ohhh tatilinin tadını çıkarSlm herkese kizlar sali günu dr a
gittim cinsiyeti kesin bi şekilde görduk erkek bebisim biz hala tatildeyiz
babannesi dün bebise hediyeler aldi çok tatli tulumlar takimlar aldik :)
Ben daha tek bisey almadim bebisimebiraz daha bekliyim diyorm ama magazayada girince dayanamiyo insan bugün çarsıya cıkicam ilk hediyesini aliyim kuzucugumun diyorum
Ben de haftasonuna temizlikci cagirdim. Halilarida yikamaya vercem. Doguma kadar idare eder sanirim.haftasonu ost: 48162779 .!.:Ohhh ne güzel benim evde temizlencek napcamm
ayyy maşallah size ne güzel bir sürü hediye gelmiş ne kadar düşünceliler..süt sağma makinası ne aldınız peki ben hala kararsızım ne alsam diye..
çok geçmiş olsun.. İnşallah bir şey olmamıştır bebeğine sen kötü düşünme ama ben ce de doktoruna kesin danış için rahat etsin. öbür türlü hep aklında bir şey kalır.Kızlar ya çok karıştı kafam su an. Kızım var 16 aylik1_ haftadır yüksek ateş vardı özellikle geceleri çıkan 38 ustnde ağız yarası da vardı bisey yiyemiyordu bunlar dün akşam gecti ve herşeyi normale döndü çok hareketli gayet iyi ama vücudunda döküntü başlamış bugn isilik gibi tüm vucut. 6.hastalık zannettm isteydm hareketleri iyi diye Dr a dagoturmedm içim çok rahatti bi arkadaş bulaşıcı aman sana bulasmasn hamilesn dedi içim cız dedi bu kadar zaman sonra bisey olsun istemem kuzularima. Ben nasıl anlicam banabulasmadgni bi kaç gündr hareketlerini hissediodm tam 18 haftm bitti bgn inşallah bisey olmaz ya napicami şaşırdım
canım ben hep 6 numaralı poliklinige gidiyorum Büşra hanim ya da Gülşah hanim oluyor. Bugün büşra hanim vardı. yani devlet için iyi denilebilir ama ekranı falan cevirmiyorHmm ins canim kime almistin randevuyu memnun kaldinmi bende nasipse bi İzmit yapıp gelcem ordan gelince yaptircam ayrıntılı yı
ayyy ben de temizlikçi çağırayım diye düşünüyodum. Bi arkadaşım alıyodu senede 2 3 kere 3 kişi gelip temizliyomuş evi. ama dolap içlerine karışmıyomuş mutfak dolabını gardırobu falan içini silmiyomuş. Benimde kapıları camları kaynanam silmişti zatenBen de haftasonuna temizlikci cagirdim. Halilarida yikamaya vercem. Doguma kadar idare eder sanirim.
ben de çok duydum lansinoh u çok güzel diyolar. Çevrende kullanan var mıydı yoksa araştırıp mı aldın? Ameda lactaline de çok iyi diyolar. Mamajoo ye iyi diyolar.. bunları okuyunca kafam karışıyo benim sonraSagolsunlar beni baya masrafdan kurtardilar. Lansinoh cift tarafli elektrikli aldım canım.
ya bende bişiler hissediyorum ama o mu bilmiyorum çünkü ultrasyonda baya aşagıdaydı şimdi göbek deliğime yakın hissediyorum o yüzden o olmayabilir diyorum
Arkadaslar Günaydın. Hayırlı cumalar. Bebeklerinizi nerede hissediyorsunuz? Ben göbek deligimin altında hissediyorum.
ayyy ben de temizlikçi çağırayım diye düşünüyodum. Bi arkadaşım alıyodu senede 2 3 kere 3 kişi gelip temizliyomuş evi. ama dolap içlerine karışmıyomuş mutfak dolabını gardırobu falan içini silmiyomuş. Benimde kapıları camları kaynanam silmişti zatenaman dedim evi silip süpürsün diye 250 lira vermeyeyim sonra kendim hallettim koltukları halıları yıkamacı halletti.. bi gardırobum kaldı onu da eşime devredersem ben de rahatlıycam inşallah.. daha önce hiç temizlikçi almamıştım o yüzden kararsız kaldım.. ama doğuma kadar da alayım diyorum. siz memnun kalıyo musunuz?
Benim zebra perdelerim var yıkamacıya veriyorum. Hiç denemedim.selam hanımlar .. herkesler temizlik telaşında bende öyle.. zebra perdelerimi yıkamaya vereceğim dolap içleri temizlenecek kışlıklar ayarlanacak.. camları bayramda silmiştim bi süre idare eder..
zebra perde kullananlar arada silme işlemi vs yapıyor mu
ben de çok duydum lansinoh u çok güzel diyolar. Çevrende kullanan var mıydı yoksa araştırıp mı aldın? Ameda lactaline de çok iyi diyolar. Mamajoo ye iyi diyolar.. bunları okuyunca kafam karışıyo benim sonrahala kararsızım
:)saol canm ben şimdi kendi dr uma gitmedim pazartesi 4 lü test için gidicem o zaman söyler detaylıyıda henüz bilmiyorumaynı benhadi bakalım ogluşun hayırlı olsun. detaylı hakkında bişey dedi mi doktorun.
ne kadara yıkıyorlar parçasınıBenim zebra perdelerim var yıkamacıya veriyorum. Hiç denemedim.
ben de öyle yapayımDolap içlerini eşime pasladım. Yarın halledecek :)
Teşekkur ederiz canm çok saol:)ohhh tatilinin tadını çıkarben bi ay izinden sonra iş başı yaptım hala alışamadım cicleri de hayırlı olsun oğlunun güle güle giysin
Benim yanda ki nin gelinini de oraya bursa hanım a goturduler bi ben denk gelmedim ya ama busra hanım asistan dimi randevu verirken doç larin ismine göre veriyorlar alt komşum kamber oguzer i önerdi çok iyi diyo ama hep te randevu alırken o menopoz kliniğinde oluyocanım ben hep 6 numaralı poliklinige gidiyorum Büşra hanim ya da Gülşah hanim oluyor. Bugün büşra hanim vardı. yani devlekamber iyi denilebilir ama ekranı falan cevirmiyor. kalp atışları ve suyun iyi dedi erkek dedi içimden biliyorum dedim kendi diğer gidislerime göre uzun sayilabilecek bi süre ultrasonla baktı
ne kadara yıkıyorlar parçasını
yok canım büşra hanim uzman DrBenim yanda ki nin gelinini de oraya bursa hanım a goturduler bi ben denk gelmedim ya ama busra hanım asistan dimi randevu verirken doç larin ismine göre veriyorlar alt komşum kamber oguzer i önerdi çok iyi diyo ama hep te randevu alırken o menopoz kliniğinde oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?