2017 Şubat Anneleri

günaydın kızlar ben geldim dün doktordaydımmmm cinsiyeti hala yok çünkü yüzüstü namaz kılar gibi yatıyodu :)
bişi sorcam dün gittiğimde 16+6 görünüyodu boyu 11 cm normal mi o haftalarda sizinki kaçtııı

15+3 de gittiğimde 12 cm demişti. normaldir yani kilosu neydi.

Gunaydin kizlar.
Butun hafta uyuyacagim diye hayalini kurdugum haftasonu sabahinin kotu bir ruya icine etti malesef.
Neyseki sadece ruyaymis. Kanamam oluyomus. Acilen bilmedigim bir doktora gidiyorum. Oda hic ultrasonla bakmadan ben bu bebekten hic umutlu degilim diyerek garip garip ilaclar veriyor. Esimde arabayi park etmeye diye gidiyor gelmiyor. Nasil kotu uyandim. Eéeee aglamakli yatarsan olacagi bu.
Neyseki uyandigim gibi bebisim harekete basladida rahatladim cok sukur.
Rabbim sag salim kucagimiza almayi nasip etsin insallah.

canım benım ya bende hergun yeni bi adrenalin yaşıorum rüyamda doğuma kadar böyle gidicek sanırım sıkıldım ben bu ruyalardan

Normaldir canim. Daha cok kucukler degisirlerde. Hem her anne babanin boyu bir mi. Her bebeginde farklidir. Kimseyle kiyaslama bence. Sagligi yerinde olsun. Benimki 16+6 da 16 cm di. Belki seninki narin bir kizdir. Ultrasoon kagidinda kilosu yazar.

Günaydın kızlar. bunun fiyati ne kadar canım

kızlar günaydın ,

Biz uyandık kıpır kıpırız kızımla birazdan gezmeye çıkacağız ana kız :)bayram öncesi biraz bakım yaptıralım. her şeye takılmayın ben iki sene tedaviden sonra şükürler olsun diyorum boş veriyorum herkesi hormonları hayat güzel mutlu olmaya çalışın başta kendinizle ve inşallah sağlıklı bir şekilde bebelerimizi kucağımıza alalım gerisi boş..

bayramda yalniz olunca insan huzunleniyor tabi ama yakinda gidecekmissin iki kere yol yorabilirdi canm bnce iyi düşünmüşsun. bi de seneye inşallah bebislerimizle bayram yapicaz ay hayali bile güzelllll

Normaldir canim. Daha cok kucukler degisirlerde. Hem her anne babanin boyu bir mi. Her bebeginde farklidir. Kimseyle kiyaslama bence. Sagligi yerinde olsun. Benimki 16+6 da 16 cm di. Belki seninki narin bir kizdir. Ultrasoon kagidinda kilosu yazar.

nerde yazıo kii ne diye ben bilmiyorumm

ya ne guzel hareketlerini hissediosunuz bnm de en cok meraklandgim sey... ama az kaldi insallah.. gecen hafta devlete gittm doktor cok kötüydü ne bebegi gördüm ne sesini duydum ne de cikti verdi cinsiyeti de söylemedi. hos cinsiyet en son merak ettgm sey. doktor kalbi atio hareketleri iyi dedi. zaten uc cumle kurdu sadece. ama kendi gozumle gormedgm icin cok da icim rahat etmedi. bebegimi goremedm bari hareketlerini hissetsem

Yazılarınızı sürekli okuyorum kızlar.
Bende hergün mutlaka ağlıyorum evet hormonlarda etkiliyor illaki ama eşiminde köstek oluşu ayrı moralimi bozuyor. Annemde aynı şekilde kaynana desen zaten anca ağzı boş laf yapar.
4 aydır yalnızım biraz ilgi bekledim sadece ama boşuna beklemişim. Bugünleri asla unutmayacağım

Kızlar bişey sorucam.. Bugün Allah nasip ederse memlekete gidiyoruz.. Ben 6 ay önce babacığımı kaybettim.. Geçen bayram da gidememiştim.. O kadar özledim ki gidip onunla konuşmayı... Toprağını bile özlüyor insan. Allah yaşayan babalarınıza uzun ömürler versin... Soracağım şu ki bazıları hamileyken mezarlığa gidilmez diyor. Neden diyince çok mantıklı açıklama yapan da yok.. Ama ben babacığıma gitmeden duramam.. Ona torununu anlatmadan yapamam.. Var mı böyle birşey duyanınız.. Neden gidilmez diyolar..

Allah rahmet eylesin nurlar içinde yatsın.Kanımca mantıklı bir açıklaması yoktur,herhalde korkarsın diye gitmen iyi değil demişlerdir. Hamile insana korku iyi değil gibisinden,çünkü daha önce hiç böyle birşey duymadım.

Canim gebeler manevi rahatsızlıklarà daha açık oluyorlar diye tavsiye edilmiyor bu lohusa için dé geçerli. Tabi bir din görevlisine sormak daha iyi. Mezarlık girince 11 ihlas okumak peygamberimizin sünneti. Ayetel kursi Felak nas da oku öyle git olmazsa .gitmek istemen çok doğal. Allah rahmet eylesin babana. Cennette kevser havuzunun basindaonunla bol bol sohbet edersiniz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…