2017 Şubat Anneleri

Kızlar instagramdan söylediğim ürünler geldi. Çok beğendim kızıma denedim hemen de oğluşuma şubatta giydiririm inşallah. Etiketleyemedim ama turuncu 4 lü pijamaları sormuştu. Biraz dar kesim büyük almak gerekiyor. Ama penyeleri çok güzel.

Eklentiler

• image.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 94
  • image.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 94
  • image.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 88
Bu da kızımın odası. Halıyı çekmedim o da fiyonklu bir model. Seneye yatağı büyüteceğim ilkokulu bitirene kadar kullanır umarım:)

Eklentiler

• image.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 95
  • image.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 90
  • image.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 82
  • image.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 107
kizlar tuana ismi nasil esim cok istiyo kizimiza koyalim bu ismi diyr bende hiranur yada irmak zehrada olabilir. ayyyy bilemedim simdi.

Bu da kızımın odası. Halıyı çekmedim o da fiyonklu bir model. Seneye yatağı büyüteceğim ilkokulu bitirene kadar kullanır umarım:)

iyi günlerde kullanın güzelmiş... buna benzer benim de oğlumun odası var... yatagın altında yavru yatak var, kız gelince bebek yatagını aynı şekilde kullanıp alttaki yavru yataga oğlumu yatırmayı düşünüyorum ama aynı odada sanırım biraz zor olacak sanırım, oğlum o zmaan 2,5 yaşında olacak...
siz nasıl yapacaksınız?

ciciler cok güzel iyi günlerde giysin kuzular

Benimki de 2.5 yaşında olacak. Oğlana oda yok malesef park yatakla idare edeceğiz. Ev değiştireceğiz kısmet olursa. O zaman hem kıza hem oğlana oda yapacağım.

Benimki de 2.5 yaşında olacak. Oğlana oda yok malesef park yatakla idare edeceğiz. Ev değiştireceğiz kısmet olursa. O zaman hem kıza hem oğlana oda yapacağım.
park yatagı kendi odanıza koyduğunuzda kız nasıl karşılar bu durumu :) sanki ufaklık benimle kalırsa oğlum kendini dışlanmış hissedecekmiş gibi geliyor :)) aynı oda da birbirlerini uyandıracaklar fazladan bir oyuncak odamız var, ben de oğlana oraya bir yer yatağa yapma fikri var ama emin değilim, bu durumda da düzeni değişeceği için onu da sarsmadan halletmem lazım :)) karışık yani...
ev yakın zamanda değildir umarım hamile iken çok zor olur

O sayfayi bende takip etmeye başladim çok hoş şeyler var o tulumlara bayıldim heleki güle güle kullanin çok güzeller hepside

Oturma odasına koyacağım yatağı. Biz de salona geçeriz.

Ben ilk oğlumda şifonyer ve park yatak aldım sonra çıkamadım dışarı hiç pişman olmuştum keşke odasını yapsam demiştim. İkincide uxun süre park yatak yetti bize abiyi odasına geçirdik alismisti aslında ne var ki korkup kabuslar görünce Pedagog da yanında uyusun deyince yatağıma aldım eşim bu sefer salonda uyumaya başladı. O gün bugündür ayriyiz . Demem oki çocuğun odasını bebek doğmadan ayirsan8z kardeşi çok da yadirgamaz yok alışmazsa da babaya BY by d3mek gerekebilir. Büyük oğlan çilekten oda yaptık dolabı geniştir iki kardeşe de yetti. Ortanca bi yatak tamamdır. Allah kölelik versin inşallah

Canim hangi siteden aldin?usamarkabebe mi?isim.vermek yasak degildir insallah

Kizim dogmadan bir ay once 8 aylik falandim gittim begendim aldim,cilegin mobilyssini begenmiyorim ben caplonbaa magazasindan almistim burda subesi vardi,int sitesi de var inceleyebilirsin,birde odamiza besik almistik 7 ay besikte yatirdim.sonra odasina gectik 7 aylik erkendi belki ama ayirdim odasini,oda cok iyi oldi hem yerim musaitti hem kendi gardirobu sifonyeri rahat rahat herseyi sigdi odasina,evin enguzel odasiydi:)hala da oyle...imkanlar el veriyorsa oda yap derim park yatak alirsin yaninda yatar bir sure sonra ayirirsin hem odasi duzenli.olur ona ait hersey odasinda olur biz 6 sene once 2000 tlye almistik odasini uc kapili gardirop buyuyen yatak sifonyer olarak halisi perdesi vs derken guzel ice sinesi bir oda yapmistim kizima istersen parca parca alip ikea vs gibi magazalardan takim da yapabilirsin yatak da mobilyanin kalitesini gozardi etme derim onemli ayrinti cunku kullandiklari mobilya guzel telaslar insallah gonlunr gore olir gez dolas fiyat arastirmasi yap derim

Pardon da benim kimseyi otekilestirdigim yok. Burdan lutfen polemik yaratmayalim. Ben spor giyinen acik bayanlara sirt cantasini daha cok yakistirdigimi soyledim. Cumlemde asla kimsenin onu ya da bunu giymeye hakki yok demedim sozlerimi lutfen carpitmayin. Yakistirip yakistirmamak ayri bi mesele su kisinin sunu yapmaya hakki yok demek ayri mesele. Bir seyi begenip begenmemek benim zevkim. Ve bunu soylemeye hakkim var. Park yatak begenmiyorum buyuyen besik begeniyorum diyene neden park bebek begenmiyorsunuz diyebilir misiniz? Benim ablam da tesetturlu ve sirt cantasi kullaniyor. Kiz kardesim acik o da kullaniyor. Spor giyimde sirt cantasi guzel ama tesetturde begenmiyorum dedim. Nasil da buyutulmus mesele otekilestirmelere kadar getirilmis. Ustun bi basari tebrik ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…