Ne güzel onun sana sarılması o an herşeyi bitirmiştir ben kendi kendime agliyom kendi kendime sariliyom nerdeyseÇok sıkıcı bir akşam ben de ağladım ağlayacağım. Tek mutluluğum kızım. Çişi gelmiş uyandı biraz önce, sarıldı bana, yaptı çişini uyudu tekrar. 1 tane daha olunca ağlamaya da vaktim olmaz sanırım.
Yarısı bitti bile az kaldı, doğunca göreceksin hiçbir şeye zamanın olmayacak. Bu günlerin de tadını çıkarmak lazım. hormanlar izin verirse tabi.Ne güzel onun sana sarılması o an herşeyi bitirmiştir ben kendi kendime agliyom kendi kendime sariliyom nerdeysesuan bildiğin aralıksız 2-3 saattir ağlıyorum ve susuyorum ama gözler dolu bisey dusunup yine başlıyorum
İste hormonlar öncesinde de böyle ağlamaklı biseydim hamilelik hepten mahvetti beni bildiğin hıçkıra hıçkıra ağlıyorum kaç saattir sanki bi yerde bisey olmuş Allah korusunYarısı bitti bile az kaldı, doğunca göreceksin hiçbir şeye zamanın olmayacak. Bu günlerin de tadını çıkarmak lazım. hormanlar izin verirse tabi.
Ne kadar aliyon bunlardan hepsini karistiyonuzmuKızlar bugün susam yağı, kakao yağı, kayısı yağı ve hindistan cevizi yağı alıp karıştırdım. Mis gibi de kokuyor. Daha önce de kullanmıştım hiç çatlamadım. İnşallah bu hamileliğimde de çatlamam. Bir de lierac kullanmıştım onu da alacağım.
Bu yatağın aynısını yeni doğum yapan bi arkadaşım kullanıyo.. Anne yanı olarak çok güzel bi beşik ve yükseklik ayarı yapılıyo reflü için de ayarlayabiliyosun.. Çok da cici bişiağlamayııın
bende duygusallık yaptığı kadar sinir de yaptı bu hamilelik. durduk yere triplere giriyorum maalesef. kendime sinir oluyorumbir de telefonlara vs bakmak istemiyorum bugünlerde. ısrarla arayanlar oluyor onlara sinirleniyorum falan. geçecek inşallah ben psikologa gidiyorum 1 aydır. inanılmaz faydasını gördüm. kafama taktığım bazı şeyler de vardı eski konularım var, çook yardımcı oluyor. mutlu kadın demek mutlu ev demek bence. eşim de farkediyor değişimi. çok şükür:)
ayrıca Rabbim ne verirse hayrlısını verir inşallah. kimsenin düşünce yapısını değiştiremeyiz maalesef. insanın elindeki duruma adapte olması çok normal kızlar.. ben anlamaya çalışıyorum arkadaşı. şimdi ismini bulamadım da:)
bir de, yatak olarak ben buna karar verdim:
http://www.chicco.com.tr/urunler/80...ani-ve-rahatlama.besik-yatak-ve-yastklar.html
çok güzel yorumlar okudum. başka düşünen var mı acaba?
Bugün de sendenim ben :) ama ben ablamlar burda diye uyumuyorum yoksa uyurdumHerkes ağlamaklı benimse uykum firari..
En kötüsü benim durum hırsızlık büroda nöbetçiyim uyku gözlerimden akıyor ama is de çoookBugün de sendenim ben :) ama ben ablamlar burda diye uyumuyorum yoksa uyurdumokey oynuyoz biz kop gel
Ayyy evet senin ki zormuş gerçekten.. Allah yardımcın olsun.. Hadi bizim uykumuz yok diye uyumuyoruz ama sen mecburiyetten ayaktasın.. Kokay gelsin..En kötüsü benim durum hırsızlık büroda nöbetçiyim uyku gözlerimden akıyor ama is de çoook
Ooo şimdiden ipleri eline almış senin ufaklıkKızlar bn cinsiyetini çok merak ediyorum ettikçe de göstermiyo sıpa :)
Ben zaten sepet düşünüyordum şöyle süslü püslü bir şey:) ama bu çok daha mantıklı hem anne yanı olması aşırı pratik olur geceleri diye düşünüyorum. Memnun di mi arkadaşın da?Bu yatağın aynısını yeni doğum yapan bi arkadaşım kullanıyo.. Anne yanı olarak çok güzel bi beşik ve yükseklik ayarı yapılıyo reflü için de ayarlayabiliyosun.. Çok da cici bişiama çok küçük bence 6 ay falan ancak kullanılır
Merhaba kızlar bende 16.haftamdayım bu hafta gittiğimde cinsiyeti göremedik hayırla ve sağlıkla gelsin İnşallah bebişlerimiz kızım var birde oğlum olmasını istiyorum tabiki herkezin gönlündeki olur İnşallahAy kızlar bu gece hiç uyumadım sabahladım bayadır girmemiştim msjları okudumm . Salı günü bende doktora gittim oğlumuz olacakmış çok şükür yavaş yavaş artık her konuda fikir araştırmalara başladım. 17+6 olduk hareketleri net olarak hissetmek çok istiyorum inşallah
Bir şişe aldım boş,fısfıslı. Ona döktüm hepsini eşit olarak. Sallıyorum sıkıyorum.Ne kadar aliyon bunlardan hepsini karistiyonuzmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?