2017 Şubat Anneleri

Bende daha tam olarak bisey hissediyo değilim

Ben de henüz hissedemiyorum üzülme neden üzülüyosun ki her annenin ki farklıdır az daha bekleyelim elbet hissetcez dimi ya da belki gaz sanıyoruzdur emin olamıyoruzdur..
Acaba nasıl ayrılır ki gazdan bende hep gaz hissediyorum patır kütür toplanıyor resmen karnimda patlayan şeker gibi

Benimle aynı günlerde olup bebegi hissedemeyen var mi ya kendimi kötü hissediyorum çok üzülüyorum bu duruma
İlk gebelikte 20. Haftaya kadar hissedememek normal. İkinci ve sonrasinda 16 civarinda hissedilir genelde

Ben de henüz hissedemiyorum üzülme neden üzülüyosun ki her annenin ki farklıdır az daha bekleyelim elbet hissetcez dimi ya da belki gaz sanıyoruzdur emin olamıyoruzdur..
Bence de çoğumuz gaz sanıyoruz. Ben hissediyorum artık.gaz bu diyorum berakde cok kısa suruyo degilmiş diyorum.artık dokunmadan hissedebilmek çok güzel

Acaba nasıl ayrılır ki gazdan bende hep gaz hissediyorum patır kütür toplanıyor resmen karnimda patlayan şeker gibi
Gazdan daha kısa süreli bir şey. Gaz sancısı uzun sürüyo. Bunu yazarken bile hissediyorum içimde pıt pıt bir şeyler oluyor.az sabır inşaallah yakında hissetmeyenimiz kalmayacak

Benim arada oluyo gazdan ayrı ama çok net hissetmiyorum gaz dediginiz gibi geziniyo gibi gurul gurul gibi oluyo ama bebek pıt edip gidiyo gibi bisey anlık kayiyo gibi ama çok olmuyo arada oluyo

Günaydın hanımlar. Sabah oğlumun en sevdiği kıyafeti yıkayıp astim. O da uyanır uyanmaz onu sordu. Şimdi evde rehin kaldim.ille de o diyor ya. Kurusun öyle gideriz diyor paşam. Valla geç kalıcam.

merhaba canım..sabah herp aç karnına ve aynı tartıda tartılıyosun değilmi? bi kaç gün sonra tekrar dene bakalım aynımı kilon? bu arada nemlendirici exipial (su bazlı olanı) öneriliyor. 6 tl gibi bişey eczanelerde.. çatlak kremi olarak LIERAC aldım ben. doktor önermişti.. 300 ml yeticek sanırım doğuam kadar.. 110 tl civarı internette.. ben 2.5 aylıkken başladım çünkü çok kaşıntılarım vardı..

bende 21.haftama girdiğimde hissetmiştim ilk,şuan tarif edemiyorum ama olduğunda cidden bu bebek diyeceksiniz :) bambaşka bir duygu..inşlh tez zamanda hissedersiniz :)

ben 3 haftadır izinliydim,bu hafta işe yeniden başlayınca bebeğim küstü galiba,3 gündür taklalar atan bebek dün hi tepki vermedi çok minik bir kaç tekme dışında...benmde canım ona sıkkın

kızlar bunları lwcden almıştım bugun geldi. çok beğendim . özellikle muhafaza şekli file kıyafet kılıfında gelmiş.fiyatıda indirmdeydi 38 tl mi ne tuttu. kargo zaten bedava:)

ayy cnm çok şekerler...benimde p.tesi cinsiteyi tekrar teğit edip ona göre hemen sipariş edicem... güle güle giysin paşan

tek sıkıntımız bu olsun.. neden bebişlerden şiddet görmüyoruz diye
sanırım her gün olmayabiliyor.. yorulmuştur annesi dinlenmeye geçmiştir

tek sıkıntımız bu olsun.. neden bebişlerden şiddet görmüyoruz diye
sanırım her gün olmayabiliyor.. yorulmuştur annesi dinlenmeye geçmiştir

1 haftadır tepişme saatleri o kadar düzenliydiki,dün akşambütün gece bekledim tepişsin diye birşey oldu diye çok korktum.allahtan sabah bir kaç hareketle ben burdayım dedi.kıpır kıpır olsun yine ya çok güzel bir duygu .tepişme saatlerinde su içmeye bile kalkmıyorum,hareketlerini kaçırmamak için :))

günaydın kızlar keyflet nasıl bnm de pazartesi doktor kontrolüm ve sağlık ocağından çağırdılar daha cinsiyeti öğrenmedim 3 lü taramanın sonucuda bı kaç güne çıkar inş bişi çıkmaz bebişimide merak ediyorum

Günaydın hanımlar. Benim kız ne zaman karnı doysa tepişmeye başlıyor sanırım obur olacak :) Perşembe günü benimde ayrıntılı var stresi başladı günler öncesinden.

Aynennn o durumdayım şuanda

Yine ona salatalık göndermişler benim komşumunki boş çıktı ya ama o zayıflama kremi almıştı ve güvenilir bir yer değildi. Inşallah çok güzel ciciler gelir senin kuzuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…