Bende bunu merak ediyordum teşekkürler. Nöbet en sevmediğim şey resmen..sağ ol canım inşallah geçer. evet 24. haftadan sonra istersek tutmayabilirmişiz.
a
cnm benide götürmediler geçen bayram gitme bence bebeğin olunca onuda alır gidersn
Yaademe öyle.. seni götürmeyince niyesini söylediler mi. Ne olurmuş ki? Rüyalarıma giriyor gitmem lazım ((
Şu nöbet işi beni de düşündürüyor lisede uğraş dur. Okul toki okulu kocaman. Haftada 1 geliyormuş nöbet ama o da insanı yeterince yoruyor zaten. Muaf olmak için sabırsızlanıyorum. Bu arada 24 ders vermişler bana. Dyned sorumlusu 8 ders alıyormuş öyle olunca bana en az olacak şekilde paylaşılmış. Bütün zümre 9-10-11 girecekmişiz. Hiç değilse program saatlerinin düzdün olmasını umuyorum okul 9-4 arası çünkü.
Ben girdim mezarlığa hemde 2 3 defa filan. Kur'an dua okuyup çıktım. Kimse girme de demedi. Yanımda büyükler de vardı.Yaademe öyle.. seni götürmeyince niyesini söylediler mi. Ne olurmuş ki? Rüyalarıma giriyor gitmem lazım ((
Benim saatler belli değil. Sabahçı mi öğleni mi olacağım kaçıncı sınıflara gireceğim belli değil. Okulda da yeniyim göreve başlama işlemi bile yapamadım daha. Müdürle telefonda konuştum hamile olduğumu 2. Dönem doğum izninde olacağımı söyledim. Tamam not ediyorum hocam dedi. Daha program belli değilmiş..ben de lisede çalışıyorum. 21 saat aldım, sadece 10' lara gireceğim. boş gün de var aslında, koşullar iyi. ama müdürün arada dengesizlikleri tutuyor.ders programlarımız iyi ama canımızı çıkarıyor tüm sene boyunca.
zümre arkadaşım geçen yıl hamileydi, bir günü boş diğer gün sadece iki saat geliyordu. hamileliği boyunca elini hiçbir işe atmadı biz de anlayışlı davrandık müdürle arası iyi. haziran seminerinde dahi çocuk küçük diye bir gün tüm imzaları attı gitti, bu seminerde yine öyle ki, biz seminerlerde hiç boş durmuyoruz program neyse o yapılır.
neyse boş günüm hangi gün olur diye sordum eşim de ona göre ayarlayacak ki merkeze uzak oturduğumuzdan hastaneye gitmemiz kolay olsun- diye yüz ifadesini görmen lazımdı, sorduğuma pişman oldum resmen.kendi tayfasına olabildiğine insiyatif kullanan insan geçen yıl çalışmaktan canı çıkan bana yaptığına bak. öteki arkadaş da bu insiyatifi bildiğin şımarıklık derecesinde kullanıyor.
bizim de 17.00 de biten günler oluyor. şimdi bir de risk grubuna girdim yormamam lazım kendimi, aynı koşulları sağlamazlarsa cıngarı çıkartacağım artık.
Ben girdim mezarlığa hemde 2 3 defa filan. Kur'an dua okuyup çıktım. Kimse girme de demedi. Yanımda büyükler de vardı.
Bence gitme diyenler de bilmiyor niye gitme dediklerini.. Gitme diyolar niye diyorum , cevap "gitme sen gitme".. Biri de dese ki gidersen şu olur anlicam. Ama sebep yok. İnternette araştırıyorum dinen hiç sakıncası yok diyor. Zararı olacak bişey olsa din de yasaklamaz mı?
Aynen canım bende öyle düşünüyorum içini rahat tut. Git ziyaretini yap bence bu şekilde daha rahat olacaksın vicdanen.Bence gitme diyenler de bilmiyor niye gitme dediklerini.. Gitme diyolar niye diyorum , cevap "gitme sen gitme".. Biri de dese ki gidersen şu olur anlicam. Ama sebep yok. İnternette araştırıyorum dinen hiç sakıncası yok diyor. Zararı olacak bişey olsa din de yasaklamaz mı?
günaydın kızlar ben geldim dün doktordaydımmmm cinsiyeti hala yok çünkü yüzüstü namaz kılar gibi yatıyodu :)
bişi sorcam dün gittiğimde 16+6 görünüyodu boyu 11 cm normal mi o haftalarda sizinki kaçtııı
bence ulaşabiliyorsan doktorunu arayıp ona sor en sağlıklı cevabı o verirDün akşam sordum ama arada kaynadı gitti. Tekrar sorayım. Benim randevukar hep karıştı işlerden dolayı 16. Haftada gidemiyorum en erken 18. Haftaya kaldı randevu. Herhangi bir sorun olmaz demi ? Kaçırdığım birşeyler var mi 16. Haftada yapilan ?
