2017 Şubat Anneleri

Yaa deme öyle.. seni götürmeyince niyesini söylediler mi. Ne olurmuş ki? Rüyalarıma giriyor gitmem lazım((

valla düşündüm de hatırlayamadım merzalıgın girişinde arabada bekledim gitme bence cnm ya sen normaldede konuşsan da okusanda o duyar senı

ben de lisede çalışıyorum. 21 saat aldım, sadece 10' lara gireceğim. boş gün de var aslında, koşullar iyi. ama müdürün arada dengesizlikleri tutuyor.ders programlarımız iyi ama canımızı çıkarıyor tüm sene boyunca.
zümre arkadaşım geçen yıl hamileydi, bir günü boş diğer gün sadece iki saat geliyordu. hamileliği boyunca elini hiçbir işe atmadı biz de anlayışlı davrandık müdürle arası iyi. haziran seminerinde dahi çocuk küçük diye bir gün tüm imzaları attı gitti, bu seminerde yine öyle, ki biz seminerlerde hiç boş durmuyoruz program neyse o yapılır.
neyse boş günüm hangi gün olur diye sordum eşim de ona göre ayarlayacak diye merkeze uzak oturduğumuzdan hastaneye gitmemiz kolay olsun- yüz ifadesini görmen lazımdı, sorduğuma pişman oldum resmen.kendi tayfasına olabildiğine insiyatif kullanan insan geçen yıl çalışmaktan canı çıkan bana yaptığına bak. öteki arkadaş da bu insiyatifi bildiğin şımarıklık derecesinde kullanıyor.yoksa tabii ki isterim kolaylık sağlansın.
bizim de 17.00 de biten günler oluyor. şimdi bir de risk grubuna girdim yormamam lazım kendimi, aynı koşulları sağlamazlarsa cıngarı çıkartacağım artık.

Benim saatler belli değil. Sabahçı mi öğleni mi olacağım kaçıncı sınıflara gireceğim belli değil. Okulda da yeniyim göreve başlama işlemi bile yapamadım daha. Müdürle telefonda konuştum hamile olduğumu 2. Dönem doğum izninde olacağımı söyledim. Tamam not ediyorum hocam dedi. Daha program belli değilmiş..

Ben girdim mezarlığa hemde 2 3 defa filan. Kur'an dua okuyup çıktım. Kimse girme de demedi. Yanımda büyükler de vardı.

Bence gitme diyenler de bilmiyor niye gitme dediklerini.. Gitme diyolar niye diyorum , cevap "gitme sen gitme".. Biri de dese ki gidersen şu olur anlicam. Ama sebep yok. İnternette araştırıyorum dinen hiç sakıncası yok diyor. Zararı olacak bişey olsa din de yasaklamaz mı?

Canım, babanın mekanı cennet olsun..

Gönül rahatlığı ile git babacığınla dertleş,ibadetini yap ve gel..
Bizim dininizde batıl inanç çok fazla maalesef..
Sen içini rahat tut.

Aynen canım bende öyle düşünüyorum içini rahat tut. Git ziyaretini yap bence bu şekilde daha rahat olacaksın vicdanen.

Dün akşam sordum ama arada kaynadı gitti. Tekrar sorayım. Benim randevukar hep karıştı işlerden dolayı 16. Haftada gidemiyorum en erken 18. Haftaya kaldı randevu. Herhangi bir sorun olmaz demi ? Kaçırdığım birşeyler var mi 16. Haftada yapilan ?

Aaa benimki de oyle yatiyordu secde yapiyormus gibi..yerinden kipirdamadi nazli kizim benim :)

bence ulaşabiliyorsan doktorunu arayıp ona sor en sağlıklı cevabı o verir şimdi biz sorun olmaz deriz belki doktorun bi tahlil falan yapacaktır sıkıntı olmasın..

Aynı bennnn açlıktan bayılaceiimm aç karnına da kahvaltı hazırlanmıyor ki

Kızlar bu nöbet meselesi benim de kafamı kurcalıyor. 24.haftadan sonra dilekçe yazıp durumu belirtmek yeterli olur mu? Yoksa onun için de bir rapor gerekli mi? Geçen sene bir arkadaşım kendi doktorundan rapor aldı tutmadı yetti tek rapor yani.... benim de çok kıl bir idarem yok nöbetler de ayarlanmadı daha söyleyeceğim ben nasılsa bir ay sonra tutmayacağım baştan liste hazırlamak yerine beni hiç yazmayın noluuur diye

zaten 18 saat dersim var ve 4 güne yayılmış gün boyunca okulda kalmayacağım. Sırf nöbet için bekletmeyin beni yazık bana diyeceğim kabul ederlerse ne ala

sağ ol canım inşallah geçer. evet 24. haftadan sonra istersek tutmayabilirmişiz.
a

Yok canım bende bakmadı birşeye cinsiyeti öğrendik biraz izledik biten ilaçlarımı yazdı o kadar

Benim de sağ bacağımın iç kısmı ağrıyor ama turuncu bu haftalarda yaşamıştı o Ağrı'ları diye hatırlıyorum endişelendim biraz ama önemli değildir bence.

Böyle adam kayıran insanlara kıl oluyorum ne demek birine yap ötekine yapma. İlla rapor aldıracaklar!

Canm ben 15+5te gitmiştim. İkili iyi diye 3lü 4lü yaptırmayacağım. Bir sonraki randevu 19 haftalıkken. Sen de yaptırmayacaksan bir şey kaçırmıyorsun. 30 eylülde randevum var umarım okul ile çakışmaz da gidebilirim program belli değil henüz

bence ulaşabiliyorsan doktorunu arayıp ona sor en sağlıklı cevabı o verir şimdi biz sorun olmaz deriz belki doktorun bi tahlil falan yapacaktır sıkıntı olmasın..
Izinde o da şuan ona da randevu 16 sına idi attılar 22 sine.. çok yoğun burada kadın doğum hem özelde hem devlette. Kafayı yiyeceğim zorla randevu alıyorum sonra erteleniyor filan..

Canım, babanın mekanı cennet olsun..

Gönül rahatlığı ile git babacığınla dertleş,ibadetini yap ve gel..
Bizim dininizde batıl inanç çok fazla maalesef..
Sen içini rahat tut.

Aynen canım bende öyle düşünüyorum içini rahat tut. Git ziyaretini yap bence bu şekilde daha rahat olacaksın vicdanen.

Çok sağolun.. İçimi rahatlattınız..

Aynen benim de randevu saatleri saçma sapan oldu ders saatleri belli olmayınca ama mecburen gideceğim bunu zor ayarladım çünkü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…