2017 Şubat Anneleri

canım cuma günü gittim 3lü test yaptırdım ayrıntılı için de bu cuma gidicem inşallah aynı güne verilir dedi doktor.
Hmm anladım hadi hayırlısı bakalım aynı güne verirlerse haber ver olurmu bende izmite gidersem ona gore geri dönmem gerekiyo çünkü

ya bizim iş yerine gelen giden çok oluyo o yzden biraaz sıkıntı biraz erken kalkmam lazım aslında bi de tek oluce bişi yiyesimde gelmiyo ama erken kalkıcam artık kaşar çok önemliymiş bebek gelişimine artık bende yapıcam düzenli olarak

cinsiyeti belli olmadan ismiyle kızım oğlum demiycekmissin küsüyomuş annesi :) öle okudum

Akşam 17:30 da randevum var canım inşaAllah. Günlerdir hareketlerini düzenli hissediyordum bugün kıpırtı yok
bugün dinlenesi tutmuştur ufaklığın hemen canını sıkıp stres yapma bak doktor vaktine de az kalmış.. doktorda görürsün için rahatlar

ben hem erken birşey yiyemiyorum hem de tek.. eşim de sağolsun hayatta kahvaltı yapmaz benim iş yerim müsait olduğu için sorun olmuyo çok şükür.. ben kaşar hiç yiyemezdim zorla alıştırdım kendimi.. en çok kalsiyum kaşarda varmış inşallah sen de zorlanmadan kalkarsın erkenden de güzelce yaparsın kahvaltını.. Çalışırken zor maalesef..

bugün dinlenesi tutmuştur ufaklığın hemen canını sıkıp stres yapma bak doktor vaktine de az kalmış.. doktorda görürsün için rahatlar

Az önce bozuk olan moralimi düzeltmek için kıpırdadı. Ama karnım semsert ve kasıklarım ağrıyor. Bazen hatta sık sık öyle bir duruma geliyorum ki sertlik ve gerginlikten dik yürüyemiyorum. dmlhkn nin de aynı şikayetleri vardı diye hatırlıyorum.

MaşAllah sağlıkla daha da büyüsün Can'ım. Bir kız haberide benden gelsin Ağabisi erkek istiyordu şaşırdı. Rabbim güzel haberleri daim etsin .....

hareketleri daha sık olunca belki ben de ayırt edebilirim peki gün içerisinde ne kadar sıklıkla hissediyosunuz

Ben sabah kahvaltidan sonra özellikle bal yediysem hissediyorum. Bir de aksam yemekten sonra oturuyoruz babasi konusuyor o dans ediyor. Disardan hissedilmiyor ama sanki icerden gidikliyor ve itiliyor gibi oluyor bende. Bir de seyirme oluyor

inş canım böyle kalkcam diyom sabah oluyo on dk daha fazla yatim diyorum ama gunluk yumurta ve sütü yiyorum onu yapıorum ben ş,imdi eve gibince büyük puaça yapıcam buzluğa atıcam her aksam bitane cıkartıp sabaha sandiviç yapıcam kendime onuda iş yerinde rahat rahat yerim :)

Kızlar bana dua edin. Sabahtan beri kasık ağrılarım var Bebeğimin eşi aşağıdaydı umarım kötü bir şey yoktur. Detaylıya perşembe gidecektik ama bu akşama çektik mecburen
Cnm bende de agri var sunu okuodm bende az önce: 20-21.haftalarda..
Bu haftalardan itibaren yaşayabileceğiniz diğer bir durum da "kasık ağrısıdır". İki taraflı kasık ağrısı olarak hissettiğiniz bu ağrı aslında "apışarası" adı verilen bölgede yani bacağınızın iç yüzünün kemik çatınızla birleştiği yerde duyduğunuz bir gerginliktir. Bu gerginlik bölgedeki kaslarla kemikleri birbirine bağlayan ligaman adını verdiğimiz bağ dokusu elemanlarının gerilmesinden başka birşey değildir ve normaldışı bir duruma işaret etmez.

MaşAllah sağlıkla daha da büyüsün Can'ım. Bir kız haberide benden gelsin Ağabisi erkek istiyordu şaşırdı. Rabbim güzel haberleri daim etsin .....

Oy maşallah Allah hayırlı evlat eylesin miniklerimizi inşallah..

Ben lierac aldım. Yağ da sürüyorum arada ama kaşınmaya başlayınca hemen lierac aldım.

Ben eczaneden aldım. İnternetten cesaret edemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…