- 4 Şubat 2016
- 2.912
- 3.043
- 133
Biz elif koyacağız inşallahBen kızıma ne isim koyacağım ya fikri olan var mı
Bizim kizimizin ismi Berrin olacak inşallah son anda değiştirmezsek :) Duru ve Öykü isimleri de hoşuma gidiyorBen kızıma ne isim koyacağım ya fikri olan var mı
Evet kesinlikleçkk güzeller.. Kıza da erkeğe de çok rahat giderlerÇok güzelllllllbende beşigi tek düşnyorm yatak odasina bebek odası hazir ama çok güzel dekore edilir bu takimda aksesuarlarla cibinlik filan harika olur
ben kullaniyorum canm ilkde cok zorlandim icmek icin tuhaf bi tadi var bide baradaga su koyup iciyosun ya az koy bi dikiste bitrmeye calis ardindan hemen su ic tadi hic degilmi az da olsa gidiyoKızlar magnorm kullanan var mı tadı nasil
Oy masallah cicilerinizde odanizda cok guzel. Rabbim gule gule kullanmayi nasip etakn insallahBu da kızımın odası. Halıyı çekmedim o da fiyonklu bir model. Seneye yatağı büyüteceğim ilkokulu bitirene kadar kullanır umarım:)
Bu da kızımın odası. Halıyı çekmedim o da fiyonklu bir model. Seneye yatağı büyüteceğim ilkokulu bitirene kadar kullanır umarım:)
ciciler cok güzel iyi günlerde giysin kuzularKızlar instagramdan söylediğim ürünler geldi. Çok beğendim kızıma denedim hemen de oğluşuma şubatta giydiririm inşallah. Etiketleyemedim ama turuncu 4 lü pijamaları sormuştu. Biraz dar kesim büyük almak gerekiyor. Ama penyeleri çok güzel.
Benimki de 2.5 yaşında olacak. Oğlana oda yok malesef park yatakla idare edeceğiz. Ev değiştireceğiz kısmet olursa. O zaman hem kıza hem oğlana oda yapacağım.iyi günlerde kullanın güzelmiş... buna benzer benim de oğlumun odası var... yatagın altında yavru yatak var, kız gelince bebek yatagını aynı şekilde kullanıp alttaki yavru yataga oğlumu yatırmayı düşünüyorum ama aynı odada sanırım biraz zor olacak sanırım, oğlum o zmaan 2,5 yaşında olacak...
siz nasıl yapacaksınız?
park yatagı kendi odanıza koyduğunuzda kız nasıl karşılar bu durumu :) sanki ufaklık benimle kalırsa oğlum kendini dışlanmış hissedecekmiş gibi geliyor :)) aynı oda da birbirlerini uyandıracaklar fazladan bir oyuncak odamız var, ben de oğlana oraya bir yer yatağa yapma fikri var ama emin değilim, bu durumda da düzeni değişeceği için onu da sarsmadan halletmem lazım :)) karışık yani...Benimki de 2.5 yaşında olacak. Oğlana oda yok malesef park yatakla idare edeceğiz. Ev değiştireceğiz kısmet olursa. O zaman hem kıza hem oğlana oda yapacağım.
O sayfayi bende takip etmeye başladim çok hoş şeyler var o tulumlara bayıldim heleki güle güle kullanin çok güzeller hepsideKızlar instagramdan söylediğim ürünler geldi. Çok beğendim kızıma denedim hemen de oğluşuma şubatta giydiririm inşallah. Etiketleyemedim ama turuncu 4 lü pijamaları sormuştu. Biraz dar kesim büyük almak gerekiyor. Ama penyeleri çok güzel.
Oturma odasına koyacağım yatağı. Biz de salona geçeriz.park yatagı kendi odanıza koyduğunuzda kız nasıl karşılar bu durumu :) sanki ufaklık benimle kalırsa oğlum kendini dışlanmış hissedecekmiş gibi geliyor :)) aynı oda da birbirlerini uyandıracaklar fazladan bir oyuncak odamız var, ben de oğlana oraya bir yer yatağa yapma fikri var ama emin değilim, bu durumda da düzeni değişeceği için onu da sarsmadan halletmem lazım :)) karışık yani...
ev yakın zamanda değildir umarım hamile iken çok zor olur
Kızlar instagramdan söylediğim ürünler geldi. Çok beğendim kızıma denedim hemen de oğluşuma şubatta giydiririm inşallah. Etiketleyemedim ama turuncu 4 lü pijamaları sormuştu. Biraz dar kesim büyük almak gerekiyor. Ama penyeleri çok güzel.
