Ben hamile olduğumu ilk öğrendiğimde h&m den almıştım 2 tane bulunduğum yerd mağazası yok diye ve çok memnun kaldım aldığımdan beri onları giyiyorum. Geçen de lcw den aldım bi tane çeşit olsun diye ama karın kısmını çok bol yapmışlar sürekli düşüp düşüp durdu bütün gün çekiltirmek zorunda kaldımHerkese iyi gunler kızlar.. Yazılanları okuyorum yazmaya çok vaktim olmuyor.. Hayırlı olsun cinsiyetleriniz benimkiler daha belli değil bu perşembe gidecem umut o güne.. Tatlı telaslar hele ilk gebelik yasayanlar in telaşı çok hoş.. Hepimize bu süreçte Allah kolaylık versin benim tüm yıl hem kv hem kız kardeşim bizle olacak bir kızım bekledgm ikizler zorlu bi yıl beni bekler.. Çoğunuz alışveriş yaptınız hamilelikte alışveriş çok yoruyor pantolon almam lazım nerden aldınız rahat olan indirdiğiniz varsa akşam gidicem alışverişe direk ordan bakaym yorulmak istemiyorum.. Optm hepinizii
Yanı çalışınca öyle oluyo ben evde olduğum için hep pijamalar la geziniyom kıyafet ihtiyacı olmuyo pek :)Tmm bi bakaym çalışırken hergun değişik giymekte gerekiyor ne zor hamileyken çalışmak yaaa
Akşam işten döndüğümde bakıyorum göbüş çıkmış, sabah kalkıyorum foss :) hayır kilom da yok, 52 kilo ile hamile kaldım hala 52 yim.. nerede bu çocuk bilemedimkizlar ben de 1,5 kilo almisim ama göbegim cok az var sizin nasil cikmaya basladi mi göbüsler, ben bi an önce ciksa diyorum hep
Benim oğlan başından beri kız bebek dedi hep. Adını da Elif koyacaktı ama yavrumun hayaller suya düştü.
Senin gibi erkek bebeğimiz olacak oğlum diyince basıyor yaygarayı.
Doktorlara söylee bize kız versinler diyip ağlıyor öyle kuzum. Şimdilik konusunu açamıyoruz pek o yüzden :)
Ayyy hayırlı olsun bana da kız dedi yüzde 80 kız :))) zaten ben ilk günden beri kız hossediyordum hiç şaşırmadım :))Anaaaaaam şubat anneleriii benimde oğlum olacakmış
Çok tuhaf hissettm kendimi dr lank diye söyleyince
Kocam şokta kesin kiz diyodu ben erkek hissediyodm yaaaa sağlıkla gelsin inşallah yavruuum
Bence de sayılmaz iki üç kiloya kadar saymayalım bence
Benim sabahları normal göbeğim var ama yemek yedikce az bisey şişiyor[/QUO
Saol canm senin bebis te hayirli olsun kizlar az sayıda hadi hayirlisi darisi ögrenmeyenlerin başınaAyyy hayırlı olsun bana da kız dedi yüzde 80 kız :))) zaten ben ilk günden beri kız hossediyordum hiç şaşırmadım :))
Canım 2'li taramadan bahsediyorsan 11-14. haftalar arası yapılıyor. 3'lü taramayı soruyorsan şayet onu 19-20. haftalarda yaptırabilirsin.Kızlar sordum ama cwp gelmedi.. 12 haftada gittim kontrole birde bayram dan sonra gidicem 19. 20 olacam sanırım cok mu geç kalmıs olurum..
Özele 15 haftada cinsiyet için gittim test falan yapılmadı takip edildiğim hastane ye ancak bayram dan sonra randevu var
Doktorlar muayene arasını 4 hafta tutuyolar normalde. Ama sen 15. Haftada gitmişsin bi sorun olmaz gibi ama belki doktorun kan tahlili falan isterdi. Ulaşabiliyorsan doktorunu ara bilgi ver istersen sizden ancak 19 20. Haftada randevu alıyorum bi sakıncası var mı diye..Kızlar sordum ama cwp gelmedi.. 12 haftada gittim kontrole birde bayram dan sonra gidicem 19. 20 olacam sanırım cok mu geç kalmıs olurum..
Özele 15 haftada cinsiyet için gittim test falan yapılmadı takip edildiğim hastane ye ancak bayram dan sonra randevu var
Canım 2'li taramadan bahsediyorsan 11-14. haftalar arası yapılıyor. 3'lü taramayı soruyorsan şayet onu 19-20. haftalarda yaptırabilirsin.
Doktorlar muayene arasını 4 hafta tutuyolar normalde. Ama sen 15. Haftada gitmişsin bi sorun olmaz gibi ama belki doktorun kan tahlili falan isterdi. Ulaşabiliyorsan doktorunu ara bilgi ver istersen sizden ancak 19 20. Haftada randevu alıyorum bi sakıncası var mı diye..
