2017 Şubat Anneleri

canim devlet hastanesinde ayrintili icin hangi bölüme aliyorsun

Geçmiş olsun gözün aydın dikkat et kendine de insallah geçer. İlk oğlan da bende de çok oldu geçti sonradan.daha önceden yazdım yine tekrarliyayim dedim.
Ay ne yalan söyliyim bende de halen ya kız olsa umudu var halen. Demek ki kabullwnmem lqzim. Hayırlı olsun. Sağlıcakla tamamlayın inşallah.
Bu arada bende de face yokkk.açmadım hiç. Burayı unutmayın yaaa

Aynen bizim de pipisi buyumus :)) maşAllah hep böyle devam etsin inş bizimki de 188 gr olmuş :) öyle yapcam dinlencen dedi işte mecbur bisey yapmicam yine

Gozun aydin her seyin yolunda olmasi cok guzel cok sukur. Neeee buyumusmu...
Yani umut etmeyin hic diyorsun

Loveali ve TuRuNCu büyümüş pipileriniz hayırlı olsun

Teog çocuğu bırakılır mı ya ne düşüncesiz insanlar. Para lazım olur da ya şiş ayaklar bozuk sinirler ne olacak??

Kızlar alakasız olcak ama süt içebilmek için hergün 1 kupa sütün içine 1 çay kağışı nescafe koyarak içeminin bir zararı olurmu? maksadım süt içmek

Ben nesquik ile içmeye başladım 1 haftadır bazen de blender ile muzlu süt yapıyorum çok güzel oluyor içimi. Tek başına hiç içemiyorum annemi bile iki ay emmişim

Artık kasma annesi kendini de düzelir her şey sırasıyla. Çok duygulanıyor insan değil mi

Benim doğuda ev arkadaşım 6 saat çalışıp tam maaş aldı bi başkası 8 saat ile. Büyün ilkokullara İngilizceci atamış akıllılar herkes mağdur oldu. Ben de merkez okul yazdım 28 dersim vardı 2 görevlendirme geldi köyden polis kızı diye,17 saatim kaldı. Ve o Zaman sıkıntıdan çatlıyordum ama şimdi işime gelir az olsun vakit bana kalsın

Evet büyümüş pipiler :) ben iyiyim aslında şuan ama yaşanılanların ve yorgunluğun etkisi sanırım işte kasılma hala var azalmış ama çok şükür bebeğe zararı yok

canim devlet hastanesinde ayrintili icin hangi bölüme aliyorsun
Zeynep kamilde direk antenatal poliklinigi diye bi bölüm yapmislar parantez içi de ayrıntılı dopller usg yalnızca 20-24 hafta olanlar alabilir yazıyor. Ama başka hastanelerde sanirim gebe poliklinigine alip ordan perinatolojiye yonlendiriyorlar.

sen ne yaptın ki resımlerını atsana başlamadım bende başlıcam yavaş yavaş
Sari battaniye ile kalpli battaniyeye yeni başladım. Diğerleri bitti güzel oldu. Cinsiyeti tam belli olsun yelek hırka patikli tulum orcem :) inş hakkımda hayırlısı cuma belli olur heralde cinsiyet dimi ayrıntılı ultrason olma günümde.. ayrıntılı da yanılan oldumu acaba

Eklentiler

• IMG-20160903-WA0011.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG-20160901-WA0020.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG-20160819-WA0001.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG-20160723-WA0024.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 58
  • bebek-battaniye-modelleri6.webp
    31 KB · Görüntüleme: 52
  • images (9).webp
    23 KB · Görüntüleme: 79
İlk bebeğinse al bence.d çok güzel b3n mecburen anne yani alcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…