- 31 Ağustos 2016
- 59
- 48
- 3
- 44
İns canm benmde dusundugum bu :/ ayrıca bende çok unutkanlik oldu bunda birde dalgınlık napcaz yaa.. ocak 18 sinav 19 da da ameliyat olurum belki 35 dolunca oluyo benm...Canim ben okuyorum. Son senem ve Allah kismet ederse sadece ikinci donemin sinavlari bebek varken olacak. Insallah gecerimde bir daha cekmem o eziyeti
Senin yaptıkların hangileriSari battaniye ile kalpli battaniyeye yeni başladım. Diğerleri bitti güzel oldu. Cinsiyeti tam belli olsun yelek hırka patikli tulum orcem :) inş hakkımda hayırlısı cuma belli olur heralde cinsiyet dimi ayrıntılı ultrason olma günümde.. ayrıntılı da yanılan oldumu acaba
yazdimda iki grup cikti
tamam canmYok onlar değil canım bende de önce çıkmadı bilgisayardan açınca çıktı tlf da görememiştim. Sadece 2017 şubat anneleri grubun adı
Ooo senin tarih sıkıntılı. Benim dogum 15 gibi ama sezeryan olacagi icin bir hafta onde olur diye dusunuyorum. Tabi Allah bilir yinede biz sadece dusunuyoruz.İns canm benmde dusundugum bu :/ ayrıca bende çok unutkanlik oldu bunda birde dalgınlık napcaz yaa.. ocak 18 sinav 19 da da ameliyat olurum belki 35 dolunca oluyo benm...
Ben hem akademide Hatice Banu Hanım'a gidiyorum. Hem de Ortadoğu'da Durhasan bey var ona. Ikisi de çok iyi bence:) siz nereye gidiyosunuzay çok sevindim...memnun oldum:) nasıl gidiyor hamilelik doktorunuz kim acaba:)
Ben ekledim ama gurubu kapalı yapın yoksa herkes ne yazdığımızı görürFacebook grubuna gelin kızlar herkes okumamıştır diye bi daha yazalım 2017 Şubat Anneleri grubun adı
O kadar az yemek yiyebiliyorum ki bulantı yok ama içim almıyor iştah yok. Söyle anlatayım bi çorba yanına bir domates yesem ekmeksiz doyuyorum bir kaşık fazlasını götüremiyorum zorlamak da gelmiyor içimden. Bol meyve, su ile geçiştiriyorum.Kizlarrr sizinde yemeklerden sonra mideniz bi tuhaf oluyo mu.hafif bulanır gibi oluyo benim birde sertlesiyo.ne yapmak lazim
Ben ekledim ama gurubu kapalı yapın yoksa herkes ne yazdığımızı görür
Ayy ben buldum grubu çok iyi olmuş bence ne güzel düşünmüşsünüz
Hafi gözün aydın bebiş de iyiTuRuNCu naptin benim bebis iyi çok şükür ilk yüz ustu yatiyodu Dr tipe yatisa bak ya dedi :) sonra parmağını emmeye başladı :) şükür başını fln ölçtü bakiyim pipisi dusmus mu dedi dusmemis duruyo dedi :) ama kasılma alanı var yine dinleniyosun dedi diğer şekilde şükür iyiymis
İlk bebeğinse al bence.d çok güzel b3n mecburen anne yani alcam
Ayy ne güzel maşallah size..Sari battaniye ile kalpli battaniyeye yeni başladım. Diğerleri bitti güzel oldu. Cinsiyeti tam belli olsun yelek hırka patikli tulum orcem :) inş hakkımda hayırlısı cuma belli olur heralde cinsiyet dimi ayrıntılı ultrason olma günümde.. ayrıntılı da yanılan oldumu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?