Lcw den aldım ama mağazasında çok çeşit yok bence orada dene bedenini öğren sitesinden al tam 5 sy hamile kıyafeti var sitesinde lcw nin.Herkese iyi gunler kızlar.. Yazılanları okuyorum yazmaya çok vaktim olmuyor.. Hayırlı olsun cinsiyetleriniz benimkiler daha belli değil bu perşembe gidecem umut o güne.. Tatlı telaslar hele ilk gebelik yasayanlar in telaşı çok hoş.. Hepimize bu süreçte Allah kolaylık versin benim tüm yıl hem kv hem kız kardeşim bizle olacak bir kızım bekledgm ikizler zorlu bi yıl beni bekler.. Çoğunuz alışveriş yaptınız hamilelikte alışveriş çok yoruyor pantolon almam lazım nerden aldınız rahat olan indirdiğiniz varsa akşam gidicem alışverişe direk ordan bakaym yorulmak istemiyorum.. Optm hepinizii
Canm ben defactoda hiç bulamadım foto atsana belki bu mağazasında kalmamıştır.Lcw ve defacto dan aldım çok şık defactodakiler
H&M de de mi var? Sen de foto atar mısın model görelim azcıkBen hamile olduğumu ilk öğrendiğimde h&m den almıştım 2 tane bulunduğum yerd mağazası yok diye ve çok memnun kaldım aldığımdan beri onları giyiyorum. Geçen de lcw den aldım bi tane çeşit olsun diye ama karın kısmını çok bol yapmışlar sürekli düşüp düşüp durdu bütün gün çekiltirmek zorunda kaldımBu arada sizin ev baya kalabalıkmış bi yandan iyi bi yandan da işin zor allah kolaylık versin ikizlerin için de gönlünden geçen olsun inşallah
Ahahahahbenim oğlumda kız istemiyo kız bebek alıcaz deyince ben erkek istiyorum diyo bizim cinsiyet belli deil daha dr 12 haftada erkeğe benziyo dedi kontrol bayramdan sonra
Ben de yaptırmadım 3lü, yaptırmayacağım da canm. İkili temizdi gerek yokmuşMalesef kendi doktorum yok üniversite hastanesinde takibim yapılıyor.. Ne yaptım ettim Hoca dan randevu alamadım işin ilginç tarafı polikinligktende alamadım ikili testimde yapıldı güzeldi çıktı ben galiba üçlü testi kaçırıyorum.. Burada özeller cok pahalı malesef özelde test falan yaptırmadım sadece cinsiyet için gittim hoş tam belli olmadı ama özele tekrar gitmeyi düşünüyorum cinsiyet için artık gösterir sanırım :)
Konuyu kapattım eşimle ozurdiledi ama icimden çıkarmı b8lemem.. ama ben soz verdim bi daha dogurmaya yoksa sakinlemezdi ayrıca o gun çok yoruldum kızdı,bebeğini herkes sever elbet ama çevreyi bilmem de doğurma şansım az diye istiyor..Rabbim hepimize hayırlı evlat versin,Hz alinin r.a bi duası var..Ey rabbim gonlumdekini hakkımda hayırlı kil ,hakkimda hayırlı olanı nasip eyleYa canm konunu çat pat biliyorum bi turlu tam okuyamadim ama ana fikri eşinin erkek bebek istemesi kiz olmasndan memnuniyetsizligi sanirim.yani inançli olmak derken ne derece nasil bi imandan bahsediyoruzki eşin cahiliye devrindeki o ayrim düsuncesini sana yaşatıyo hamilesin üzme kendini belki hayirlisi budur niye böyle düşnyo anlamyorm gercekten çevre faktörude vardir tabi ama şükretmek lazim hayatta bir evlada bile sahip olamayan sahip olmak için herşeyini veren insanlar varken bir süru örnekler varken niye bu şükürsüzluk...rabbim doğru yoldan Akılli düsunmekten ayırmasin kimseyi eşinede hidayet nasip etsin inşallah.ne denebilirki..
2. :) anladığım riski var ameliyatta belli olcakKaçıncı çocuğunuz?
Akşam işten döndüğümde bakıyorum göbüş çıkmış, sabah kalkıyorum foss :) hayır kilom da yok, 52 kilo ile hamile kaldım hala 52 yim.. nerede bu çocuk bilemedim
Akşam işten döndüğümde bakıyorum göbüş çıkmış, sabah kalkıyorum foss :) hayır kilom da yok, 52 kilo ile hamile kaldım hala 52 yim.. nerede bu çocuk bilemedim
Duygularıma tercüman olmuşsunuz valla Ben de 52 ile hamile kaldım, 17. Haftadayım hala aynıyım. Her gün aynaya bakıyorum ama her zamanki göbeğim var sadece. İçerde bayağı yer var anlaşılan
H&M den aldıklarım bunlar canım. Burda göbek almış başını gidiyo yeni yemek yedim deH&M de de mi var? Sen de foto atar mısın model
Saol cnm işte hep bi belirti arıyoz. Yarin herşey belli olcsk inşallahAaaa ağlama.. Bu sürekli olabilecek bir durum.. vücudumuz her gün bir değişim içinde ve her gün hissettiklerimizin aynı olması zaten mümkün değil.. bebişlerimiz şu an olabileceği en güvenli yerde, Allah'a emanet.. elini karnının üzerine koy ve dua et, bu her ikiniz için de güzel bir terapi aynı zamanda
ben de lcw den aldım ama düşüyor belimden. duruşu düşmese çok güzel ama çekiştirip durmak zorunda kalıyorum sürekli ben de bakayım H&M' den.H&M den aldıklarım bunlar canım. Burda göbek almış başını gidiyo yeni yemek yedim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?