Inşaallah güzelce görmenin hayali ileyim. Hala hissedemeyince daha bi merak ediyorum açıkçası iyi olup olmadığını. Rabbi bize bağışlasın hepimizin yavrularınıBen sık sık gitme taraftarı değilim problem yoksa. Büyümüştür annesi artık sığmıyorlar ekrana doktor kafasına bedenine ayrı ayrı bakıyor.
Ben ikeadan almayı düşünüyorum.. Hem uygun fiyatı hem de çok şıklarKızlar ya oda yapmayı düşünenler neler yapıyor? Benin ilk bebeğim olacak inşallah. Oda fikrim yoktu ama çevresel şartlara fazla direnemedim
Oda araştırması yapıyorum ama internette gördüklerim biraz pahalıydı. (Çilek, meltem vs) bir mağaza var herşey dahil (halı perdesine sepet beşiğine kadar) 3 bin falan diyorlar belis mobilyanın.... daha uyguları da var onlar da 2bin civarında. Bir de meşhur bir mağaza var bütün oda bin tl ye alınıyormuş ama gidip bakmadım hiç. Çok mu kalitesiz olur o da?
Sizin oralarda fiyatlar nasıl? Neler düşünüyorsunuz?
Merhaba kızlar,
Bugün doktora gittim gördüm bizim minnak oğlancığı. Allah'ım her sefer nasıl bir heyecan yaşıyorum anlatamam. 15 cm 170 gram olmuş teyzeleri nasıl hareketli anlatamam. Çok sağlıklı maşallah. Her şey yolunda. Tüm organları, işleyişi, ayı ile orantılı gidiyor. Parmağını emiyordu
Çok duygulandım. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Slm kızlar herkese..
4lü testin ne zamana kadar yapilabilecegini biri bana
söyleyebilirmi bayram tatiline geldik
iznimizde uzun biraz 19. Haftamda
ancak kontrle gidebilirm dr uma ve 4lu test icin çagırdi gecikmis oluyomuyum
4 lu test dedikleri usg filanmi3 lü test (19+6) ya kadar... sanırım 4 lüde 20-24 hafta arası canım...
Çok güzelllllllBen ikeadan almayı düşünüyorum.. Hem uygun fiyatı hem de çok şıklarbi sitesinden incele istersen bütçene uygun bişiler kesin bulursun mesela bu resimdeki en çok tercih edilen beşiği ve dolabı ve fiyatları da gayet uygun
2 li gibi olması lazım yaptirmadim ama kan veriyomussun onda da USG ayrıntılı diye geciyo zaten4 lu test dedikleri usg filanmi2 li test gibi bisey sanyorm ben ama
Anladim canim saol zamanini geçirmek istemyorm yaptirmycaktim ama dr degiştirdim yeni dr da yaptiralim yinede diyince yapilsin bari dedim bende.2 li gibi olması lazım yaptirmadim ama kan veriyomussun onda da USG ayrıntılı diye geciyo zaten
Ben de almıştım yapıştırdım kızımın odasına. Duvarı boyamadım. Tülü, halısı, lambası birbirine çok uydu o yüzden pembe boya istemedim. Foto yollarım fikir olur
Ben ikeadan almayı düşünüyorum.. Hem uygun fiyatı hem de çok şıklarbi sitesinden incele istersen bütçene uygun bişiler kesin bulursun mesela bu resimdeki en çok tercih edilen beşiği ve dolabı ve fiyatları da gayet uygun
Beni 16 da çağırdı saliydi işte gittim 3 lu mu yapacaktı 4 lu mu onu anlamadım yaptirmicam için dikkate almadim bendeAnladim canim saol zamanini geçirmek istemyorm yaptirmycaktim ama dr degiştirdim yeni dr da yaptiralim yinede diyince yapilsin bari dedim bende.
Kızlar bişey sorucam.. Bugün Allah nasip ederse memlekete gidiyoruz.. Ben 6 ay önce babacığımı kaybettim.. Geçen bayram da gidememiştim.. O kadar özledim ki gidip onunla konuşmayı... Toprağını bile özlüyor insan. Allah yaşayan babalarınıza uzun ömürler versin... Soracağım şu ki bazıları hamileyken mezarlığa gidilmez diyor. Neden diyince çok mantıklı açıklama yapan da yok.. Ama ben babacığıma gitmeden duramam.. Ona torununu anlatmadan yapamam.. Var mı böyle birşey duyanınız.. Neden gidilmez diyolar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?