Ben de annesiz büyümüş biri olarak seni çok iyi anlıyorumHepinize güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Gidip üzerime düşeni yaptım. Tabut evin önüne geldiğinde hamilesin çıkma dediler , mezarlığa da gitmedim. Hamile olmam iyi oldu böylelikle içimden gelmeyen şeyleri de yapmamış oldum. Eşim gitti camiye de mezarlığa da. Ben de dedim "bak gördün mü baba sen kızını hayatta 6 kere aradın, ilk seferi saçkıran olduğunda yanlışlıkla kanser teşhisi konmasındandı da hani sen o kadından olma oğullarına kıyamadın benden ilik istemeye geldin; hepi topu 5 yaz evinde 10ar gün kaldım diye bana artık yazları sahilleri gezeceğiz arabayla- zaten 2 oğlan var seni de almak isterdik ama sıkışırız dedin ya, ne Zaman kandilini kutlamak için arasam ben şimdi alkol alıyordum nereden hatırlattın dedin ya, düğünüme bile gelmedin ya, bana hayatım boyu 1 çift terlik, 1 eşofman, 1 Bebek,1 bisiklet ve 1 saat aldın ya bana, bak şimdi namazını kocam kıldı ve tabutunu o taşıdı" dedim, hakkımı da helal etmedim... Bana baba kelimesini Dedem öğretti. Oğulları bile yaş akıtmadı ardından. Duasını o kadar az insan topladı ki saatlerce bitmedi..
Allah öyle adaletli ki.. Yurtdışında neyi var neyi yok karısına yaptı, Türkiye'de tek gayrimenkulune satılık yazısı yapıştırmış nasip olmadı.
Bir gün evvel sela okunurken hoca boşa çağırma benim babam 53te gitti ben o yaşı atlattım daha gelmem niyetim yok demiş, rabbim 36 saat geçmeden aldı yanına. Ben hep Allah'a havale ettim onu.
Baba denince aklıma tek gelen ilkokulda Veli toplantısı var babanız gelsin diyen sınıf öğretmenim ve tuvalette saatlerce ağlayışımdır benim babam yok toplantıya gidecek öğretmenim kızacak diye..
İçimi döktüm kusura bakmayın...
Bu arada grip oluyorum kızlar ne yesem ne içsem iyi gelir? Şimdi evimize döndük daha. Boğaz'ım yanıyor tarhana içtim biraz içim ısındı. Kızım da 3 gündür sürekli hissettiriyor kendini, dün rüyamda gördüm emziriyordum, Allah nasip etsin kucaklarımıza da alalım...
Bence de temizlerse kesinlikle iyi yapmissin bende yengelere bakcam ne var ne yok ikisi de daha yeni birinin yaşına gircek bide ocak doğumlu onların daha duruyodur yanı işime yarayani alırım eksigimi de tamamlarim diye dusunuyorum dediğin gibi çok çabuk büyüdükleri ve kış boyu evde olacakları için en güzeli yaza yeni ciciler alırız inş :)yaklaşık 10 sayfa okudum, yaptığım listeyi inşallah yarın öbür gün paylaşacağım kızlar
hissedemeyenler hiç üzülmesin, bu hafta o kadar çok hissediyorum ki, oturduğum ve yattığım an başlıyor kızım
her hafta çok farkediyor. ben de bu hafta 2 kg kadar almışım sizi okuyunca çok sevindim demek ki normal.
