- 7 Ağustos 2015
- 337
- 259
- 33
canim devlet hastanesinde ayrintili icin hangi bölüme aliyorsunBen de ayrıntılı ultrason icin uc gündür gece tam 12 de ugrasiyorum randevu almaya zeynrp kamile ama gunde sadece 10 kisiye baktiklari icin aninda bitiyo 00.01de bitmiş oluyo tüm randevular ben kaydet diyene kadar tükeniyor. Millet mi çok hizli ben mi yavasim çözemedim
Kaçtim bileKaç kaç kaç
Onlar değil sanırım. İsmine başka birşey eklese de daha anlaşılır olsa2 tane grup vardi ikisinede katildim ama hangisi dogru bilmyorum
Bal seversen balli guzel oluyor bende icemiyordum balli icmeye basladim bu araKızlar alakasız olcak ama süt içebilmek için hergün 1 kupa sütün içine 1 çay kağışı nescafe koyarak içeminin bir zararı olurmu? maksadım süt içmek
Yaaa benim.yok face kapatali yillar oldu oraya takilip burayi unutmayin kizlarKaçtim bile
Buldum diger grubu katildim:)))
Geçmiş olsun gözün aydın dikkat et kendine de insallah geçer. İlk oğlan da bende de çok oldu geçti sonradan.daha önceden yazdım yine tekrarliyayim dedim.TuRuNCu naptin benim bebis iyi çok şükür ilk yüz ustu yatiyodu Dr tipe yatisa bak ya dedi :) sonra parmağını emmeye başladı :) şükür başını fln ölçtü bakiyim pipisi dusmus mu dedi dusmemis duruyo dedi :) ama kasılma alanı var yine dinleniyosun dedi diğer şekilde şükür iyiymis
Ay ne yalan söyliyim bende de halen ya kız olsa umudu var halen. Demek ki kabullwnmem lqzim. Hayırlı olsun. Sağlıcakla tamamlayın inşallah.Kızlar doktora gittik. Çok şükür her şey yolunda. 267 gr 21 cm olmuşuz. Pipiyi gördük ve erkek olduğu kesinleşti gibi :)
Hayırlısı olsun bakalım.
-tetanoz aşısını önerdi. Yaptıracağım o yüzden
- baş ağrılarım oluyordu devamlı. Normal miş.
Başka da bir sıkıntı yok çok şükür.
Kk bagimlısıyım ben unutmamYaaa benim.yok face kapatali yillar oldu oraya takilip burayi unutmayin kizlar
Aynen bizim de pipisi buyumus :)) maşAllah hep böyle devam etsin inş bizimki de 188 gr olmuş :) öyle yapcam dinlencen dedi işte mecbur bisey yapmicam yineLoveali canım bizimkininde keyfi yerindeydi çok şükür.
Pipisi düşmek yerine daha da büyümüş :))
Kısmetimizde ikinci oğluş varmış
267 gr 21 cm olmuşuz. Çok şükür her şey yolunda.
Sen de bol bol dinlen canım. Düğüne gitmeye kadar toparlan iyice
Gozun aydin her seyin yolunda olmasi cok guzel cok sukur. Neeee buyumusmu...Loveali canım bizimkininde keyfi yerindeydi çok şükür.
Pipisi düşmek yerine daha da büyümüş :))
Kısmetimizde ikinci oğluş varmış
267 gr 21 cm olmuşuz. Çok şükür her şey yolunda.
Sen de bol bol dinlen canım. Düğüne gitmeye kadar toparlan iyice
Oh masallah tosun pasa olacak galiba.Aynen bizim de pipisi buyumus :)) maşAllah hep böyle devam etsin inş bizimki de 188 gr olmuş :) öyle yapcam dinlencen dedi işte mecbur bisey yapmicam yine
Evet teyzesi öyle öyle olur inş :)Oh masallah tosun pasa olacak galiba.
