2017 Şubat Anneleri

Kızlar alakasız olcak ama süt içebilmek için hergün 1 kupa sütün içine 1 çay kağışı nescafe koyarak içeminin bir zararı olurmu? maksadım süt içmek

Nesquik dene istersen canım daha sağlıklı olur kafeinsiz en azından ama kahve için de hergün 1 fincan a izin veriyo doktorlar galiba.. Ben nesquik le içiyorum.

bebeklerinize neler yaptınız , puseti çok tatlı oldu bnmkinin.. bitde tulumlar ve battaniye yapıyorum tabi.. aöf den üniv okuyan varmı? gebeyken zor olurmu özellikle bebk doğunca ..
Sinavsiz ikinci universite programi var anadolu universitesinin ona baslamayi dusunuodum ama sinav takvimi bence cok ters kasm ve ocak ta guz dönemi sinavi nisan ve mayista ilkbahar sinavi daha bebisler cok küçük olur zorlanrsn ama sen bilirsn yine de ben es gectm..

Aynen canim. Amin inşallah.
Bende sana soracaktım şimdi isminden memnunmusun diye büyüyünce ne tepki verecek çok merak ediyorum
ben seviyorum ismimi:) yani bir ayşe kadar hem yaygın bir isim değil hem kuranda geçiyor .. Hz. Ebu Bekir’in kızının ismi..:) karekter olarak sakin yapıda olurmuş esmalar..ki bende öyle olduğumu düşünüyorum

Nesquik dene istersen canım daha sağlıklı olur kafeinsiz en azından ama kahve için de hergün 1 fincan a izin veriyo doktorlar galiba.. Ben nesquik le içiyorum.

zararsızsa nesquik ile deneyeyim. zararı ne kadar indirsek o kadar kar :)

Grubu bulamayan arkadaşlar üst kısımdan gruplar ı seçip öyle aratınca çıkıyor bende buldum

Eşim de dini anlamından dolayı çok istiyor zaten benimde aklima başka kız ismi gelmiyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…