2017 Şubat Anneleri

ohhh tatilinin tadını çıkar ben bi ay izinden sonra iş başı yaptım hala alışamadım cicleri de hayırlı olsun oğlunun güle güle giysin

çok geçmiş olsun.. İnşallah bir şey olmamıştır bebeğine sen kötü düşünme ama ben ce de doktoruna kesin danış için rahat etsin. öbür türlü hep aklında bir şey kalır.

Hmm ins canim kime almistin randevuyu memnun kaldinmi bende nasipse bi İzmit yapıp gelcem ordan gelince yaptircam ayrıntılı yı
canım ben hep 6 numaralı poliklinige gidiyorum Büşra hanim ya da Gülşah hanim oluyor. Bugün büşra hanim vardı. yani devlet için iyi denilebilir ama ekranı falan cevirmiyor . kalp atışları ve suyun iyi dedi erkek dedi içimden biliyorum dedimkendi diğer gidislerime göre uzun sayilabilecek bi süre ultrasonla baktı

Ben de haftasonuna temizlikci cagirdim. Halilarida yikamaya vercem. Doguma kadar idare eder sanirim.
ayyy ben de temizlikçi çağırayım diye düşünüyodum. Bi arkadaşım alıyodu senede 2 3 kere 3 kişi gelip temizliyomuş evi. ama dolap içlerine karışmıyomuş mutfak dolabını gardırobu falan içini silmiyomuş. Benimde kapıları camları kaynanam silmişti zaten aman dedim evi silip süpürsün diye 250 lira vermeyeyim sonra kendim hallettim koltukları halıları yıkamacı halletti.. bi gardırobum kaldı onu da eşime devredersem ben de rahatlıycam inşallah.. daha önce hiç temizlikçi almamıştım o yüzden kararsız kaldım.. ama doğuma kadar da alayım diyorum. siz memnun kalıyo musunuz?

Sagolsunlar beni baya masrafdan kurtardilar. Lansinoh cift tarafli elektrikli aldım canım.
ben de çok duydum lansinoh u çok güzel diyolar. Çevrende kullanan var mıydı yoksa araştırıp mı aldın? Ameda lactaline de çok iyi diyolar. Mamajoo ye iyi diyolar.. bunları okuyunca kafam karışıyo benim sonra hala kararsızım

selam hanımlar .. herkesler temizlik telaşında bende öyle.. zebra perdelerimi yıkamaya vereceğim dolap içleri temizlenecek kışlıklar ayarlanacak.. camları bayramda silmiştim bi süre idare eder..
zebra perde kullananlar arada silme işlemi vs yapıyor mu

ya bende bişiler hissediyorum ama o mu bilmiyorum çünkü ultrasyonda baya aşagıdaydı şimdi göbek deliğime yakın hissediyorum o yüzden o olmayabilir diyorum

Arkadaslar Günaydın. Hayırlı cumalar. Bebeklerinizi nerede hissediyorsunuz? Ben göbek deligimin altında hissediyorum.

Ben göbek deliğimin altinda hissediyorum :) ultrasonda da göbeğimin altında şişmeye başlayan kısımda görünüyordu karnım da bir ilginç şişmeye başladı zaten çok yemiş gibi, kilo almış gibi yaaa

Tecrübeli anneler mısır patlıyor gibi oluyor diyorlardı. Dün yaşadığım öyle birşeydi.

Dolap içlerini eşime pasladım. Yarın halledecek :)

Benim zebra perdelerim var yıkamacıya veriyorum. Hiç denemedim.

Birkaç mağaza gezdim ve netten araştırdım . Onlar bu ürünü tavsiye etti.

Benim yanda ki nin gelinini de oraya bursa hanım a goturduler bi ben denk gelmedim ya ama busra hanım asistan dimi randevu verirken doç larin ismine göre veriyorlar alt komşum kamber oguzer i önerdi çok iyi diyo ama hep te randevu alırken o menopoz kliniğinde oluyo

yok canım büşra hanim uzman Dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…