2017 Şubat Anneleri

Canim ben okuyorum. Son senem ve Allah kismet ederse sadece ikinci donemin sinavlari bebek varken olacak. Insallah gecerimde bir daha cekmem o eziyeti
İns canm benmde dusundugum bu :/ ayrıca bende çok unutkanlik oldu bunda birde dalgınlık napcaz yaa.. ocak 18 sinav 19 da da ameliyat olurum belki 35 dolunca oluyo benm...

Senin yaptıkların hangileri

İns canm benmde dusundugum bu :/ ayrıca bende çok unutkanlik oldu bunda birde dalgınlık napcaz yaa.. ocak 18 sinav 19 da da ameliyat olurum belki 35 dolunca oluyo benm...
Ooo senin tarih sıkıntılı. Benim dogum 15 gibi ama sezeryan olacagi icin bir hafta onde olur diye dusunuyorum. Tabi Allah bilir yinede biz sadece dusunuyoruz.

Kızlar % 60 kız dedi Dr bu haftalarda varmıdır yanılma payı. 3 hafta sonra kesinleşir dedi. Oğlum erkek istiyordu, biraz üzüldü.

Kizlarrr sizinde yemeklerden sonra mideniz bi tuhaf oluyo mu.hafif bulanır gibi oluyo benim birde sertlesiyo.ne yapmak lazim

Kizlarrr sizinde yemeklerden sonra mideniz bi tuhaf oluyo mu.hafif bulanır gibi oluyo benim birde sertlesiyo.ne yapmak lazim
O kadar az yemek yiyebiliyorum ki bulantı yok ama içim almıyor iştah yok. Söyle anlatayım bi çorba yanına bir domates yesem ekmeksiz doyuyorum bir kaşık fazlasını götüremiyorum zorlamak da gelmiyor içimden. Bol meyve, su ile geçiştiriyorum.

Kızlar benim ozeldeki randevu ayın 16 sindan 22 sine ertelendi.. devlete de bu cumaya randevu var 16. Haftam bitiyor. Devletteki doktorlar da gram ile söylüyor mu bebeği ya çok merak ediyorum. Tutturdular bebek büyümez yemiyorsun diye

Hafi gözün aydın bebiş de iyi sen ne kadar iyi olursan o da o kadar iyi olur.. Bi daha ki randevuda inşallah o kasılma alanı da geçer herşey istediğin gibi olur

Ayy ne güzel maşallah size.. Ben hiç anlamam bizim örgü işlerini babanne hallediyo sağolsun.. Sarı koyunluyu ben de çok beğenmiştim sonra instagramda grisini gördüm.. Bize de babanne bunları örüyo şimdi sağolsun

Eklentiler

• image.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 57
  • image.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 58
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…