- 25 Ocak 2012
- 829
- 458
- 333
Ayyyy bu nasıl bi tatlılık güle güle saglikli gunlerde giysin insallahOğluşumun ilk hediyesi:) ilk bayramında giyer inşallah.
Bu grup iyi oldu yaa aylık 8 gb int. Paketi buraya cok fazla takilinca yetmemeye baslamistiordan devam ederim cogunlukla
2017 şubat anneleri yazıp arattigimiz da hani kişiler sayfalar gruplar filan yazıyor ya gruplara gel orada cikiyo şuan 5 üyesi gözüküyorBiri açılan Bi link atsın ya:)) yok grup falan çıkmıyo
2017 şubat anneleri yazıp arattigimiz da hani kişiler sayfalar gruplar filan yazıyor ya gruplara gel orada cikiyo şuan 5 üyesi gözüküyor
İlk aylarda verdim canım ama çok kolay alıp veren bir yapım var
Öğretmen olan arkadaşlar ders seçimlerinde ne yaptınız kaç saat ders aldınız. Benim zümrelerim sağolsunlar pek bi anlayışsız çıktılar
bizde kendımızı yapalım dıyoruz model begenıp butun malzemelerı bulabılcegımız bı yer bulursak eğer ınsallahbunları buldugum sıteye sordum sepet 40 cm 50 tl sekerlerde tanesı 2 tl dedı benım iş yerı arkadslrım cevrem derken
baya yaptırmam lazım bakalım
O korkuyu benden başkasi bilemez bundan once 2 gebeligim de kaybettim ..ama kotu düşünmek.istemiyorum o yüzden de yavaş yavaş düşünüyorum bide calisiyorum herşeyi birden yapamam..canım sen ne güzel her şeyi belirlemişsin ben bişey olur korkusuyla istesem de alayım felan diyemiyorum
2 tane grup vardi ikisinede katildim ama hangisi dogru bilmyorumFacebook grubuna gelin kızlar herkes okumamıştır diye bi daha yazalım 2017 Şubat Anneleri grubun adı
2 tane grup vardi ikisinede katildim ama hangisi dogru bilmyorum
Ay evet gittim onlara katildim2017 ocak şubat mart anneleri falan var iki tane onlar değil sadece 2017 şubat anneleri bizimkinin adı. Telefondan uzun süre çıkmadı bana da bende göremedim ama pc den açınca görebildim. Sende de çıkmamış olabilir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?