Markasini hatırlamıyorum canım su an ama çok unlu bir marka degildi.su an yanımda degil bakamıyorum o yuzden .markadan ziyade satıcı tanidikdi onun yönlendirmesiyle almıştım.Bilgi icin sagol. Markasi neydi.
Hiç bilmiyom canım onu yengemin kardeşi netten almıştı hatta birinci de mobilya almıştı şimdi diyo ki keşke onu almasaymisim memnun o yüzden bende park istiyorumNe marka ne model kullaniyorlar. Hic bilgim yokta. Hangisi iyidir fikir almak lazim.
Midenmi bulaniyo. Ben aksamlari cok degilde sabahlari hem oguruyorum hem fircaliyom. Fircalamadan yapamam cunku. Bir kac defa kustum bileKizlar dislerinizi fircalayabiliyo musunuz?
Benm en buyuk korkum dis fircalama hamile kaldigimdan beri fircalamadim
Tek brn mi boyleyim acaba
Bende park istiyorum. Yerim cok musait degil.Hiç bilmiyom canım onu yengemin kardeşi netten almıştı hatta birinci de mobilya almıştı şimdi diyo ki keşke onu almasaymisim memnun o yüzden bende park istiyorum
Kizlar dislerinizi fircalayabiliyo musunuz?
Muhakkak paradontax kullanın. Benimde aynı sorunum vardı ve ayrıca diş etim şişmişti. 1 haftada tüm şikayetlerim bitti. Paradontax ile fırçalayıp bir de gargara yaparsanız çok iyi.Merhaba,
Ben fırçalıyorum ama çok fazla kanıyor diş etlerim ondan şikayetçiyim.. Çok hassaslaştı diş etlerim
bende öyleyim malesef fircalayinca kusuyorum kabus gibi yaKizlar dislerinizi fircalayabiliyo musunuz?
Haftan baya ilerde bence değişmez canımKızlar merhaba,
Sonunda biz de bebeğin cinsiyetini öğrenebildik.. Doktor hiçbir tereddüt olmadan söyledi gerçi ama yine de değişir mi bilmem.. Bir kız bebek geliyor inşallah ..
Bikaçkere midemi bulandirdi benim ama fırçaliyorm fazla uzatmadan uzatincada bulanyoKizlar dislerinizi fircalayabiliyo musunuz?
Benim de müsait değil işte dedim ya oda değişmem lazım fln uymuyo yatak odama da koymak için sifonyeri fln cikarcam oda yapmam zaten kiraciyim nasip olursa kendi evim olursa yaparım artıkBende park istiyorum. Yerim cok musait degil.
Tam ben soracaktım sen yazmışsın fırçayı ağzıma sokmamla cikarmam bir oluyor.midem bulanıyor fircadan.bir önceki hamileliğinde iki dışımı kaybettim bunda da kaybedersem diye çok korkuyorum.var mı önerisi olan...Kizlar dislerinizi fircalayabiliyo musunuz?
Bende böyle alacağım evet en mantıklısı bunlar, büyüyen beşik deniyor, bence çok kullanışlı ve uzun süre kullanılabilir. Beşiğin çıkartılıp çocuk yatağı haline gelmesi çok büyük avantaj.. Sade beşik alsan iki gün sonra elinde kalıyor. Bu hem bugün hem yarın işini görür bence doğru tercih. Park yatağı hiççç sevmiyorum zaten , çok itici geliyor nedense. Bi de çocuğu Bi sepete atmışım gibi hissederim heralde, kullananlar kızmasın bu benim fikrim tabi. Ben de şunu almayı düşünüyorum dolabını da çok beğendim bunun
Valla benim kız, baba mavi gözlü uzun boylu :) kız ona benzerse yandık :) erkek anneleri ona göre
Bak bak buda damat ariyoValla benim kız, baba mavi gözlü uzun boylu :) kız ona benzerse yandık :) erkek anneleri ona göre
Aaaa öylemi canim benim en sevdigim üyesin sen o zamanValla benim kız, baba mavi gözlü uzun boylu :) kız ona benzerse yandık :) erkek anneleri ona göre
Vuuvvv çok yurumussun ben o kadar yurusem 1 ay daha yatican der herhalde Dr umBugün tam 7 km yürümüşüz bi çıktık dışarı kendimizi kaybettik eşimle. Kitapçılar, kahve İçmeler derken ilk hamile pantolonumu da aldım lcw den. İnternet sitesinde de bi dünya model var onlardan da alıcam. Bu bacak kalınlığı çok değişmez sanırım di mi? 36 beden aldım. Başka renklerde de bi sürü alsam mı yoksa bekleyip Aydan aya mı alsam acaba?
Bence aydan aya al çünkü geçen ay lcw den bende aldim 1 tane bacak kismi sıkıyo simdiBugün tam 7 km yürümüşüz bi çıktık dışarı kendimizi kaybettik eşimle. Kitapçılar, kahve İçmeler derken ilk hamile pantolonumu da aldım lcw den. İnternet sitesinde de bi dünya model var onlardan da alıcam. Bu bacak kalınlığı çok değişmez sanırım di mi? 36 beden aldım. Başka renklerde de bi sürü alsam mı yoksa bekleyip Aydan aya mı alsam acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?