasip olursa hamileliğimin 7,5 ayında yavaş yavaş almaya başlayacağım. Çünkü o zaman risk çok aza inmiş oluyor.
Bende park yatak dusunuyorum çünkü şuan iki odayı değişmem lazım vs uzun iş bide kiraciyim o yüzden park yatak dusunuyorum yengemler fln çok memnun benim kullanıyorlarBen bebek odasi yapmayi dusunmuyorum kizlar. Sonra bana yuk olur gibi geliyor. Park yatak kullanmayi dusunuyorum. Daha kullanisli gibi geliyo bana. Var mi park yatak kullanan aranizda
Ne marka ne model kullaniyorlar. Hic bilgim yokta. Hangisi iyidir fikir almak lazim.Bende park yatak dusunuyorum çünkü şuan iki odayı değişmem lazım vs uzun iş bide kiraciyim o yüzden park yatak dusunuyorum yengemler fln çok memnun benim kullanıyorlar
Cok sagol amin insallah hepimizinki saglikli hayirli evlat olsunmaheen saglikla gelsin oglusun insallahhh
gulsah_bartu hayirli saglikli olsun insallahhh
Darisi benim gibi cinsiyeti netlesmeyen analara insallah:)))
Sagol canim Allah razi olsun. Insallah saglicakla aliriz kucagimiza yavrularimizi.Hadi senin de hayırlı olsun :) bu sene gerçekten erkek senesi sanırım kızlar azınlıkta benim komşu da hamile bi hafta var aramızda bi oğlu vardı buda erkek demiş dr :) Rabbim pasalarimizi sağlıkla gelmeyi nasip etsin inş
Beşik Sallanabiliyor.
Asansörlüdür.
Çalışma masası olabiliyor.
Yavru yataklıdır. (Bazalıdır.)
Beşik halindeyken 80x130 ebatında ortopedik yatak ile uyumludur.
Karyola halindeyken 80x180 ebatında ortopedik yatak ile uyumludur.
Hayırlı olsun rabbim sağlıcakla doğurup büyütmeyi nasip etsin inşallah..Evet efendim bir erkek haberide bizden gelsin. 2. Kez erkek anasi olucam insallah masallah pasanin sagligi yerinde. Baya ugrastik gormek icin elini koymus onune. Onun icin esim hala kiz olabileceginden umutlu. Kimisi oyle kimisi boyle iste.
Bu arada 4 lu test icin kan verdim. 2lide sorun yoktu ama doktor iyi olur deyince yaptirdik. Bir ay sonra ayrintili olacak insallah.
Ben oğlumda tam 3 sene park yatak kullandım.Çok memnun kaldım.Taşınabilir olması çok güzel avantaj.benim aldığım zaman iki ayrı genişlikte vardı biri dar ve uzun diğeri geniş ondan daha kısa.ben geniş olanı tercih etmistim.hareketlenmeye başladıklarında daha iyi oluyor.şimdi dogacaga abisininkini kullanicam renkleri her iki cins içinde uygundu.piyasadakiler hangi olcude satiliyor bilmiyorum canım.Ne marka ne model kullaniyorlar. Hic bilgim yokta. Hangisi iyidir fikir almak lazim.
Amin canim. Hepimiz insallah.Hayırlı olsun rabbim sağlıcakla doğurup büyütmeyi nasip etsin inşallah..
Bilgi icin sagol. Markasi neydi.Ben oğlumda tam 3 sene park yatak kullandım.Çok memnun kaldım.Taşınabilir olması çok güzel avantaj.benim aldığım zaman iki ayrı genişlikte vardı biri dar ve uzun diğeri geniş ondan daha kısa.ben geniş olanı tercih etmistim.hareketlenmeye başladıklarında daha iyi oluyor.şimdi dogacaga abisininkini kullanicam renkleri her iki cins içinde uygundu.piyasadakiler hangi olcude satiliyor bilmiyorum canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?