2017 Şubat Anneleri

Ben sık sık gitme taraftarı değilim problem yoksa. Büyümüştür annesi artık sığmıyorlar ekrana doktor kafasına bedenine ayrı ayrı bakıyor.
Inşaallah güzelce görmenin hayali ileyim. Hala hissedemeyince daha bi merak ediyorum açıkçası iyi olup olmadığını. Rabbi bize bağışlasın hepimizin yavrularını

Bende hemen yoruluyorum kahvaltı yaptım mutfağı topladım çamaşır astım nefes nefese kaldım resmen sanki bütün evi dağıtmış tekrar toplamış gibiyim

Slm kızlar herkese..

4lü testin ne zamana kadar yapilabilecegini biri bana

söyleyebilirmi bayram tatiline geldik
iznimizde uzun biraz 19. Haftamda

ancak kontrle gidebilirm dr uma ve 4lu test icin çagırdi gecikmis oluyomuyum

Ben ikeadan almayı düşünüyorum.. Hem uygun fiyatı hem de çok şıklar bi sitesinden incele istersen bütçene uygun bişiler kesin bulursun mesela bu resimdeki en çok tercih edilen beşiği ve dolabı ve fiyatları da gayet uygun

Eklentiler

• image.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 93
Merhaba kızlar,

Bugün doktora gittim gördüm bizim minnak oğlancığı. Allah'ım her sefer nasıl bir heyecan yaşıyorum anlatamam. 15 cm 170 gram olmuş teyzeleri nasıl hareketli anlatamam. Çok sağlıklı maşallah. Her şey yolunda. Tüm organları, işleyişi, ayı ile orantılı gidiyor. Parmağını emiyordu
Çok duygulandım. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Maşallah yaaa kucağımıza alalım bir an evvel sağlıkla... Rabbim hepsini hayırlı evlat kılsın..

Slm kızlar herkese..

4lü testin ne zamana kadar yapilabilecegini biri bana

söyleyebilirmi bayram tatiline geldik
iznimizde uzun biraz 19. Haftamda

ancak kontrle gidebilirm dr uma ve 4lu test icin çagırdi gecikmis oluyomuyum

3 lü test (19+6) ya kadar... sanırım 4 lüde 20-24 hafta arası canım...

Çok güzelllllll bende beşigi tek düşnyorm yatak odasina bebek odası hazir ama çok güzel dekore edilir bu takimda aksesuarlarla cibinlik filan harika olur

2 li gibi olması lazım yaptirmadim ama kan veriyomussun onda da USG ayrıntılı diye geciyo zaten
Anladim canim saol zamanini geçirmek istemyorm yaptirmycaktim ama dr degiştirdim yeni dr da yaptiralim yinede diyince yapilsin bari dedim bende.

Ben de almıştım yapıştırdım kızımın odasına. Duvarı boyamadım. Tülü, halısı, lambası birbirine çok uydu o yüzden pembe boya istemedim. Foto yollarım fikir olur

Evet canım biz de kiracıyız boyatmak istemiyorum. Bakalım fikir olsun Teşekkürler

Ayyy bu çok güzellll

Eşim görerek almalı illa bakalım kabul ettirebilecek miyiz ah ah ikea olsa şurda

Anladim canim saol zamanini geçirmek istemyorm yaptirmycaktim ama dr degiştirdim yeni dr da yaptiralim yinede diyince yapilsin bari dedim bende.
Beni 16 da çağırdı saliydi işte gittim 3 lu mu yapacaktı 4 lu mu onu anlamadım yaptirmicam için dikkate almadim bende

Başınız sağolsun. Allah rahmet eyleain. Hiç böylebirşey duymadım ve bizde babaannemizi ziyaret ettik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…