2017 Şubat Anneleri

Bu grup iyi oldu yaa aylık 8 gb int. Paketi buraya cok fazla takilinca yetmemeye baslamisti ordan devam ederim cogunlukla

2017 şubat anneleri yazıp arattigimiz da hani kişiler sayfalar gruplar filan yazıyor ya gruplara gel orada cikiyo şuan 5 üyesi gözüküyor

Onu da yaptım olmamıştı da sonra telefonu bırakıp bilgisayardan yapmayı akıl edip buldum teşekkürler

TuRuNCu naptin benim bebis iyi çok şükür ilk yüz ustu yatiyodu Dr tipe yatisa bak ya dedi :) sonra parmağını emmeye başladı :) şükür başını fln ölçtü bakiyim pipisi dusmus mu dedi dusmemis duruyo dedi :) ama kasılma alanı var yine dinleniyosun dedi diğer şekilde şükür iyiymis

İlk aylarda verdim canım ama çok kolay alıp veren bir yapım var

Aynen ben de öyleyim çatlamaktan korkuyorum o yüzden de

Öğretmen olan arkadaşlar ders seçimlerinde ne yaptınız kaç saat ders aldınız. Benim zümrelerim sağolsunlar pek bi anlayışsız çıktılar

Bizde herkes eşit aldı 18er ders canım ilkokul olduğu için program da kafamiza göre yapabiliyoruz. Ne insafsız zumreler var ya

İst oturuyosan eminönünde şark han var orda bulabilursin nikahımda oğlumda alıp kendim yapmıştım ikincide yaparmıyım bilmem

canım sen ne güzel her şeyi belirlemişsin ben bişey olur korkusuyla istesem de alayım felan diyemiyorum
O korkuyu benden başkasi bilemez bundan once 2 gebeligim de kaybettim ..ama kotu düşünmek.istemiyorum o yüzden de yavaş yavaş düşünüyorum bide calisiyorum herşeyi birden yapamam..

Kızlar doktora gittik. Çok şükür her şey yolunda. 267 gr 21 cm olmuşuz. Pipiyi gördük ve erkek olduğu kesinleşti gibi :)
Hayırlısı olsun bakalım.

-tetanoz aşısını önerdi. Yaptıracağım o yüzden
- baş ağrılarım oluyordu devamlı. Normal miş.
Başka da bir sıkıntı yok çok şükür.

Facebook grubuna gelin kızlar herkes okumamıştır diye bi daha yazalım 2017 Şubat Anneleri grubun adı

asuuuman Fullialein bizde de 196 saat mi ne varmis ama 11 kisiyiz 1 i norm fazlasi olacak normalde ama 2.donem ben ve diger bir arkadas dogum izninde olacagimiz icin onu bu sene idare edeceklermiş. Ya bizim de idareye laf anlatamiyoruz yıllardır. Tutturmuslar 21 in alti asla olmaz. Ya bildigimiz insanlar var baska okullarda 15 18 saat giren. Yok onlar suç isliyormus. Hayir biz 18 alsak bile artanini alacak arkadaslar mevcut idare edin iste nolacak. İlçeden tirsiyorlar deli gibi. Bana 14 saat verdiler üstünü herhalde 21e tamamlayacaklar birseylerle

Ben de ayrıntılı ultrason icin uc gündür gece tam 12 de ugrasiyorum randevu almaya zeynrp kamile ama gunde sadece 10 kisiye baktiklari icin aninda bitiyo 00.01de bitmiş oluyo tüm randevular ben kaydet diyene kadar tükeniyor. Millet mi çok hizli ben mi yavasim çözemedim

2 tane grup vardi ikisinede katildim ama hangisi dogru bilmyorum

2017 ocak şubat mart anneleri falan var iki tane onlar değil sadece 2017 şubat anneleri bizimkinin adı. Telefondan uzun süre çıkmadı bana da bende göremedim ama pc den açınca görebildim. Sende de çıkmamış olabilir canım

Ay evet gittim onlara katildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…