2017 Şubat Anneleri

Ben hamile olduğumu ilk öğrendiğimde h&m den almıştım 2 tane bulunduğum yerd mağazası yok diye ve çok memnun kaldım aldığımdan beri onları giyiyorum. Geçen de lcw den aldım bi tane çeşit olsun diye ama karın kısmını çok bol yapmışlar sürekli düşüp düşüp durdu bütün gün çekiltirmek zorunda kaldım Bu arada sizin ev baya kalabalıkmış bi yandan iyi bi yandan da işin zor allah kolaylık versin ikizlerin için de gönlünden geçen olsun inşallah

kizlar ben de 1,5 kilo almisim ama göbegim cok az var sizin nasil cikmaya basladi mi göbüsler, ben bi an önce ciksa diyorum hep
Akşam işten döndüğümde bakıyorum göbüş çıkmış, sabah kalkıyorum foss :) hayır kilom da yok, 52 kilo ile hamile kaldım hala 52 yim.. nerede bu çocuk bilemedim

benim oğlumda kız istemiyo kız bebek alıcaz deyince ben erkek istiyorum diyo bizim cinsiyet belli deil daha dr 12 haftada erkeğe benziyo dedi kontrol bayramdan sonra

Anaaaaaam şubat anneleriii benimde oğlum olacakmış

Çok tuhaf hissettm kendimi dr lank diye söyleyince

Kocam şokta kesin kiz diyodu ben erkek hissediyodm yaaaa sağlıkla gelsin inşallah yavruuum
Ayyy hayırlı olsun bana da kız dedi yüzde 80 kız :))) zaten ben ilk günden beri kız hossediyordum hiç şaşırmadım :))

Selam kizlar. Int magduruyum epeydir giremedim ins herkes iyidir bebişler iyidir. Nihayet benimde bebegimin cinsiyet netleşti. 14. Haftada yüksek ihtimalle erkek demişti Dr. Evet öyleymis bir kızdan sonra bir oğlum olacak Allahın izniyle.
Yalnız hala hiç Karnım yok şaka gibi.
Sizler ne durumdasiniz

Kızlar sordum ama cwp gelmedi.. 12 haftada gittim kontrole birde bayram dan sonra gidicem 19. 20 olacam sanırım cok mu geç kalmıs olurum..
Özele 15 haftada cinsiyet için gittim test falan yapılmadı takip edildiğim hastane ye ancak bayram dan sonra randevu var

Canım 2'li taramadan bahsediyorsan 11-14. haftalar arası yapılıyor. 3'lü taramayı soruyorsan şayet onu 19-20. haftalarda yaptırabilirsin.

Doktorlar muayene arasını 4 hafta tutuyolar normalde. Ama sen 15. Haftada gitmişsin bi sorun olmaz gibi ama belki doktorun kan tahlili falan isterdi. Ulaşabiliyorsan doktorunu ara bilgi ver istersen sizden ancak 19 20. Haftada randevu alıyorum bi sakıncası var mı diye..

bende 1-1,5 kilo kadar almışım bel kısımları iyice sıkmaya başladı pantolonların

Canım 2'li taramadan bahsediyorsan 11-14. haftalar arası yapılıyor. 3'lü taramayı soruyorsan şayet onu 19-20. haftalarda yaptırabilirsin.

Malesef kendi doktorum yok üniversite hastanesinde takibim yapılıyor.. Ne yaptım ettim Hoca dan randevu alamadım işin ilginç tarafı polikinligktende alamadım ikili testimde yapıldı güzeldi çıktı ben galiba üçlü testi kaçırıyorum.. Burada özeller cok pahalı malesef özelde test falan yaptırmadım sadece cinsiyet için gittim hoş tam belli olmadı ama özele tekrar gitmeyi düşünüyorum cinsiyet için artık gösterir sanırım :)

Lcw den aldım ama mağazasında çok çeşit yok bence orada dene bedenini öğren sitesinden al tam 5 sy hamile kıyafeti var sitesinde lcw nin.

Lcw ve defacto dan aldım çok şık defactodakiler
Canm ben defactoda hiç bulamadım foto atsana belki bu mağazasında kalmamıştır.

H&M de de mi var? Sen de foto atar mısın model görelim azcık
benim oğlumda kız istemiyo kız bebek alıcaz deyince ben erkek istiyorum diyo bizim cinsiyet belli deil daha dr 12 haftada erkeğe benziyo dedi kontrol bayramdan sonra
Ahahahah aklıma annemin guatr ameliyatı geldi. Doğumhane ve ameliyathane aynı yerdeydi. Kapıda bekliyorum. Bi aile de doğum bekliyor belli. 4-5 yaşlarında bi çocuk Bebek arabasındaki Bebek'le konuşuyordu, Bebek de 1,5-2 yaş civarı. Diyor ki: bana şimdi içeriden kardeş getirecekler eğer sen de istiyorsan doktor amcalara diyelim bir tane de sana getirsinler :)
Ne gülmüştüm ah bu çocukların masumluğunu seveyim.

Ben de yaptırmadım 3lü, yaptırmayacağım da canm. İkili temizdi gerek yokmuş

Konuyu kapattım eşimle ozurdiledi ama icimden çıkarmı b8lemem.. ama ben soz verdim bi daha dogurmaya yoksa sakinlemezdi ayrıca o gun çok yoruldum kızdı,bebeğini herkes sever elbet ama çevreyi bilmem de doğurma şansım az diye istiyor..Rabbim hepimize hayırlı evlat versin,Hz alinin r.a bi duası var..Ey rabbim gonlumdekini hakkımda hayırlı kil ,hakkimda hayırlı olanı nasip eyle öyle cahil bi topluluk ic8nde yasiyoruzki olacak b7 tür şeyler ama insanin hayat arkadasi bambaşka birşey... Allah büyük be kardeşim bakarsın mevla neyler neylerse güzel eyler,yani her konuda ona teslimim inşaallah.dünyanın acısı zerre umrumda değil.su hayatta çok büyük sıkıntılar çektim b8 annenin yasayabilecegi en zor şeyleri yaşadım ,bi evladın yalniz kalabilecegi kadar terkedildim,tercih değil mecbur kaldım bu hayatta her bir şeye... hayatin bana çizdiğini yaşadım gerçekten bir dost bulamadım bir şefkat bir merhamet, hic kimseden... Ama Rabbim terketmedi beni şükür çünkü cüz i irademi Allahtan yana kullandım hep. Rabbim nefsimize uydurmasin.. bilmiyorum ama tek istediğim kocamla cocuklarimla hakikatin ışığında yol almak , dosdoğru olmak cennete götürebilmek birbirimizi, cehennem ateşinden koruyabilmek... bitecek birgün bu hayat ,kiyametimize az kaldı boşvermek değil hosgormek gerek ama zulme sessiz kalmadan..selametle Çok sağol

Eklentiler

• image.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 93
  • image.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 94
  • image.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 86
  • image.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 89
Saol cnm işte hep bi belirti arıyoz. Yarin herşey belli olcsk inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…