2017 Şubat Anneleri

Arkadaşım yanlış anlama beni ama bayadır okuyorum bir dediğin bir dediğin gibi olmuyor. Yada eşinin dedikleri birbirini tutmuyor. Hem illa erkek istiyo diyosun hem Bi geliyo özür diliyo diyosun , sonra illa yine doğuracaksın dedi diyosun, sonra dönüyosun kızına aşık, hatasını anladı Allah vermezse vermez dedi diyosun, sonra üstüne çok üzgün Bi daha doğurcam falan diyosun. Ben ne eşinden bişey anladım be senden kusura bakma. Var Bi yerde Bi dengesizlik ama benim aklım almadı Bi türlü.

Bende keyifsizim bende agliyom kaç saattir

Sağol canım ben zaten çok srvndmde,sevnmeye korkuyorum :) . Birde eşimin ailesi var abuuu... birdaha doguramam diye üzülüyordu ama drm korkma ins halledrz amaliyatta sikintilari dedi. Allah verrse zaten verr dedi gönlümü aldı ama yinede çok üzgünüm çünkü hala üzülüyor bence ..kiz8 olacağına seviniyo çünkü kızını çok seviyor ama kız hic olmasa üzülmem diyo.bende ona üzüldüm sabahtan veri

Ah kızlar sakin olun yaa.. erkekler kadınlar gibi degilki onları yönetmeyi b8lmek lazım.inanın yasadklarimi bilseniz anlardınız ne demek istedigimi .. herseyi kadın yoluna koyabilir ama tek bisey hariç.karakter.çocukluktan yerlesrn fikirler... mesela eşimin erkek sevdası ahh .. inanın bu tarz şeyler daha zor. Bebişim n resm8 b8 tatlı görseniz ama kız diye sevemedim doğru dürüst takmayın..siz3 tavsiyem erkek beyni adli vs kitap okuyun.inanin bakış acınız değişecek ve daha hakim olacaksınız herşeye...

Sen okuyonmu o kitabı :)

Çok üzgün oldug7m ve tam anlatamadgmdan çünkü fazla duramiyorum nette.. aile egitimcisiyim ve teşhis n doğru eşim normal değil düşünce olarak.askerde tuhaflasti 1 yıl oldu geleli.goturmedigim yerkalmadı terapi olması lazmdi olmadı.. simdi biraz daha ii ams dengeszlik devam edip düşüncede çelişki mesela.. ben8 çok seviyi kaybetmekten korkuyo ondan .çünkü son7cta geceyim çok zoruma gitti dedikleri..dedmki kizlarmla gerekirse tek yasarm bu nasıl tavr ne yapoyorsn dedm vs ondan geliyo kendini toparliyor.ve tekrar ayni ama inş b7 sefer olmaz arkadaşım çünkü askerde anormallesti 4 yıllık evliyiz askere gtmeden çok farklıydı.yine erkek sevdası vardı ama herşeyi normaldi.herseye aşırı tepki veriyo.. özel konferans düzenledim proflara dr lara..sadece ikimize vereceklerdi,gelmedi eşim. Bilmiyorum inş bu çocuğum düzelmesine vesile olur

Merhaba anne adayları
dün doktor kontrolum vardı doktor bebeğin kordunu rahimine cok yakın dedi ne anlama geliyo acaba ??
15 haftalıkken aynı seyi banada söyledi doktor 24uncu haftalarda kanamaya yada ilerleyen zamanlarda erken doguma neden olur ve normal dogum yapamazsın ancak cogu hamilenin 24uncu haftaya kadar kordonu yukarı çıkar bu söylediklerim durum degismezse olabilecekler çözümü var korkma demişti.bugün gittim kontrole çok şükür biraz çıkmış yukarı sende endişe etme sakın ben bosuna strese girmiş oldum

Uzun uzadiya cvp yazdim size ama sildim vaz geçtim bu tutumu bi mantıga oturttugunuz sürece daha çok üzülürsünüz.Allah yardımciniz olsun.