ayrıca her hafta karnım o kadar farkediyor ki eşim resmen gözle görülüyor büyümesi dedi:))
alışveriş nasıl gidiyor? bugün kuzenimin küçüklerine baktık anannem hepsini saklamış sağolsun:) yıpranmış olanları ayırdık çoğu 3-4 defa giyilmiş tertemiz setler. chicco mothercare carters teyzemin zamanında yaptığı yatırımlar bana yaradı
annem bu konuda çok garip her şeyi yeni olsun diyor, olur mu canım evde giydireceğim şeylerin ne önemi var diyorum ben de, sonuçta yeni doğanlar özellikle ne kadar giyilecek ki.. 2 tane hastane seti çıktı mesela, 1 tane de biz aldık, bol bol oldu her şeyden:) siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
bir de carterstan dayanamadım 2 takım aldım onların fotosunu atacağım size o kadar tatlı kiiii
NapmiyoBu grup beni masimiyo
kayserili misinBu grup beni masimiyo
Amin, hepimiz sağ salim alalım inşallah. Ben de diyemedim işte. Şanslıydım ki büyükdedem vardı, o olmasa kimbilir.. Bizler öyle olmayalım inşallah.Seninkiler ne çok ağırmış be arkadaş. Benim içinde baba ilkokulda kurs parasını vereceğim sen beni okul kapısında bekle diyen ama akşam 6ya kadar gelmeyen, beni gelip annemin aldığı bi figür. Bende de yok yani. Ne kadar acı. Allahım rahmet etsin diyemedim. Allah eşinden razı olsun. Yavrunu sağ salim kucağına almayı nasip etsin.
Portakala denk gelmedim ama mandalina yiyorum akşamdan beri. Ihlamura izin var mı?Bol dinlenmeye calis,limonlu balli.ilik sj ic,ihlamur rahatlatir,bir de mandalina portakal bulunuyor yiyebilirsin insallah ilerlemez gecmis olsun
Amin inşallah canm. Limonu sıkıp direkt içeyim mi? Limonlu çay içtim bugün ama Nasıl halsizim anlatamam. Havalar aniden serinledi üşüttüm sanırımSağol canım.Loveali öğretti sağolsun. Artık biliyorum
Canim bi gebelik sayfasında sabahları içilen havuç suyunun amniyon sıvısını çok arttırdigini söyledi. Maranki ya da saraçoğlu söylemiş canım. Bi araştır istersen. Hatta sabahtan akşama artırdı demiş bir gebe
Basın sağolsun canım. İmtihan in ağır olmuş zamanında. Ahirin güzel olsun. Grip için limon iç bana çok yariyor. Limonlu açık çay içiyorum. Terletiyor baya rahatlıyor. Um. Geçmiş olsun. Allah à emanet ol
Icebilirsin demisti benim dr ama gunde 2 bardak kadar fazla kacirmadan birde icine limon ve bal ekle canim cok gecmis olsun yeni atlattim ben bu sekildeAmin, hepimiz sağ salim alalım inşallah. Ben de diyemedim işte. Şanslıydım ki büyükdedem vardı, o olmasa kimbilir.. Bizler öyle olmayalım inşallah.
Portakala denk gelmedim ama mandalina yiyorum akşamdan beri. Ihlamura izin var mı?
Bunyemiz hassas iki.kat etkileniyoruz haliyle dikkat et kendine balli sut de iyi gidiyor aklinda olsunAmin inşallah canm. Limonu sıkıp direkt içeyim mi? Limonlu çay içtim bugün ama Nasıl halsizim anlatamam. Havalar aniden serinledi üşüttüm sanırım
Çok teşekkür ederim canm hepsini deneyeceğim. Şimdi bir terra flu ve tylol içip terlemek vardı ama elde olanlar madem ki bunlar.. Ihlamura sevindim amaBunyemiz hassas iki.kat etkileniyoruz haliyle dikkat et kendine balli sut de iyi gidiyor aklinda olsun
Aynen sorma bende normalde ilac icmem sevmem olsemde agridan bu sefer grip olunca ne aradim o ilaclari sorma:))Çok teşekkür ederim canm hepsini deneyeceğim. Şimdi bir terra flu ve tylol içip terlemek vardı ama elde olanlar madem ki bunlar.. Ihlamura sevindim ama
Evet ..ne yapayim yorumlarim gorunmeyince dayanamadimkayserili misin
Napmiyo
En az 10 demistim. Demin pekmez tukettim uzandim ayaklarimi hafif karnima cekerek 4u kuvvetli 7 tekme hissettim. Esim de ilk kez hissetti hareketlerini. Hala da icerde bir mucadele veriyor kuzum.saymayi biraktim. Fildir fildir donuyo icerde...hareketleri daha sık olunca belki ben de ayırt edebilirimpeki gün içerisinde ne kadar sıklıkla hissediyosunuz
IsterimmmmmmKızlar hem Bebek hem anne ihtiyaçları için liste yaptım az önce paylaşmamı istermisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?