- 4 Şubat 2016
- 2.912
- 3.043
- 133
Tesekkurler inşallah yoktur.. Okadar cnm sikkn ki eşime Dr a filan gitmicem Allah kerim... Okuldayiz smdi gelmicektm ders anlatiirm kafam dağılan bari kuzularla dedm.
selam hanımlar .. herkesler temizlik telaşında bende öyle.. zebra perdelerimi yıkamaya vereceğim dolap içleri temizlenecek kışlıklar ayarlanacak.. camları bayramda silmiştim bi süre idare eder..
zebra perde kullananlar arada silme işlemi vs yapıyor mu
Neyse artık elimdeki kağıtla alabilir mişim bi daha ki randevuyu ayrıntılı için Dr a gorunmeme gerek kalmicakyok canım büşra hanim uzman Dr
mersin ucuzmuş o zaman parçasını 20 tlden yıkıyacaklar . 6 parçam var bnmdeEn son baharda 2 parçayı 70 tl ye yıkattım. Zam gelecek demişti.
Allah kolaylik versin canım. Ben kadınlarla birlikte yaptığım halde gece yatamadı m ağrıdan fıtık mahf etti beni. Evim büyük temizliği çok zor oluyor .yavaş yavaş kendini yormadan halletmeye çalış. Senin kasılmaları var zaten olduğu kadar boş ver.Ohhh ne güzel benim evde temizlencek napcam bilmiyorum
ay bende bebeğimi hissediyorum o zaman. zaten içim bir hoş oluyor ayyy sevindim ben daha güçlü bekliyorum bu minik oksayışlar tuhaf geldi o degildir demiştim :)Ben göbek deliğimin altinda hissediyorum :) ultrasonda da göbeğimin altında şişmeye başlayan kısımda görünüyordukarnım da bir ilginç şişmeye başladı zaten çok yemiş gibi, kilo almış gibi yaaa
Tecrübeli anneler mısır patlıyor gibi oluyor diyorlardı. Dün yaşadığım öyle birşeydi.
Benim de büyük içim gidiyo hep ustunden öyle bi süpürüp boşlukları siliyom ama komple bi kaldırıp temizlemem lazım eşim le yapcam artık evet kasılmalar vs olunca iyice korkuyom bakalım artık yapabildiğim kadar yapcamAllah kolaylik versin canım. Ben kadınlarla birlikte yaptığım halde gece yatamadı m ağrıdan fıtık mahf etti beni. Evim büyük temizliği çok zor oluyor .yavaş yavaş kendini yormadan halletmeye çalış. Senin kasılmaları var zaten olduğu kadar boş ver.
Benim de arada bi oluyo şimdi yine oldu anlık böyle ayyy oluyorum gidikliyo gibi saniyelik gibi senin gibi bende güçlü olsun istiyorum artıkay bende bebeğimi hissediyorum o zaman. zaten içim bir hoş oluyor ayyy sevindim ben daha güçlü bekliyorum bu minik oksayışlar tuhaf geldi o degildir demiştim :)
Canım beta yı iğne sonrası kaçıncı gün yaptirdin sonucun iyi çıkmış 2 gün sonra tekrar yaptın mı artışın iki katına çıkarsa genelde sağlıklı olduğuna işaret olur kese için şuan çok erken biraz daha beklemen gerekiyo nette ki yazılardan uzak dur bu ara çünkü herkesin bünyesi hamileliği bir olmuyo herkesin farklı şeyler oluyo o yüzden onlardan uzak dur ki canini sıkmaKizlar mrb bana da yardimci olabilir misiniz.ben bu ay tedavi gordum.yumurta gelistirici igne ve catlatma.ignesi.bgn test yaptim hcg degerim 206 cikti hamdolsun..onceden 1 dusuk ve 1 kurtajim.var malesefsimdi kasik ve karin agrim oluyor. Karnima.bazen siddetli agri giriyo kivraniyorum gaz durumu sanirim
Ve 1 hafta once sag kasigima.dokunumca agri oluyordu.simdi o agri diger kasigima.gecti. hafif.bastirinca agiriyo veya idrar a ciknca oksurunce..bunlar normal mi cok korkuyoruminternette kotu kotu seyler yaziyi filan dis.gebelik filan korkuyorm.haftaya cagirdi.doktor kontrole.keseyi ne zamn gorebilirim kizlar
