16. Haftada 3-4 lu istiyo o kadar beni de oyuzden çağırmıştı 16 haftada gel diye gittim ama yaptirmadim testleriYa bende düşünmüyorum yaptırmayı. 2 li de Yaptırmadım zaten 3 lu 4 lu ye de gerek yok diye düşündüm aynı mantık degistirebilecegim birşeyler değil çünkü ne çıkarsa..
Canım hiç bir sakıncası yok.rahatlikla git.bende yarın gitcem.gitme demelerinin sebebi mezarlıkta fazlaca bebek mezarının olması tamamen psikolojik yani.anne adayı demoralize olmasın diye.yoksa ne olacak ki içini ferah tut senBence gitme diyenler de bilmiyor niye gitme dediklerini.. Gitme diyolar niye diyorum , cevap "gitme sen gitme".. Biri de dese ki gidersen şu olur anlicam. Ama sebep yok. İnternette araştırıyorum dinen hiç sakıncası yok diyor. Zararı olacak bişey olsa din de yasaklamaz mı?
24. Haftada doktorundan belge alıp idareye veriyorsun. Ama özel durumun varsa ya da tutamayacağım diyorsan doktorundan rica edersin birkaç hafta önce verir.günaydın hanımlar,
herkes ağladığından bahsetmiş sanırım, aynı sorun bende de var ne yazık ki. yazın eş ve eşin ailesinin stresi şimdi de iş stresi.
normalde de her şeyi kafayı takan biriyim şimdi daha fena oldu.
moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum, ayrıntılı ultrasonda rahmi besleyen damarlarda direnç varmış, 24. haftaya kadar düzelmezse sürekli takip olacakmış.stres yapmamam lazım.
bu arada öğretmen arkadaşlar nöbet işini ne yaptınız? benim ekimin 3. haftası gibi muafiyet başlamış olacak. şu direnç meselesi yüzünden nöbet etkileyebilir ama doktora da okuldan sonra gideceğim. tek doktorun nöbet tutamaz raporu yeterli olur mu ki?
Kızlar ya oda yapmayı düşünenler neler yapıyor? Benin ilk bebeğim olacak inşallah. Oda fikrim yoktu ama çevresel şartlara fazla direnemedim
Oda araştırması yapıyorum ama internette gördüklerim biraz pahalıydı. (Çilek, meltem vs) bir mağaza var herşey dahil (halı perdesine sepet beşiğine kadar) 3 bin falan diyorlar belis mobilyanın.... daha uyguları da var onlar da 2bin civarında. Bir de meşhur bir mağaza var bütün oda bin tl ye alınıyormuş ama gidip bakmadım hiç. Çok mu kalitesiz olur o da?
Sizin oralarda fiyatlar nasıl? Neler düşünüyorsunuz?
Ya kizlar neden bu kadar cok yoruluyorum. Temizlik yapiyorum oyle derinden falan degil gunluk supur sil yani. Mutfak ve salonu supurdum bir yoruldum ama oyle boyle degil hem durmadan degil dinlenerek. Sonra yattim biraz bebek bir kasildi icimde odum patladi. 5 dakka yatinca oda saldi kendini pit pitlamaya basladi hemen. Sonra iyiyim diye kalktim toz almaya yine hop el ayak kesildi. Agliyorum resmen yorgunluktan . neden acaba bu kadar oldu.
Ben de gitmiyorum sabrediyorum en son 15+6 da gitmiştim ayrıntılı ultrasona kadar gitmeyeceğim. Ondan sonra da 24 te nöbetten düşmek için giderim mecburen.Dün akşam sordum ama arada kaynadı gitti. Tekrar sorayım. Benim randevukar hep karıştı işlerden dolayı 16. Haftada gidemiyorum en erken 18. Haftaya kaldı randevu. Herhangi bir sorun olmaz demi ? Kaçırdığım birşeyler var mi 16. Haftada yapilan ?