Teog çocuğu bırakılır mı ya ne düşüncesiz insanlar. Para lazım olur da ya şiş ayaklar bozuk sinirler ne olacak??Fullialein canım bizde de 77 saat ders var 4 kişiydik 1 arkadaş müdr. yard. olunca işler karıştı. 21saat derse mecburen razı oldum 3 tanede 8. sınıfım vardı teog var 2. Dönem yokum çocuklar için kötü olur siz alın dedim ama kime diyorsun. Empati diye birşeyden haberleri yok, birde hocam sana para lazım olur bence ders al diye akıl vereni var
Kızlar alakasız olcak ama süt içebilmek için hergün 1 kupa sütün içine 1 çay kağışı nescafe koyarak içeminin bir zararı olurmu? maksadım süt içmek
TuRuNCu naptin benim bebis iyi çok şükür ilk yüz ustu yatiyodu Dr tipe yatisa bak ya dedi :) sonra parmağını emmeye başladı :) şükür başını fln ölçtü bakiyim pipisi dusmus mu dedi dusmemis duruyo dedi :) ama kasılma alanı var yine dinleniyosun dedi diğer şekilde şükür iyiymis
Benim doğuda ev arkadaşım 6 saat çalışıp tam maaş aldı bi başkası 8 saat ile. Büyün ilkokullara İngilizceci atamış akıllılar herkes mağdur oldu. Ben de merkez okul yazdım 28 dersim vardı 2 görevlendirme geldi köyden polis kızı diye,17 saatim kaldı. Ve o Zaman sıkıntıdan çatlıyordum ama şimdi işime gelir az olsun vakit bana kalsın@asuuumanFullialein bizde de 196 saat mi ne varmis ama 11 kisiyiz 1 i norm fazlasi olacak normalde ama 2.donem ben ve diger bir arkadas dogum izninde olacagimiz icin onu bu sene idare edeceklermiş. Ya bizim de idareye laf anlatamiyoruz yıllardır. Tutturmuslar 21 in alti asla olmaz. Ya bildigimiz insanlar var baska okullarda 15 18 saat giren. Yok onlar suç isliyormus. Hayir biz 18 alsak bile artanini alacak arkadaslar mevcut idare edin iste nolacak. İlçeden tirsiyorlar deli gibi. Bana 14 saat verdiler üstünü herhalde 21e tamamlayacaklar birseylerle
Evet büyümüş pipiler :) ben iyiyim aslında şuan ama yaşanılanların ve yorgunluğun etkisi sanırım işte kasılma hala var azalmış ama çok şükür bebeğe zararı yokLoveali ve TuRuNCu büyümüş pipileriniz hayırlı olsun
Teog çocuğu bırakılır mı ya ne düşüncesiz insanlar. Para lazım olur da ya şiş ayaklar bozuk sinirler ne olacak??
Ben nesquik ile içmeye başladım 1 haftadır bazen de blender ile muzlu süt yapıyorum çok güzel oluyor içimi. Tek başına hiç içemiyorum annemi bile iki ay emmişim
Artık kasma annesi kendini de düzelir her şey sırasıyla. Çok duygulanıyor insan değil mi
Benim doğuda ev arkadaşım 6 saat çalışıp tam maaş aldı bi başkası 8 saat ile. Büyün ilkokullara İngilizceci atamış akıllılar herkes mağdur oldu. Ben de merkez okul yazdım 28 dersim vardı 2 görevlendirme geldi köyden polis kızı diye,17 saatim kaldı. Ve o Zaman sıkıntıdan çatlıyordum ama şimdi işime gelir az olsun vakit bana kalsın
Zeynep kamilde direk antenatal poliklinigi diye bi bölüm yapmislar parantez içi de ayrıntılı dopller usg yalnızca 20-24 hafta olanlar alabilir yazıyor. Ama başka hastanelerde sanirim gebe poliklinigine alip ordan perinatolojiye yonlendiriyorlar.canim devlet hastanesinde ayrintili icin hangi bölüme aliyorsun
Sari battaniye ile kalpli battaniyeye yeni başladım. Diğerleri bitti güzel oldu. Cinsiyeti tam belli olsun yelek hırka patikli tulum orcem :) inş hakkımda hayırlısı cuma belli olur heralde cinsiyet dimi ayrıntılı ultrason olma günümde.. ayrıntılı da yanılan oldumu acabasen ne yaptın ki resımlerını atsana başlamadım bende başlıcam yavaş yavaş
İlk bebeğinse al bence.d çok güzel b3n mecburen anne yani alcamsağol canım inşallah bulurum güzel birşey..bir de şunu buldum çilek mobilyanın ,sizce nasıl..Bebek büyüdüğünde yatak başı ebeveyn karyolasına dönüşüyormuş 12 yaşına kadar kullanılabiliyormuş..alttan çekmecesi de var.Eki Görüntüle 1882228
nasil yani canm facrbooktanmi girio yazicaz anlamadimFacebook grubuna gelin kızlar herkes okumamıştır diye bi daha yazalım 2017 Şubat Anneleri grubun adı
yazdimda iki grup ciktiFacebook grubuna gelin kızlar herkes okumamıştır diye bi daha yazalım 2017 Şubat Anneleri grubun adı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?