2017 Şubat Anneleri

Ne güzel onun sana sarılması o an herşeyi bitirmiştir ben kendi kendime agliyom kendi kendime sariliyom nerdeyse suan bildiğin aralıksız 2-3 saattir ağlıyorum ve susuyorum ama gözler dolu bisey dusunup yine başlıyorum

Kızlar bugün susam yağı, kakao yağı, kayısı yağı ve hindistan cevizi yağı alıp karıştırdım. Mis gibi de kokuyor. Daha önce de kullanmıştım hiç çatlamadım. İnşallah bu hamileliğimde de çatlamam. Bir de lierac kullanmıştım onu da alacağım.

Yarısı bitti bile az kaldı, doğunca göreceksin hiçbir şeye zamanın olmayacak. Bu günlerin de tadını çıkarmak lazım. hormanlar izin verirse tabi.

Yarısı bitti bile az kaldı, doğunca göreceksin hiçbir şeye zamanın olmayacak. Bu günlerin de tadını çıkarmak lazım. hormanlar izin verirse tabi.
İste hormonlar öncesinde de böyle ağlamaklı biseydim hamilelik hepten mahvetti beni bildiğin hıçkıra hıçkıra ağlıyorum kaç saattir sanki bi yerde bisey olmuş Allah korusun

Ne kadar aliyon bunlardan hepsini karistiyonuzmu

Öyle karışık saçma sapan şeyler oldu ki randevu filan hep değişti.. en erken 18. Haftaya kaldi. 16. Haftada gidemiyorum şuan. Herhangi bir sorun olmaz demi kızlar ya ?

ağlamayııın
bende duygusallık yaptığı kadar sinir de yaptı bu hamilelik. durduk yere triplere giriyorum maalesef. kendime sinir oluyorum bir de telefonlara vs bakmak istemiyorum bugünlerde. ısrarla arayanlar oluyor onlara sinirleniyorum falan. geçecek inşallah ben psikologa gidiyorum 1 aydır. inanılmaz faydasını gördüm. kafama taktığım bazı şeyler de vardı eski konularım var, çook yardımcı oluyor. mutlu kadın demek mutlu ev demek bence. eşim de farkediyor değişimi. çok şükür:)
ayrıca Rabbim ne verirse hayrlısını verir inşallah. kimsenin düşünce yapısını değiştiremeyiz maalesef. insanın elindeki duruma adapte olması çok normal kızlar.. ben anlamaya çalışıyorum arkadaşı. şimdi ismini bulamadım da:)
bir de, yatak olarak ben buna karar verdim:
http://www.chicco.com.tr/urunler/80...ani-ve-rahatlama.besik-yatak-ve-yastklar.html

çok güzel yorumlar okudum. başka düşünen var mı acaba?

Bu yatağın aynısını yeni doğum yapan bi arkadaşım kullanıyo.. Anne yanı olarak çok güzel bi beşik ve yükseklik ayarı yapılıyo reflü için de ayarlayabiliyosun.. Çok da cici bişi ama çok küçük bence 6 ay falan ancak kullanılır

Ben zaten sepet düşünüyordum şöyle süslü püslü bir şey:) ama bu çok daha mantıklı hem anne yanı olması aşırı pratik olur geceleri diye düşünüyorum. Memnun di mi arkadaşın da?

Ay kızlar bu gece hiç uyumadım sabahladım bayadır girmemiştim msjları okudumm . Salı günü bende doktora gittim oğlumuz olacakmış çok şükür yavaş yavaş artık her konuda fikir araştırmalara başladım. 17+6 olduk hareketleri net olarak hissetmek çok istiyorum inşallah

Merhaba kızlar bende 16.haftamdayım bu hafta gittiğimde cinsiyeti göremedik hayırla ve sağlıkla gelsin İnşallah bebişlerimiz kızım var birde oğlum olmasını istiyorum tabiki herkezin gönlündeki olur İnşallah

Günaydın hanımlar
Ağlayanları okudukça iyi bari bi tek ben değilmişim dedim herşeyi gereksiz kafaya takıyorum baş ağrısı ve ağlamak Bunu takip ediyo sonra bi de bebegide üzdüm boş yere diye agliyorum
Hormonlar içerde halay cekiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…