2017 Şubat Anneleri

Memorial nerde ben tam bilmiyom daha hastaneler nerde fln :)
:) aynen benimde bilmediğim değişik hastaneler var:) memorial konya yolunda canım aştiye gelmeden önce uzun büyük bir binası var.. Ankara da yeni sayılır zaten 3-4 yıldır falan. Oğlumun doktoru orda ozaman gittik bizde ilk, hastaneyi beğenince bu seferki doğumu da orda yapayım dedim:)

Ben bi sene oldu buraya geleli o yüzden yavaştan yavaştan öğrenmeye çalışıyorum bi yerleri :) orası uzakmis bana ben Sincan dayım :)

Bugün kontrolüm var inş kasılmalar fln gitmiştir yine başladı bende bi tedirginlik
Güzel haberlerini alırız inşallah.inşallah bitmiştir. İnsan hiç doymuyor ki sıpa lara onu görünce bizim yerimiz de el salla
Güzel haberlerle gel turuncu. Sen benim bi hafta onumdesin.seni takip ediyorum ben de heyecanlandım yerine boyu kilosu ne kadar oluyor bu haftada.yolun yarısında yani.
Canım benim allah sağlık sıhhat versin bir an önce

Elinden gelenlere maşallah :)

Ben de alim istiyorum beceremem çok fazla da
Çok sağol canim işlem bitti. Eve bıraktım ise döndüm. Bi aya belli olucakmis. İnşallah sıkıntı yorum da alsınlar artık iki yıldır git gel canım çıktı.
A Armaganhayat canım cookkkk geçmiş olsun rabbim şifa versin inş
Çok sağol canim. Bitti işlem eve bıraktım anacigimi.
kızlarrrr
tetanoz aşısı yaptırcakmısınız bana sağlık ocağı 26 eylüle randevu vermişti ama çoğu olma dedi çoğu ol dedı ve ben hala karar vermedımmm
Ben de yaptırdım 4 yıl evvel. Koruyuculuğu devam ediyormuş. En azindan paslı şeylerden korkmuyorum. Başıma geldi çünkü. Tabi Dr lar bu konuda farklı düşünüyor ama yapmak daha uti geldi bana

kızlarrrr
tetanoz aşısı yaptırcakmısınız bana sağlık ocağı 26 eylüle randevu vermişti ama çoğu olma dedi çoğu ol dedı ve ben hala karar vermedımmm

Ben aşılara hiç karşı değilim ama oğlumda zaten yaptırmıştım. Bu defa yaptırmasam diye düşünüyorum ama yinede bugün doktora sorayım. Yazarım size

Aynen nakit ödemeyi yapabilirsek İnglesinayı çok istiyorum :) maclaren var olmasına da her modeli gelmiyormuş her şehre zaten yurt dışı renkleri çok çok daha güzel trye kötülerini gönderiyorlar niyeyse internette xl modelini gördüm ama hiç bi mağazada test edemedim
Bayram'da Ankara'ya gelicez bu onyx'i de bulamadık buradaki mağazalarda orda bulurum artık hayırlısı ama gönlümde İnglesina yatıyor

şekerler kolay gibi canım malzeme bulmak yeterli baka baka yapcaz artık daha heycanlı olur dıe dusunduk ınsallah babynest i yapamam ama ben sanırım onu hazır alırız artık
Ne yapacaksanız bana da söyleyin Nasıl yaptığınızı filan hiç anlamam el işlerinden ama belki sizden aldığım gazla bişiler yapabilirsem çok güzel olur :))

kizlar ankarada olanlar hangi hastanelere gidiyorsunux

Tobb Etu hastanesini tavsiye ederim,Armada'nın yanında. Cemil Kaya diye bir doktor var ona gidiyorum ben özel muayenehanesine( Ankara Ticaret Merkezinde Çukurambardaki). Tahlillerimi de Tobb'da yaptırıyorum,doğumu da orada düşünüyorum.

Bende iki isim koymayi düşünüyorum fakat ikinci ismi bulamadim..ilki umut nasipse..araba olarak da kraft twist deco yatak da park yatak alacam oda yapmak için erken diye düşünüyorum çok şükür elimden de birşeyler geliyo seker kavanozu ve magnetli bebek süsü yapmayi düşünüyorum yapilacak listem bayagi kabarik şimdiden basliyorum

Tamamdır canım elim pek yatkın değildir öyle ama heveslendim belki kolaysa yapabilirim :)
Nest yapimida cok kolay :) youtube da videolarini bende izledim arkadasim kullandi cok kullanisli bisey masrafida az ustelik sira gelirse bende deniycem yapmayi:)sizde yaparsaniz paylasin burda:))

Geçmiş olsun canm.

Surekliyattim uyudum ondanmış,b8sik8nti yok ama o kadaralistmki kocam olmadan yada araba , dışarı çıkmıyorum. Yürünen lazım yemek sonrası dedi dr. :/
İyi bi rahatsızlık olmasın da kilo verilecek bir şekilde. Ben de yazın çoğunu yatarak geçirdim yürüyüş de çoğu akşam atladım. Okul başladıktan sonra daha düzenli olmayı umuyorum.

Selam hamisler...bebek için isim neye karar verdiniz..bide bebek arabasi alan düşündüğü model olan var mi ben çok kararsiz kaldim

Masal :)

Ay çok güldüm sen çok yaşa canım. Hastanedeyim annem için. Dua edin

Geçmiş olsun canm, çabuk iyileşir inşallah.

kızlarrrr

Ben de 2011de ya da 1 yıl öncesi olmuştum 6 ekimde tekrar yaptıracağım.

Öğretmen olan arkadaşlar ders seçimlerinde ne yaptınız kaç saat ders aldınız. Benim zümrelerim sağolsunlar pek bi anlayışsız çıktılar

Ben il dışı ile yeni geldim okuluma ve daha başlama yapmadım. Müdür yardımcısı 98 saat ders var 5 kişisiniz dedi eşit paylaşacakmışız valla işime geldi artmaz umarım seçmeli falan.
Zümrelerimi henüz tanımıyorum bakalım inşallah iyidirler en az 3 sene bu okuldayım çünkü

İnş canım bi güzel haberini aliyim da el sallarim :) annen için tekrar çok geçmişler olsun inş

Kizlar foto yuklemenin dosya yukle sekmesinden baska bi yolu yokmu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…