2017 Şubat Anneleri

Çok geçmiş olsun. Sana da kolay gelsin işlerinde..

bebeklerinize neler yaptınız , puseti çok tatlı oldu bnmkinin.. bitde tulumlar ve battaniye yapıyorum tabi.. aöf den üniv okuyan varmı? gebeyken zor olurmu özellikle bebk doğunca ..

bebeklerinize neler yaptınız , puseti çok tatlı oldu bnmkinin.. bitde tulumlar ve battaniye yapıyorum tabi.. aöf den üniv okuyan varmı? gebeyken zor olurmu özellikle bebk doğunca ..

sen ne yaptın ki resımlerını atsana başlamadım bende başlıcam yavaş yavaş

Canim ben okuyorum. Son senem ve Allah kismet ederse sadece ikinci donemin sinavlari bebek varken olacak. Insallah gecerimde bir daha cekmem o eziyeti

Çok sağol canim.

kızlar bebek beşik markalarını araştırıyorum,bildiğiniz kaliteli markalar ve modeller var mı. Ahşap beşik istiyorum.Şunu çok beğendim internette gördüm ama hangi marka olduğu yazmıyor. Hem yatak başını büyüdüğünde de kullanabilirim.

Ben de 63 kiloda hamile kaldım ve 65 olmuşum,kilolarımız aynı gidiyor ve doğum tarihleriimiz de çok yakınmış ,senin de kızın olacak galiba
Vallahi bebegim banada oylr geliyio heheheh yasaasssin hele bi ogreneyim net bi sekilde oyle yazacam buraya hehehe tahminle mahminle degil net bi sekilde ogreneyim yazacam

çok güzelmiş canım.. bulursun inş bu tarz bişey..

çok güzelmiş canım.. bulursun inş bu tarz bişey..

sağol canım inşallah bulurum güzel birşey..bir de şunu buldum çilek mobilyanın ,sizce nasıl..Bebek büyüdüğünde yatak başı ebeveyn karyolasına dönüşüyormuş 12 yaşına kadar kullanılabiliyormuş..alttan çekmecesi de var.

C
Cokl güzel ben de bundan alıcam sanırım. İki kere yaralandı uğraşmam hem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…