2017 Şubat Anneleri

Kizlar dislerinizi fircalayabiliyo musunuz?
Benm en buyuk korkum dis fircalama hamile kaldigimdan beri fircalamadim
Tek brn mi boyleyim acaba

Ne marka ne model kullaniyorlar. Hic bilgim yokta. Hangisi iyidir fikir almak lazim.
Hiç bilmiyom canım onu yengemin kardeşi netten almıştı hatta birinci de mobilya almıştı şimdi diyo ki keşke onu almasaymisim memnun o yüzden bende park istiyorum

Midenmi bulaniyo. Ben aksamlari cok degilde sabahlari hem oguruyorum hem fircaliyom. Fircalamadan yapamam cunku. Bir kac defa kustum bile

Merhaba,

Ben fırçalıyorum ama çok fazla kanıyor diş etlerim ondan şikayetçiyim.. Çok hassaslaştı diş etlerim
Muhakkak paradontax kullanın. Benimde aynı sorunum vardı ve ayrıca diş etim şişmişti. 1 haftada tüm şikayetlerim bitti. Paradontax ile fırçalayıp bir de gargara yaparsanız çok iyi.

Kızlar merhaba,

Sonunda biz de bebeğin cinsiyetini öğrenebildik.. Doktor hiçbir tereddüt olmadan söyledi gerçi ama yine de değişir mi bilmem.. Bir kız bebek geliyor inşallah ..
Haftan baya ilerde bence değişmez canım hayırlı olsun sağlıcakla kucağına al inşallah

Bikaçkere midemi bulandirdi benim ama fırçaliyorm fazla uzatmadan uzatincada bulanyo

Bende park istiyorum. Yerim cok musait degil.
Benim de müsait değil işte dedim ya oda değişmem lazım fln uymuyo yatak odama da koymak için sifonyeri fln cikarcam oda yapmam zaten kiraciyim nasip olursa kendi evim olursa yaparım artık

Tam ben soracaktım sen yazmışsın fırçayı ağzıma sokmamla cikarmam bir oluyor.midem bulanıyor fircadan.bir önceki hamileliğinde iki dışımı kaybettim bunda da kaybedersem diye çok korkuyorum.var mı önerisi olan...

Benim oğlumun takımı buna çok benziyor. Bi ara resmini göndereyim.
Çok kullanışlı ve tüm eşyalarını alıyor.
2 yaşında yatak haline getirdim ki kendi inip çıkabilsin diye.
Şuan 4.5 yaşında ve en az 4-5 yıl daha çoook rahat kullanırız.
Şimdi oğlum için o büyüyen karyolanın beşik kısmı var elimde. Onun altını yaptırıp tekrar kullanacağım.
Park yataklara benim de hiç içim ısınmamıştı..
Kiracıyım ben de ama çocuğun o kadar çok eşyası oluyor ki....
Kısacası çok memnunum ben

Valla benim kız, baba mavi gözlü uzun boylu :) kız ona benzerse yandık :) erkek anneleri ona göre
Bak bak buda damat ariyo aman sizin kızlar kıymetli olur şimdi uzağa da vermezsiniz malum 10 erkekse 2 kız haberi geldi hep ama senin kız iyi olur maviş maviş

Bugün tam 7 km yürümüşüz bi çıktık dışarı kendimizi kaybettik eşimle. Kitapçılar, kahve İçmeler derken ilk hamile pantolonumu da aldım lcw den. İnternet sitesinde de bi dünya model var onlardan da alıcam. Bu bacak kalınlığı çok değişmez sanırım di mi? 36 beden aldım. Başka renklerde de bi sürü alsam mı yoksa bekleyip Aydan aya mı alsam acaba?

Vuuvvv çok yurumussun ben o kadar yurusem 1 ay daha yatican der herhalde Dr um bence acele etme aydan aya alırsın genişledikçe

Bence aydan aya al çünkü geçen ay lcw den bende aldim 1 tane bacak kismi sıkıyo simdi üstelik 36 beden almstim bende gittim 38 le degstirdim kilo alirm olmaz diye sıkıyo şimdi oda 2 kilo aldm yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…