Tamamdır canım elim pek yatkın değildir öyle ama heveslendim belki kolaysa yapabilirim :)
Kizlar foto yuklemenin dosya yukle sekmesinden baska bi yolu yokmu??
Çok geçmiş olsun. Sana da kolay gelsin işlerinde..herkese günaydın. ikiz kızlarımdan biri hastalandı. gece sürekli onu kontrol etmekle ve ilaç içirmekle geçti. sabah da işe geldim. hem uykumu alamadım diye gerginim ama bir yandan da diyorum rahatlığa alıştın sen. biraz hazırlan bebişe. ne çabukda unuttun bebekken gecede kaç kere uyandığını. :) bugün de öyle işim var ki... herkese Allah kolaylıklar versin...
bebeklerinize neler yaptınız , puseti çok tatlı oldu bnmkinin.. bitde tulumlar ve battaniye yapıyorum tabi.. aöf den üniv okuyan varmı? gebeyken zor olurmu özellikle bebk doğunca ..
Canim ben okuyorum. Son senem ve Allah kismet ederse sadece ikinci donemin sinavlari bebek varken olacak. Insallah gecerimde bir daha cekmem o eziyetibebeklerinize neler yaptınız , puseti çok tatlı oldu bnmkinin.. bitde tulumlar ve battaniye yapıyorum tabi.. aöf den üniv okuyan varmı? gebeyken zor olurmu özellikle bebk doğunca ..
Fotoğraf ekle diyo oraya basinca ama aktif degil sanirsamyukarda ki işaretler varya cevap yazdığın yerde en sonda kamera resmi vr oraya tıkla ordan olur
Çok sağol canim.Geçmiş olsun canm.
İyi bi rahatsızlık olmasın da kilo verilecek bir şekilde. Ben de yazın çoğunu yatarak geçirdim yürüyüş de çoğu akşam atladım. Okul başladıktan sonra daha düzenli olmayı umuyorum.
Masal :)
Geçmiş olsun canm, çabuk iyileşir inşallah.
Ben de 2011de ya da 1 yıl öncesi olmuştum 6 ekimde tekrar yaptıracağım.
Ben il dışı ile yeni geldim okuluma ve daha başlama yapmadım. Müdür yardımcısı 98 saat ders var 5 kişisiniz dedi eşit paylaşacakmışız valla işime geldi artmaz umarım seçmeli falan.
Zümrelerimi henüz tanımıyorum bakalım inşallah iyidirler en az 3 sene bu okuldayım çünkü
Vallahi bebegim banada oylr geliyio heheheh yasaasssin hele bi ogreneyim net bi sekilde oyle yazacam buraya hehehe tahminle mahminle degil net bi sekilde ogreneyim yazacamBen de 63 kiloda hamile kaldım ve 65 olmuşum,kilolarımız aynı gidiyor ve doğum tarihleriimiz de çok yakınmış ,senin de kızın olacak galiba
kızlar bebek beşik markalarını araştırıyorum,bildiğiniz kaliteli markalar ve modeller var mı. Ahşap beşik istiyorum.Şunu çok beğendim internette gördüm ama hangi marka olduğu yazmıyor. Hem yatak başını büyüdüğünde de kullanabilirim.Eki Görüntüle 1882210
Mersin'den sevgilerle :)kızlar mersinden kimse yokmu ? arada fikir alışverişinde bulunurduk..
çok güzelmiş canım.. bulursun inş bu tarz bişey..
Cokl güzel ben de bundan alıcam sanırım. İki kere yaralandı uğraşmam hemsağol canım inşallah bulurum güzel birşey..bir de şunu buldum çilek mobilyanın ,sizce nasıl..Bebek büyüdüğünde yatak başı ebeveyn karyolasına dönüşüyormuş 12 yaşına kadar kullanılabiliyormuş..alttan çekmecesi de var.Eki Görüntüle 1882228
Mersin'den sevgilerle :)
Evet hepimiz ocak şubat anneleriyiz:) gerçi çok kişi var gurupta az olsun öz olsun biriniz açsanız da gelsek bizde.hiç duymadım.. hepiniz hamilemisiniz:) öyle bi grup mu
Yarın kargoya verecekmiş gelince yazarım. Çok güzel şeyler var orjinal carters mı bilemiyorum gelsin bi bakalım. Yurt dışından getiriyor sanırım bana bir link attı oradan da beğendim.Siparişler gelince bana da haber verirsin dimi kumaşı kalitesi filan :)
olur vallahi ben açayım :)Evet hepimiz ocak şubat anneleriyiz:) gerçi çok kişi var gurupta az olsun öz olsun biriniz açsanız da gelsek bizde.
Nerde bu yatak.buda çok hoşuma gitti.Eki Görüntüle 1882163
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?