- 24 Ocak 2014
- 1.037
- 929
- 73
O zaman benim ki de bebisBen 18 den itibaren çok rahat hissediyorum dün hatta şiddetli hisettim. kahvaltı yaptıktan sonra inanılmaz hareketleniyor bildiğin içinde bişi kıpırdıyor misal 2 dk boyunca sürebiliyor sonra meyve yediğim zaman özellikle şeftalide kıpırdıyor . ilk hissettiğimde kalp atışımı gibi anlıktı. 18 hafta olduğumda artık kıpırtı şeklinde oldu dönüyor felan..
Ay bunu geçen biri daha paylaştı burda çok beğenmiştim özellikle rengini mavi pembe çok klasik geliyo bana ama bu gri sarı çok hoşuma gittihttp://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/lorelli-60x120-bebek-oyun-parki-yatak-hediyeli-236476079
Bende park yatak düşünüyorum araştırmalara başladım bu hem hoşuma gitti fiyat olarakta uygun renk olarakta sizce nasıl kızlar
Öncelikle kızın sana hayırlı olsun inş demekki hakkında kız çocuğu hayırlı esin neden bunu anlamıyo ki acaba erkek erkek diyo Rabbim al sana erkek hem de imtihanın dese Allah korusun ne yapacak acaba merak ediyorumMerhaba kızlar sağlığı herşeyi iyi şükür..hatta 15ocaktan önce almak lazım dedide.. sınavlarım var dedim :/ Kız dedi..:) okadar srvindimki demekki kocam yüzünden erkek olmasini istedim belkide.. onu gorunce zaten öyle mutlu oldum ki,boyu çok uzun olcak dedi hatta büyük gosteriyo haftası.. kocam çıkarken tüp bebekten bahsetti dr a. Öyle üzüldük i alışveriş merkezine gidecektik hepsi kaldı direk eve geldik.gözlerim şişti karnım ağrıyor ağlamaktan... bilmiyorum bu cektiklerim ne. .geldi teselli için kocam ama p kadar üzüldü neden üzülmüyumki...bebeğin resmini götürdüm sonra oyletatliki ...bu kızımı görseniz çok güzel her goren boyle kızım olsa diyor.. bununda gözleri iri çok tatlı yüzü... ayy .simdi dioki kocam üzülünce bana teselli verme uzak dur. Ondan sinirlendim o bnmde yavrum tabi sevinirim.ama erkek değildiye çok üzüldüm diyor.. ah delircem kafam şişti yqpayalnizim... ben napcam kızlar birde 1.5 sene sonra tekrar bebek istiyo birde tüp bebek .. rabbim yardımcım olsun katlanamiycagim sıkıntıları vermesin.. Kız olursa aden düşündüm geçen ama vadi ismiymiş enn et ismi değil. Manasi güzel değişik kız ismi varmı bildiğiniz?
Canımcım bunun sallanabilme özelliğide varmışşGüzelmiş canim ama bende şimdi düsünmeye başladim acaba sallanan beşikmi olmasi lazim bide bebiş sallanmak isterse
Anladm canm park yataklari sabit saniyodum ben.Canımcım bunun sallanabilme özelliğide varmışş
Sallaniyo onlar yengeler de park kullaniyoAnladm canm park yataklari sabit saniyodum ben.
Medikalde var miymisSağlık ocağı izlem için çağırdı oraya gittim geldim tansiyon iyiy ama nabzın azcik yüksek dedi o da sıcaktan ve yurumekten oldu sanırımbebisin kalp atışını dinledik yaaaaa o el aletinden almak lazım sıkıldıkça koy karnına dinle ebe ye dedim almak lazım diye medicallerden alabilirsin dedi tabi benim kafa da ampul yandı o an hahayyy eşim e desemmi ki
Ayy bu adamlari hic anlamiyorum yaa..Babama 3 kiz nasip etmis rabbim..kardesimin oğlu oldu rabbim gosterirse o gunleri benimkininde cinsiyeti erkek.. oglu olmadi torunlari olck ama esin ne kdr istesede tup bebekte denese Allah nasip etmeynce etmez ztn yas tehlikeniz var insan braz esini de dusunur..Hayrli olsunn bebeginiz saglikla kavusun inşallah..Merhaba kızlar sağlığı herşeyi iyi şükür..hatta 15ocaktan önce almak lazım dedide.. sınavlarım var dedim :/ Kız dedi..:) okadar srvindimki demekki kocam yüzünden erkek olmasini istedim belkide.. onu gorunce zaten öyle mutlu oldum ki,boyu çok uzun olcak dedi hatta büyük gosteriyo haftası.. kocam çıkarken tüp bebekten bahsetti dr a. Öyle üzüldük i alışveriş merkezine gidecektik hepsi kaldı direk eve geldik.gözlerim şişti karnım ağrıyor ağlamaktan... bilmiyorum bu cektiklerim ne. .geldi teselli için kocam ama p kadar üzüldü neden üzülmüyumki...bebeğin resmini götürdüm sonra oyletatliki ...bu kızımı görseniz çok güzel her goren boyle kızım olsa diyor.. bununda gözleri iri çok tatlı yüzü... ayy .simdi dioki kocam üzülünce bana teselli verme uzak dur. Ondan sinirlendim o bnmde yavrum tabi sevinirim.ama erkek değildiye çok üzüldüm diyor.. ah delircem kafam şişti yqpayalnizim... ben napcam kızlar birde 1.5 sene sonra tekrar bebek istiyo birde tüp bebek .. rabbim yardımcım olsun katlanamiycagim sıkıntıları vermesin.. Kız olursa aden düşündüm geçen ama vadi ismiymiş enn et ismi değil. Manasi güzel değişik kız ismi varmı bildiğiniz?
