- 28 Nisan 2014
- 2.265
- 1.698
- 158
Ayyyy çok güzel bekleyelim bakalım. Bende almak istiyorum ama dediğim gibi elim gitmiyor hele zaman geçsin bunlar kolay :))baksana telimde var bunlar almadım ama sevıyorum sürekli
ya şimdi kızlar bişi sorcam size benım kafa çok karıştı şimdi ben bebek odası takımı alıcam beşikli bide yatak odası için ufak beşik almayı düşünüyodum bide babynest yapıcam sizce hangını almalıyım yada almamalıyım bıde kuzenım dioki bebek odasına beşiği aldığıma pişmanım baza alsaydım dıyo keşke hemen büyüdü dıo sizce napmalıyımmmm ???
Bugün kontrolüm var inş kasılmalar fln gitmiştir yine başladı bende bi tedirginlik
Güzel haberler ile gel inşaallah.Bugün kontrolüm var inş kasılmalar fln gitmiştir yine başladı bende bi tedirginlik
Aciklama yapamadım kusura bakmayın. Rahmi alınacak da kolonoskopi yaptılar. Çok rahatsız olduhayrola canım geçmiş olsun?
Ay çok güldüm sen çok yaşa canım. Hastanedeyim annem için. Dua edin
Ben kendim yapmayı dusunuyorum bakalım :)
Öyle guzel şeyler varki ben gorunce hepsinden istiyorm buda olsun bundanda yapiyim diyorm:)
İnş canım bakalım geçen yemeyi unutmustum bu defa yicem :)Rahat ol canim çikolatada ye:)bi sorun çıkmaz umarim geçmistir korkma:)
Ben çok severim böyle şeylerle uğraşmayı bide nakış kursuna fln da gittiğim için yaparım :)Canım benim allah sağlık sıhhat versin bir an önce
Elinden gelenlere maşallah :)
Ben de alim istiyorumbeceremem çok fazla da
Selam hamisler...bebek için isim neye karar verdiniz..bide bebek arabasi alan düşündüğü model olan var mi ben çok kararsiz kaldim
İnş canım her defasında bi tedirginlik ne zaman normal olacak bilmiyorumGüzel haberler ile gel inşaallah.
Benim de 15;50 nerdeyse aynı randevu saatimiz hadi bakalım hayırlı haberler çıkalım inşCanım daha önce de yazdım bi arkadaşa.
Ben büyüyen karyola alıp odasına kurmuştum. 3 aylıkken geri kendi odama kurdurdum.
İlk 2-3 ay için portatif sallananan 100 liraya bi beşik almıştım. Hem gece yanımda yatıyordu hem gündüz hangi odadaysam oraya götürüyordum ama sonradan elimde kaldı o.
Babynest çok şık görünüyor ama en fazla 2 ay kullanılır.Yani benim aldığım ufak beşik gibi. Madem sen kendin yapacaksın,o zaman babynest ve kendi beşiği dışında bie şey alma derim
Yani ilk çocuk,her şeye heves ediliyor ama sonradan bu kalanları depolayacak bi alan gerekiyor. :)
Güzel haberlerle gel canım.
Benim de 4te kontrolüm var
Aciklama yapamadım kusura bakmayın. Rahmi alınacak da kolonoskopi yaptılar. Çok rahatsız oldu
Arkadaşlar fb da grup var biliyor musunuz biz dün 3 arkadaş buluştuk. Çok güzeldi. Sağdaki benim:)
Benim de 15;50 nerdeyse aynı randevu saatimiz hadi bakalım hayırlı haberler çıkalım inş
O Allah in emri zaten :)cıkınca yazın beklıyorummm :)
Bendede hep oluyo ya. Randevu gunu sabahin 5 inde uyandim titremekten heyecandan uyuyamadim. Hareketlerini hissedince olmaz saniyorum ama eminim yine olur.İnş canım her defasında bi tedirginlik ne zaman normal olacak bilmiyorum
kızlarrrr
tetanoz aşısı yaptırcakmısınız bana sağlık ocağı 26 eylüle randevu vermişti ama çoğu olma dedi çoğu ol dedı ve ben hala karar vermedımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?