- 24 Ocak 2014
- 1.037
- 929
- 73
Kotuna bayildim çok guzelH&M den aldıklarım bunlar canım. Burda göbek almış başını gidiyo yeni yemek yedim de
Ben de çalışırken giyeyim çeşit olsun diye bi tane de lcw den aldım ama aynen dediğin gibi belimden düşüyo çekiştir çekiştir bi hal oldum bütün günben de lcw den aldım ama düşüyor belimden. duruşu düşmese çok güzel ama çekiştirip durmak zorunda kalıyorum sürekli ben de bakayım H&M' den.
Çok güzelmiş ya ben de alayım kotH&M den aldıklarım bunlar canım. Burda göbek almış başını gidiyo yeni yemek yedim de
Ya benim de beli düşüyor yürüdükçe cep kısmı iniyor aşağı bi de çamaşırımı da indiriyor sinir oldum acaba büyük mü geliyor kiben de lcw den aldım ama düşüyor belimden. duruşu düşmese çok güzel ama çekiştirip durmak zorunda kalıyorum sürekli ben de bakayım H&M' den.
Ben normalde çok misafir ağırlıyodum şimdi gebeliğim boyunca yemekli misaifr almayı düşünmüyorumYemekli m8safirim vardı canım çıktı. Gerçekten bazen enerji tak diye bitiyor. Çok yoruldum çok şükür gittiler.
Sağol canımKotuna bayildim çok guzelgule güle kulln
Aman dikkat edelim de bi kazaya kurban gitmeyelim kızlarÇok güzelmiş ya ben de alayım kot
Siyah lcw den aldım
Ya benim de beli düşüyor yürüdükçe cep kısmı iniyor aşağı bi de çamaşırımı da indiriyor sinir oldum acaba büyük mü geliyor ki
Bence lcw nin pantolonları 6 aylıktan sonra giyilirBenimde lcw dan aldıgim düsuyo nedense bel kaynakli göbüş iyce büyüyünce düsmez heralde
Ewet aynen ama taytta almıştım tayt çok güzel:)Bence lcw nin pantolonları 6 aylıktan sonra giyilir
Defactoda hamile bölümü mu var bi gordm de goremedm pek bisey aslında. Eski pantolonlar iyi kötü oluyor da ustum kocaman ve hiç isey begenemedm bi iki batiktwn aldm kocaman göbek şimdiden ilkinde de çok zorlanmistm alışverişte hamileyken nefret ediyorum bisey almayaLcw ve defacto dan aldım çok şık defactodakiler
Ben dışarda tayt giymeye hiç alışık değilimEwet aynen ama taytta almıştım tayt çok güzel:)
Tesekkurler bnde iki tane aldm lc den. Kızım küçük benm daha alelacele yaptm alışverişi. Tesadüf mü bilmiyorum ama karnım ağrıdı pantolonları denerken inş rahat kullanirim.. Eşim aşırı karışır kıyafetlerine keşke her beğendiğimi alabilsemBen hamile olduğumu ilk öğrendiğimde h&m den almıştım 2 tane bulunduğum yerd mağazası yok diye ve çok memnun kaldım aldığımdan beri onları giyiyorum. Geçen de lcw den aldım bi tane çeşit olsun diye ama karın kısmını çok bol yapmışlar sürekli düşüp düşüp durdu bütün gün çekiltirmek zorunda kaldımBu arada sizin ev baya kalabalıkmış bi yandan iyi bi yandan da işin zor allah kolaylık versin ikizlerin için de gönlünden geçen olsun inşallah
Ben tam o boyuttayim bi görseniz daha 15 haftalık sonumu hiiic dusunemiorm.. İlkinde 6_aylkken bile eski pantolonların giyiyodumBence lcw nin pantolonları 6 aylıktan sonra giyilir
Bende 9ayi hoc sikayetsiz evde geçirebilirsiniz heralde.. Bide oturmuoz ki okulda aktif bi şekilde ders anlatmak zorundasın ise gitmekle de kalmıyor. Vebali düşününce oturamiorumYanı çalışınca öyle oluyo ben evde olduğum için hep pijamalar la geziniyom kıyafet ihtiyacı olmuyo pek :)
Lcw den aldım ama mağazasında çok çeşit yok bence orada dene bedenini öğren sitesinden al tam 5 sy hamile kıyafeti var sitesinde lcw nin.
Canm ben defactoda hiç bulamadım foto atsana belki bu mağazasında kalmamıştır.
H&M de de mi var? Sen de foto atar mısın model görelim azcık
Ahahahahaklıma annemin guatr ameliyatı geldi. Doğumhane ve ameliyathane aynı yerdeydi. Kapıda bekliyorum. Bi aile de doğum bekliyor belli. 4-5 yaşlarında bi çocuk Bebek arabasındaki Bebek'le konuşuyordu, Bebek de 1,5-2 yaş civarı. Diyor ki: bana şimdi içeriden kardeş getirecekler eğer sen de istiyorsan doktor amcalara diyelim bir tane de sana getirsinler :)
Ne gülmüştüm ah bu çocukların masumluğunu seveyim.
Ben de yaptırmadım 3lü, yaptırmayacağım da canm. İkili temizdi gerek yokmuş
Ben de kiloma göre baya göbekliyimBen tam o boyuttayim bi görseniz daha 15 haftalık sonumu hiiic dusunemiorm.. İlkinde 6_aylkken bile eski pantolonların giyiyodum
Ayy çok güzeller bol olana bayıldım güle güle kullanınSiyah ve kahverengi olanları da vardı ama ben lcw den almıştım. Bunları da çarşıda ara sokakta olan bir defacto mağazasında buldum. Avmlerde yoktu.
Fullialein
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?