Canim.ignenin 14.gunu dun idrar testi yaptim.bugun 15. Gunu de kan verdim ilk kez.206 cikti. Normalde adet gunum bugun.canim.Canım beta yı iğne sonrası kaçıncı gün yaptirdin sonucun iyi çıkmış 2 gün sonra tekrar yaptın mı artışın iki katına çıkarsa genelde sağlıklı olduğuna işaret olur kese için şuan çok erken biraz daha beklemen gerekiyo nette ki yazılardan uzak dur bu ara çünkü herkesin bünyesi hamileliği bir olmuyo herkesin farklı şeyler oluyo o yüzden onlardan uzak dur ki canini sıkma
2 gunde 2 kat artis olurmus sanirimCanım beta yı iğne sonrası kaçıncı gün yaptirdin sonucun iyi çıkmış 2 gün sonra tekrar yaptın mı artışın iki katına çıkarsa genelde sağlıklı olduğuna işaret olur kese için şuan çok erken biraz daha beklemen gerekiyo nette ki yazılardan uzak dur bu ara çünkü herkesin bünyesi hamileliği bir olmuyo herkesin farklı şeyler oluyo o yüzden onlardan uzak dur ki canini sıkma
Bence sonucun güzel çıkmış iki gün sonra yani. Pazar günü tekrarla inş iki katına çıkarCanim.ignenin 14.gunu dun idrar testi yaptim.bugun 15. Gunu de kan verdim ilk kez.206 cikti. Normalde adet gunum bugun.canim.
Insallah canim.tesekkr ederim.cevabin icin..sen de saglikla.kucagina al ins bebisini..Bence sonucun güzel çıkmış iki gün sonra yani. Pazar günü tekrarla inş iki katına çıkar
Evet iki katına çıkması gerekiyo sağlıklı olduğunun anlaşılması için perşembeye belki gorunmeyebilir o zaman a hesaplarsak 1000 lerde oluyo keseyi de genelde 3000 -4000 lerde fln goruyolar sen artisini takip et çok yeni şuan belli ki2 gunde 2 kat artis olurmus sanirim
Haftaya persembe randevum.var.kese gorulur mu acaba haftaya.gittigimde canm
Rica ederim amin inş sana da sağlıklı şekilde devamını nasip etsin .. ama dediğim gibi bu dönemde nete takılma fazla araştırma insanın kafası çok karışıyor çünküInsallah canim.tesekkr ederim.cevabin icin..sen de saglikla.kucagina al ins bebisini..
Evet canim.malesef oyle ben cok etkileniyorum strese giriyorum hemen..dogru diyosunRica ederim amin inş sana da sağlıklı şekilde devamını nasip etsin .. ama dediğim gibi bu dönemde nete takılma fazla araştırma insanın kafası çok karışıyor çünkü
Kizlar mrb bana da yardimci olabilir misiniz.ben bu ay tedavi gordum.yumurta gelistirici igne ve catlatma.ignesi.bgn test yaptim hcg degerim 206 cikti hamdolsun..onceden 1 dusuk ve 1 kurtajim.var malesefsimdi kasik ve karin agrim oluyor. Karnima.bazen siddetli agri giriyo kivraniyorum gaz durumu sanirim
Ve 1 hafta once sag kasigima.dokunumca agri oluyordu.simdi o agri diger kasigima.gecti. hafif.bastirinca agiriyo veya idrar a ciknca oksurunce..bunlar normal mi cok korkuyoruminternette kotu kotu seyler yaziyi filan dis.gebelik filan korkuyorm.haftaya cagirdi.doktor kontrole.keseyi ne zamn gorebilirim kizlar
Anladim canim.cok sagolnMAŞALLAH DEĞERİN GÜZEL ÇIKMIŞ CANIM @Loveali nin dediği gibi 2 gün sonra artıyorsa düzenli sağlıklı gebeliktir. Allah hayırlısını nasip etsin senin hakkında.. beta 1000-1500 lerde görürsün kese gözükebilir ilk etapta ama bebek gözükmeyebilir. kese gözüktüğü zaman dış gebelik olmadığınıda anlarsın zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?