- 18 Şubat 2009
- 1.148
- 1.551
- 288
- 40
:) aynen benimde bilmediğim değişik hastaneler var:) memorial konya yolunda canım aştiye gelmeden önce uzun büyük bir binası var.. Ankara da yeni sayılır zaten 3-4 yıldır falan. Oğlumun doktoru orda ozaman gittik bizde ilk, hastaneyi beğenince bu seferki doğumu da orda yapayım dedim:)Memorial nerde ben tam bilmiyom daha hastaneler nerde fln :)
Bu benimde hosuma gitmisti sanirim bu tarz renkli bisey tercih edicembuda çok hoşuma gitti.Eki Görüntüle 1882163
benim özel sağlık sigortam var tam bilmiyorum ama sanırım 220 tl idi..cnm muayene ucreti ne kadar
aynen rengine bayıldımmm .Bu benimde hosuma gitmisti sanirim bu tarz renkli bisey tercih edicem
Ben bi sene oldu buraya geleli o yüzden yavaştan yavaştan öğrenmeye çalışıyorum bi yerleri :) orası uzakmis bana ben Sincan dayım :):) aynen benimde bilmediğim değişik hastaneler var:) memorial konya yolunda canım aştiye gelmeden önce uzun büyük bir binası var.. Ankara da yeni sayılır zaten 3-4 yıldır falan. Oğlumun doktoru orda ozaman gittik bizde ilk, hastaneyi beğenince bu seferki doğumu da orda yapayım dedim:)
ooo sana baya ters canım. Ben taurus avm nin orlarda çalıştığım için bana yakın oluyor..Ben bi sene oldu buraya geleli o yüzden yavaştan yavaştan öğrenmeye çalışıyorum bi yerleri :) orası uzakmis bana ben Sincan dayım :)
Güzel haberlerini alırız inşallah.inşallah bitmiştir. İnsan hiç doymuyor ki sıpa lara onu görünce bizim yerimiz de el sallaBugün kontrolüm var inş kasılmalar fln gitmiştir yine başladı bende bi tedirginlik
Güzel haberlerle gel turuncu. Sen benim bi hafta onumdesin.seni takip ediyorum ben de heyecanlandım yerine boyu kilosu ne kadar oluyor bu haftada.yolun yarısında yani.Canım daha önce de yazdım bi arkadaşa.
Ben büyüyen karyola alıp odasına kurmuştum. 3 aylıkken geri kendi odama kurdurdum.
İlk 2-3 ay için portatif sallananan 100 liraya bi beşik almıştım. Hem gece yanımda yatıyordu hem gündüz hangi odadaysam oraya götürüyordum ama sonradan elimde kaldı o.
Babynest çok şık görünüyor ama en fazla 2 ay kullanılır.Yani benim aldığım ufak beşik gibi. Madem sen kendin yapacaksın,o zaman babynest ve kendi beşiği dışında bie şey alma derim
Yani ilk çocuk,her şeye heves ediliyor ama sonradan bu kalanları depolayacak bi alan gerekiyor. :)
Güzel haberlerle gel canım.
Benim de 4te kontrolüm var
Çok sağol canim işlem bitti. Eve bıraktım ise döndüm. Bi aya belli olucakmis. İnşallah sıkıntı yorum da alsınlar artık iki yıldır git gel canım çıktı.Canım benim allah sağlık sıhhat versin bir an önce
Elinden gelenlere maşallah :)
Ben de alim istiyorumbeceremem çok fazla da
Çok sağol canim. Bitti işlem eve bıraktım anacigimi.A Armaganhayat canım cookkkk geçmiş olsun rabbim şifa versin inş
Ben de yaptırdım 4 yıl evvel. Koruyuculuğu devam ediyormuş. En azindan paslı şeylerden korkmuyorum. Başıma geldi çünkü. Tabi Dr lar bu konuda farklı düşünüyor ama yapmak daha uti geldi banakızlarrrr
tetanoz aşısı yaptırcakmısınız bana sağlık ocağı 26 eylüle randevu vermişti ama çoğu olma dedi çoğu ol dedı ve ben hala karar vermedımmm
kızlarrrr
tetanoz aşısı yaptırcakmısınız bana sağlık ocağı 26 eylüle randevu vermişti ama çoğu olma dedi çoğu ol dedı ve ben hala karar vermedımmm
Aynen nakit ödemeyi yapabilirsek İnglesinayı çok istiyorum :) maclaren var olmasına da her modeli gelmiyormuş her şehre zaten yurt dışı renkleri çok çok daha güzel trye kötülerini gönderiyorlar niyeyseminicooperda taktırmadım ama cybex de gayet sağlam duruyordu heralde kendi markası olunca.. Aslında 1500 se inglesina mantıklı yani.. maclaren var türkiye de ama neden az biliniyo onu anlamadım.. Yani kafamı çok karıştırmayacağım dediğim gibi cybex okdir... sende inglesina olmazsa için rahat olsun :)
Siparişler gelince bana da haber verirsin dimi kumaşı kalitesi filan :)Aldım ödeme de yaptım bekliyorum bakalım.