Sen okuyonmu o kitabı :)
Tabiki çok okuduğum kitap var biçok aileye faydam oldu ,kend8mede elbet çünkü eşimin ailesi fikirsel olsun her yönden çok kalipsal bencil,eşimi sadece para babası görüyorlar esim az kaldı ölecekti annesinin umrundami,az çalış demedi..inan b8lgi de yeterli degil imanda çok önmli yoksa aşamazsın sorunları.. birde eşini ne kadar tanirsan okadar iyi.ama baya kendimi bırakmıştım bize herkes hayranlıkla bakıyordu asker sonrası çok zitlastik ve bu kitaplarla tekrar kendine geldim..sorun eşinizde de olsa sizin tavrınız onu düzeltecek olan. Biraz b8lgi yüklü bu kitaplar roman tarzı değil sıkıcı gelrbilir ama okuduguna değecek

Uzun uzadiya cvp yazdim size ama sildim vaz geçtim bu tutumu bi mantıga oturttugunuz sürece daha çok üzülürsünüz.Allah yardımciniz olsun.
Anlamadım duygularla nereye vardık ki.. valla mantikla yaklasmazsan hic bir erkekle mutlu olamaz b8r kadın... erkek kadın gibi bir şeyden bin şey cikaramaz.. erkek mantıkla anlaşılıp duyguyla çözülür.siz de acarsaniz daha iyi anlarz

Ben şimdi eşimle sorun yaşadım demedim ki ama :) sadece ağlıyorum bende dedim ayrıca peki neden o zaman sen eşine uyguluyamiyosun bunları senin tavrinla bence bu kadar olmamalı erkek diye seni uzmemeli demekki kitap ta bi yere kadar oluyo

S3nin ic8n demedim ağlamayın diye dedm arkadaş tartsk demisya.. ayrıca açıkça dedm benm hic bi sorunum yokki tek sorunum eşimin erkek istemesi yani karakterde yatan sorun..kusura bakma karakter asla değişmez.kişilik değişir.. aglaman8 istemedim ondan direk beraber yazdm anlamaliydin :) sen üzülmede bosver

Başlayacağım artık bu hormonlara cidden.

Bugün ben de sendenim canm. Zaten yorgunum. Ağlamak da iyice güçsüz bıraktı

Canm ben kişisel gelişim kitaplarına göre hareket edemem. Kızıyorsam da mutluysam da gösteririm o anda. Bazen alttan alırım ama karşımdaki kim olursa olsun bu her daim devam etmez. Asla da başkalarının isteklerini gerçekleştirmek için yaşayamam ben de istemeliyim o şeyi. Ben senin kocan gibi bi adamla asla yapamam mesela. Değil Türkiye'nin dünyanın en iyi doktorunu getirse paşam cinsiyet seçimi yapıyor diye 1 sene Arayla doğurmam! Sen de göz rengini değiştirmesini iste mesela yapacak mı? Bazı şeyleri olduğu gibi kabullenmek lazım

Aynen hormonlar bide bayram geliyo ailemin yanına gidemicem tek başıma yım baya koyuyo dusununce bende öyle icleniyom işte

Benimde anlatmak istedigim buydu...ama susuyorm konuya dahil olmıycam...düşüncelerim sivri gelebilir garezinkime sizin için çok farkli düşnuyorm sizden ,tatsizlik yaşamanin bi anlami yok durduk yere.iyi akşamlar herkese.

Olsun canm sağ salim olduklarını bilmek de teselli. Ramazan'a bebişinle gidersin inşallah
Öyle tabi ona şükürler olsun da ne bilim işte şuan onlar hepsi orda birlikte ben burda tek im ya koydu o curcunayi yaşamak vardı şimdi nasip.... Gerçi bayram sonrası yegenimin düğünü var iki kez yol gitmiyim diye gitmiyorum yoksa giderdim kesin nasip olursa düğüne gitcem 2-3 hafta sonra bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…