cinsiyetini öğrendinmi canım banada 12 haftalıkken oğlana benziyor dedi nasipse yarın öğreniriz inşallahhGünaydın kızlar.
Ben tam bir erkek annesiyim. Her gören nohut yutmuş solucan diyor.
Göbeğim çıktı ama öne doğru top gibi.Çok sevimli şu an. Ben hala kilo almadım ama hiçbir pantolonumu giyemiyorum. Tayta devam.
12. haftada pipisini gösterdi bizecinsiyetini öğrendinmi canım banada 12 haftalıkken oğlana benziyor dedi nasipse yarın öğreniriz inşallahh
günaydınnGünaydın kızlar.
Ben tam bir erkek annesiyim. Her gören nohut yutmuş solucan diyor.
Göbeğim çıktı ama öne doğru top gibi.Çok sevimli şu an. Ben hala kilo almadım ama hiçbir pantolonumu giyemiyorum. Tayta devam.
günaydııınnnngünaydın kızlarrr
Günaydın kızlar. rüyamda oglusumu gördüm çok güzel kocaman bi bebekti upuzun kirpikleri vardı maşallah. kız annelerine duyuruluralarm sesiyle uyandım ne güzel bi rüyaydı
günaydın kızlar dün ben 2-3 bardak ice tea içtim neden içtin dedi bugun arkadaşım içinde koruyucu var. ama üzerinde koruycu ve renklendirici içermez diyor .. canım çok sıkıldı..çokmu zararlı acaba yaa
Maşallah oğluşa :) doğsun da bakalım kızımızın da kanı ısınırsa olur
tamam ama o zaman taliplisi çok olur pesimizden kosarsaniz bilemem
Ben koruyucusu için değil de içinde çay var kafein içeriyordur diye içmiyorum. Ama mecbur kalınca dışarda yemek yerken ayran bulamazsam içtim. Kola veya asitli şeyler içmekten iyidir diye düşünüyorum.
Bişey olmaz inşallah canın çektiğinde iç bence. Bir dahaki sefere daha dikkatli olursun. Her yediğimiz şeyde az çok katkı maddesi var üzülme
herkese günaydın hanımlar. top yutmuş solucanlar a ben şanslı varlıklar diyorum. bizim yapımız zaten kilo almaya müsait. sağlık olsun yeter diyorum. çok da takmamak lazım.
bu hafta sonu alışverişle geçti. ikiz kızlarıma okul alışverişi ve bayram alışverişi. hala da bitmedi tabi birkaç iş daha var alınması gereken. bir oğlana alamadım hala bir şey. bırakın almayı, hala hissedemiyorum bile. uzmanların demesine göre 20.haftaya kadar hissetmemek normal sayılabiliyormuş. ikiz kızlarımda hemen hissetmiştim. acemi anne olmama rağmen. ama oğlumda hissedemedim daha. inşallah yakında bekliyorum.
bayram temizlikleri başladı mı? :) aman kendinizi fazla yormayın. herkese kolaylıklar diliyorum.
kızlar bnm göbişun durumu bu.. kendime çok diyordum ama artık normal sanki 5 aylık olcaz nerdeyse:)
Ironiyi tavsiye ederim fiyatlar da uygun.. bu elbisenin yaka detayi islemeli olanini ordan aldm. Hemde ekolda 200 kusurdu ironi de 50 tl kalitesi de cok iyi..ben de hamile giyime geçemedim daha 17 haftalıkkenki kontrolde 1 kg almıştım. biraz karın var o da çok değil zaten. o değil de kızlar şık düğünlük kıyafet almam gerek 2 haftaya. öneriniz var mı?
asos ta çok şık elbiseler var ama beğendiklerim 300 civarı çok pahalı geldi.
keşke güzel ve uygun bulabilsem.
bir de dün kapadokyaya gittik yatıya bugün de başka şehri gezdik ordan demin geldik. aşırı aşırı aşırı yorulmuşum. inşallah bir şey olmamıştır saatlerdir yoldayım
sen bnmkini gösen korkarsın o zaman :) 8 aylık gibi hemde 9 kg aldım 4 ay btmedenkızlar bnm göbişun durumu bu.. kendime çok diyordum ama artık normal sanki 5 aylık olcaz nerdeyse:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?