- 13 Mayıs 2016
- 1.385
- 2.899
- 133
- 38
canım ben haftaya işe başlıyorum izindeyim sandviç yapıp götürecem tavsiye ederimohh ne güzel bende işyerinde boş simit yedim doğru düzgün kahvaltı yapamıyorum çok üzülüyorum afiyet olsunn
canım cuma günü gittim 3lü test yaptırdım ayrıntılı için de bu cuma gidicem inşallah aynı güne verilir dedi doktor.Ayrıntılıya gittinmi ptesi mi demistin
Hmm anladım hadi hayırlısı bakalım aynı güne verirlerse haber ver olurmu bende izmite gidersem ona gore geri dönmem gerekiyo çünkücanım cuma günü gittim 3lü test yaptırdım ayrıntılı için de bu cuma gidicem inşallah aynı güne verilir dedi doktor.
ben de iş yerinde kahvaltı yapıyorum sabahları erken kalkamıyorum kahvaltı içinama uyanınca hemen kaşar doğruyorum, domates, salatalık, zeytin alıyorum bi kaba yanına da ekmek iş yerine gelince odamda yapıyorum kahvaltımı.. hatta geçen abartıp haşlanmış yumurta getirdim bence yapabilirsen sen de öyle yap yanına al kesin kaşar falan.. ben meyve ve kuruyemişi de öyle yapıyorum ama işte düzenli yumurta yiyemiyorum böyle olunca da haftada 2 3 anca yiyebiliyorum..
Bizde henüz öğrenemedik. Ctesi kontrolümüz bakalım belli olacak mı? Oğlum erkek istiyor. Sayesinde erkek fikrinede okadar alıştıkki isim bile koyduk. İsmiyle seviyoruz. kız çıkarsa büyük süpriz olacak.
bugün dinlenesi tutmuştur ufaklığın hemen canını sıkıp stres yapma bak doktor vaktine de az kalmış..Akşam 17:30 da randevum var canım inşaAllah. Günlerdir hareketlerini düzenli hissediyordum bugün kıpırtı yok
ben hem erken birşey yiyemiyorum hem de tek.. eşim de sağolsun hayatta kahvaltı yapmazya bizim iş yerine gelen giden çok oluyo o yüzden biraz sıkıntı biraz erken kalkmam lazım aslında bi de tek oluce bişi yiyesimde gelmiyo ama erken kalkıcam artık kaşar çok önemliymiş bebek gelişimine artık bende yapıcam düzenli olarak
bugün dinlenesi tutmuştur ufaklığın hemen canını sıkıp stres yapma bak doktor vaktine de az kalmış..doktorda görürsün için rahatlar
Aynen hayırlısı ya kontrol yaklasinca basliyom endişeye
MaşAllah sağlıkla daha da büyüsün Can'ım. Bir kız haberide benden gelsinGördüm çok şükür, kocaman olmuş teyzesiaynı babasına benziyo ama kendime benzetememişim 4 boyutlu fotosunu kim görse ayynıı babası diyo o derece:) inşallah sende güzel haberlerle gelirsin yaz gelince..
İnş canım iyi olsunlar hepimizin bebisleri iyi olsunEndişelenme tatlımiyidir inşallah oğluşunn
hareketleri daha sık olunca belki ben de ayırt edebilirimpeki gün içerisinde ne kadar sıklıkla hissediyosunuz
ben hem erken birşey yiyemiyorum hem de tek.. eşim de sağolsun hayatta kahvaltı yapmazbenim iş yerim müsait olduğu için sorun olmuyo çok şükür.. ben kaşar hiç yiyemezdim zorla alıştırdım kendimi.. en çok kalsiyum kaşarda varmış inşallah sen de zorlanmadan kalkarsın erkenden de güzelce yaparsın kahvaltını.. Çalışırken zor maalesef..
Cnm bende de agri var sunu okuodm bende az önce: 20-21.haftalarda..Kızlar bana dua edin. Sabahtan beri kasık ağrılarım varBebeğimin eşi aşağıdaydı umarım kötü bir şey yoktur. Detaylıya perşembe gidecektik ama bu akşama çektik mecburen
MaşAllah sağlıkla daha da büyüsün Can'ım. Bir kız haberide benden gelsinAğabisi erkek istiyordu şaşırdı. Rabbim güzel haberleri daim etsin .....
İsmin başına @ işareti koyuyorsun cnmBu arada kişileri nasıl etiketliyorsunuz bilmiyorum. Bana da öğretin olur mu
Ben lierac aldım. Yağ da sürüyorum arada ama kaşınmaya başlayınca hemen lierac aldım.Kızlar ya ben 1 haftada 2 3 kilo aldım ya resmen. Dikkatte ediyorum ama. Bebek yağı sürüyordum son Zaman'larda döküntü gibi olmaya başladı gözüme çatlak bile geldi sanki. Çok çabuk oldu bunlar yasiz ne kullanmaya başladınız çatlak için kafam çok karışık?????
52 ile başladım şimdi 56yı geçtim
Bana bir krem önerin ya
Merak etme eli kulağındadır. Zaten ilk hisler çok güçsüz oluyor.Benimle aynı günlerde olup bebegi hissedemeyen var mi ya kendimi kötü hissediyorum çok üzülüyorum bu duruma
Ben eczaneden aldım. İnternetten cesaret edemedimmerhaba canım..sabah herp aç karnına ve aynı tartıda tartılıyosun değilmi? bi kaç gün sonra tekrar dene bakalım aynımı kilon? bu arada nemlendirici exipial (su bazlı olanı) öneriliyor. 6 tl gibi bişey eczanelerde.. çatlak kremi olarak LIERAC aldım ben. doktor önermişti.. 300 ml yeticek sanırım doğuam kadar.. 110 tl civarı internette.. ben 2.5 aylıkken başladım çünkü çok kaşıntılarım vardı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?