Bilmiyom da beni öyle yaptılar oraya istek yaptılar kaydı buraya aldılar izmitten Ankara yaBen istanbulda pendikte öyle yaptım önce toplum sağlığı merkezine gittik ikamet ile orada bizi en yakın boş mahallenin sağlık ocağına kaydettiler direk kendi mahallem bile olmadı yani. Her yerde farklı mı oluyor acaba? Şimdi de Sakarya ya taşındım.
Sorun olmaz insaallah canim gonlunu ferah tut. Ben henuz yaptirmadim asiyi. Daha once 3 dusugum oldugu icin saglik ocagindaki ebe mumkun oldugunca gec yapalim dedi. 17 temmuzda gidecem asiya. Bu asi erken doguma sebep olabiliyormus. Bildigim tek yan etkisi bu.
Icinin boyle bolmeli olmasi iyi bence... benim alacagim bakim cantasi da boyle bolmeli. Kullanisli olacagini dusunuyorum.Eki Görüntüle 1887818 Eki Görüntüle 1887818 Merhaba kizlar..Ben henuz alisverise baslamadim ama bu canta cok kullanisli geldi bana...Sirt cantasinjn buyuk rahatlik olacahini dusunuyorum..Eski canta polemigini acmayayim da sizin de fikrinizi alayim kullanisli olur mu sizce?
Saglik ocagindaki ebe oyle soyledi canim. Benimkini mumkun oldugunca geciktiriyor. Asi icin verdigi tarih nerdeyse benim 6. Ayima denk geliyorTetanos aşısı erken doğuma mı sebep oluyormuş?
Ben uzerime alindim cevaplari. Sanki bana yazilmis gibi geldi.Neden alinti yapilmamis kikime cevap yazdigim belli degil...
Cooookkkkk guzel.Eki Görüntüle 1887947 Bundan yaptıralım ddiyenler vardı kızı olacaklar için renk fikir olabilirben çok beğendim pembe klasik diyenler için olabilir
Bende çok beğendim rengi çok hoş olmuş pembe klasik oluyo artıkCooookkkkk guzel.
Cok gecmis olsun. Ama 3 lt de zor icilir ya bende 2 iciyorum ama 2.5 olmuyordur nerde kaldi 3ltBu arada ben dün akşam yine serum yedimsabahtan agrim vardı akşam iyice arttı eşim 12 de geldi işten rengin gitmiş gidelim dedi gittik ultrasonla baktı bebek iyi dedi baya inceledi rahimde açıklık fln yok dedi şükür sonra sağ taraf agriyodu belime vuruyodu böbrekten şüphelendi eliyle hafif vurdu bi zipladim ultrasonla iki böbreğe de baktı sorun mu var dedim sağ tarafta hassasiyet var zaten sanki genişleme var gibi dedi idrar istedi o temiz çıktı çok şükür iliski yine yasak dedi zaten de olmamıştı hiç yasak yeni bitmişti tekrar yasakladı agrin var diyerek ee böbrek dedim onun için kesin tanı koyamam şuan su iciyomusun dedi 2 lt ancak dedim çok az en az 3 lt dedi ben onu zor iciyom havalar da soğudu nasıl iccem o kadarını her gittiğimde aynı 3 lt en az su diyo icemiyom işte
Peki kısa bi işlem miydi gittiğin an hem kaydı hem muayene tahlili halledebilmis miydin ?Bilmiyom da beni öyle yaptılar oraya istek yaptılar kaydı buraya aldılar izmitten Ankara ya
Aynen sıcaklarda bile icemiyodum şimdi napcam bilmiyom bide en azmisCok gecmis olsun. Ama 3 lt de zor icilir ya bende 2 iciyorum ama 2.5 olmuyordur nerde kaldi 3lt
Hadi ya. Ben dün iki gün 6 lt içtim bugün 4 e düşürüp meyveyi artırdım korkumdan şu da zehirler filan dediler... Normalde de 3 lt içiyordum zaten su zorlamaz beni. Inşaallah yarın doktor suyun güzel der de biraz rahatlarımCok gecmis olsun. Ama 3 lt de zor icilir ya bende 2 iciyorum ama 2.5 olmuyordur nerde kaldi 3lt
Ben 7. Haftamda flndim gittim ebe kaydın yok istek yapcaz dedi gebelik takibi açtı kiloya fln baktı sorular sordu sonra bi hafta 10 gün sonra ara bi kaydim alınmış mi diye dedi o kadar tahlil fln yaptirmamistim 10 dk fln sürdüPeki kısa bi işlem miydi gittiğin an hem kaydı hem muayene tahlili halledebilmis miydin ?
Son kontrol de bana da suyun fln iyi dedi ama gün içinde 3 lt diyo sen iyi iciyon o zamanHadi ya. Ben dün iki gün 6 lt içtim bugün 4 e düşürüp meyveyi artırdım korkumdan şu da zehirler filan dediler... Normalde de 3 lt içiyordum zaten su zorlamaz beni. Inşaallah yarın doktor suyun güzel der de biraz rahatlarım
Ona rağmen bana çok su iç bebeğin suyu az dedi pazartesi günü devletteki doktor moralimi çok bozduSon kontrol de bana da suyun fln iyi dedi ama gün içinde 3 lt diyo sen iyi iciyon o zaman
Ikamet kağıdı dilan vermiş miydin peki ?Ben 7. Haftamda flndim gittim ebe kaydın yok istek yapcaz dedi gebelik takibi açtı kiloya fln baktı sorular sordu sonra bi hafta 10 gün sonra ara bi kaydim alınmış mi diye dedi o kadar tahlil fln yaptirmamistim 10 dk fln sürdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?