2017 Şubat Anneleri

Park yatak da sallanabiliyor.kanz dan Doll marka almıştık 5 yıl olucak çok güzel saalnabilen ayak aparatı da vardi gerektiğinde kullandım. Tabi benim çocuklar sallanmaya alışmadolar şükür. Yatağı hafif Sardinya uyuyorlardi o da var simdi

O zaman benim ki de bebis dediğin gibi bu haftalardan sonra daha çok hissedebilirim demekki

Bu arada büyüyen beşik fikrinden vazgectik. Küçük abiye yatak alıcam. İkea da güzel yataklar var onlardan alıcam küçük rahat şeyler

Öncelikle kızın sana hayırlı olsun inş demekki hakkında kız çocuğu hayırlı esin neden bunu anlamıyo ki acaba erkek erkek diyo Rabbim al sana erkek hem de imtihanın dese Allah korusun ne yapacak acaba merak ediyorum o kız çocuklar i hayırlı bi şekilde yetistirirse ömür boyu kız çocuğu nimettir eve berekettir erkek olsa da yüzüne bakmasa cokmu iyi olacak acaba onun için isim konusuna gelince kızım olsaydı Aysima ( ay yüzlü ) yada Reyyan (cennette sadece oruç tutanların girebileceği kapı Reyyan kapısı) koyacaktim ve sen bunu yazınca direk içimden Reyyan koy belki sizi cennet kapısından geçirecek hayırlı bi evlat olur diye geçirdim bi anda :)

Sağlık ocağı izlem için çağırdı oraya gittim geldim tansiyon iyiy ama nabzın azcik yüksek dedi o da sıcaktan ve yurumekten oldu sanırım bebisin kalp atışını dinledik yaaaaa o el aletinden almak lazım sıkıldıkça koy karnına dinle ebe ye dedim almak lazım diye medicallerden alabilirsin dedi tabi benim kafa da ampul yandı o an hahayyy eşim e desemmi ki

garezinkime hayırlı olsun tatlım kızın. Ben kız diye her gün şükrediyorum. Biz Masal koyacağız. Ben arya mira'yı da sevdim ama eşim pek sevmedi. Okulda bergüzar, defne, Selin isimli ne kadar öğrencim olduysa hepsi çok zeki ve terbiyeliydi. O isimleri o yüzden çok severim

Medikalde var miymis

Ayy bu adamlari hic anlamiyorum yaa..Babama 3 kiz nasip etmis rabbim..kardesimin oğlu oldu rabbim gosterirse o gunleri benimkininde cinsiyeti erkek.. oglu olmadi torunlari olck ama esin ne kdr istesede tup bebekte denese Allah nasip etmeynce etmez ztn yas tehlikeniz var insan braz esini de dusunur..Hayrli olsunn bebeginiz saglikla kavusun inşallah..

Miller nerdesiniz ya...
Kimseden ses cikmiyorr hayirdir..
Ben keyifsizim canm yatak odasında kendi Halimde ağlıyorum 2 saattir. Eşimle kavga ettik. Camımızın dibine adam kamyonunu park ediyor sitenin içine ben de tedirgin oluyorum. 2 aydır hep böyle. Dün yöneticiyle konuştu bugün yine park etmiş. Ara tekrar dedim umursamadı. Neden diye direttim. Sigara içiyordu küllüğü yere çarptı kırıldı. Ben de sürahiyle bardağı çarptım. Geldim odaya ağlıyorum. Keşke evlenmeseydim diyorum otururdum ne güzel annemin evinde

Kocami cok seviyorum ams tek bu konuda üzülüyorum düşüncesine.. hic kız olmasa üzülmezmiş .. kızını benden çok seviyor görsen aşık gibi... :) ama anlayamiyorum neden uzuluyo..tmm herkes ister ikisindende olsun.. da eşimde abartıyor.dr um bise olmaz gerekirse cerrah alırız bi daha dogurrsun insaallah dedi. Masal gibi mira gibi isimleri ben severim ama eşim h8c sevmez.mesela meva kızımın adı zor ikna etmistim...bi tane ark var onunda kızı olcek aynı ismi koymayı düşünüyoruz.d da b8 bulabilsem hem değişik güzel hemde eşimin de seveceği bi isim.d

Vazgeçti zati.dediki Allah vermezse %99 da da vermez,boşver 2 kızımız olsun yeterdediama yinede bi daha dogircam .. öyle yorgunumki benm üzülmeme dayanamadı gönlümü aldı beraber film izliyorz simdi amayinede gönlüm kırık :/ Çok istio erkek bbk

Kizmakta haklisin ama malesef erkekler cok rahat oluyorlar. Bende kizdigim zaman kirip dokuyorum ve bu huyuma cok sinir oluyorum. Ama yinede aglama bebisine yazik oda uzuluyor garibim kiyamam.
Bende depresif bir ruh halindeyim. Yaslar gozumun ucunda duruyor. Hep aglamakliyim. Cok fena aglama terapisine ihtiyacim var

Güzelmiş :) zaten cennet ismlerinden çok istiyorum diğer kızımda cennet ismi meva

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…