2017 Şubat Anneleri

ben de lcw den aldım ama düşüyor belimden. duruşu düşmese çok güzel ama çekiştirip durmak zorunda kalıyorum sürekli ben de bakayım H&M' den.
Ben de çalışırken giyeyim çeşit olsun diye bi tane de lcw den aldım ama aynen dediğin gibi belimden düşüyo çekiştir çekiştir bi hal oldum bütün gün hm den aldıklarımdan çok memnunum ben tavsiye ederim

H&M den aldıklarım bunlar canım. Burda göbek almış başını gidiyo yeni yemek yedim de
Çok güzelmiş ya ben de alayım kot
Siyah lcw den aldım

ben de lcw den aldım ama düşüyor belimden. duruşu düşmese çok güzel ama çekiştirip durmak zorunda kalıyorum sürekli ben de bakayım H&M' den.
Ya benim de beli düşüyor yürüdükçe cep kısmı iniyor aşağı bi de çamaşırımı da indiriyor sinir oldum acaba büyük mü geliyor ki

Yemekli m8safirim vardı canım çıktı. Gerçekten bazen enerji tak diye bitiyor. Çok yoruldum çok şükür gittiler.
Ben normalde çok misafir ağırlıyodum şimdi gebeliğim boyunca yemekli misaifr almayı düşünmüyorum Normalde bile çok zor şimdi daha da zor olur..

Aman dikkat edelim de bi kazaya kurban gitmeyelim kızlar bence büyük gelmiyodur. Benim aldığımın bacak kısmı tam ama göbek kısmı çok büyük. Göbek lastiğini sıkı yapmamışlar çok bol yapmışlar bence. Bak bu da lcw den aldığım.

Eklentiler

• image.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 102
  • image.webp
    8 KB · Görüntüleme: 80
Benimde lcw dan aldıgim düsuyo nedense bel kaynakli göbüş iyce büyüyünce düsmez heralde

Lcw ve defacto dan aldım çok şık defactodakiler
Defactoda hamile bölümü mu var bi gordm de goremedm pek bisey aslında. Eski pantolonlar iyi kötü oluyor da ustum kocaman ve hiç isey begenemedm bi iki batiktwn aldm kocaman göbek şimdiden ilkinde de çok zorlanmistm alışverişte hamileyken nefret ediyorum bisey almaya

Tesekkurler bnde iki tane aldm lc den. Kızım küçük benm daha alelacele yaptm alışverişi. Tesadüf mü bilmiyorum ama karnım ağrıdı pantolonları denerken inş rahat kullanirim.. Eşim aşırı karışır kıyafetlerine keşke her beğendiğimi alabilsem kili kırk yariyorum resmen..
Bebislerdede çok sakinim ya rabbim ne verirse basustune.. Burda sikntli arkdsi okuyunca hele cinsiyet konusunda çok uzuldm eşim bu kez erkek olsa diyor ama ki da olsa mis gibi olur aynindan 2tane.. Öğrencilerimde çok şekerler ikiz kızlar rabbim sağ salim versin de ne olursa olsun

Yanı çalışınca öyle oluyo ben evde olduğum için hep pijamalar la geziniyom kıyafet ihtiyacı olmuyo pek :)
Bende 9ayi hoc sikayetsiz evde geçirebilirsiniz heralde.. Bide oturmuoz ki okulda aktif bi şekilde ders anlatmak zorundasın ise gitmekle de kalmıyor. Vebali düşününce oturamiorum

Eve şimdi geldim canım atıyorum hemen

Siyah ve kahverengi olanları da vardı ama ben lcw den almıştım. Bunları da çarşıda ara sokakta olan bir defacto mağazasında buldum. Avmlerde yoktu.

Fullialein

Eklentiler

• 20160904_215418.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 85
  • 2016-09-04 21.59.02.webp
    39,8 KB · Görüntüleme: 78
Ben tam o boyuttayim bi görseniz daha 15 haftalık sonumu hiiic dusunemiorm.. İlkinde 6_aylkken bile eski pantolonların giyiyodum
Ben de kiloma göre baya göbekliyim 50 kiloyum ama göbek ben de hep vardı şimdi sürekli su içiyorum hiç inmiyo göbeğim bebişlerimiz iyi olsun göbekler de kısmet napalım inşallah doğumdan sonra veririz

İnsallah.. İlminde hayal kuruyorum bunda sıfır.. Beni ne bekliyor bilemiyorum kilo en son dusundugm şey ama yinede catlamadan tamamlayabilsem çok sevinecegim.. Şimdiden 3kiloaldm isim zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…