2017 Şubat Anneleri

Tesekkurler inşallah yoktur.. Okadar cnm sikkn ki eşime Dr a filan gitmicem Allah kerim... Okuldayiz smdi gelmicektm ders anlatiirm kafam dağılan bari kuzularla dedm.

İyi etmişsin canım ya çocuklar alıyor insanın derdini tasasını :) ah bu eşler hep kızdırıyorlar bizi... sen bilirsin ama doktora gitsen belki seni rahatlatır

Ben yıkıyorum canım balkonum baya geniş açıyorum yere seriyorum üstüne de su döküp bez yada duş lifiyle sürüyorum sonra durulayıp tekrar sarıyorum kenara dik bir şekilde koyuyorum kuruyor. Yaz başında yapmıştım hala tertemiz. Havalar soğumadan yapabilirsek annemle yine yıkarız diyorum. Bir tane ve küçük perdem zaten kolay oluyor :)

Ben yıkıyorum canım balkonum baya geniş açıyorum yere seriyorum üstüne de su döküp bez yada duş lifiyle sürüyorum sonra durulayıp tekrar sarıyorum kenara dik bir şekilde koyuyorum kuruyor. Yaz başında yapmıştım hala tertemiz. Havalar soğumadan yapabilirsek annemle yine yıkarız diyorum. Bir tane ve küçük perdem zaten kolay oluyor :)[/QUOTE]

ben cesaret edemiyorum yaaa... en azından şimdi . belki daha sonra kendim denerim:)

Ohhh ne güzel benim evde temizlencek napcam bilmiyorum
Allah kolaylik versin canım. Ben kadınlarla birlikte yaptığım halde gece yatamadı m ağrıdan fıtık mahf etti beni. Evim büyük temizliği çok zor oluyor .yavaş yavaş kendini yormadan halletmeye çalış. Senin kasılmaları var zaten olduğu kadar boş ver.

ay bende bebeğimi hissediyorum o zaman. zaten içim bir hoş oluyor ayyy sevindim ben daha güçlü bekliyorum bu minik oksayışlar tuhaf geldi o degildir demiştim :)

Benim de büyük içim gidiyo hep ustunden öyle bi süpürüp boşlukları siliyom ama komple bi kaldırıp temizlemem lazım eşim le yapcam artık evet kasılmalar vs olunca iyice korkuyom bakalım artık yapabildiğim kadar yapcam

ay bende bebeğimi hissediyorum o zaman. zaten içim bir hoş oluyor ayyy sevindim ben daha güçlü bekliyorum bu minik oksayışlar tuhaf geldi o degildir demiştim :)
Benim de arada bi oluyo şimdi yine oldu anlık böyle ayyy oluyorum gidikliyo gibi saniyelik gibi senin gibi bende güçlü olsun istiyorum artık

Kizlar mrb bana da yardimci olabilir misiniz.ben bu ay tedavi gordum.yumurta gelistirici igne ve catlatma.ignesi.bgn test yaptim hcg degerim 206 cikti hamdolsun..onceden 1 dusuk ve 1 kurtajim.var malesef simdi kasik ve karin agrim oluyor. Karnima.bazen siddetli agri giriyo kivraniyorum gaz durumu sanirim
Ve 1 hafta once sag kasigima.dokunumca agri oluyordu.simdi o agri diger kasigima.gecti. hafif.bastirinca agiriyo veya idrar a ciknca oksurunce..bunlar normal mi cok korkuyorum internette kotu kotu seyler yaziyi filan dis.gebelik filan korkuyorm.haftaya cagirdi.doktor kontrole.keseyi ne zamn gorebilirim kizlar

Canım beta yı iğne sonrası kaçıncı gün yaptirdin sonucun iyi çıkmış 2 gün sonra tekrar yaptın mı artışın iki katına çıkarsa genelde sağlıklı olduğuna işaret olur kese için şuan çok erken biraz daha beklemen gerekiyo nette ki yazılardan uzak dur bu ara çünkü herkesin bünyesi hamileliği bir olmuyo herkesin farklı şeyler oluyo o yüzden onlardan uzak dur ki canini sıkma

Canim.ignenin 14.gunu dun idrar testi yaptim.bugun 15. Gunu de kan verdim ilk kez.206 cikti. Normalde adet gunum bugun.canim.

2 gunde 2 kat artis olurmus sanirim
Haftaya persembe randevum.var.kese gorulur mu acaba haftaya.gittigimde canm

2 gunde 2 kat artis olurmus sanirim
Haftaya persembe randevum.var.kese gorulur mu acaba haftaya.gittigimde canm
Evet iki katına çıkması gerekiyo sağlıklı olduğunun anlaşılması için perşembeye belki gorunmeyebilir o zaman a hesaplarsak 1000 lerde oluyo keseyi de genelde 3000 -4000 lerde fln goruyolar sen artisini takip et çok yeni şuan belli ki

Insallah canim.tesekkr ederim.cevabin icin..sen de saglikla.kucagina al ins bebisini..
Rica ederim amin inş sana da sağlıklı şekilde devamını nasip etsin .. ama dediğim gibi bu dönemde nete takılma fazla araştırma insanın kafası çok karışıyor çünkü

Rica ederim amin inş sana da sağlıklı şekilde devamını nasip etsin .. ama dediğim gibi bu dönemde nete takılma fazla araştırma insanın kafası çok karışıyor çünkü
Evet canim.malesef oyle ben cok etkileniyorum strese giriyorum hemen..dogru diyosun
Tesekkurler

MAŞALLAH DEĞERİN GÜZEL ÇIKMIŞ CANIM @Loveali nin dediği gibi 2 gün sonra artıyorsa düzenli sağlıklı gebeliktir. Allah hayırlısını nasip etsin senin hakkında.. beta 1000-1500 lerde görürsün kese gözükebilir ilk etapta ama bebek gözükmeyebilir. kese gözüktüğü zaman dış gebelik olmadığınıda anlarsın zaten.

Anladim canim.cok sagoln
Insallah guzel ilerler her sey bu defa..tesekkr ederim

Nerdesinizzzzzzzz hepiniz aynı anda nere kayboldunuz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…