Kızlar bana dua edin. Sabahtan beri kasık ağrılarım var Bebeğimin eşi aşağıdaydı umarım kötü bir şey yoktur. Detaylıya perşembe gidecektik ama bu akşama çektik mecburen
inşallah olumsuz bir şey yoktur sıkma canını.. kasık ağrısının sebebi yorgunluk falan da olabilir iç olumsuz düşünme.. Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah..
Bende dünden beri hareket hissedememistim kendi dokturmun disinda baska doktora gittim az once gayet iyi sukur.. hissettiklerin bagirsak hareketidir diyor yeni hissetmeye baslarsin henuz dedi..
Kendime cok kizdim rutin aylik kontrolumu beklemeden baska doktorlara gidiyorum bayramdan onceki cumada gitmistim. Isin kotu tarafi kendi doktorum butun gidilen doktorlari kendi sisteminden goruyormus :) sormasa bari niye gittin diye :)
inşallah olumsuz bir şey yoktur sıkma canını.. kasık ağrısının sebebi yorgunluk falan da olabilir iç olumsuz düşünme.. Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah..
günaydın kızlar keyflet nasıl bnm de pazartesi doktor kontrolüm ve sağlık ocağından çağırdılar daha cinsiyeti öğrenmedim 3 lü taramanın sonucuda bı kaç güne çıkar inş bişi çıkmaz bebişimide merak ediyorum
öyledir canım sıkma canını. benim doktorda aynısını dedi bebeğin eşi aşağıda ama bu çok normal daha erken dedi. zamanla yukarı çıkar dedi. benimde aşırı sancım oluyor ama üşütüyoum kesin. sende sıkma canını
Kizlaarrrr bisey sorcam az önce farkettim midemin orda bi damar belirmiş yeşil bildiğin damar baya belirgin yanlara doğru da belirginlesmis neyin nesidir ki bu tirstim bi an bide gebeliğin ilk haftalarında gobek deliğinden vajina ya doğru bi çizgi oluşmuştu inceden şimdi ise baya koyulasti bunlar nedir bilen varmı ki
Bizde henüz öğrenemedik. Ctesi kontrolümüz bakalım belli olacak mı? Oğlum erkek istiyor. Sayesinde erkek fikrinede okadar alıştıkki isim bile koyduk. İsmiyle seviyoruz. kız çıkarsa büyük süpriz olacak.
Kizlaarrrr bisey sorcam az önce farkettim midemin orda bi damar belirmiş yeşil bildiğin damar baya belirgin yanlara doğru da belirginlesmis neyin nesidir ki bu tirstim bi an bide gebeliğin ilk haftalarında gobek deliğinden vajina ya doğru bi çizgi oluşmuştu inceden şimdi ise baya koyulasti bunlar nedir bilen varmı ki
Evet netten baktım o çizgi koyu tenli yanmaya musait olan ciltlerde daha belirgin oluyomus bi hormon varmış ondan kaynaklanıyor muş normalmiş rahatladım damarlar da dediğin gibi normal de de zayiftim belirgindir hep ellerim de fln da demekki gerildikce daha belirgin olacak
Bende ikili yı yaptırdım onu bile yaptirmicaktim aslında Dr yapalım dedi bi anda kan verirken buldum kendimi 4 lu de özel de pahalıydı devlette de sıra alamadım o hafta bana da bahane olmuş oldu yaptirmicaktim zaten :) hayırlısı inş güzel sonuçlar alırız ayrıntılıya bi girip ciksaydik hayırlı haberlerle