2017 Şubat Anneleri

Rabbim sağlıcakla nasip etsin de kız erkek önemli değil rabbim kimseyi öyle sınamasın arkadaş için çok zor bi süreç hele ki bu devirde hala bunların sıkıntısı oluyosa çok yazık bize aldığımız eğitimlere.. Kıyafet işi senin için daha zormuş artık eşinin de gönlü olacak şekilde bulursun inşallah güzel şeyler karın ağrın da tesadüfen olmuştur bence bu aylarda bormal pantolonlarını giyenler bile var bi sıkıntı olmaz bence.. Belki yorulduğun için olmuş olabilir

Bende 9ayi hoc sikayetsiz evde geçirebilirsiniz heralde.. Bide oturmuoz ki okulda aktif bi şekilde ders anlatmak zorundasın ise gitmekle de kalmıyor. Vebali düşününce oturamiorum
Maalesef canım benim de tam tersi 8 . haftadan beri hep risk halindeyim kanama kasılma herşey mevcut

Cokk yorgunum sanırım gelen misafirin biri bezledik bana bulaştı boğazım çık feci ağrıyor yutkunamiyorum ay inşallah geçer sabaha yoksa perişan olurum.çok isim var bu hafta bayram temizliği yapmadım daha offf

ben de hamile giyime geçemedim daha 17 haftalıkkenki kontrolde 1 kg almıştım. biraz karın var o da çok değil zaten. o değil de kızlar şık düğünlük kıyafet almam gerek 2 haftaya. öneriniz var mı?
asos ta çok şık elbiseler var ama beğendiklerim 300 civarı çok pahalı geldi.
keşke güzel ve uygun bulabilsem.
bir de dün kapadokyaya gittik yatıya bugün de başka şehri gezdik ordan demin geldik. aşırı aşırı aşırı yorulmuşum. inşallah bir şey olmamıştır saatlerdir yoldayım

ben nasıl kullanıldığını bilmiyordum, hatta ilk aldığımda lastiği pek kısaymış sadece üç düğme deliği var demiştim. geçen fark ettim lastiği çekince devamının geldiğini hatta ben kullanmayı bilmiyormuşum düşmez bir daha diye sevinmiştim ama düşüyor yine de.

Ben normalde çok misafir ağırlıyodum şimdi gebeliğim boyunca yemekli misaifr almayı düşünmüyorum Normalde bile çok zor şimdi daha da zor olur..

çağırmam gereken birkaç kişiyi ağırladıktan sonra ben de düşünmüyorum. günlük temizlikte bile bir üşengeçlik geliyor insana.

Ben bluzları falan lcw nin xl bedenlerini aldım doğum yapınca da o bluzları anneme vereceğim inşallah :)))

Ayy çok güzeller bol olana bayıldım güle güle kullanın

Teşekkür ederim inanılmaz rahat o benim de favorim :))

banuelis daha önce yazmıştım ama arada farketmedin sanırım.
meslek :öğretmen
isim :ege

ben de 3.5 kilo almışım kızlar henüz hamile pantolonuna geçmedim. normalde de dar giymediğim için eskiler biraz daralsa da oluyor. 1-2 hafta daha idare ederim herhalde.

Ne güzel ya :) ben iki haftadır hamile pantolonu giyiyorum. Normal pantolonlar ilk başta oluyor ama yemek yiyip su içince şişiyor karın
Normal pantolonlar da hep stretch yarım kilo alsam olmicak gibi mecburen geçiş yaptım yazık sıkışmasın kuzum

Günaydın kızlarr bende aranıza yeni katıldım yeni üyeyim 12 şubat doğum tarihim. 3 kaybım var kan pıhtılaşması olduğunu öğrendik bu hamileliğimde cleaxen iğne kullanıyorum. 17+1 haftalık olduk. Bebeğimi dün 4 defa hissettim küçük pıt pıt şeklinde normalmidir. Ayrıca yarın doktor kontrolüm var benim için dua eder misiniz bebeğimin yaşıyor olması en büyük duam rabbimden. Uzun oldu hakkınızı helal edin kendimi tanıtmak istedim

Hoşgeldin aramıza

Ben de iki gün önce hissettim pıt pıt diye özellikle meyve yediğimde oluyor

Inşallah sağlıklıdır bebeğin

Günaydın kızlar.
Ben tam bir erkek annesiyim. Her gören nohut yutmuş solucan diyor.
Göbeğim çıktı ama öne doğru top gibi.Çok sevimli şu an. Ben hala kilo almadım ama hiçbir pantolonumu giyemiyorum. Tayta devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…