Moralim bozulmuştu gitmek girmek de istiyordum merak ediyorum nasıl büyüdü mu kaç gr oldu vs.. ben en son 13 +0 da gittim baya oldu yani..Ben de gitmiyorum sabrediyorum en son 15+6 da gitmiştim ayrıntılı ultrasona kadar gitmeyeceğim. Ondan sonra da 24 te nöbetten düşmek için giderim mecburen.
Benimki kızmış canım ama ben de mobilyayı öyle pembeli falan almicam düz sade beyaz olsun ikinci çocuk ne olur bilemiyorum çünkü. Dediğin gibi ben de perdelere kurdela falan yaptırcam bir de halısı renkli olur pembeye uygun birşey. Duvarlara sticker aldım geçen Paşabahçe den. Onları da yapıştıracağımcanım ben odasını alıcam beşiğini anneannesine aldırcam kalanını ben alıcam cinsiyetini öğreneyim hemen fon perdesini dikicem renkli bağlama yerıne kurdale yapıcam sade ve beyaz olucak mobilya öyle daha bişeye başlayamadım cinsıyetını öğrenemedim
Ben de gitmiyorum sabrediyorum en son 15+6 da gitmiştim ayrıntılı ultrasona kadar gitmeyeceğim. Ondan sonra da 24 te nöbetten düşmek için giderim mecburen.
Benimki kızmış canım ama ben de mobilyayı öyle pembeli falan almicam düz sade beyaz olsun ikinci çocuk ne olur bilemiyorum çünkü. Dediğin gibi ben de perdelere kurdela falan yaptırcam bir de halısı renkli olur pembeye uygun birşey. Duvarlara sticker aldım geçen Paşabahçe den. Onları da yapıştıracağım
Evet beyaz şeylere daha çok yakışıyor aksesuarlar :)aynen canım bende öyle düşündüm aksesuarlar renkli olur benım kendı mobılyam falan da beyaz daha iyi oluyo kullanışı
Ben sık sık gitme taraftarı değilim problem yoksa. Büyümüştür annesi artık sığmıyorlar ekrana doktor kafasına bedenine ayrı ayrı bakıyor.Moralim bozulmuştu gitmek girmek de istiyordum merak ediyorum nasıl büyüdü mu kaç gr oldu vs.. ben en son 13 +0 da gittim baya oldu yani..
Benim 20 hafta bYram hFtasına geldiği için ayrıntılı 21. Hafta olacak. Kızım da 20 de yaptırmıştım. En uygun hafta da 20. Hafta diye biliyorum.Aynen 16+0 da gittim 20 de ayrıntılı 24te nöbet için
Ben de almıştım yapıştırdım kızımın odasına. Duvarı boyamadım. Tülü, halısı, lambası birbirine çok uydu o yüzden pembe boya istemedim. Foto yollarım fikir olurBenimki kızmış canım ama ben de mobilyayı öyle pembeli falan almicam düz sade beyaz olsun ikinci çocuk ne olur bilemiyorum çünkü. Dediğin gibi ben de perdelere kurdela falan yaptırcam bir de halısı renkli olur pembeye uygun birşey. Duvarlara sticker aldım geçen Paşabahçe den. Onları da yapıştıracağım
haberleri yok kendilerine yapıyorlar da olan öğrencilere oluyor.Böyle adam kayıran insanlara kıl oluyorum ne demek birine yap ötekine yapma. İlla rapor aldıracaklar!
ilk hafta öyle yapacağım canım, sil baştan liste hazırlasın aynı sanki çok zahmet veriyormuşuz gibi yüz ifadesini bir daha görmek istemiyorum.24. Haftada doktorundan belge alıp idareye veriyorsun. Ama özel durumun varsa ya da tutamayacağım diyorsan doktorundan rica edersin birkaç hafta önce verir.
neyse ben karışmıyorum isteyen gitsin polemik olmuş sayfadaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?