2017 Şubat Anneleri

cinsiyetini öğrendinmi canım banada 12 haftalıkken oğlana benziyor dedi nasipse yarın öğreniriz inşallahh

benimc
günaydınn
benimde öyle yaa hem top gibi duruyo karnım hemde aşagıda duruyo gören erkek mı dıo okdr ultrsnda beklıyoz öğrenmek için teyzeler hemen anlıyo valla

günaydın kızlar dün ben 2-3 bardak ice tea içtim neden içtin dedi bugun arkadaşım içinde koruyucu var. ama üzerinde koruycu ve renklendirici içermez diyor .. canım çok sıkıldı..çokmu zararlı acaba yaa

Günaydın kızlar. rüyamda oglusumu gördüm çok güzel kocaman bi bebekti upuzun kirpikleri vardı maşallah. kız annelerine duyurulur alarm sesiyle uyandım ne güzel bi rüyaydı

Maşallah oğluşa :) doğsun da bakalım kızımızın da kanı ısınırsa olur

Ben koruyucusu için değil de içinde çay var kafein içeriyordur diye içmiyorum. Ama mecbur kalınca dışarda yemek yerken ayran bulamazsam içtim. Kola veya asitli şeyler içmekten iyidir diye düşünüyorum.

Bişey olmaz inşallah canın çektiğinde iç bence. Bir dahaki sefere daha dikkatli olursun. Her yediğimiz şeyde az çok katkı maddesi var üzülme

Ben koruyucusu için değil de içinde çay var kafein içeriyordur diye içmiyorum. Ama mecbur kalınca dışarda yemek yerken ayran bulamazsam içtim. Kola veya asitli şeyler içmekten iyidir diye düşünüyorum.

Bişey olmaz inşallah canın çektiğinde iç bence. Bir dahaki sefere daha dikkatli olursun. Her yediğimiz şeyde az çok katkı maddesi var üzülme [/QUOTE]

değil mi hergün içmiyorum zaten arada bir ama bundan sonra daha dikkatli olurum:)

herkese günaydın hanımlar. top yutmuş solucanlar a ben şanslı varlıklar diyorum. bizim yapımız zaten kilo almaya müsait. sağlık olsun yeter diyorum. çok da takmamak lazım.
bu hafta sonu alışverişle geçti. ikiz kızlarıma okul alışverişi ve bayram alışverişi. hala da bitmedi tabi birkaç iş daha var alınması gereken. bir oğlana alamadım hala bir şey. bırakın almayı, hala hissedemiyorum bile. uzmanların demesine göre 20.haftaya kadar hissetmemek normal sayılabiliyormuş. ikiz kızlarımda hemen hissetmiştim. acemi anne olmama rağmen. ama oğlumda hissedemedim daha. inşallah yakında bekliyorum.
bayram temizlikleri başladı mı? :) aman kendinizi fazla yormayın. herkese kolaylıklar diliyorum.

of temizlik başladı 2 gündür eşimle ufak tefek başladık.. dün banyo ebevyn banyaosunu fırçaladım bi güzel.. camları annem geçen hafta silmişti... dolapları düzenledim bızdolabını felan sildim yerleri sil felan bu hafta böyle geçti haftaya ise mutfak dolabını felan düzenliyeceğim dolap içine kaydırmaz almayı düşünüyorum çekmecelere felan.

Ironiyi tavsiye ederim fiyatlar da uygun.. bu elbisenin yaka detayi islemeli olanini ordan aldm. Hemde ekolda 200 kusurdu ironi de 50 tl kalitesi de cok iyi..

Eklentiler

• makethumb.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 77
kızlar bnm göbişun durumu bu.. kendime çok diyordum ama artık normal sanki 5 aylık olcaz nerdeyse:)
sen bnmkini gösen korkarsın o zaman :) 8 aylık gibi hemde 9 kg aldım 4 ay btmeden nolcak bilmiyorm..bence sennki çok iyi :)maşaallah bebişlerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…