2017 Şubat Anneleri

Canım daha önce de yazdım bi arkadaşa.
Ben büyüyen karyola alıp odasına kurmuştum. 3 aylıkken geri kendi odama kurdurdum.
İlk 2-3 ay için portatif sallananan 100 liraya bi beşik almıştım. Hem gece yanımda yatıyordu hem gündüz hangi odadaysam oraya götürüyordum ama sonradan elimde kaldı o.
Babynest çok şık görünüyor ama en fazla 2 ay kullanılır.Yani benim aldığım ufak beşik gibi. Madem sen kendin yapacaksın,o zaman babynest ve kendi beşiği dışında bie şey alma derim
Yani ilk çocuk,her şeye heves ediliyor ama sonradan bu kalanları depolayacak bi alan gerekiyor. :)

Bugün kontrolüm var inş kasılmalar fln gitmiştir yine başladı bende bi tedirginlik

Güzel haberlerle gel canım.
Benim de 4te kontrolüm var

Selam hamisler...bebek için isim neye karar verdiniz..bide bebek arabasi alan düşündüğü model olan var mi ben çok kararsiz kaldim

bnm oğluş nasipse yağız olacak ve kraft cruz travel sistem almayı düşünüyorum ben.. arkadaşım memnunmuş kapanması taşıması felan kolaymış

Benim de 15;50 nerdeyse aynı randevu saatimiz hadi bakalım hayırlı haberler çıkalım inş

kızlarrrr
tetanoz aşısı yaptırcakmısınız bana sağlık ocağı 26 eylüle randevu vermişti ama çoğu olma dedi çoğu ol dedı ve ben hala karar vermedımmm

kızlarrrr
tetanoz aşısı yaptırcakmısınız bana sağlık ocağı 26 eylüle randevu vermişti ama çoğu olma dedi çoğu ol dedı ve ben hala karar vermedımmm

olma diyenler neden olma diyor acaba.. anlamıyorum insanları .. ben olacağım bence doktorun ne diyorsa onu dinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…