2017 Şubat Anneleri

kızlarrrr
tetanoz aşısı yaptırcakmısınız bana sağlık ocağı 26 eylüle randevu vermişti ama çoğu olma dedi çoğu ol dedı ve ben hala karar vermedımmm
canım benim Dr. en başından tetanoz aşısı yaptırma dedi bende yaptırmayacağım.

kızlarrrr
tetanoz aşısı yaptırcakmısınız bana sağlık ocağı 26 eylüle randevu vermişti ama çoğu olma dedi çoğu ol dedı ve ben hala karar vermedımmm
Bilmiyorum ama ben nedense sağlık ocağı bu aşıları yapıyorsa bir sebebi vardır gözüyle bakıyorum aşıları olurum çocuğu da götürürüm aşılara.

Öğretmen olan arkadaşlar ders seçimlerinde ne yaptınız kaç saat ders aldınız. Benim zümrelerim sağolsunlar pek bi anlayışsız çıktılar

Mrb kızlar çok takip edemiyorum ama yazmak istedim sizlerle paylaşmak istedim bizimde dün cinsiyetimiz belli oldu kızımız olacak Allah izniyle
dört yaşında da bir oğlum var çok sevindi kız olduğunu öğrenince pembe kıyafetler alalım demeye başladı şimdiden
Rabbim hepimize sağlıklı bir şekilde kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah

O konuda ben de çok kararsızım bilemiyorum, Dr yaptırma derken Bi açıklama yaptı mı canım?
canım benim Dr gereksiz ilaç vitamin kullanımına karşı birisi, bu uygulamanın geçmişte kaldığını sağlık bakanlığının değiştirmekle uğraşmadığını söyledi.Tarımla toprakla çok uğraşıyorsan tamam ama şehirde çok gereksiz dedi Zaten zorunlu tutmuyorlar isteğe bağlı, bende aşılardan biraz tedirginim o sebeple yaptırmak istemiyoru. Gene de sana kalmış.

Bendede hep oluyo ya. Randevu gunu sabahin 5 inde uyandim titremekten heyecandan uyuyamadim. Hareketlerini hissedince olmaz saniyorum ama eminim yine olur.
Aynı benim de öyle bide benim kasılma ydi fln var ya o yüzden iyice tedirginlik oluyo inş bisey çıkmaz hareketleri hissedince de niye hareket etmiyo oluruz biz buluruz birşeyler :)

kızlarrrr
6 sene once olmustum ozaman dr olmam gerektigini soylemisti koruyucu neticede bundada tekrar olcam olmamayi dusunmedim hic,kizimdayken teneke kutu elimi kesmisti pasli olsun olmasin insan tedirgin olmuyor asi oldugunda dr ne oneriyorsa artisi eksisi ne olur diye dusunun derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…