Günaydın, sabahları kurt gibi aç uyanıp yiyecek bişeyler hazırlayana kadar açlıktan aklını kaçıracak gibi olanlar burda mı bence devlet hamilelere hizmetçi atamalı kalktığımda kahvaltım hazır olsun ya valla bayılıciiiimmm
günaydın hanımlar,
herkes ağladığından bahsetmiş sanırım, aynı sorun bende de var ne yazık ki. yazın eş ve eşin ailesinin stresi şimdi de iş stresi.
normalde de her şeyi kafayı takan biriyim şimdi daha fena oldu.
moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum, ayrıntılı ultrasonda rahmi besleyen damarlarda direnç varmış, 24. haftaya kadar düzelmezse sürekli takip olacakmış.stres yapmamam lazım.
bu arada öğretmen arkadaşlar nöbet işini ne yaptınız? benim ekimin 3. haftası gibi muafiyet başlamış olacak. şu direnç meselesi yüzünden nöbet etkileyebilir ama doktora da okuldan sonra gideceğim. tek doktorun nöbet tutamaz raporu yeterli olur mu ki?
sağ ol canım inşallah geçer. evet 24. haftadan sonra istersek tutmayabilirmişiz.
a
Dün akşam sordum ama arada kaynadı gitti. Tekrar sorayım. Benim randevukar hep karıştı işlerden dolayı 16. Haftada gidemiyorum en erken 18. Haftaya kaldı randevu. Herhangi bir sorun olmaz demi ? Kaçırdığım birşeyler var mi 16. Haftada yapilan ?
Dün akşam sordum ama arada kaynadı gitti. Tekrar sorayım. Benim randevukar hep karıştı işlerden dolayı 16. Haftada gidemiyorum en erken 18. Haftaya kaldı randevu. Herhangi bir sorun olmaz demi ? Kaçırdığım birşeyler var mi 16. Haftada yapilan ?
Benim de sağ bacağımın iç kısmı ağrıyor ama turuncu bu haftalarda yaşamıştı o Ağrı'ları diye hatırlıyorum endişelendim biraz ama önemli değildir bence.Vuuvvv dün geceden beri hepimiz ayniyiz sanırım gecenin ustune gece agrim vardı hiç uyuyamdim nerdeyse belim kopacak gibiydi kasiklarim karnim acayip agridişimdi de başım catliyo yataktan ancak odaya geçmeyi becerebildim daha kahvaltı bile yapmadım
Böyle adam kayıran insanlara kıl oluyorum ne demek birine yap ötekine yapma. İlla rapor aldıracaklar!ben de lisede çalışıyorum. 21 saat aldım, sadece 10' lara gireceğim. boş gün de var aslında, koşullar iyi. ama müdürün arada dengesizlikleri tutuyor.ders programlarımız iyi ama canımızı çıkarıyor tüm sene boyunca.
zümre arkadaşım geçen yıl hamileydi, bir günü boş diğer gün sadece iki saat geliyordu. hamileliği boyunca elini hiçbir işe atmadı biz de anlayışlı davrandık müdürle arası iyi. haziran seminerinde dahi çocuk küçük diye bir gün tüm imzaları attı gitti, bu seminerde yine öyle, ki biz seminerlerde hiç boş durmuyoruz program neyse o yapılır.
neyse boş günüm hangi gün olur diye sordum eşim de ona göre ayarlayacak diye merkeze uzak oturduğumuzdan hastaneye gitmemiz kolay olsun- yüz ifadesini görmen lazımdı, sorduğuma pişman oldum resmen.kendi tayfasına olabildiğine insiyatif kullanan insan geçen yıl çalışmaktan canı çıkan bana yaptığına bak. öteki arkadaş da bu insiyatifi bildiğin şımarıklık derecesinde kullanıyor.yoksa tabii ki isterim kolaylık sağlansın.
bizim de 17.00 de biten günler oluyor. şimdi bir de risk grubuna girdim yormamam lazım kendimi, aynı koşulları sağlamazlarsa cıngarı çıkartacağım artık.
Izinde o da şuan ona da randevu 16 sına idi attılar 22 sine.. çok yoğun burada kadın doğum hem özelde hem devlette. Kafayı yiyeceğim zorla randevu alıyorum sonra erteleniyor filan..bence ulaşabiliyorsan doktorunu arayıp ona sor en sağlıklı cevabı o verirşimdi biz sorun olmaz deriz belki doktorun bi tahlil falan yapacaktır sıkıntı olmasın..
Canım, babanın mekanı cennet olsun..
Gönül rahatlığı ile git babacığınla dertleş,ibadetini yap ve gel..
Bizim dininizde batıl inanç çok fazla maalesef..
Sen içini rahat tut.
Aynen canım bende öyle düşünüyorum içini rahat tut. Git ziyaretini yap bence bu şekilde daha rahat olacaksın vicdanen.
Aynen benim de randevu saatleri saçma sapan oldu ders saatleri belli olmayınca ama mecburen gideceğim bunu zor ayarladım çünkü..Benim de sağ bacağımın iç kısmı ağrıyor ama turuncu bu haftalarda yaşamıştı o Ağrı'ları diye hatırlıyorum endişelendim biraz ama önemli değildir bence.
Böyle adam kayıran insanlara kıl oluyorum ne demek birine yap ötekine yapma. İlla rapor aldıracaklar!
Canm ben 15+5te gitmiştim. İkili iyi diye 3lü 4lü yaptırmayacağım. Bir sonraki randevu 19 haftalıkken. Sen de yaptırmayacaksan bir şey kaçırmıyorsun. 30 eylülde randevum var umarım okul ile çakışmaz da gidebilirim program belli değil henüz
Ya bende düşünmüyorum yaptırmayı. 2 li de Yaptırmadım zaten 3 lu 4 lu ye de gerek yok diye düşündüm aynı mantık degistirebilecegim birşeyler değil çünkü ne çıkarsa..Salliala hatta 15+1 de gitmişim ultrasonda ileri çıkmış bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?