Canim hangi siteden aldin?usamarkabebe mi?isim.vermek yasak degildir insallahKızlar instagramdan söylediğim ürünler geldi. Çok beğendim kızıma denedim hemen de oğluşuma şubatta giydiririm inşallah. Etiketleyemedim ama turuncu 4 lü pijamaları sormuştu. Biraz dar kesim büyük almak gerekiyor. Ama penyeleri çok güzel.
Kizim dogmadan bir ay once 8 aylik falandim gittim begendim aldim,cilegin mobilyssini begenmiyorim ben caplonbaa magazasindan almistim burda subesi vardi,int sitesi de var inceleyebilirsin,birde odamiza besik almistik 7 ay besikte yatirdim.sonra odasina gectik 7 aylik erkendi belki ama ayirdim odasini,oda cok iyi oldi hem yerim musaitti hem kendi gardirobu sifonyeri rahat rahat herseyi sigdi odasina,evin enguzel odasiydi:)hala da oyle...imkanlar el veriyorsa oda yap derim park yatak alirsin yaninda yatar bir sure sonra ayirirsin hem odasi duzenli.olur ona ait hersey odasinda olur biz 6 sene once 2000 tlye almistik odasini uc kapili gardirop buyuyen yatak sifonyer olarak halisi perdesi vs derken guzel ice sinesi bir oda yapmistim kizima istersen parca parca alip ikea vs gibi magazalardan takim da yapabilirsin yatak da mobilyanin kalitesini gozardi etme derim onemli ayrinti cunku kullandiklari mobilya guzel telaslar insallah gonlunr gore olir gez dolas fiyat arastirmasi yap derimKızlar ya oda yapmayı düşünenler neler yapıyor? Benin ilk bebeğim olacak inşallah. Oda fikrim yoktu ama çevresel şartlara fazla direnemedim
Oda araştırması yapıyorum ama internette gördüklerim biraz pahalıydı. (Çilek, meltem vs) bir mağaza var herşey dahil (halı perdesine sepet beşiğine kadar) 3 bin falan diyorlar belis mobilyanın.... daha uyguları da var onlar da 2bin civarında. Bir de meşhur bir mağaza var bütün oda bin tl ye alınıyormuş ama gidip bakmadım hiç. Çok mu kalitesiz olur o da?
Sizin oralarda fiyatlar nasıl? Neler düşünüyorsunuz?
Pardon da benim kimseyi otekilestirdigim yok. Burdan lutfen polemik yaratmayalim. Ben spor giyinen acik bayanlara sirt cantasini daha cok yakistirdigimi soyledim. Cumlemde asla kimsenin onu ya da bunu giymeye hakki yok demedim sozlerimi lutfen carpitmayin. Yakistirip yakistirmamak ayri bi mesele su kisinin sunu yapmaya hakki yok demek ayri mesele. Bir seyi begenip begenmemek benim zevkim. Ve bunu soylemeye hakkim var. Park yatak begenmiyorum buyuyen besik begeniyorum diyene neden park bebek begenmiyorsunuz diyebilir misiniz? Benim ablam da tesetturlu ve sirt cantasi kullaniyor. Kiz kardesim acik o da kullaniyor. Spor giyimde sirt cantasi guzel ama tesetturde begenmiyorum dedim. Nasil da buyutulmus mesele otekilestirmelere kadar getirilmis. Ustun bi basari tebrik ederim.ben açık biriyim ama insanları ötekileştirmen hiç hoş değil,kapalı kadınların güzel giyinmeye ,kot pantolon sırt çantası vs kullanmaya hakkı yokmuş gibi konuşmuşsun,hem cinsime böyle bir uslubu yakıştıramadım kusura bakma ama...zaten erkekler tarafından yeterince ayrımcılığa maruz kalıyoruz,bari biz kadınlar olarak birbirimize yapmayalım böyle şeyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?