Ben keyifsizim canm yatak odasında kendi Halimde ağlıyorum 2 saattir. Eşimle kavga ettik. Camımızın dibine adam kamyonunu park ediyor sitenin içine ben de tedirgin oluyorum. 2 aydır hep böyle. Dün yöneticiyle konuştu bugün yine park etmiş. Ara tekrar dedim umursamadı. Neden diye direttim. Sigara içiyordu küllüğü yere çarptı kırıldı. Ben de sürahiyle bardağı çarptım. Geldim odaya ağlıyorum. Keşke evlenmeseydim diyorum otururdum ne güzel annemin evindeMiller nerdesiniz ya...
Kimseden ses cikmiyorr hayirdir..
Kocami cok seviyorum ams tek bu konuda üzülüyorum düşüncesine.. hic kız olmasa üzülmezmiş .. kızını benden çok seviyor görsen aşık gibi... :) ama anlayamiyorum neden uzuluyo..tmm herkes ister ikisindende olsun.. da eşimde abartıyor.dr um bise olmaz gerekirse cerrah alırız bi daha dogurrsun insaallah dedi. Masal gibi mira gibi isimleri ben severim ama eşim h8c sevmez.mesela meva kızımın adı zor ikna etmistim...bi tane ark var onunda kızı olcek aynı ismi koymayı düşünüyoruz.d da b8 bulabilsem hem değişik güzel hemde eşimin de seveceği bi isim.dgarezinkime hayırlı olsun tatlım kızın. Ben kız diye her gün şükrediyorum. Biz Masal koyacağız. Ben arya mira'yı da sevdim ama eşim pek sevmedi. Okulda bergüzar, defne, Selin isimli ne kadar öğrencim olduysa hepsi çok zeki ve terbiyeliydi. O isimleri o yüzden çok severim
Vazgeçti zati.dediki Allah vermezse %99 da da vermez,boşver 2 kızımız olsun yeterdediama yinede bi daha dogircam .. öyle yorgunumki benm üzülmeme dayanamadı gönlümü aldı beraber film izliyorz simdi amayinede gönlüm kırık :/ Çok istio erkek bbkAyy bu adamlari hic anlamiyorum yaa..Babama 3 kiz nasip etmis rabbim..kardesimin oğlu oldu rabbim gosterirse o gunleri benimkininde cinsiyeti erkek.. oglu olmadi torunlari olck ama esin ne kdr istesede tup bebekte denese Allah nasip etmeynce etmez ztn yas tehlikeniz var insan braz esini de dusunur..Hayrli olsunn bebeginiz saglikla kavusun inşallah..
Güzelmiş :) zaten cennet ismlerinden çok istiyorum diğer kızımda cennet ismi mevaÖncelikle kızın sana hayırlı olsun inş demekki hakkında kız çocuğu hayırlı esin neden bunu anlamıyo ki acaba erkek erkek diyo Rabbim al sana erkek hem de imtihanın dese Allah korusun ne yapacak acaba merak ediyorumo kız çocuklar i hayırlı bi şekilde yetistirirse ömür boyu kız çocuğu nimettir eve berekettir erkek olsa da yüzüne bakmasa cokmu iyi olacak acaba onun için isim konusuna gelince kızım olsaydı Aysima ( ay yüzlü ) yada Reyyan (cennette sadece oruç tutanların girebileceği kapı Reyyan kapısı) koyacaktim ve sen bunu yazınca direk içimden Reyyan koy belki sizi cennet kapısından geçirecek hayırlı bi evlat olur diye geçirdim bi anda :)
O zaman Reyyan i dusun :) ama gerçekten hikayeni anlattin isim dedin ya içimden direk öyle geçti :)Güzelmiş :) zaten cennet ismlerinden çok istiyorum diğer kızımda cennet ismi meva
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?