Tamamdır canım elim pek yatkın değildir öyle ama heveslendim belki kolaysa yapabilirim :)evt canım videosı var ben baya çözüm yapim resmi atim size :)
Ne yapacaksanız bana da söyleyinşekerler kolay gibi canım malzeme bulmak yeterli baka baka yapcaz artık daha heycanlı olur dıe dusunduk ınsallahbabynest i yapamam ama ben sanırım onu hazır alırız artık
kizlar ankarada olanlar hangi hastanelere gidiyorsunux
Nest yapimida cok kolay :) youtube da videolarini bende izledim arkadasim kullandi cok kullanisli bisey masrafida az ustelik sira gelirse bende deniycem yapmayi:)sizde yaparsaniz paylasin burda:))Tamamdır canım elim pek yatkın değildir öyle ama heveslendim belki kolaysa yapabilirim :)
Geçmiş olsun canm.herkese günaydın. ikiz kızlarımdan biri hastalandı. gece sürekli onu kontrol etmekle ve ilaç içirmekle geçti. sabah da işe geldim. hem uykumu alamadım diye gerginim ama bir yandan da diyorum rahatlığa alıştın sen. biraz hazırlan bebişe. ne çabukda unuttun bebekken gecede kaç kere uyandığını. :) bugün de öyle işim var ki... herkese Allah kolaylıklar versin...
İyi bi rahatsızlık olmasın da kilo verilecek bir şekilde. Ben de yazın çoğunu yatarak geçirdim yürüyüş de çoğu akşam atladım. Okul başladıktan sonra daha düzenli olmayı umuyorum.Surekliyattim uyudum ondanmış,b8sik8nti yok ama o kadaralistmki kocam olmadan yada araba , dışarı çıkmıyorum. Yürünen lazım yemek sonrası dedi dr. :/
Selam hamisler...bebek için isim neye karar verdiniz..bide bebek arabasi alan düşündüğü model olan var mi ben çok kararsiz kaldim
Ay çok güldüm sen çok yaşa canım. Hastanedeyim annem için. Dua edin
kızlarrrr
Öğretmen olan arkadaşlar ders seçimlerinde ne yaptınız kaç saat ders aldınız. Benim zümrelerim sağolsunlar pek bi anlayışsız çıktılar
İnş canım bi güzel haberini aliyim da el sallarim :) annen için tekrar çok geçmişler olsun inşGüzel haberlerini alırız inşallah.inşallah bitmiştir. İnsan hiç doymuyor ki sıpa lara onu görünce bizim yerimiz de el salla
Güzel haberlerle gel turuncu. Sen benim bi hafta onumdesin.seni takip ediyorum ben de heyecanlandım yerine boyu kilosu ne kadar oluyor bu haftada.yolun yarısında yani.
Çok sağol canim işlem bitti. Eve bıraktım ise döndüm. Bi aya belli olucakmis. İnşallah sıkıntı yorum da alsınlar artık iki yıldır git gel canım çıktı.
Çok sağol canim. Bitti işlem eve bıraktım anacigimi.
Ben de yaptırdım 4 yıl evvel. Koruyuculuğu devam ediyormuş. En azindan paslı şeylerden korkmuyorum. Başıma geldi çünkü. Tabi Dr lar bu konuda farklı düşünüyor ama yapmak daha uti geldi bana
Evet uzak bana ben Sincan koru ya gidiyorumooo sana baya ters canım. Ben taurus avm nin orlarda çalıştığım için bana yakın oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?