- 28 Nisan 2014
- 2.265
- 1.698
- 158
ayyy sizi okuyunca heycanlanıyorum ama magazaya girince dur diyorum kendime erken. normalde çok hevesliydim daha hamile degilken daha çok bakardım ama şimdi elim gitmiyor neyse şu ayrıntılı usg ye girek de sonra bakarım :)Bana da kiyafet epey geldi diger temel gereksinimlerini aldim. Ana Kucaği, bebek arabası, ates olcer vb. Şeyleri hep hediye geldi. Sut sagma makinesini de kendim aldim. Sirada besik var insaAllah.
sagol canımDetaylı USG 20-24 haftaları arası oluyo canım.
ayyy sizi okuyunca heycanlanıyorum ama magazaya girince dur diyorum kendime erken. normalde çok hevesliydim daha hamile degilken daha çok bakardım ama şimdi elim gitmiyor neyse şu ayrıntılı usg ye girek de sonra bakarım :)
öyle canım dedim ya benim çevremde kötü örnekler var belki psikolojim ondan izin vermiyordur. :) bu minnak beni baya temkinli hala getirdiHayırlısı hepimiz için inşaAllah. Allah a emanet hepsi.
ben yaptırmadım 3 lü. bende 1 ekimde gitmeyi düşünüyorum. seninde normal neden geç olsun ki. doktor mu erken gel dedi. detaylı usg süresı uzun diye biliyorum yani 5-6 ay arası degil mi bizim daha vaktimiz var bence :)
Tesekkurler inşallah yoktur.. Okadar cnm sikkn ki eşime Dr a filan gitmicem Allah kerim... Okuldayiz smdi gelmicektm ders anlatiirm kafam dağılan bari kuzularla dedm.Günaydın annelerrr
Bugün okul olmamasına rağmen erkenden kalktımiçimde bir kurt var sanki beni çok acıktırıyor hemen kahvaltımı yaptım rahatladım
Dün ben de kızımın pıtpıtlarını hissettimtam eğildim tahtaya yazı yazacaktım ki pıt diye birşey patladı sanki karnımda sonra gün içinde birkaç kere daha olunca heralde artık doğru hissediyorum dedim gün geçtikçe karnım da büyüyor ve içerideki hareketlenmeler değişiyor. Hadi hayırlısı bakalım.... kavuşmamıza az kalıyor
A Annabel Lee canım çok geçmiş olsunInşallah birşeyi yoktur kuzunun
aynı benSlm herkese kizlar sali günu dr a
gittim cinsiyeti kesin bi şekilde görduk erkek bebisim biz hala tatildeyiz
babannesi dün bebise hediyeler aldi çok tatli tulumlar takimlar aldik :)
Ben daha tek bisey almadim bebisimebiraz daha bekliyim diyorm ama magazayada girince dayanamiyo insan bugün çarsıya cıkicam ilk hediyesini aliyim kuzucugumun diyorum
anladım canım o zaman sende geç kalmamış oluyorsun demekki. hadi bakalım az kaldı :)BENDE İSTEDİĞİMDEN DEĞİL DOKTOR 3 LÜYE GÖNDERELIM DEDI GÖNDERDI :) SONUC CIKINCA HEMEN GEL DEDİ Bİ AY BEKLEME DEDİ BAYRAM ARAYA GİRİNCE TESTİ Bİ HAFTA SONRA GÖNDERMİŞLER Bİ HAFTRAA DAHA BEKLICEM ANLAŞILAN
Gorumcem eczanede çalışıyor vurdurabilirsin dedi ama ben yinede dr sorucam ..bayanlar hamileler grip aşısı vurdurabiliyormu acaba_?
Hmm ins canim kime almistin randevuyu memnun kaldinmi bende nasipse bi İzmit yapıp gelcem ordan gelince yaptircam ayrıntılı yıkızlar Günaydın ve hayırlı cumalar. ben de bugun doktora gittim Zübeyde hanima 3 lü ve 4 lü yaptirmadim dedim 4lü zaten yapılmıyor devlette dedi 3lü için biraz gec kalmışım ama kan verdim idrar tahlili de istedi.Loveali canım 10 gün sonra gel hem 3lünün sonucu çıkar hem de ayrıntılı için istek yaparım dedi aynı Güne verilir dedi doktor. haftaya cuma gidicem inşallah ayrıntılı için belki 3lünün sonucu da çıkmış olur
Geçmiş olsun canim dr danışmanı öneririm. Benim ikinci gebeligimde şu Cicegi olan biri ile ayni ortamda bulundum ben de korkmustu m şükür bişey olmadı. İhtimal dahilinde kontrolleri yaptırdık o kadar. İnşallah bişey olmaz. Allah yardımcın olsun.Kızlar ya çok karıştı kafam su an. Kızım var 16 aylik1_ haftadır yüksek ateş vardı özellikle geceleri çıkan 38 ustnde ağız yarası da vardı bisey yiyemiyordu bunlar dün akşam gecti ve herşeyi normale döndü çok hareketli gayet iyi ama vücudunda döküntü başlamış bugn isilik gibi tüm vucut. 6.hastalık zannettm isteydm hareketleri iyi diye Dr a dagoturmedm içim çok rahatti bi arkadaş bulaşıcı aman sana bulasmasn hamilesn dedi içim cız dedi bu kadar zaman sonra bisey olsun istemem kuzularima. Ben nasıl anlicam banabulasmadgni bi kaç gündr hareketlerini hissediodm tam 18 haftm bitti bgn inşallah bisey olmaz ya napicami şaşırdım
Hayırlı haberlerle gel canım. İnşallah içini ferah lata şeyler duyarsın. Dualarım seninlegunaydın hayırlı sabahlr kızlarrr
bugun 11^de ayrıntlımız var ve dr^dan ıyı seyler duymaya cok ıhtıyacım varbebeğim için soyledıklerı bobrek sorunu çaresız değildir ınsallah ve ultrsn boyu guzl seyler duyarım ıns,duanızı beklıyorum bu guzel günün hürmetine
Evet bende devlette yaptircam inşKIZLAR DEVLETTE DETAYLI ULTRASON OLUYO MU ORDA MI YAPIOLAR
Ohhh ne güzel benim evde temizlencek napcam bilmiyorumSlm kızlar nasilsiniz?
Bugün baya gribim. Dun eve iki kadın aldım tüm evi temizlendi m kış temizliği oldu .ben de dolapları döktüm kışlık yazlık ayırdım. Bi kaç yazlık parça bıraktım gerisini kaldırdım epey is hallettim. Doğuma kadar epey rahat olucam. Bu arada ben bebek şekerlerin falan şimdiden kararlastirmayi düşünüyorum. Son 5 hafta bol bol dinlenmek için ben de eksiklerini tamamlamaya başladım. Beşiği kaldı onu da beğenip son ay getirecem eve inşallah.
ayyy maşallah size ne güzel bir sürü hediye gelmiş ne kadar düşünceliler..Bana da kiyafet epey geldi diger temel gereksinimlerini aldim. Ana Kucaği, bebek arabası, ates olcer vb. Şeyleri hep hediye geldi. Sut sagma makinesini de kendim aldim. Sirada besik var insaAllah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?