2017 Şubat Anneleri

ohh ne güzel bende işyerinde boş simit yedim doğru düzgün kahvaltı yapamıyorum çok üzülüyorum afiyet olsunn
Teşekkür ederim elimden geldiğince erken de gitsem bişeyler atıştırmadan çıkmamaya çalışıyorum. Dersi az olunca böyle keyif yapma şansım oluyor tabi. Simitten ziyade evde akşamdan sandviç yapsan daha iyi olur bence. Hem simit çok kilo aldırıyor Yanına meyve ve kuruyemiş almayı da unutma. Takviye yapmış olursun.

Aynennn o durumdayım şuanda

Yine ona salatalık göndermişler benim komşumunki boş çıktı ya ama o zayıflama kremi almıştı ve güvenilir bir yer değildi. Inşallah çok güzel ciciler gelir senin kuzuna

Benimle aynı günlerde olup bebegi hissedemeyen var mi ya kendimi kötü hissediyorum çok üzülüyorum bu duruma
20. haftadayim bi kaç kez gisseymstm 3 4gundur hiç hisseedm sakın ol ilk bebeginse hele 22.haftadan önce beklentiye girme en ilkler genelde geç hissedilir. Bnm ikinci ama pek hissettim soylenemez

Bendensinnn

Dersim az ve öğleciyim. Sabah eşimle 7de kahvaltı yapıyorum. Saat 11 gibi öğlen yemeği yiyorum bol proteinli kalsiyumlu sonra okula da meyvemi götürüyorum. Dolapta tahin pekmezim var şekerim düşerse ağzıma atıyorum hemen nir kaşık

Okulda arkadaşlar diyor ki resmen yüzüne renk geldi güzelleştin demek ki hep böyle beslenmem lazımmış

Kızlar bana dua edin. Sabahtan beri kasık ağrılarım var Bebeğimin eşi aşağıdaydı umarım kötü bir şey yoktur. Detaylıya perşembe gidecektik ama bu akşama çektik mecburen

canım canını sıkma benimde eşi aşağıda bi sıkıntı yok üşütmüşsündür ondan ağrın olabılır havalar serinledi

Kızlar bana dua edin. Sabahtan beri kasık ağrılarım var Bebeğimin eşi aşağıdaydı umarım kötü bir şey yoktur. Detaylıya perşembe gidecektik ama bu akşama çektik mecburen
Geçmiş olsun olumsuz düşünme benim de bir iki hafta önce kasiklarim çok arıyordu. Geçti simdi. Soğuk yorgunluk stres yapabiliyor. Kendine dikkat et.

kızlar merhaba bugün midemde karnımda inanılmaz bir gaz var ve sol tarafımda özellikle midemin olduğu tarafta ağrı var.birazda midem bulanıyor.doktoramı gitsem acaba

canım bende sabah soğuk süt içtim dolaptan acele ile.. hem gaz yaptı hemde kasıklarımda ağrı.. şükür çay içince geçti.. dikkat etmek lazım ayaklarıda artık sıcak tutmak lazım... geçmiş olsun hepimize.. S suadam

Can'ım ne yaptın, gördün mü kızını. Bende bugün görümcem çok heyecanlıyım

Gördüm çok şükür, kocaman olmuş teyzesi aynı babasına benziyo ama kendime benzetememişim 4 boyutlu fotosunu kim görse ayynıı babası diyo o derece:) inşallah sende güzel haberlerle gelirsin yaz gelince..

merhaba kızlar bende subatta ikinci kızımı beklıyorum nasıpse..Anadolu yakasında Medıpol hastanesıne gıdıyorum fakat cokta memnun degılım acıkcası varmı tavsıye edecegınız bır doktor veya hastane?

CNM RESMİ YÜKLESENE BAKALIM :)

Bence de çoğumuz gaz sanıyoruz. Ben hissediyorum artık.gaz bu diyorum berakde cok kısa suruyo degilmiş diyorum.artık dokunmadan hissedebilmek çok güzel
hareketleri daha sık olunca belki ben de ayırt edebilirim peki gün içerisinde ne kadar sıklıkla hissediyosunuz

Acaba nasıl ayrılır ki gazdan bende hep gaz hissediyorum patır kütür toplanıyor resmen karnimda patlayan şeker gibi
bebeğini hissedenler aradaki farkı kesin anlarsınız diyolar ama ben de emin değilim tam nasıl ayırt edilir yaşamadan bilemiycez galiba

ohh ne güzel bende işyerinde boş simit yedim doğru düzgün kahvaltı yapamıyorum çok üzülüyorum afiyet olsunn
ben de iş yerinde kahvaltı yapıyorum sabahları erken kalkamıyorum kahvaltı için ama uyanınca hemen kaşar doğruyorum, domates, salatalık, zeytin alıyorum bi kaba yanına da ekmek iş yerine gelince odamda yapıyorum kahvaltımı.. hatta geçen abartıp haşlanmış yumurta getirdim bence yapabilirsen sen de öyle yap yanına al kesin kaşar falan.. ben meyve ve kuruyemişi de öyle yapıyorum ama işte düzenli yumurta yiyemiyorum böyle olunca da haftada 2 3 anca yiyebiliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…