2017 Şubat Anneleri

Bana da kiyafet epey geldi diger temel gereksinimlerini aldim. Ana Kucaği, bebek arabası, ates olcer vb. Şeyleri hep hediye geldi. Sut sagma makinesini de kendim aldim. Sirada besik var insaAllah.
ayyy sizi okuyunca heycanlanıyorum ama magazaya girince dur diyorum kendime erken. normalde çok hevesliydim daha hamile degilken daha çok bakardım ama şimdi elim gitmiyor neyse şu ayrıntılı usg ye girek de sonra bakarım :)

Slm herkese kizlar sali günu dr a

gittim cinsiyeti kesin bi şekilde görduk erkek bebisim biz hala tatildeyiz

babannesi dün bebise hediyeler aldi çok tatli tulumlar takimlar aldik :)

Ben daha tek bisey almadim bebisimebiraz daha bekliyim diyorm ama magazayada girince dayanamiyo insan bugün çarsıya cıkicam ilk hediyesini aliyim kuzucugumun diyorum

BENDE İSTEDİĞİMDEN DEĞİL DOKTOR 3 LÜYE GÖNDERELIM DEDI GÖNDERDI :) SONUC CIKINCA HEMEN GEL DEDİ Bİ AY BEKLEME DEDİ BAYRAM ARAYA GİRİNCE TESTİ Bİ HAFTA SONRA GÖNDERMİŞLER Bİ HAFTRAA DAHA BEKLICEM ANLAŞILAN

Tesekkurler inşallah yoktur.. Okadar cnm sikkn ki eşime Dr a filan gitmicem Allah kerim... Okuldayiz smdi gelmicektm ders anlatiirm kafam dağılan bari kuzularla dedm.

aynı ben hadi bakalım ogluşun hayırlı olsun. detaylı hakkında bişey dedi mi doktorun.

anladım canım o zaman sende geç kalmamış oluyorsun demekki. hadi bakalım az kaldı :)

kızlar Günaydın ve hayırlı cumalar. ben de bugun doktora gittim Zübeyde hanima 3 lü ve 4 lü yaptirmadim dedim 4lü zaten yapılmıyor devlette dedi 3lü için biraz gec kalmışım ama kan verdim idrar tahlili de istedi. Loveali canım 10 gün sonra gel hem 3lünün sonucu çıkar hem de ayrıntılı için istek yaparım dedi aynı Güne verilir dedi doktor. haftaya cuma gidicem inşallah ayrıntılı için belki 3lünün sonucu da çıkmış olur

Hmm ins canim kime almistin randevuyu memnun kaldinmi bende nasipse bi İzmit yapıp gelcem ordan gelince yaptircam ayrıntılı yı

Geçmiş olsun canim dr danışmanı öneririm. Benim ikinci gebeligimde şu Cicegi olan biri ile ayni ortamda bulundum ben de korkmustu m şükür bişey olmadı. İhtimal dahilinde kontrolleri yaptırdık o kadar. İnşallah bişey olmaz. Allah yardımcın olsun.
Hayırlı haberlerle gel canım. İnşallah içini ferah lata şeyler duyarsın. Dualarım seninle

Slm kızlar nasilsiniz?
Bugün baya gribim. Dun eve iki kadın aldım tüm evi temizlendi m kış temizliği oldu .ben de dolapları döktüm kışlık yazlık ayırdım. Bi kaç yazlık parça bıraktım gerisini kaldırdım epey is hallettim. Doğuma kadar epey rahat olucam. Bu arada ben bebek şekerlerin falan şimdiden kararlastirmayi düşünüyorum. Son 5 hafta bol bol dinlenmek için ben de eksiklerini tamamlamaya başladım. Beşiği kaldı onu da beğenip son ay getirecem eve inşallah.

Turuncu canım sıkma canını inşallah zamanla geçecek bi mevzu. Bu halinde üzme kendini canım. Bu arada aynı duygü durum karmaşası bende de var. HORMONLARR. .....aynı şeyi söylemiş oldum ama... kendine iyi bak özlem kendini

Ohhh ne güzel benim evde temizlencek napcam bilmiyorum

Bana da kiyafet epey geldi diger temel gereksinimlerini aldim. Ana Kucaği, bebek arabası, ates olcer vb. Şeyleri hep hediye geldi. Sut sagma makinesini de kendim aldim. Sirada besik var insaAllah.
ayyy maşallah size ne güzel bir sürü hediye gelmiş ne kadar düşünceliler.. süt sağma makinası ne aldınız peki ben hala kararsızım ne alsam diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…